Orijinalini görmek için tıklayınız : Parfüm Dolandırıcılarına Dikkat!!!
Arkadaşlar Merhaba,
Geçen yıl başıma bir dolandırıcılık olayı geldi ve 250 TL kaptırdım.
Olay şöyle gelişti, Antalya Fener de bulunan Tansaş Mağazasının Otoparkın da aracıma Alışveriş yaptığım malzemeleri yerleştirirken yanıma son model Audi A3 bir araç yanaştı, Araç içerisine gayet temiz yüzlü birisi elinde 4 Adet Orjinal Parfüm olduğunu yanında bir de Saat vereceğini söyledi.
Parfümler Free Shop poşetinin içerisindeydi ve dolandırıcı şahıs bana THY çalışan kimliğini gösterdi, o anda bir şuursuzlukla Parfümlerle ilgilendim ve 250 TL bedelle aldım.
Tabi Dolandırıcı köşeyi dönene kadar Sahte olduğunu anladım ama iş işten geçmişti.
Gelelim geçtiğimiz haftaya, bu seferde ATM den para çekerken yanıma Beyaz 2012 Model bir Golf araç yanaştı ve içerisinde başka bir dolandırıcı aynı şekilde bana Parfümü satmaya çalıştı.
Bu seferki de Mersin'e kız arkadaşını görmeye gideceğini fakat Yakıt parasının olmadığını söyledi, ben orada kendisini oyalarken yoldan geçen Polis Ekibini gördüm ve çağırdım.
Dolandırıcı kişiyi gözaltına aldılar ve hakkında kaçak mal satmak ve Dolandırıcılığa teşebbüsten işlem yaptılar. Dolandırmaya çalışan kişinin ismi "Sercan PUĞ".
Araç ruhsatına kadar kontrol ettim araç kendi üstüneydi.
Yaz döneminde bu Dolandırıcılara dikkat edin, kimisi kendisini THY çalışanı kimi Freeshop çalışanı gibi gösteriyor.
Özellikle Ankara-Antalya-Istanbul Atatürk Havalimanı çevresinde takılıyorlarmış, iyi araçların yanına yaklaşıyorlar ve dolandırmaya çalışıyorlar.
Ben Şikayetçi oldum, dolandırmaya çaıştı diye 1-2 Saat zaman kaybettim belki ama o süre zarfında benim gibi canı yanmasın insanların dedim.
Aynı duyarlılıkla hareket ediniz ve hemen Polis çağırınız.
İstanbulda o numaraları yiyecek fazla arkadaş yok ,
polislede ugraşmaz,adam çok ısrar ederse döver gönderir :)
turbo&quattro
24-04-2012, 15:19
Hala varmi bunlar ya . 5-7 sene once banada sahte parfum satmislardi Merter de.
SekoLive
24-04-2012, 15:20
aynısey 2sene once bakırkoyde basıma bırkac kez geldı tabı yememstm ama adamlar olayı antalyaya kadar ılerletmsler . Sızıde tebrk ederm ıyı yapmsnz
erdinc06
24-04-2012, 15:20
gecmis olsun :(
bı ara cok vardı gelıyorlardı ozellıkle luks semtlerde muhıtlerde luks otomobıllerle dolasıyorlardı
aynı taktık devam
Osman Bahadır
24-04-2012, 15:21
Freeshop'cular yıllardır piyasada. Meslek oldu artık. Yakında sendika bile kurarlar :) Yanaşıyorlar takım elbiseyle, orta-üst sınıf bir arabayla, havaalanı, freeshop vs tırı vırı laflarla sahte saat, parfüm satmaya çalışıyorlar. Zaten yanaşacakları adamları da kültürlü, üstü başı düzgün, freeshop nedir bilen tiplerden seçiyorlar. "Havalimanı freeshop..." diye lafa başlayınca ben direkt "bu hikayeyi biliyorum" diyorum, "eyvallah" çekip kös kös devam ediyorlar.
Bende havalimanındanım gümrükçüyüm diyince arkalarına bakmadan kaçıyolar.Bu arada ortak mekanları tansaş galiba.Banada orda gelmişti.
:D O numaraları yiyecek adam bol, dövme olayına gelince dövme çözüm olsa hiç düşünmeden döverdim ama sonucunda o yine bu işleri yapmaya devam ederdi.
Parfümle ilgili başka forumlarda çok dil döktüm, burada da söyleyeyim, defolu-tester ürünlerden mümkün olduğunca uzak durun, tester yine bi nebze, ama defolu parfüm diye bir muhabbet yok, kimse 150-200 liralık parfümü 50-60 liraya kar ile veremez :)
Vakti olan varsa okusun tavsiye ederim, bir satıcı ile ilgili yazmıştım zamanında :icon_tup:
Forumda 30-40a yakın parfüm satışım oldu, birkaç hafta öncesine kadar da hala satışlarım devam ediyordu, dolayısıyla konuyla ilgili yazmayı pek uygun görmemiştim. Artık düzenli olarak bi ilanım yok, dolayısıyla bende yorum yapmak istiyorum
Benim en ilgincime giden olay şu oldu bu ilan süresince, yılbaşı adı altında bi kampanya yapıldı, sonra 14şubata kadar uzadı.. Normalde atıyorum 90-140 lira arası değişiyordu sanırım şu "defolu" parfümlerin fiyatı.. Şimdi tekrar bakayım dedim fiyatlar düşmüş gördüğüm kadarıyla..
Herneyse, fiyatlar önceden düz 100 lira kabul edelim, kampanyada 5 parfüm 299 liraydı. Bu ne demek, 1 şişe 60 lira ve marka model ebat fark etmeksizin. Şimdi 1 şişe 60 liraya satılıyor, ve bunun içinde hala kar payı mevcut. Sanmıyorumki kimse 60liralık ürüne 2-3 lira kar koymuş olsun (:
Yani bi grup designer parfümün 80-90liradan verilmesi bir yere kadar kabul edilebilir birşey,mümkündür de.
Ama gel gelelim Hermes,Dior,Chanel,Tom Ford gibi markaların parfümlerini bu fiyata mümkün değil bulamazsınız..
Terre D Hermes, 100ml 90liradan satılıkmış şuan, Dünyanın hiçbir yerinde bu fiyata bulamazsınız.
Tom Ford Black Orchid, 75lira fiyat verilmiş, Dünyanın hiçbir yerinde bu fiyata bulamazsınız.
He bu parfümler 14şubata kadar 60 liraydı, bunu da ekleyeyim unutmadan, yukarıdaki fiyatlar önemsiz aslında.
Fiyatları geçip orjinallik, kokunun içeriği konusuna geleyim.
5 Senedir "hobi" olarak bu işin içindeyim. İnternet forumlarında da 2.el satış&takas bölümlerinde en çok aktif olanlardan biriyimdir diye düşünüyorum. Türkiye şartlarında designer parfümlerden kayda değer bi başarısı olan kokuların hemen hemen hepsini aldım denedim bugüne kadar. Dolabımda bi ara 30-40a yakın koku olmuştu, bunları burada,forumlarda satarak azalttım şimdi. Costume National markasının internette bu kadar yayılmasında da ufak bi payım olsa gerek
Herneyse, çok koku denedim kısacası, hepsi de orjinaldi. Tende yağlanma gibi bir durum şimdiye kadar başıma gelmedi ne yazıkki.
Sizin kemikleşmiş bir müşteri portföyünüz var, doğrudur. Bunun asıl nedeni de şu. Ülkemizdeki insanların %95 i fake parfümü orjinalinden ayırt edemez, eğer açılış benzer ve şişe orjinalle birebir ise. Durum bundan ibaret.
Burda kendini parfüm ustası sanan çok insan gördüm, işte yok böyle anlaşılır böyle edilir, yok checkcosmetics vs. Hiçbiri bir işe yaramaz. Size cevap verecek olan burnunuzdur.
He ne diyorlar, işte 5 senedir aynı kokunun orjinalini kullanıyorum, bu da orjinal, e şişe orjinal, koku da benziyo zaten, ayırt etmek için ciddi kurcalamanız gerek.
Diğer bir olay ise kalıcılık, eğer parfüm kalıyorsa, etraftakiler de, ufffff olm ne kullanıyosun mükemmelmiş bayıldım diyorsa o parfüm artık orjinaldir, hiçbir kurtuluşu yoktur. Alıcıya göre tabi ki, aslında yok öyle birşey (:
Bir X kişisinin parfüm ilanı vardı, joop jump yurtdışı tester ı ile xxxx den alınan bir dior homme intense. Tanıdığım biri olduğu için dedim sen dior u da yolla, eğer orjinal çıkarsa onu da öderim dedim. Parfüm geldi, neyseki elimde orjinal dior homme da vardı, başka bir parfümle ilgili arkadaşla oturduk karşılaştırdık. Şişede sıkıntı yoktu zaten, ilk olarak içlerindeki sıvıda çok çok az bi ton farkı mevcuttu. 2. olaraksa xxxx ün dior homme u biraz daha kolonyamsı hafif bir şekilde açılışı yaparak daha sonra dior homme a benzemeye başlıyordu. Yani notumu vermiştim, sınıfta kalmış, geçememişti.
Çok uzattım biliyorum farkındayım, son birşey daha ekliyorum..
Tom Ford private blend lerin hepsi 50 lik 450, 100 lük 660 fiyattan satılırken bu ilandaki Tom Ford Champaca Absolute Edp 50 ml 'yi 90 liradan bulabilmek (pazarlık da payı da var) bütün forumdaşlar için bulunmaz nimet değil mi sizce de
Freeshop'cular yıllardır piyasada. Meslek oldu artık. Yakında sendika bile kurarlar :) Yanaşıyorlar takım elbiseyle, orta-üst sınıf bir arabayla, havaalanı, freeshop vs tırı vırı laflarla sahte saat, parfüm satmaya çalışıyorlar. Zaten yanaşacakları adamları da kültürlü, üstü başı düzgün, freeshop nedir bilen tiplerden seçiyorlar. "Havalimanı freeshop..." diye lafa başlayınca ben direkt "bu hikayeyi biliyorum" diyorum, "eyvallah" çekip kös kös devam ediyorlar.
Aynen Dolandırıcı Salatalığa sordum " olum bula bula benimi buldun diye, bana abi kaliteli bir insan gibi görünüyorsun dedi :D yani kısacası seni kerize benzettim" demek istiyor.
Ya aslında Freeshop derdim de yok yılda 8-10 kez Almanya ya seyahat ediyorum ama ilk olayda gözüm kapandı resmen, yani 1 şişe parfümü bile 1 sene rahat kullanıyorum.
Şu bir gerçek herkes Dolandırılır.
individual
24-04-2012, 15:33
klasik THY çalışanı hikayesi kendine 4 tane parfüm alıyor ve sonrasında ihtiyacı olduğunu anlayıp satıyor sokaklarda.Bana kafadan hiç inandırıcı gelmiyor
nedense.
http://www.youtube.com/watch?v=KcJSosAaJvA Örnek Filmden sahne :D
http://www.youtube.com/watch?v=QMWE9TTcfGs
03:00 Başıyla beraber :) filmler iyi örnek oluşturuyor
aynı şekilde bende 2 şişe parfum aldım arabanın içinde otururken geldı, bıyerlere gıdıcegını, elinde iki adet parfum kaldıgını söyledi ve kartını gosterdi. Sonra urunlerı cıkardı jelatınlıydı almıcam falan dedım hemen actı vs. Fiyatını sordum tanesini çok acil gitmesi gerektiği için 150 liradan tanesını vericeğini soyledi . Şaka gibi ama kısa bi pazarlığın ardından 20 liraya ikisini aldım ( yirmi lira ) alırkenki mantıgım suydu zaten açık parfum parasına tanesi 10 liraya geliyor birine veririm dedim. ama zenci kişilerin aynı parfumu aynı kutuda 5 liraya eminönünde sattığını görünce biraz bozuldum :) parfumler cakma lacoste en azından kutusu lacoste:)
İstanbul'da Maltepe sahildeki migrosun orda gelmişti bir tanesi bana. O zaman babamin eski arabasını kullanıyordum. Geldi yanıma oo 35 plaka bende İzmirliyim diyerek muhabbete girdi. Thy de çalışıyorum diye aynı muhabbeti yaptı 250 liraya 3 parfüm 2 channel saat dedi yok para mara dedim 30 liraya kadar indi :) almadım. İzmir'de de aynı olay oldu ver bakayım dedim parfüme sıktım sahte bu dedim. Kaçtı gitti. Her şehirde var bunlardan
İstanbul'da Maltepe sahildeki migrosun orda gelmişti bir tanesi bana. O zaman babamin eski arabasını kullanıyordum. Geldi yanıma oo 35 plaka bende İzmirliyim diyerek muhabbete girdi. Thy de çalışıyorum diye aynı muhabbeti yaptı 250 liraya 3 parfüm 2 channel saat dedi yok para mara dedim 30 liraya kadar indi :) almadım. İzmir'de de aynı olay oldu ver bakayım dedim parfüme sıktım sahte bu dedim. Kaçtı gitti. Her şehirde var bunlardan
aynen banada ıkısıne 300 dedı 20 lıraya verdı :) barı o kadar ınmeseler :)
Şaka gibi ama kısa bi pazarlığın ardından 20 liraya ikisini aldım ( yirmi lira ) alırkenki mantıgım suydu zaten açık parfum parasına tanesi 10 liraya geliyor birine veririm dedim. ama zenci kişilerin aynı parfumu aynı kutuda 5 liraya eminönünde sattığını görünce biraz bozuldum :)
Bu iyimiş :D
GokhanRS
24-04-2012, 15:52
banada orjinal saat diye yanaştılar. harbiden replikanın kalitelisi derler ya hani bazı saatlerin replikası bile 150 lira eder öyle kalitede.
1500 liralık güzelim saati o kadar iyi yapmışlarki. dersin cidden orjinal. ben yememiş gibi davrandım aslında içim gidiyodu harbiden orjinalmi diye? ama hemen attım herife yemi bak arkadaş yanlış adamı kandırmaya çalışıyorsun. bu saat çakma.
olurmu ya sahte olamaz filan dedi
dedim bak önceki mesleğim saat ithalatıydı diyince bi tırstı herif. korkma şikayet etmem. ama mallar güzel replika uygun ver alıyım dedim. önce 150ye sonra 60a en son 20 liraya düştü aldım kardeşime hediye ettim.
kardeşimde okadar inandı ki herkese orjin hediye filan diye söleyip duruyodu :D bilmiyodu garibim 20 ye aldığımı :D
ama taş gibi çıktı be ne su aldı ne yıprandı sapa sağlam kullandı yıllarca be :D
WarmongeR
24-04-2012, 15:54
sene 2000 filan bakırköyde gelmişti biri yine aynı terane, kenzo almıştım. 80'den kapıyı açmıştı 60 40 20 derken artık inatmı etti nedir satacam diye bende 3 liraya almıştım (: sulu kolonya gibi bişiydi, yeğenime hediye ettim oda sevindi (:
cumartesi günleri hanımı işyerinde almaya gittiğimde florya tarafında en az 2-3 tane free shopcu vatandaş geliyo...250'den kapı açıyo ''ALAYINA 20 LİRA İŞLER ''deyince kendiliğinden uzuyolar.
geceveay
24-04-2012, 16:02
ben geçen gün aldım çok da güzel kokuyor...sahte mi yani şimdi bu parfum...ama adam çok beyefendi birine benziyordu....
var mı bunlar hala ? babadan oğula heralde.Kaç senelik hikaye :)
Neyse geçmiş olsun.
GokhanRS
24-04-2012, 16:05
ben geçen gün aldım çok da güzel kokuyor...sahte mi yani şimdi bu parfum...ama adam çok beyefendi birine benziyordu....
sen gerçek misin? ilk mesajın bu konuya da.
erdinc06
24-04-2012, 16:05
bende ulusta arabanın icinde otururken gelmisti kutudan pioneer teyp cıkarttı sıfır gibiydi calıntı degil filan dedi kesin ici bosdur :)
geceveay
24-04-2012, 16:06
sen gerçek misin? ilk mesajın bu konuya da.
evet gerceğim...uzun zamandır takıp edıyorum bugun uyelıgım onaylandı...ılk mesajımıda bu konuya attım yakın zamanda basıma geldıgı ıcın...yanlış bir şey mi yaptım?
GokhanRS
24-04-2012, 16:07
yok normalde önce üye tanıtımlarında tanışmak gerekiyorda site kuralları gereği. hoş geldin bu arada
geceveay
24-04-2012, 16:08
yok normalde önce üye tanıtımlarında tanışmak gerekiyorda site kuralları gereği. hoş geldin bu arada
biliyorum kendımı tanıttım zaten...iyi forumlar.
darkmann
24-04-2012, 16:11
2 sene öncede benim başıma geldi aynısı, tam tepeüstü meydandan çıkıyorduk arabaya binerken bi şirket arabası yanaştı yanlışım yoksa albea idi freeshop kartını gösterdi havaalanında çalışıyorum mazot param yok dedi, bizde yok almayız dedik adam baya bi uğraştı parfümü satmak için sonra 15 liramız var olursa ver dedik adam kabul etti ve eve gelince kokuyu açtığımzda anladık üç kağıda geldiğimizi :)ama şimdi böyle bi konu açılınca anladımki baya yaygınlaşmışlar dikkat etmek lazım böylelerine
Evet %100 Sahte genelde temiz yüzlü dolandırıcılar, " yok ya bu adam yapmaz dediğin kişiler"
fatihtemizer
24-04-2012, 16:14
banada ikeanın otoparkında denk geldi..aracıyla dolaşıyor sürekli..araçtan inenlere salça oluyorlar hemen..
geceveay
24-04-2012, 16:17
Evet %100 Sahte genelde temiz yüzlü dolandırıcılar, " yok ya bu adam yapmaz dediğin kişiler"
evet yumarta gibi bir adamdı traşlı düzgün giyimli aksanı da çok düzgündü...güzel de indirim yapınca aldım...
SekoLive
24-04-2012, 16:24
geceavay yaznca aklma geldı bana gelenlerde aynı spectı yımırta gbılerdı
bazıları da kalabalıkta satıyor alanlarda kendi adamları oluyor.
genelde bu yolla saat satıyorlar aman tufaya düşmeyelim. :)
Germanian
24-04-2012, 16:29
izmirde heryerdeler bazen yapışıp can sıkıyorlar
hele bide çingenler war 1. sanayideki lambalarda takılıyorlar genelde parfümü aracın içine atııyorlar senin hediye ettim falan deyip 100 liradan 5 liraya kadar düşüyorlar
Maxiboost
24-04-2012, 16:47
hehe ilk defa kozyatağı carrefourda denk gelmişti bana. Dedi havalimanına gitmem lazım benzinim yok cüzdanımda yok evde kalmış falan bakın inanmazsanız benzin ibresine fln diyip thy kartını çıkarttı. Baktım lamba yanıyo dipte ama araç benle konuşurken çalışıyor :D göster bakayım ürünleri dedim açtı bagajı doğal olarak baktım tüp orda üzerinden hemen gaz deposunun dolu olduğunu gösterdim bak dedim bu gazla gidersin sen oraya hadi bakayim. Pardon abi dedi hahh.
bi de taksici denk gelmişti acil havalimanına gitmem gerekti, eli yüzü düzgün görünce süzük sandı kamil :D 50tl uzattım abi 5 lira verdin dedi hemen 5 lirayı uzattı. Biliyorum o numarayı uraştırma beni bak uçağa geç kalıcam dedim adam gayet relax tamam abi dedi pıt verdi gerçek para üstünü ahah
dikkatli olmak gerek :)
Ferhat_V
24-04-2012, 17:58
ben yeşil lacoste almıştım sahte olduğunu bile bile sıka sıka kullandım :D 10 liramı ne vermiştim hatta..aynı şekilde havalimanında çalışıyorum muhabbeti :D
2 ay önce bana da istanbul yolu üzerindeki shell benzinlikte arabaya Würth katkı koyarken, Scirocco'lu bir eleman yanaştı. cebinde para olmadığını free shop'tan aldığı parfümleri uygun fiyata satabileceğini söyledi. tabi o sırada aklım başka yerde olduğundan ve evde çok parfüm olduğundan almamıştım :D :D
erayakar
24-04-2012, 18:05
Bundan 15 yıl once taktik babam tır şörü .yolsuz kaldım muhabbeti vardı ..baya ilerlemişler ..ulusoydan t.h.y tayin olmuşlar..
çeşme de de benim başıma geldi arabadayken kız arkadaşımı bekliyorum. elemanın birisi geldi limanda çalıştığını söyledi kar mart gene aynı nane gosteriyo falan fişmekan. işte prim olarak bunları verdiklerini ama paraya cevirmek istediğini filan soyledi bende oldu abi ihtiyacım yok dedim :D
Thy karti apron kartimiydi?thy den kimse oyle bisiye gerek duymaz istanbuldada anca hic bisi bilmeyen adam yer bunu gecmis olsun
ben yaz tr ye girdigimde, feribota binerken thy de calisanmi ararsiniz, free shopda calisanimi...:) yabanci plakayi gören keriz saniyo...=) genelde camlarimi kapali tuttugum icin, muhattap olmuyorum... ama yani gemi limanlarinda, gümrük cikislarinda cok denk geliyolar...
fatih(fb)
24-04-2012, 18:30
2 hafta önce atatürk havalimanının orda beklerken yanaştı bi araba aynı mevzu:) aldım sıktım güzelmiş ama saol dedim gitti :D
Thy karti apron kartimiydi?thy den kimse oyle bisiye gerek duymaz istanbuldada anca hic bisi bilmeyen adam yer bunu gecmis olsun
Sence dolandırıcılar, THY çalışanımı yoksa Sahte Kartmı :D
Bi bitmediler ya. O anki ruh haline göre cevabı yapıştırıp kuyruklarını kıstırarak uzaklaşmalarını izlemek çok keyifli. :)
Sence dolandırıcılar, THY çalışanımı yoksa Sahte Kartmı :D
Thy calisani:D
izmit te bi arkadaşım yemişti bu numarayı 2004 de 100 lira kaptırmıştı öğrenci haliyle.
SekoLive
24-04-2012, 19:35
izmit te bi arkadaşım yemişti bu numarayı 2004 de 100 lira kaptırmıştı öğrenci haliyle.
barış peki öğrenciyken bi yararını görmüşmü bu parfumlerin :D :D
ehuehu ilk defa duydum he at hırsızı gibi olduğum için yanaşmıyor böyle adamlar:D
Geçen aylarda bakırköyde geldi bi sözde havaalanı çalışanı öğrenci olduğumuzu görünce çakma dolge gabbana hot chocolate'ı 50 lira fiyattan açtı kapıyı zar zor 10 liraya aldık köşeyi döndük bitanesi daha geldi aynı işi yapan kaça aldınız diyince 10 lira dedik adam bize helal olsun çekti millete 80 100 lira çakıyomuş
Ama adamlara helal olsun o çene oscara aday
Ya nette az araştırın acayip taktikler var, Sahte sony kamera Laptop daha neler neler 2-3 bin tl birden kaptıranlar var, ben 250 TL kaptırdım ama sonrasındaki leyladan çıkardım hıncımı.
barış peki öğrenciyken bi yararını görmüşmü bu parfumlerin :D :D
yav gariban adamdı muğladan gelmiş okumaya valla üzülmüştüm ben.
bi de oturduğumuz mühitten dolayı entresan organize işler duyuyoruz yazmıyım taktik vermek gibi olmasın :D
valla bu kış bende aldım 40 lira kaptırdım 2şişe parfüme bu adilere haram zıkkım olsun banada istanbula dönücem mazot kalmadı arabada thy çalışıyom zart zurt aynı muhabbet inşallah bidaha denk gelirde o parfüm şişesini ona takmazsam başka bişey demiyom şerefsiz nasılda acındırdı kendini bana
SekoLive
24-04-2012, 20:13
yav gariban adamdı muğladan gelmiş okumaya valla üzülmüştüm ben.
bi de oturduğumuz mühitten dolayı entresan organize işler duyuyoruz yazmıyım taktik vermek gibi olmasın :D
:D:D:D:D
bide boyacı sandıgı var meşhur bakırköy semalarında olanlar bilir inanmayın yerde kırık bi boya sandıgı görürseniz :D
hddsheriff
24-04-2012, 20:21
eminönünde teyp ve parfüm satmaya çalışan çok adam var haftada 3-4 tanesine denk geliyorum. Birgün merter ulusoyun orada bir arkadaşımı bekliyordum herifin biri yanaştı parfüm saat vs. 400 liradan pazarlığa başladık 30 liraya 4 parfüm 2 saat almıştım :D bizim elemanlara hediye etmştim aldıklarımı sene 2006-2007 filan dı :D
Maxiboost
24-04-2012, 20:25
Bundan 15 yıl once taktik babam tır şörü .yolsuz kaldım muhabbeti vardı ..baya ilerlemişler ..ulusoydan t.h.y tayin olmuşlar..
-babadan oğla nesil bunlar pthüüü ... babadan oğla nesil
bunlar yine iyi biizm bu muhitte oturan cocuk vardı çarşıda dolmuş beklerken omzuma vurup kardeşim askerim açım 1 2 liran varmı be diye sormuştu :D ulan dedim sen bizim oralarda oturmuyonmu ne askeri pardon diyip gitmişti :D
Son dönemde Antalya Fener'de Kavsakta bakımlı kızlar eliyor ve 1-2 lira dolmuş parası istiyor, ama hergün.
Cepa' nın arkasında bana da musallat oldular, 5 dk arayla iki ayrı kişi geldi. Abi kardeş çalışıyorlarmış, kardeşi almayacağıma ikna ettim ama abisine dalacaktım artık. Adam yarım saat dil döktü, ben de bu arada arabayı boşalttım temizledim doldurdum sonra öğrenciyim dedim :D O surat ifadesini hiç unutmam :D
thy yalanı ne çok varmış :S
cagri-35
24-04-2012, 20:42
O kadar şerefsiz dolandırıcı varki memlekette valla Allah ıslah etsin ve hepimizi korusun böylelerinden.
Banada çok denk geliyor, özellikle eski okulun otoparkta denk geliyordu. Keriz sanıyorlar milleti özel okul diye. Tersleyip gönderiyordum, artık eleman tanıdıgından bi kez yanaştı pas geçti gitti...
Arabada beklerken genelde at hırsızı tipli elemanlar geliyor,iş aldık ona çıktık memlekettende geldik aç kaldıkta açız vs. bir oldu iki oldu üç dört beş. En son geçen terste bi anımdı feci uykusuzum sinirliyim, yok mok diyorum anlamıyor yürü bas git o zaman memleketine b..mu var dedim eleman yüzsüz yüzsüz para ver abide gideyim dedi. Öylede pişkinler.
İzmirde daha önce bahsedenler olmuş 1.sanayide ışıkta çingenler çok çok pis başa bela sakın ama sakın sarmayın onlara arabanın içine elinde ne varsa atıyor tespih vs. direk yapışıyor para alıcam diye. Trafikte sıkışık gidemiyorsunda. Tipleri görsen dişi olduguna ayna tutsan kendisi inanmaz...
O kadar şerefsiz dolandırıcı varki memlekette valla Allah ıslah etsin ve hepimizi korusun böylelerinden.
Banada çok denk geliyor, özellikle eski okulun otoparkta denk geliyordu. Keriz sanıyorlar milleti özel okul diye. Tersleyip gönderiyordum, artık eleman tanıdıgından bi kez yanaştı pas geçti gitti...
Arabada beklerken genelde at hırsızı tipli elemanlar geliyor,iş aldık ona çıktık memlekettende geldik aç kaldıkta açız vs. bir oldu iki oldu üç dört beş. En son geçen terste bi anımdı feci uykusuzum sinirliyim, yok mok diyorum anlamıyor yürü bas git o zaman memleketine b..mu var dedim eleman yüzsüz yüzsüz para ver abide gideyim dedi. Öylede pişkinler.
İzmirde daha önce bahsedenler olmuş 1.sanayide ışıkta çingenler çok çok pis başa bela sakın ama sakın sarmayın onlara arabanın içine elinde ne varsa atıyor tespih vs. direk yapışıyor para alıcam diye. Trafikte sıkışık gidemiyorsunda. Tipleri görsen dişi olduguna ayna tutsan kendisi inanmaz...
Yaşarda bana 1 kere Forumda 2 kere Ege Park Mavişehirde 4 kere denk geldi.
Forumdaki parfümcü bu elemanlardandı aynı takım elbiseli vs yok kardeşim dedim tersledim yolladım.
Ege Parkta arabayı park ettim kız arkadaşımlayım ilk bir tanesi geldi Ege Üni bilmemle bilmemlesi Ataürk Kartpostalları satıyoruz şu kdr yardım dermisiniz fln ver dedim 2 tane hadi dedik demez olaydık gönlünden ne koparsa dedi bozuğun varmı dedi bozarız dedi 50 verdim 10 al dedim orda bana 20 verdi bu seferlik böle olsun dedi, dalgamı geçiyorsun dedim 10 daha verdi dedim ya parayı ver yada polise şikayet edicem dedi iyi bakalım dedi verdi filan baya sinirlendim olayda çıkartmak istemedim. 2 gün sonra yine kahve içmeye gittim aynı yere park ettim yine birisi geldi at hırısızı tipli memleket muhabbeti yaptı döncez etcez bilmemle cuma günüydü 10 tl verdim içimden bi dua okudum gerçekte sevap yaz, yalan sölüyorsa haram zıkkım olsun Allahım diye suratınada söledim bunu neyse. Daha sonraki haftada benzer olaylarla karşılaşınca 2 kere Ege Park güvenlik şefine ve müdürüne ilettim konuyu abi polislere şikayet ediyoruz yine geliyorlar poliste pek bişey yapamıyor bu önümüzdeki otopark özel alan diye bilmemle muhabbet ettik baya ama bir daha görmedim, yaşamadım bu tarz bir olay..
Bir ay önce babamı İzmir garaja bırakıcaktım indirdim tam arabaya bindim genç bi eleman geldi camı hafif araladım bişi sorabilirmiyim diye girdi lafa yok işte kıbrısta okuyorum arkadaşlarımın yanına geldim freeshoptan parfumler almıştım arkadaşlarıma ulaşamıyorum nakite cevirmek istiyorum dedi yok sagol dedim üsteledi sende kullanıyosundur bak bi gösteriyim diye yok dedim ihtiyacım yok sagol dedim sonrada araban güzelmiş nekadara aldın diye sormaya başladı sinirlenmeye başladım napcan sen nekadara aldıgımı diyip kapadım camı tam o sırada babamda yolun karsısında görmüş benle konuştugunu telefon açtı nediyo o diyo göder gitsin dedi taa karşıdan anlamış :)
Geçtigimiz cumarteside kız arkadasım abisiyle havaalanından birini almya gitmişlerdi yine gelmiş bitanesi kıbrıs muhabbeti çekmiş burdan Antalyaya gitcem sıvı sınırı gelmiş götüremiyorum uygun fiyata vercem diye onlarda almış iki tane bana daha anlatmaya başlamışken, ben laptop çantalı biriydi böyle böyle dedi demi diyince kız arkadasımın surat bi anda düştü zaten kaç para verdiniz barı 5-10 lirayla kurtasaydınız dedim 20şerden 40 lira bayılmışlar :)
thy yalanı ne çok varmış :S
Öyle valla, dolandırıcılar sahte kart işte :D
devir uyanık olma devri
eşek olursan semer vuran cok olur
haberleri cok okuyun formlarda paylaşın ki foyalar ortaya çıksın
Yiğit G.
24-04-2012, 21:33
Bende bu aralar cok gıcıgım onlara , paso dukkana giriyorlar bide duzgun giyimliler ulan kalkıyorum ustumu basımı duzeltiyorum hoşgeldiniz diyorum herif hemen yok freeshopdan parfumum var elimde kaldı vs.. yahu arkadasım cık diyorum... zaten musteri girmiyor dogru duzgun pataklicam bigün bitanesini sinirimden..Bugunde amca geldi ama kacıncı böle tip "memlekete gidicem otobus vs" dedim bi bitmediniz bi gidemediniz nan memelekete...
murat_ileri
24-04-2012, 21:43
bende birini qtp style range ile kovaladım :D
chiefkadir
24-04-2012, 21:48
Dünde bizim ofise şorolo kılıklı biri geldi,kıbrıstan geliyom vs.bişiler anlatıyodu ,kolpacı olduğunu anlayıp odama geçtim.. bizim malak sekreteri kandırıp parfüm sattı:)
s.alican
24-04-2012, 21:51
geçen benimde yanıma geldi öyle bişey adamın kılığı kıyafeti düzgün.son model araba.sen yakışıklı birine benziyosun lazım olur vereyim sana al dedi :D orda bizim bi esnaf abi vardı kaş göz yaptı saolasın var parfümüm dedm gönderdim meğerse aynı bu konu çıktı :)
Valla Teşhir etmemiz lazım.
Bana son Denk gelen kişi.
Sercan PUĞ
Beyaz 2012 Trend TDI Golf aracı var .... ruhsatı kendi üstüne düşünün ne kadar para kazandığını.
Istanbul dan Antalya piyasasına transfer olmuş.
Poliste sayemde kaydı oluştu.
Valla hepsi karagümrükte takılıyor bu elemanların çoğu turneye çıkar gibi gidiyorlar başka şehirlere eskiden çok rastlardım bende karagümrük çocuğuyum dediğimde kardeşim senin güzel hatrına 20 lira olur diyor biraz önce 80,90 son oluru dediği parfüme:D
Fazıl T.
25-04-2012, 00:25
ben havaalanında beklerken 2 kere geldı salak bana kovaladm arabayla :D:D
ALPER-VNS
25-04-2012, 00:39
bana da ikeanın otoparkında 10dk bekledim 2 farklı araba geldi sordu.. yook diyorum ben sadece nası bi suratsızmışsam artık hiç ısrar etmediler.. fakir tipliyim ya da o da olabilir :)
10 Liraya aldım.. :D lacoste kullanıyorum memnunum THy kimlikli bi palio beyaz araç ankarada kaldım felan dedi saat felanda vardı.. bu ara arttılar herhalde
İtiraf ediyorum. Boş zamanlarımızda Timu,Yılmaz,Soner ben parfüme çıkıyoruz. Görülen Rocco'da benimkidir :D :D :D
aynı olay kozyatağı carrefourda başıma gelmişti takmamıştım :D
tdipower
25-04-2012, 01:27
bunların azına dumanı basıp yere serecen en temizi :D
Boost Up
25-04-2012, 01:30
yaklaşık 1 ay önce atatürk havaalanı dışında sırada uçağın inmesini bekliyorum. benim aracın film camı var koyu, içim geçmiş biraz. bir anda yanımda siyah fluence belirdi dibimde. bende noluyo falan derken camı tıklattı bende gayri ihtiyari irkilidim. her neyse çıkardı yine parfümü dedi abi kızlarla buluşucaz paramız yokda biz freeshopda çalışıyoruz (thy kartı çıkardı ne kadar gerçek tartışılır) bu parfümleri ve saati satıyoruz dedi. üzerindeki sticker lara varana kadar gayet kaliteli duruyordu bende yedim. saat çıkardı dedi abi bide bu var saat gerçek diyo ama oluk oluk çakmalık akıyo saatten. bende dedim nakitim yok kartım var. olsun abi kartta çekeriz sorun değil dedi:s e ulan yolun ortasındasın, kızlarla buluşcam diyosun. karttan çeksen parayı taa ne zaman alıcaksın kızlar yine .öt gibi kalıcak. destekli sallayamadılar sonra bende yok mok diye diye zor bela gönderdim
bıgun otobusum kalkıcak orta kapıdan bınerken bırısı sakız tutuşturdu elıme aldına rtık ver parasını dedı... bende şoktaym bırı elıem sakız tututşturmus para ıstyr ya şaka gıbı ver ver paramı dıye bargryr sonra baıda orta kapı bı kapandı:) a.g sakız bende kaldı o asagıda bagrıs cagrıs otobus gıdıyr tabı:) ahahahaha
bora1311
25-04-2012, 01:40
gecenlerde banada armada nin onude denk geldi, beyaz bi jettaydi arabasi, bi arkadasimi bekliyordum. baya bi dil doktu almayinca gitti :)
Shadow_Dancer
25-04-2012, 13:40
İtiraf ediyorum. Boş zamanlarımızda Timu,Yılmaz,Soner ben parfüme çıkıyoruz. Görülen Rocco'da benimkidir :D :D :D
Kanka maşallah işler tıkırında, Yılmaz 4. evi almış geçenlerde konuştum ahauha :D ben pek satamıyorum ama gariban spec, dizele devam :D :D
dipnot: Allah öyle parayı nasip etmesin
Sirf bu isle ayda 10 bin uzeri kazanan var ve istanbulda polise ankarada bakana bile satan var genelde kazanclari yuksek oldugu icin son model araclar kullaniyorlar sadec parfum saat degil sony kamera vs satanda var eger kamera alirsaniz 3 dk cekim yapar sonra bir cocuga verirsiniz oyuncak diye oynar :)
geçen ay silivri kipanın otoparkında geldi bitane bana, yanlış hatırlamıyorsam beyaz bir poloydu yanında kız da vardı, aynı thy de çalışıyorum freeshoptayım falan filan hikayeleri. bi hasss çekicektim yanında kız var diye bişey demedim :) Tahtakale de hala var bunlardan abi 50 tl ye orjinal parfüm diyor az bi pazarlıkla 5-6 tl ye kadar iniyor fiyat :D
Kanka maşallah işler tıkırında, Yılmaz 4. evi almış geçenlerde konuştum ahauha :D ben pek satamıyorum ama gariban spec, dizele devam :D :D
dipnot: Allah öyle parayı nasip etmesin
Oda bişimi Yılmaz aldığı Tayyar'ı bakkala çakkala giderken kullanıyomuş :D Özel günlerine çıkardığı bir r35 Gtr mevcut. Ne diyim yolunda adam tam gaz helal olsun :D
hey allahım yaaa... bunlar ataşehirdede var daha geçen migrosun orada arabama binerken son kasa leonla geldi bitanesi (doğuş bunlara sponsormu olmuş ne anasını satam bütün hepsi vag takılıyor :D) yok parfüm var yok şu var bu var, yok hava alanında çalışıom bilmemne saydıdda saydı işte klasik laflar, benden gelen cevabı duyunca yüzünün ifadesi çok haoştu ama...'arkadaşım yemezler hergün buralarda geziyosun bıkmadınmı hala git başkasına kakala çakma parfümünü, bas git canımı sıkma benim' dedim ve bastı gitti bukadar :D
onursumer
26-04-2012, 00:02
çocuktum daha bakırkoyde aynı numarayı çekiyorlardı demekki istanbulda artık iş yapamıyorlarki bilinmeyen şehirlere transfer olmuşlar :D
sürekli izmir içinde aktif şekilde dolaşıyorum (işim gereği) inanın hafta da en az 3 defa denk geliyorum. hepsi 34 plaka yeni model araçlar ile,yakıt lazım nakit lazım mavzusu yapıyor. dün de; avm içerisindeydim Boyner'e parfüm bıraktım dönüşte para gerekiyor vs dedi. "yok bilader başka kapıya" dedim. Boyner e özel araçla mal mı bırakılıyor??? madem mal bıraktın dönecek paran neden yok? her neyse... benzinliklerde de çok denk geliyor.. dikkat edin... Allahtan hiç para kaptırmadım.
Son dönemde Antalya Fener'de Kavsakta bakımlı kızlar eliyor ve 1-2 lira dolmuş parası istiyor, ama hergün.
Biri geldi otobuse binicem para lazim otogara yetisip istanbula gitcem dedi dedim gel gotureyim yabancinin arabasina binmem dedi e dedim para istiyorsun da arabaya binmiyorsun dedim isik yemis tavsan misali kaldi :)
Draniela
26-04-2012, 01:49
duyarlılığın için teşekkürler
2 Sene önce belki de daha fazla...
60 Lira fiyat çektiği parfümü çingene pazarlığıyla 13 Liraya almıştım :D
Yemişim çakmasını hauaha.. Parfüm de Cigar'dı... Hala ararım gelse de alsam diye ..
http://www.perfumezilla.com/images_product/cigar-cologne-remy-latour-eau-toilette-spray-men599610.jpg
S.Özeren
26-04-2012, 02:10
Herkese gelmis demekki benimde basima gelmisti
Bide bu mendil satanlar falan bazen arabanin icine atiyolar bende uyuz olup gidiyorum parada vermiyorum haram mi ? :)
hakotech
26-04-2012, 02:13
Herkese gelmis demekki benimde basima gelmisti
Bide bu mendil satanlar falan bazen arabanin icine atiyolar bende uyuz olup gidiyorum parada vermiyorum haram mi ? :)
dinen caiz değil..alo fetva hattına danışmak lazım..
By_DoMiNo
26-04-2012, 06:52
2 Sene önce Aksaray yusufpaşa istasyonunda arkadaşla otobüs beklerken yanımıza bir adam yaklaştı. Yanında bilindik kaliteli markaların parfümleri vardı. İşte şu fiyata bu fiyata eve gitme param hiç satış yapamadım hesabı Normalde asla kanmam ama eşref saatime denk geldi herhalde. Hadi dedim senimi kırcam. 20 tl ye 2 tane parfüm almıştım. Hala durur. Aldığım gün bir fıstlattım. İğrenc bir kokusu var cakma olduğu için. öyle attım evde duruyor. 1 inide arkadaşa verdim buda senin hakkın diye :) Olan 20 tl ye oldu :)
Bir forumdan alıntı :D
Çarşamba günü bir arkadaşın doğumgününe gittim öğlen.Epey içtik eğlendik v.s.Ordan çıkışta havaalanına gidip teyzemi almaya gidecektik annem ve dedemle..
Neyse beyoğlundan çıktım otobüse atladım florya tarafına geçtim annem arabayla yoldan aldı beni.Tam kendime gelemedim alkolün etkisinden kurtulup biraz fazla kaçırmışım ama abartı derece de değildi.Dışardan bakıldığından görünmeyecek kadar iyi sakladım :)
Havaalanı yoluna girdik girişte otoparka girmeden sağda yol kenarında durduk.Annem bavullar için arabanın arkasında yer ayarlıyordu.Ben de ona yardım ediyordum.Birden yanımıza bir araç yaklaştı.İki adam vardı arabada.Pardon bir şey sorabilir miyim dedi.Yol tarifi isteyecek sandım buyrun dedim.Çok güzel değişik gümrük malları var elimde,ben gümrükte çalışıyorum görmek ister misiniz dedi.Ben de internetten uyguna mal alıp satmaya çalıştığım için ilgimi çekti bir an.Ne malı diye sordum.Adam hemen arabadan çıktı bagajı açtı.Bir sürü kutular var içinden bilindik pahalı parfümler çıkardı.Teşekkürler ilgilenmiyorum parfüm ihtiyacım yok dedim.Hiç durmadan malını pazarlamaya harıl harıl konuşmaya başladı.Ben de bir marka sordum kullandığım.varsa onu alabilirim yedek olarak dursun bari napıyım dedim.Adam o yok ama şu var bu var diye anlatmaya devam etti.Orjinal mi dedim.Ayıp ediyorsun al bu benim kartım thy gümrükte çalışıyorum vs dedi.Parfüm ihtiyacım olmadığını söyleyerek arabaya yöneldim.Bu sefer armani saat var 2000 dolarlık saati 300 e vereyim diye çevirdi.Baktım inceledim ,sarhoş kafayla da orjinalini ayırt edecek durumda değildim.1.derece kalitede iyi bir taklitmiş sonradan anladım.Yok sağol ben saat bilezik vs takamam rahatsız oluyorum kullanmam dedim.Orjinal mal bu fiyata bulamazsın bu bir şans herzaman çıkmaz insanın karşısına dedi.Annem de alsan satarsın sitede dedi.Ben de yok sağol dedim adama.Bu sefer başka bir kutu çıkardı apple iphone,sony laptop,kamera vs tonla şey.Bu sefer ilgimi çekti.2100tl lik 32gb iphone u 1000tl ye hemen verebileceğini söyledi.Bak altından bir şey çıkmasın kim kime verir bunu dedim.Bunlar bedavaya geldi bana para vermedim o nedenle ne kadar verirsen farketmez ev taşıycam ihtiyacım var ondan acil satıyorum dedi.Ben de ihtiyacım yok telefonumdan memnunum dedim.ne kullanıyorsun dedi N95 nokia dedim.Onlar demode oldu şimdi bir iphone un olsa fena mı olur vs tonla şey zırvaladı.Yok sağol ben almıycam ihtiyacım yok dedim.Annem arabadan indi ben düşünebilirim telefon alacaktım zaten dokunmatik ekran dedi.Pazarlık yapa yapa 800tl ye iphone u anneme sattı adam.Sonra bana döndü ikincisini almak istersen 500tl ye hemen veririm diye.bu fiyata bu kaçmaz diye kabul etmiş bulundum.Sonra dizüstü çıkardı üç tane sony vaio,yanında kamera 5 tane armani 2 tane gucci saat 8 tane de parfüm bir tane yazıcı 3000tl verin anlaşalım dedi.Ben de yanımda fazla nakit bulundurmam kredi kartı kullanırım normalde.O gün de teyzem geliyor lazım olur diye bulunduracağım tuttu tam da 3000tl vardı yanımda.Daha uyguna olmaz mı dedim ne kadar var yanına diye sordu.Ben de bakayım dedim.2500e anlaşalım dedim.Bana da para lazım teyzemi almaya gidicez dedim.Alsak mı almasak mı diye annemle tartışırken bir yandan vazgeçer gibi oldum o anda da cüzdanımı almış paraları sayıyordum birden adam elimden paraları aldım arabaya atladı kaçmaz mı :(((
O anda anldım dolandırıldığımı.Adamın verdiği kart sahte,ismi sahte telefonu yanlış..
Biliyordum içimde şüphe vardı ama nedense inanmak istedim bir an son an vazgeçerken adamı bunu anlamış olsa gerek paraları kapıp kaçtı.
Hep dolandırılanları izler saf mı bu millet diye gülerken,ilk defa başıma böyle bir şey geldi.Ardından teyzemi aldık eve geldik.Eve gidince imei nosundan telefonu sorguladım.ithalat yoluyla gelen ürün.apple yerine motorola yazıyor.ürün çin malı.ama öyle güzel yapmış ki adamlar anlaşılmıyor bile..Çok detaylı inceleyince farkediyorsun.
Dizüstü ve kameraları inceledim hepsi taklit çıkmaz mı..Güzel kazıklamışlar dedi arkadaşlara falan anlattım.Çok canım sıkıldı.O gece sabaha kadar uyuyamadım.Gece saat 4 gibi internete ürünü koyup 800tl den satmaya çalıştım.Sabah olduğunda siteye baktığımda biri hemen al ile almıştı.Sevindim sabah ürünü kargolamak için müşterinin kargo bilgilerine bakmak istedim fakat provizyonda sorun çıkmış,ürünü yollamayın dedi site.Sonuç olarak ürünler elimde kaldı.Çinden ithalat diye tarattım bir kaç sitede aynı ürünü buldum 100$ gibi komik bir rakamdan yolluyorlarmış.Yani dolandırıldım...
İphone hiç ilgimi çekmiyor diye araştırıp bakmamıştım.Sahtesinin olduğundan bile bilgim yoktu.Bu kadar geri kalırsam güncel konulardan diye kendimi suçladım.Sonra da ders oldu diye unutmaya çalıştım.Ama sinirim geçmedi..Nasıl kandığıma üzülüyorum hala...Ürünlerin hepsini satsam 1000tl etmez.Anca beni dolandırdıkarı gibi birini bulursam dolandıracak öyle olur.O da benim yapıma ters..
İnternetten inceledim araştırdım,havaalanı önünde çok oluyormuş bu olay.Dolandırılan bir sürü kişinin yazılarını okudum.
Kimseye güvenmeyen,ters aksi bir yapım vardır son zamanlarda ne olduysa bir yumuşama insan sevgisi doğmaya başlamıştı içimde..Ondan faydalandılar sadece yoksa kanmazdım.Ama olan oldu..
Allah belalarını versin bulutsuz günde kafalarına yıldırım düşsün diye o günden beri beddua okuyorum kesin bir tırın altında kalmışlardır o hızla diye düşünerek kendimi avutuyorum şimdi:)
fastcare
26-04-2012, 10:58
Bunların değişik mersiyonları mevcut. Bana Çetin Emeç İşbankası önünde denk geldi birisi. Adam takım elbiseliydi ve Renault Symbol vardı altında. Parfüm satmaya çalıştı. İlgilenmeyince kolundaki saatin orjinal olduğunu iddia ederek saati 100 TL'ye satmaya çalıştı. Sonra başka birisine sarmaya gitti.
Tata oluyordu genelde araba degişmiş kaliteli dandirici olmuşlar:)
heheh bende bundan 4-5 yıl once ankarada carpılmıştım aynı şekilde ama 60-mı ole bişe vermiştim :D aradan yıllar gecti gecen mersinde aynı hikaye geldi parfum dedi agır konustum hemen kactı :D
bir kaç yıl evel bostancı sanayide benimde başıma gelmişti parfüm ile başlayıp kaçak olarak getirdim denilen bir nokia n8 ve kamera vardı, benzin param yok gibi yaklaştı telefona baktım orjinalden farksız bir kalitede hiç bir sekilde ayırt edemedim ki bir ara n8 de kullanmıştım :( düşük bir fiyattan aldım sonradan anladım çin malı telefon muş :( o zamanlarda yeni yeni başlamıştı çin malı telefon hiç aklıma bile gelmemişti :( parfümüde hediye etmişti 2 parfümcüye gösterdim orjinal dedi anlamadım gitti :D
Dün bu mallardan banada geldi bi tane. Ver bakiim şu kartı deyip kendi ID mi gösterince bir uzaması vardı ki görmeliydiniz. :) Salağın çakma THY kartıda bende kaldı iyimi.. Gerçek ID ile alakası falanda yok.
Yemeyin bu numaraları. THY çalışanı ya da gümrükte freeshop ta çalışanların kendisi falan çıkartamaz kutusunda malı. Ancak yolcunun birine rica eder ona aldırırsın o kadar. Eskidenmiş o koli koli viski çıkartmalar falan filan.
GokhanK.
19-11-2013, 12:57
Konuyu hortlatmak istedim.
Banada bayadır denk geliyor. Yazmak istedim.
Yanıma yanaştı. Koltuğu yatırmış telefonla oynuyordum. Korna çaldı bi kaç kere. Kalktım baktım.Araba jettaydı. Kıllanmadım değil hani. Ne oluyor filan dedim kendi kendime. Camı indirdim hayırdır dedim. Çok kısa zamanınızı alıcam dedi. Söyle dedim. " ben sigara filan isticek sandım. Baktım elinde bişiler gösteriyo. Neyse indim aşağı kapıları kilitledim. Bunun aracın yanına gittim. Ne oldu söyle dedim. Çıkardı parfümleri saatleri filan. Ben dutyfree çalışanıyım filan demeye başladı. Zaten ordan kıllandım çünkü havaalanında çalışan çok arkadaşım var. Neler döndüğünü biliyorum da bu kadarı yemez hani. Neyse dinledim ben baya anlattı buda. Sonra dedim ki ya utanmıyo musun bunlar sahte ya. Parfüm desen parfüm değil saat desen zenci satmaz şunu dedim ya. Bide üstüne 400euro lar filan etiketler bastırmış mal :D Dedim sen yavaştan ilerle nasıl ısrar ediyo ama. Abi ne olcak al hizmetçilerine filan verirsin filan diyo :) dedim lan nerden biliyosun hizmetçim olduğunu. Biraz daha ısrar edersen bozuşuruz dedim ilerle. Sonra neyse bu hareket etti gitti. İleride de sivil polis varmış bunları takip ediyor. Ben alıp ürünlere bakınca aldım zannetmişler. Bunları aldılar hemen tabi. Sonra yanıma geldiler . beyfendi aldığınız ürünler sahte bunlar dolandırıcı falan filan. Dedim ben bişi almadım bunlardan ama evet sahte biliyorum dedim. Aldılar götürdüler.
Demem o ki uzattım biraz ama dikkatli olun. Yok öyle bi dünya... Aman diyim.
benim çalıştığım okula kadar geldiler. one million 100 lira çekti 5 liraya aldım inanın. cebimde 5 tl vardı başka param yok dedim verdi. kolonya niyetine kullanıyorum :)
daha bikaç gün önce ankarada kentparkın önünde arabada beklerken denk geldi yanımda arkadaşta vardı çıkardı bi kimlik gibi bişey gösterdi thy sini okudum bişeyler söyledi parfüm satıyorum falan dedi arkadaşta biz o numaraları biliyoruz diyince gitti :)
Aynısı antalyada lara da başıma geldi, takım elbiseli volkswagen jetta aracıyla yanımda durdu. "Yurtdışından geldim şimdi, istanbula dönüyorum bunlar elimde fazla size çok uygun rakamdan vereyim sizinde işiniz görülsün benimde"..
Hadi abicim başka keriz ara dedim bunlar resmen şebeke olmuşlar. Nasıl bir mantık nasıl bir beyin var bu adamlarda dolandırıcılık kanına işledi artık insanların vallahi pes billahi pes..
Mivec_4G63
19-11-2013, 13:27
Eminönünde bana da yeşil lacoste çakmışlardı, 150den açtı kapıyı... valla 10 tl var sağol dedim. Olsun abi yol parası olsun dedi ilk sıktığımda essential kokusunu aldım ancak 1 hafta sonra bisküvili parfüm gibi kokunca bastım çöpe :D
Parfümü ya benim gibi güvenilir parfümcü adamdan alıcaksın, yada online mağazalardan :D
Parfümü ya benim gibi güvenilir parfümcü adamdan alıcaksın, yada online mağazalardan :D
Bu iyiydi gerçekten :icon_tup:
Dodo bana o tom ford black orchid nasıl buluruz
Bu iyiydi gerçekten :icon_tup:
Dodo bana o tom ford black orchid nasıl buluruz
TOM FORD BLACK ORCHID EDP 100ML SPRAY - Kadın | Tekin Acar Cosmetics (http://www.tekinacar.com.tr/shop/kadin/parfum/parfumler/tom-ford-black-orchid-edp-100ml-spray_68685.aspx) :hahaha:
http://www.tekinacar.com.tr/shop/erkek/parfum/parfumler/tom-ford-black-orchid-edp-100ml-spray_68685.aspx
TOM FORD BLACK ORCHID EDP 100ML SPRAY - Kadın | Tekin Acar Cosmetics (http://www.tekinacar.com.tr/shop/kadin/parfum/parfumler/tom-ford-black-orchid-edp-100ml-spray_68685.aspx) :hahaha:
Görseli yanlış koymuş akıllılar, black orchid ortası altın rengindedir, bu başka bir model.
Aslan abi, şuan uygun değil fiyatlar, kampanya yok gördüğüm kadarıyla. 200 liradan aşağı alamazsın hiçbir yerden onu da baştan söyleyeyim.
Bende var bir tane, arkadaşım istedi, eğer o almazsa sana paslayabilirim. :icon_tup:
TOM FORD BLACK ORCHID EDP 100ML SPRAY - Erkek | Tekin Acar Cosmetics (http://www.tekinacar.com.tr/shop/erkek/parfum/parfumler/tom-ford-black-orchid-edp-100ml-spray_68685.aspx)
Kaan fiyatı gördün sanırım :eek:
Bana testırı lazım onuda dodod halleder dimi dodo?
:hahaha::hahaha: Gördüm, görmem mi ? :)
İnanma abi o hikayelere, eline tutuştururlar sahte parfümü tester diye, sonra 100 lira çöpe gitti diye pişman olursun. :icon_tup:
6 sene oldu bu hobiye başlayalı, her türlü çakalı tanıyoruz az çok piyasada. :)
İnanma abi o hikayelere, eline tutuştururlar sahte parfümü tester diye, sonra 100 lira çöpe gitti diye pişman olursun. :icon_tup:
6 sene oldu bu hobiye başlayalı, her türlü çakalı tanıyoruz az çok piyasada. :)
Canımsın ;)
Üstteki mesajını gördüm arkadaşınla paslaş olmadı ben alayım onu senden
İstanbul
19-11-2013, 14:15
Bu tipleri 7/24 görebileceğiniz başlıca yer Atatürk Havalimanı'nın girişinden önceki bölüm ve THY genel müdürlüğü binasının önündeki yol...orda havaalanında yolcu karşılamaya gelen araçlar bekler sürekli,ne zaman gitsem istisnasız 1-2 tanesi geliyor yanıma arabayla,orda duran arabalara tek tek soruyorlar ''THY veya gümrükte çalışıyorum,elimde çok uygun fiyatlı saat,parfüm vs.. var ilgilenirmisiniz'' ayrıca hepsinde sahte kimlikte var,onu da gösteriyorlar..direk savın başınızdan,yok eğer ürünlere bakarsanız ve beğendiğiniz bir şey olursa da dedikleri fiyatın 1/20 sini teklif edin,emin olun verecektir:)
Tamamdır. :)
Bu da benden "%1000 orCinal" cool water sevenlere gelsin.
Davidoff Cool Water EDT Erkek Parfüm (http://www.mizu.com/davidoff-cool-water-edt-erkek-parfum)
Eminönünde bana da yeşil lacoste çakmışlardı, 150den açtı kapıyı... valla 10 tl var sağol dedim. Olsun abi yol parası olsun dedi ilk sıktığımda essential kokusunu aldım ancak 1 hafta sonra bisküvili parfüm gibi kokunca bastım çöpe :D
bisküvili parfüm .. yarıldım :F:F:F:F:Z:Z:Z
bisküvili parfüm .. yarıldım :F:F:F:F:Z:Z:Z
Bisküvili parfüm kokmak için 330 lira veriyoruz. :icon_tup: Merak eden olursa, Kanyon'da Harvey Nichols veya Zorlu Center'da Beymen mağazalarına uğrayabilir. :)
http://thecandyperfumeboy.files.wordpress.com/2013/03/chocolate-greedy_50ml__85772_zoom.jpg
Yiğit G.
19-11-2013, 14:56
Bisküvili parfüm kokmak için 330 lira veriyoruz. :icon_tup: Merak eden olursa, Kanyon'da Harvey Nichols veya Zorlu Center'da Beymen mağazalarına uğrayabilir. :)
http://thecandyperfumeboy.files.wordpress.com/2013/03/chocolate-greedy_50ml__85772_zoom.jpg
ekşide araştırırken gördümde
"Valla bir kadin olarak soyluyorum, o potibor kokan vanilyali parfumlerden yeminlen bunaldim artik, sikmayin lan sunu!"
şekerli kokuları severim ama sanırım çok fazla kullanan var şu aralar bu parfümü.Yinede gidip koklayacam merak ettim
ekşide araştırırken gördümde
"Valla bir kadin olarak soyluyorum, o potibor kokan vanilyali parfumlerden yeminlen bunaldim artik, sikmayin lan sunu!"
şekerli kokuları severim ama sanırım çok fazla kullanan var şu aralar bu parfümü.Yinede gidip koklayacam merak ettim
Bu, o pötibör kokan vanilyalılardan değil, bu direk negro kokuyo :)
Herkes de bilmez bu kokuyu, o vanilyalı bisküvi dedikleri muhtemelen givenchy pi ' dir :)
Sislide basima geldi 100 liradan kapi acti 1 tane parfume sahte fln ama kokusu guzeldi 15 tl ye aldim araba parfumu niyetine kullaniyorum
Tamamdır. :)
Bu da benden "%1000 orCinal" cool water sevenlere gelsin.
Davidoff Cool Water EDT Erkek Parfüm (http://www.mizu.com/davidoff-cool-water-edt-erkek-parfum)
Suan en guncel hangi parfum var erkek icin agir olmayan baharat agirlikli guncel ama eskilerden bogulduk
Suan en guncel hangi parfum var erkek icin agir olmayan baharat agirlikli guncel ama eskilerden bogulduk
Gucci Pour Homme 2
Performansı çok iyi değil ama koku olarak iyi iş çıkartır.
Ek olarak comme des garcons yani cdg firmasının kokularına bakabilirsin abi.
cdg man, cdg 2, cdg wonderwood iyi kokular.:icon_tup:
1.8 turbo
19-11-2013, 17:01
konu eksı fakat guncellenmısken yazayım.
mayıs ayında ıstanbuldan ızmıre donerken susurlukta gecenın 3 unde geldı bu elemanlardan bırı masamıza oturdu. yalanları sıraladı elınde duty free posetı. 4 parfumu 50 tl ye kadar bıraktı. organıze calısıyorlar hepsınde aynı laflar var ıyı para kaldırdıklarıda orta
dodo, bu kadar parfümle ilgili birini bulmuşken sorayım.
Parfüm alırken EDT veya EDP mi almak lazım ?
Biri Parfume, biri Toilette diye mi ne geçiyor.
EDP, EDT'ye göre daha kalıcı diye yorumlar okudum ama pek kafam basmadı bu işe :)
darkmoon
19-11-2013, 17:12
daha geçen gün havaalanın orda beklerken yanıma geldi.. ring atıyordu önümden nerden baksan ben beklerken 7-8 defa geçdi..
Gucci Pour Homme 2
Performansı çok iyi değil ama koku olarak iyi iş çıkartır.
Ek olarak comme des garcons yani cdg firmasının kokularına bakabilirsin abi.
cdg man, cdg 2, cdg wonderwood iyi kokular.:icon_tup:
sende hangileri var??
Sürekli ofise geliyordu bu tipler yok havaalanında çalışıyorum yok acil paraya ihtiyacım var vs vs başından salmak istiyorsun hala ısrar ederek bıktırıp satmaya çalışıyorlar.
EDP, EDT'ye göre daha kalıcı diye yorumlar okudum ama pek kafam basmadı bu işe :)
En güzeli konsantrasyona hiç takılmamak :)
Parfüm almadan önce internet yorumlarını mutlaka inceleyin, edp veya edt olması pek bir anlam ifade etmiyor.
1 gün kokan edt varken, 3-4 saatte uçup giden edp olabiliyor.
Türkçe olarak bulabileceğiniz en net ve en doğru parfüm yorumları aşağıdaki blog sayfasındadır.
Şunu bi koklasana (http://bikoklasanasunu.blogspot.com/)
Benzer birkaç tane çakma çukma blog sayfası açan arkadaş da var ama itibar etmeyiniz, apaçilikten öteye gidememekteler :D
Google translate üzerine dayalı döşeli parfüm yorumcuları. :hahaha:
@stlegal,
Abi bende hiçbiri yok, ben güzel koku tavsiyesi yaptım sadece. :) Mizu ve misspera ya bakabilirsin. Arada indirim çekleri de oluyor bu iki sitede.
MatraX_07
19-11-2013, 17:25
Ne kadar sanslısın sana a3 denk gelir
Bana da şirketin önüne dacia logan ile :))
Tom Ford Black Orchid ler olmuş 350-400 lira, bendekini açık artırmaya çıkarsam mı :D :hahaha:
daha iki hafta önce almanyadan 90 euro ya aldım daha da ucuzu yoktur heralde black orchid in :D ama white patchouli daha bi guzel gelıyor bu aralar bana.
Herneyse konuya dönelim, aynısı mayıs gibi küçükyalı e5 kenarındaki po da başıma geldi arabamı yıkamştım sılıyordum hzılı cila vs. yanıma geldi son kasa golf eleman iyi çalışmış rolüne parfümlerin üstünde duty free etiketi ve fiyatları yazıyordu gümrükçü oldğnu belrtti vs. birde çakma hublot vardı ( ulan gerizekalı hublot en az 10bin € :D ) hublotu direk anladm parfümlerede bak dedm bunlar çakma sende bende bılıorz dedi. abi saatin orjinali zaten pahalı biliyorsun dedi ee duty free de sahte saatmi satıolar dedm mal gibi kaldı 4 parfüm ve saate 20 tl veririm dedim camını kaldrdı arabanın gitti :D onun için cok dikkatli olun ciddi anlamda anlaşılmıyor
Utku Black Orchid kampanya zamanı 225 e kadar düşüyor burda taksitli fiyat olarak, ama freeshop fiyatı da temiz :D
Bilmediğiniz yerlerden kişilerden almayın parfüm, işin özü bu. Yoksa kazıklanırsınız. :)
Çok denk geldım benzınlıkte dedıgınız gıbı temız yuzlu bırısıydı adam bana telefon satmaya calıstı thy kımlıgı fılan gösterdı .Dikkatli olalım
hakan115
19-11-2013, 18:24
Victor & Rolf - spicebomb
3-4 aydır kullanıyorum, tarif ettigin özelliklere uygun. Denenebilir.
bahartlı olarak yeni parfüm keşfettim bayan parfümü ancak bence erkeklerde kullanabilir koku terre dhermes e benziyor yalnız fiyat tuzlu :D
http://fimgs.net/images/perfume/nd.18135.jpg
Geçenlerde çok nadir Bursaya gittiğim zamanlardan birinde küçük sanayide denk geldi aynı şekilde bi adam. Baya muhabbet ettik aynı şekilde havaalanına gidicem param yok vs dedi. 4 parfüm 1 saat satıyodu hepsi dünya markaları alayı sahte buram buram kokuyor belli. Kapıyı 300den açtı dedim ben pazarlık yaparım bak falan derken geldi arabama yanıma oturdu sohbet muhabbet derken elindeki poşeti 40 liraya aldım. 2sini dedeme hediye ettim 2sini bilgisayar başında kafama göre sıkıyorum saat köşede duruyor :D
Memlekette dolandırıcıdan bol ne var zaten önlemek mümkün değil işine gelen alsın. Ama dediğim gibi çatır çutur pazarlık edin komik rakama bırakıyolar. Artık kaça alıyosalar :)
ankaradaki beyaz sciroccolu elemanı bigün temiz dövecez şaşmazda, çok az kaldı. Sürekli gelip şansını zorluyo :D
ankaradaki beyaz sciroccolu elemanı bigün temiz dövecez şaşmazda, çok az kaldı. Sürekli gelip şansını zorluyo :D
Parfum mu satıyor ? :D
fatihcakin
19-11-2013, 23:16
Bu tür ürünleri herhalde kilo hesabı alıyorlar :D nasıl bir pazarlama tekniğidir.
Zamanında ataköy olimpiyat evinde antrenman yaparken az gelmezlerdi yanımıza.. peh peh herifler hala ekmek yiyor demek ki bu işten yuh
Parfum mu satıyor ? :D
Abi sen bilmiyo musun o beyaz roccocu çocuğu :D en son aydoğanların orda musallat oldu iki kere aynı gün içinde, oğuzhanla gülmekten bişey yapamadık :D
3-4 sene önce lise yıllarında bakırkoyde carouselin onunde denk gelmıstı banada.free shop muabbetınden gırdı... kıyafetlerının etıketını gosterıyor;bak zaradan gıyınıyorum yalan olsa soyledıklerım nasıl markalı gıyıncem vs psıkolojik baskı:)elimde kaldı bılmem ne tam hatırlamıyorum.sadece dınlıyorum almayacagım yuzde 99 kımse 2tane markalı kutusu acılmamıs parfumu 200liraya vermez.hele ki pazarlık yapmadıgım halde 5sanıyede bır fiyat dusunce iyice emın oldum.tam eyvallah dedım gıdıyorum -al annenın ak sutu gıbı helal olsun 10lira ver dıyınce inat ettım sagol ıhtıyacım yok dıyıp gıttım :)
oha aynı şey yazın başıma geldi :S şok oldum şuan.
aracımı parkedip bankamatiğe para yatırmaya gidiyordum tam yoldan yaklaştı korna falan. thy de çalışıyorm abi benzinim kalmadı ist dönmem lazım parfümleri ve saati gösterdi. giyinişime bakıp abi anlıyosun belli gibisinden konuştu ihtiyacım olmasa böyle yol üstü kendi malımı vericek tip varmı bende falan dedi free şhoptan aldım abi hepsini dedi 400 helalinden veririm hepsini dedi. 3 parfüm 1 tag heuer carerra saat. cebimdede 50 lira para kaldı yatırdım parayı. dedim hepsine 50 veririm.yapma abi 200 liraya kapatalım 2 parfüm saatide vericem bak dedi. derken o şu bu telefonum çaldı uzaklaştım. resmen 50 lira çöpe gidiyormuş . şaka gibi ya :S
CasabLanca
20-11-2013, 03:42
Abi sen bilmiyo musun o beyaz roccocu çocuğu :D en son aydoğanların orda musallat oldu iki kere aynı gün içinde, oğuzhanla gülmekten bişey yapamadık :D
arka camında büyük sticker mı var yazı şeklinde
ataşehirde vardi biri böyle banka çıkışlarını kovalıyodu. takım giyinmiş beyaz yeni corsa TAV kartviziti ni gösterip millete bişeyler satmaya çalışıyodu inmeden araçtan. bana palladium karşısında denk geldi bankaya girerken havaalanında çalışıyorum arkadaşlar para karşılığı parfüm saat istedi ulaşamadım onlara, sana aldığım fiyattan vereyim işe yetişmem lazım elimde kaldı diye yalvardı adam.
bunun sınırlarını zorlayanlar eminönü arabalı feribot kuyruğunda var. arka camın oraya parfümü fırlatıp, abi oğlum askerde sigara lazım çocuğa at bi 100lük diyenler.
tum postları okudum gülme krizine girdim :D lapseki-gelibolu arabalı büfem olduğundan bu tıpler cok geliyor bıze özellikle yazın hafta da en az 3 tane dusuyor altların da en üşük araba yenı kasa hyundai matrıx gordum genellıkle golf-polo-auris takılıyorlar ellerin de hep duty free posetleri kardesım karsıya gecıcem yol param kalmadı,istanbula gidicem mazot param yok gibi mevzudan giriyorlar.hepsının cuzdanların da thy kartları. parfum-saat-cep telefonu-laptop-yazın sozde adıdas nıke ayakkabı- versace tshırt cesıt cok elemanlar da :D bazıları acayıp yuzsuz bı de ilk seferın de dolandırmaya kalkıp ıkıncı gelisin de merak etme tost yemeye geldım diyen oluyor :D
Benim firina geliolar bazen gumrukte calisioz ordan kaldi bize falan ayagi :-)
Bi bayan bi bay bide saat 100 tl abi sonra sana bi guzelik yapiuimmi yap 50 tl abi cok su bu derken 10 tl abi :-) nerdeyse para vercekler :D
Yiğit G.
20-11-2013, 11:14
hocam eau de toilette de esans oranı max %10 dur.Eau de parfume de ise %20 dir esans oranı.Gündelik zamanda yanında taşıyacagın eau de toilette olabilir.Araçda bulundurursun vs çünkü kalıcı değildir tazelemen gerekir.Eau de parfume ise daha keskindir 1 kere sıkman yeterli olur genelde.Tabi markaya görede kaliteye görede kalıcılıgı değişir..
Dodoo, Mizu'daki parfümlerde fiyat-gerçeklik durumu nedir ? :D
Victor & Rolf - spicebomb
3-4 aydır kullanıyorum, tarif ettigin özelliklere uygun. Denenebilir.
teşekkür ederim
hocam eau de toilette de esans oranı max %10 dur.Eau de parfume de ise %20 dir esans oranı.Gündelik zamanda yanında taşıyacagın eau de toilette olabilir.Araçda bulundurursun vs çünkü kalıcı değildir tazelemen gerekir.Eau de parfume ise daha keskindir 1 kere sıkman yeterli olur genelde.Tabi markaya görede kaliteye görede kalıcılıgı değişir..
Abi yanliş bilgi. :)
Eve gidince yazacağim işin aslini. :)
geçen yaz aynı şey bana oldu arabanın yanında beklerken yanaştı arabasıyla,ben ilgilenmiyorum almayacağım dedim,bana demezmi -bindiğin arabaya bak 20 tl nin hesabını yapıyosun diye? sen kimsin diyip yumruğu sallayınca arabanın içine doğru tapagaz kaçması bir oldu.herifler cıvıttılar iyice
Doğru bilgi;
hocam eau de toilette de esans oranı max %10 dur.Eau de parfume de ise %20 dir esans oranı.
Yanlış bilgi;
Gündelik zamanda yanında taşıyacagın eau de toilette olabilir.Araçda bulundurursun vs çünkü kalıcı değildir tazelemen gerekir.Eau de parfume ise daha keskindir 1 kere sıkman yeterli olur genelde.Tabi markaya görede kaliteye görede kalıcılıgı değişir..
Kalıcılığın ve aura'nın veyahut fark edililik oranının parfümün esans oranıyla alakası pek yok.
Aslında var ama bu doğru orantı değil.
Yani bir edt parfüm, edp ye göre daha kalıcı ve daha kuvvetli olabilir, veya tam tersi.
Bunun esans miktarıyla doğrudan bir bağlantısı yok, esans miktarına bakıp performans beklentisi yaparsanız, hayal kırıklığına uğrarsınız.
En güzel tecrübe kişisel olandır, deneme imkanı olmayanlar için ise birkaç post öncesinde verdiğim blog sayfası en doğru rehberdir.
@Carolita1907
Abi benim buraya yazdığım site, kişi, mağaza vs. ile, her ne ise işte, sakat durum olmaz, güvenle alışveriş yapabilirsiniz.
İnternetteki sahte satıyorlar mesajlarını dikkate almayın.
Ck One alıp, kullandıktan sonra KOKMUYOR bu parfüm diye şikayet ederler, sahte derler.
200ml si 70 liraya parfüm alıp, ultra çekicilik, bütün kızların ona bakması gibi isteklerini karşılamadığı için, son çare siteye b*k atmak oluyor. :icon_tup:
parfum nerden alabılırım yardımcı olabılcek armanı manıa lazım
canimrecepcim
20-11-2013, 20:20
bazısı da ben gemiciyim diyen insan modeli , fakat bunlar telefon satıyor çok ilginç hep merak ederdim gerçekten alan var mı diye.
-sık rastlanılma olasılığı olan yerler ; eminönünde dörtlüleri yakıp durun banko gelir birtane .
havalimanı dışında cnr girişinde ıhlamur ağaçları altında bekleyin oraya bi adam geliyor inadına gözlük denettiriyor.bir de istanbul belediyesi civarında var takım elbise ile gezen bir tip parfum takılıyor.
arka camında büyük sticker mı var yazı şeklinde
valla onu hatırlamıyorum dikkat etmemişim
Akın Sarıkaya
20-11-2013, 21:46
bundan 3-4 ay evvel bursa kucuk sanayi de, niltim bankalarinin orada denk geldi bu yavsaklarin teki. gri mk2 puntosu vardi, 2 parfum + saat 200 lira dedi izmire gidicem thy calisaniyim dedi. yakitim yok at biseyler diyo yanan lambayi gosteriyo falan, saati kutusundan cikartiyo tam orjinal falan derken saatin cami jelatinle beraber cikinca hadi dedim ikile. :D 2 saat sonra yine gectim ordan baktim hala oralarda gazlicak adam ariyo.. tam kansizlar oyle boyle degil.
o nasıl soyisim ya :D PUG 106
Yiğit G.
07-03-2014, 14:09
Dün kartal sahil migrosda beyaz bir fluence di sanırım içinde 2 tane düzgün giyimli 30 lu yaslarda genç yanaştı yanıma tam arabadan inmiştim.Merhaba birşey sorabilirmiyim dedi.Dedim buyrun... Biz dediler istanbul bilmemne gümrüğünde çalışıyoruz , elimizde hediyelik vs lafını kestim "DEDİM ARTIK BUNLARI YEMİYORUZ BAŞKA HİKAYELER BULUN" ve uzaklaştım yanlarından.G*t gibi kaldılar... Etrafta polis olsa idi şikayet edicektim ama göremedim.Çünkü yaptıkları dolandırıcılık bana gelse deseki abi imitasyıon kokular saatler var uygun fiyata vericem eyw ama insanları kandırıyorlar soygun hırsızlık yapıyorlar.Bizim burda çalışan kızı kandırmışlar 500 tl sini almışlar toplasan 50 tl etmez verdikleri mallar.Böylelerini görürseniz kesinlikle çevrenize bakın polis vs varsa şikayet edin.
Glf&ASER
07-03-2014, 15:49
Arkadaslar banada bir tanesi denk geldi bu adamlardan mavi scirocco arac henuz 10k km varyok...plakasi 34 ug 4087...insan bi an dusuyo..araba giyim vs hersey cok duzgun...4 parfum 1de saate 100tl verdim..suphelenip plakasini almistim..
Buyrun :)
Connecting site... (http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-giyim-aksesuar-toplu-satis-parfum-sat-para-kazan-155351359/detay/)
Bende aynen bir kere Pendik marinanın önünde dolandırıldım sanırım 150-170 arası bir bedel ödedim araç Citroen C3 tü yöntem aynıydı.İşin kötü kısmı ben parfüm delisi bi insanım direkt atlamıştım ikincisindede Atatürk Havaalanı yakında araçta beklerken geldi bu sefer ataç Astra idi.Polis olmadığı için bildiremedim ama istemediğimi söyleyip gönderdim vatandaşı,yalnız değilsiniz :(
Ben İstanbulda çalışırken bir iki kere 4 Levent Metronun yanında denk gelmişti. Olay aynı. Adama yanaşıyor arabanın içinden. Ben toptancıyım ama cüzdanım evde kalmış ev uzak arabanında yakıtı yok :( Şunları hiç parasına vereceğim diye.. Seneler sonra geçenlerde gittiğimde gene aynı taktik :)
Nameless34
07-03-2014, 18:35
parfum nerden alabılırım yardımcı olabılcek armanı manıa lazım
reklama girer mi bilmiyorum ama birilerinin işine yarar belki görünce yazayım dedim
n11.com bu hafta parfüm fırsatları sunmuş gerçekten de çok uygun fiyatlar ck shock 200 ml 80 tl hem de ücretsiz kargo üstelik dün sipariş ettim ürün bugün öğlen elime ulaştı ve sorunsuz ürün
senelerdır var olan bır yontem. istanbulda bodrumda heryerde denk gelıyorum bunlara :)
dün akşam Forum Bornova otoparkta vardı tam park ettim mavi scirocco yanaştı sol aynası kırık koli bantıyla yapıştırmış. THY personeleyim dedi parfüm derken tam he he biliyorum bu numarayı dedim sustu gitti :)
Türkiyenin her yerindeler daha 1 hafta önce işyerimin önüne aracımla yanaştım arkamdan golf 5 kasa geldi yanımda durdu THY çalışanıyım adanaya gidicem benzin yok vs. vs. tabiiki daha önce internette okumuştum bende aynı şekilde git başkasını kandır dedim hemen gazladı.
Geçen hafta Pendik'te yanyolda dururken bi Symbol'le yanaştı herif, maaşa 3 gün var param yok, havaalanı personeliyim elimde parfümler ve bi saat var dedi, parfümler tanesi 55 euro ama ben çok komik paralara vericem dedi vs. Armani Code Erkek/Bayan vardı, parfümleri incelemek niyetiyle 40 lira param var dedim, armani code'u istedim, yanına Bvlgari parfüm daha uzattı, paketlere baktım traş, dedim sen numaranı ver ben kozmetikçiden ambalajlara bakıp gelip senden bunları geri alıcam ikna olursam dedim, bi bozuldu bu :D Beni fırçaladı bastı gitti sonra ahahhaha
Türkiyenin her yerindeler daha 1 hafta önce işyerimin önüne aracımla yanaştım arkamdan golf 5 kasa geldi yanımda durdu THY çalışanıyım adanaya gidicem benzin yok vs. vs. tabiiki daha önce internette okumuştum bende aynı şekilde git başkasını kandır dedim hemen gazladı.
Beni de bulsalar ya la Kanka :)
Benimde Acentam var seni niye göremedim Havalimanında Müdürüne selam söyle der döverim la ben onu :D
Akın Sarıkaya
08-03-2014, 10:11
Buyrun :)
Connecting site... (http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-giyim-aksesuar-toplu-satis-parfum-sat-para-kazan-155351359/detay/)
Connecting site... (http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-guzellik-kozmetik-vucut-bakim-tutun-ve-limon-kolonyasi-80-drc-falken-132911765/detay)
daha karlı alışveriş :D
reklama girer mi bilmiyorum ama birilerinin işine yarar belki görünce yazayım dedim
n11.com bu hafta parfüm fırsatları sunmuş gerçekten de çok uygun fiyatlar ck shock 200 ml 80 tl hem de ücretsiz kargo üstelik dün sipariş ettim ürün bugün öğlen elime ulaştı ve sorunsuz ürün
kesinlikle orjinal olduğunu düşünmüyorum.
Beni de bulsalar ya la Kanka :)
Benimde Acentam var seni niye göremedim Havalimanında Müdürüne selam söyle der döverim la ben onu :D
Kanka valla geçen gün geldi arabada 01 plakaydı tam dayaklıklar ama işte bir anda yanaşıyo adrees soracak sandım meğer derdi başkaymış. Sert çıkıncada hemen gazlayıp gidiyorlar korkularından. Gri renk bir araç olması lazım 01 aklında bulunsun :D
coolvtec
08-03-2014, 14:06
bu forum ne dolandırıcılar gördü...
Beylikdüzünde iki kez başıma geldi bunlardan , biri direk 100 euro olarak istedi :D Dedim haydi işine bak öğrenci adamız :D
ANIL ERCAN
08-03-2014, 14:58
Konuyu okuyunca gülümsedim :D
Çok degil yav 2 hafta önce M.köy'de Migrosun önünde Bekleme yaparken siyah renk 34 FU PLaka Hyundai accent era geldi Oda cıktı kaldırıma önümde durdu. İndi Aşagı geldi yanıma Camlar felan benim komple film ön cam'da dahil Arabanın içini kontrol ediyor beni göremedi tabi :D Camı Açtım Buyur Müdür dedim Ya dedi ben thy'de freeshop'ta calısıyorum param yok mazot alamadım Arabaya elimde parfüm vs. var istermisin dedi.. ( Bu Arada Boynuna asmıs THY Kokartını :D )
Ben zaten biliyorum böyle dolandırıcıların oldugunu Hem arkadasıma kitlemişlerdi hemde sagda solda okumustum bolelerin oldugunu hemen ayıktım zaten Actı Bagajı Aboooovvv laptoplar, iphone'lar, parfümler, bilimum cep telefonları gırna Dedim ben burberry kullanıyorum parfüm Varmı Olmazmı Al dedi Cıkardı bi sise Kokusu Burberry'le hemen hemen aynı Ama keskin degil Burberry kadar tabiki. Ne kadar dedim Bunlar normalde 200 lira Ama sana 100'e veririm dedi :D Dedim Müdür birbirimizi kandırmayalım bu parfümlerin burdaki eşyaların Çakma, çin malı oldugunu sende bende biliyoruz böyle diyince adamın yüzü asıldı zaten Dedim Bana 5 şişe bu parfümden ver 50 liraya helalleselim. tamam helal olsun dedi aldım 5 siseyi 50 liraya 2 Sisesi bitti suan 3.yü kullanıyorum :D
Ben ayıktım zaten hemen ama Memlekette saf cok maalesef benim Yakın bi arkadasıma D&G Marka saat satmıs boyle biri orjinal diye 250'ye çakmış Orjinal saati 250'ye aldım diye seviniyordu taaaki saatle denize girip saat su alana kadar :D
Konuyu okuyunca gülümsedim :D
Çok degil yav 2 hafta önce M.köy'de Migrosun önünde Bekleme yaparken siyah renk 34 FU PLaka Hyundai accent era geldi Oda cıktı kaldırıma önümde durdu. İndi Aşagı geldi yanıma Camlar felan benim komple film ön cam'da dahil Arabanın içini kontrol ediyor beni göremedi tabi :D Camı Açtım Buyur Müdür dedim Ya dedi ben thy'de freeshop'ta calısıyorum param yok mazot alamadım Arabaya elimde parfüm vs. var istermisin dedi.. ( Bu Arada Boynuna asmıs THY Kokartını :D )
Ben zaten biliyorum böyle dolandırıcıların oldugunu Hem arkadasıma kitlemişlerdi hemde sagda solda okumustum bolelerin oldugunu hemen ayıktım zaten Actı Bagajı Aboooovvv laptoplar, iphone'lar, parfümler, bilimum cep telefonları gırna Dedim ben burberry kullanıyorum parfüm Varmı Olmazmı Al dedi Cıkardı bi sise Kokusu Burberry'le hemen hemen aynı Ama keskin degil Burberry kadar tabiki. Ne kadar dedim Bunlar normalde 200 lira Ama sana 100'e veririm dedi :D Dedim Müdür birbirimizi kandırmayalım bu parfümlerin burdaki eşyaların Çakma, çin malı oldugunu sende bende biliyoruz böyle diyince adamın yüzü asıldı zaten Dedim Bana 5 şişe bu parfümden ver 50 liraya helalleselim. tamam helal olsun dedi aldım 5 siseyi 50 liraya 2 Sisesi bitti suan 3.yü kullanıyorum :D
Ben ayıktım zaten hemen ama Memlekette saf cok maalesef benim Yakın bi arkadasıma D&G Marka saat satmıs boyle biri orjinal diye 250'ye çakmış Orjinal saati 250'ye aldım diye seviniyordu taaaki saatle denize girip saat su alana kadar :D
o adam ankaraya bi gelirse varya ankaranın yarısına parfüm satar 100 tl den
daha 3 gün önce göztepede bağdat caddesi üzerinde kenara çekmiş arkadaşımı beklerken geldi bir beyaz scirocco...
gerçekten temiz yüzlü bir genç arkadaş, kıbrısta okuduğunu gelirken iki parfüm aldığını aracının 2.0 litre olduğunu benzin parası kalmadığını söyledi...
70 tl ye alırmısın bunları dedi...
Yok dedim ben her yurt dışına gittiğimde kendim alıyorum zaten diye cevap verdim, üstüne iyice yüzsüzlüğe vurarak ya aracımda benzin yok bi 50 tl ver yarın sana eft yapayım dedi... yok kardeşim başka kapıya dedim yürüdü gitti..
denk gelirseniz dikkat...
Yiğit G.
08-03-2014, 15:30
Connecting site... (http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-guzellik-kozmetik-vucut-bakim-tutun-ve-limon-kolonyasi-80-drc-falken-132911765/detay)
daha karlı alışveriş :D
En son o kolonyayı kullanan adam
http://www.blastr.com/sites/blastr/files/images/assets_c/2010/06/ScarredTwoFace-thumb-330x378-41418.jpg
adamlar roccoyla vb arabayla satışmı yapıyolar vaybe acaba arabar kendilerininmi başkasınınmı,,,ek iş olarakmı yapıyolar napıyolar kırk yıl düşünsem aklıma gelmez ya,,,yalnız şu bi gerçek istanbullu çoçuklar çok uyanık abi ordu evinde bi istbullu alt devre vardı adam bedava kebeb yiyodu ,, sonra nasıl yaptıgını bana söyledi pes dedim yaa senden korkulur,,,
Yiğit G.
08-03-2014, 15:48
adamlar roccoyla vb arabayla satışmı yapıyolar vaybe acaba arabar kendilerininmi başkasınınmı,,,ek iş olarakmı yapıyolar napıyolar kırk yıl düşünsem aklıma gelmez ya,,,yalnız şu bi gerçek istanbullu çoçuklar çok uyanık abi ordu evinde bi istbullu alt devre vardı adam bedava kebeb yiyodu ,, sonra nasıl yaptıgını bana söyledi pes dedim yaa senden korkulur,,,
kiralıyorlar o araçları... karşı tarafa güven veriyor pahalı lüks görünen araçlar.
akademik_bakis
24-11-2014, 17:01
malesef artık bu sahte prafüm dolandırıcıları anadolu'nun her yerinde cirit atıyor ve insanımızın sağlığıyla oynamaktan geri kalmıyorlar. Şimdi okuduğum bir habere göre artık havaalanı yakınlarını değil avm'lerin önlerini mesken tutuyorlar. İşte haber: Parf (http://www.akademi-haber.com/parfum-dolandiricilarina-dikkat-4439h.htm)
Bunların sebebi hep UCUZCULUK. :D
Dodo yokmu güzel parfüm alalım :D
Dodo yokmu güzel parfüm alalım :D
Parfümler hep güzel kankacım, sen yeter ki iste. :)
Atatürk hava limanının orda durun 10 dakikada bir uğrarlar.
i-vtec07
24-11-2014, 21:00
antalyadada gümüş grı cruze du sanırım tam hatırlayamadım aracını parfümcü 22-23 yaşlarında birisi geziyo. 1 hafta arayla iki kere denk geldik ikisindede yalan aynı thy de çalışıyorum yakıt alamadım elimdeki parfümleri satmam lazım vs vs . ilkinde yok kardeşim almam dedim 1 hafta sonra tekrar geldi yanıma yakıt alıyodum. aynı şeyleri zırvaladı kardeş sen geçen gün gelmedin mi benim yanıma diye hafif sert çıkınca hemen topukladı .
meLaNchoLic
24-11-2014, 21:02
hepsinde aynı yalan THY de çalışıyom vs.. acaba zincirlememi ilerlemiş ki bu yöntem.. dolandırıldığını anlayan iyi işmiş lan diyip işin içinemi girdi acaba :D