Orijinalini görmek için tıklayınız : ben haklı değilmiyim bi söleyin kardeşler
sevgilimle kavga ettik ben haklıydım bi sebepten dolayı ona kızdım bana açıklama yapmadan kendine çok saçma sapan bi konu bulup o üste çıktı ve su an haklı kendisi olduğunu düşünüyor aradım konuşmak istemediğini söyledi aslında o beni çok kırdı ve böyle olunca ben daha çok kırıldım ama kuş kalmaya alışkın değilim onu çok seviyorum canımdan can gidiyor sizce açıklaması yok diyemi böyle yaptı?ayrıldıkmı?onu aramalımıyım yoksa hatasını farketsin diye o arayana kadar sesimi çıkarmamalı mıyım ? bi anda herşeyi silip atabilicek bi insan lütfen yardım edin ne yapmalıyım?
_muhaRRem
06-04-2012, 11:46
konuyu project cars a taşımaları gerekiyor bence. .
Shadow_Dancer
06-04-2012, 11:47
kahkaha attım, helal olsun :)
bir şişe şarap yoldaşın olsun, yanında cigaran mezesi olsun amaaa
sakın bizeeee dokunmaaaaa :D
bencee en büyük ask bu olması gerek:)))
+++++++++++
Benim kafa gidik..ama küs kalmaya alışkın değilimi kuş kalkmaya alışkın değil okuyorum..:D
teşekkür butonu da olsun :D:D yerdeyim asdfghjkl :D:D:
Bence tamammı devammı diye kafanda kurgular yapma
su an sıcağı sıcağına olduğu için sakin hareket et birkaç gün hiç sesini çıkarma ilk adım ondan gelmezse ilk adımı sen at
Benim kafa gidik..ama küs kalmaya alışkın değilimi kuş kalkmaya alışkın değil okuyorum..:D
yerlerde sürünüyorum suannn :hahaha::hahaha::hahaha:
Birisi adam haklı beyler capsi koysun. :)
BlackEmperor
06-04-2012, 11:49
iyiydi ....
amacım kımseyı rahatsız etmek değıl admınler depresyondayım kusura bakmayın
kank sen bol bol fanta iç
Niye ariyonki kusunda kalkiyomus salla gitsin...
Bence tamammı devammı diye kafanda kurgular yapma
su an sıcağı sıcağına olduğu için sakin hareket et birkaç gün hiç sesini çıkarma ilk adım ondan gelmezse ilk adımı sen at
daha ne kadar beklerım pekı
sevgilimle kavga ettik ben haklıydım bi sebepten dolayı ona kızdım bana açıklama yapmadan kendine çok saçma sapan bi konu bulup o üste çıktı ve su an haklı kendisi olduğunu düşünüyor aradım konuşmak istemediğini söyledi aslında o beni çok kırdı ve böyle olunca ben daha çok kırıldım ama kuş kalmaya alışkın değilim onu çok seviyorum canımdan can gidiyor sizce açıklaması yok diyemi böyle yaptı?ayrıldıkmı?onu aramalımıyım yoksa hatasını farketsin diye o arayana kadar sesimi çıkarmamalı mıyım ? bi anda herşeyi silip atabilicek bi insan lütfen yardım edin ne yapmalıyım?
Bulut Y.
06-04-2012, 11:51
abi erotik serbes mi ya bi kerecik serbes olsun nolur ya :D :D
her öğleeen her öğleeen colugumuz var cocugumuz var colugumuz var !
kadir jdm civic
06-04-2012, 11:52
gırgırlık bir durum kardeş araba dunyası burası senın sevgilinle kavganı ne yapak biz.
ama aynı yollardan hepimiz geçtik yaptık o hataları sana tavsiyem sakın arama boşver gitsin....
kızı bırak arama istersen 1 2 ay sürsün arama o senı arar sen nekadar üsteledikçe o zevk alır, kızlar sabırlıdırlar ama erkekler sabırsızdırlar sabırlı olmayı ögren sonra bak arama umursama kız bagır çagır kov bak nasıl geri dönüyorlar kız milletine iyi olmuyacaksın he saygınıda bozmayacaksın bunun ince bir çızgisi var yakalarsan mutlu olursun.
_muhaRRem
06-04-2012, 11:53
cuma var bugünn erotik faalan olmaz . cuma mubarek gün.
ciddi bi tavsiyede buluncam kardeşim..
git iphone al foursguareden habire check in yap ateş et geçer . kuş muş olmanada gerek yok.
bencee en büyük ask bu olması gerek:)))
sağol kardesm ama bıtmıste olablr bılmıyorum :(
B.Aktepe
06-04-2012, 11:53
Ebru Gündeş - Ben İnsan Değilmiyim - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=jntzGMinE1o)
jntzGMinE1o
KingoAtmo
06-04-2012, 11:54
itirafturkey.com
Ebru Gündeş - Ben İnsan Değilmiyim - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=jntzGMinE1o)
jntzGMinE1o
:hahaha::hahaha::hahaha::hahaha:
beeeylerrr kuşşş kaldııııım yardııııım :(
gırgırlık bir durum kardeş araba dunyası burası senın sevgilinle kavganı ne yapak biz.
ama aynı yollardan hepimiz geçtik yaptık o hataları sana tavsiyem sakın arama boşver gitsin....
kızı bırak arama istersen 1 2 ay sürsün arama o senı arar sen nekadar üsteledikçe o zevk alır, kızlar sabırlıdırlar ama erkekler sabırsızdırlar sabırlı olmayı ögren sonra bak arama umursama kız bagır çagır kov bak nasıl geri dönüyorlar kız milletine iyi olmuyacaksın he saygınıda bozmayacaksın bunun ince bir çızgisi var yakalarsan mutlu olursun.
ya elımden gderse gec olrsa o zaman ne yapcz ?? ?
Istilldo
06-04-2012, 11:55
atış serbestmi adminler :D
Bulut Y.
06-04-2012, 11:55
shero dbs nin egzantrikleri değiştirdim diodun ilanda hala bp stg2 yazıor ne iş
sağol kardesm ama bıtmıste olablr bılmıyorum :(
kardesim izmirde olsaydın aksama seni hamama götürüdüm sitres atardık takma kafana böyle seyler gelici gecici:))bu kadar insanı güldürdünya helal olsun:hahaha:
AŞK ACISI BU HALE GETİRDİ - diyetisyendiyeti - Blogcu.com (http://diyetisyendiyeti.blogcu.com/ask-acisi-bu-hale-getirdi/11636495)
SULTANOGLU
06-04-2012, 11:56
direk bitir ilişkiyi
shero dbs nin egzantrikleri değiştirdim diodun ilanda hala bp stg2 yazıor ne iş
belkii onlarda değiştirmiştir ne oldu lazımsaa göndereyim sanaaa
serqan23
06-04-2012, 11:56
bi bardak su iç :D
bence bu çocuk bizle kafa buluyor,mert kardeş senin kuşa bi K20 swaplamak lazım :D
http://i.ytimg.com/vi/PMyF0Xb1toY/0.jpg
sen haklısın alttan alma o dolansın peşinde
BurakYozgat.
06-04-2012, 11:57
Birlikte Ajdar'ın Şahdamarım adlı parçasını dinleyin.. Birbirinize tekrar aşık olmassanız bende bişey bilmiyorum. O sözler o ritm o ahenk hangi parçada var sorarım sana ey dost ? Sen bunu bi düşün mamama mimimi mikrofon şow.
Lütfen herkes özel hayatını foruma yansıtsın. Bizler sizlerin özel hayatınızı çok merak ediyoruz.
Bulut Y.
06-04-2012, 11:58
belkii onlarda değiştirmiştir ne oldu lazımsaa göndereyim sanaaa
pohahahaha taam olee dioosannn oleee olsunn canımm
bende egzantrk her stage var saol sen kendine sakla
Git Yoluna (Seda Sayan) - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=ON_QEBaAvq4&ob=av2e)
benden sana gelsin kardesim dinleee:)))
konuya bakılırsa cakma uyelık gıbı duruyor
pohahahaha taam olee dioosannn oleee olsunn canımm
bende egzantrk her stage var saol sen kendine sakla
bizde senin paran gecmez para istemeyiz korkma bilader burrası yeri değil özelden msj at yardımcı olayım sıkıntı yok her zmn ki gibi lazımsa
Bulut Y.
06-04-2012, 12:00
bizde senin paran gecmez para istemeyiz korkma bilader
sag ol egz. ihtiyacım yok 4 takım var bende
BurakYozgat.
ben sevgilimle aylardır aramdaki kuş'luğu kaldıramıyorum napıcaz techturkey halkı :'(
meLaNchoLic
aöf de son 5yılda çıkan sorular ve cevaplarını arıyodum nereye geldim g.g :D ders çalışcaktım la ben oldumu bu saatte bu konu :D
sag ol egz. ihtiyacım yok 4 takım var bende
güle güle kullan:cool:
beyler yaklaşmayın. ( LİSELİ ) ;) i
DfXKSd2EOQE
BU ŞARKIYI ARMAGAN ET GİTSİN BU SEKILDE BI KLIP CEKERIZ SANA.
kadir jdm civic
06-04-2012, 12:01
ya elımden gderse gec olrsa o zaman ne yapcz ?? ?
işte burda kendıne guven meselesi ortaya çıkar sen karı gibi mızmızlanırsan kız senden ztn sogur kaybedersın erkek gibi duracak gidiyon hadi kızım yol orda git diyeceksın sana kız mı yok kötürüm müsün kusurun mu var salakmısın sacın mı yok nedir yanı kendıne öz güvenın olucak bir kere etrafta kız çok şimdi dersın ya abı onun gibisini bulamam sen sevdigin için gözünde büyütüyorsun ondan degerli oluyor dışarıdan baktıgnda yoldan gecen bir kızdan farksız aslında sen deger verirsen degerli olur deger verme boyutunu tapma boyutuna kaçırırsan ozaman sen bitmışsın demektir kız senınle istedigi gibi oynar kızların hepsi aynı değişmiyorlar.
bunları yazıyorum bizimde başımızdan geçti böyle seyler burdaki cogu erkegin başındanda geçmiştir hala geçmektedir.
ama tavsiyem burası arabalarla ilgi bir yer bence arkadaşınla dostunla konuş daha iyi olursun.
Mivec_4G63
06-04-2012, 12:01
bence adam haklı beyler.
http://inciswf.com/1277738426.swf
rica ediyorum sayin beyfendi bir zahmet bitebilirmisiniz ?
Low-Rider
06-04-2012, 12:02
senin yerinde olsam intihar ederdim
o zaman değerini anlar senin
Istilldo
06-04-2012, 12:03
işte burda kendıne guven meselesi ortaya çıkar sen karı gibi mızmızlanırsan kız senden ztn sogur kaybedersın erkek gibi duracak gidiyon hadi kızım yol orda git diyeceksın sana kız mı yok kötürüm müsün kusurun mu var salakmısın sacın mı yok nedir yanı kendıne öz güvenın olucak bir kere etrafta kız çok şimdi dersın ya abı onun gibisini bulamam sen sevdigin için gözünde büyütüyorsun ondan degerli oluyor dışarıdan baktıgnda yoldan gecen bir kızdan farksız aslında sen deger verirsen degerli olur deger verme boyutunu tapma boyutuna kaçırırsan ozaman sen bitmışsın demektir kız senınle istedigi gibi oynar kızların hepsi aynı değişmiyorlar.
Kusurlar :
Kötürümlük - salaklık - saçı olmamak
Bu mudur hocam :D:D:D
BurakYozgat.
06-04-2012, 12:03
DfXKSd2EOQE
BU ŞARKIYI ARMAGAN ET GİTSİN BU SEKILDE BI KLIP CEKERIZ SANA.
ahahahahahahahaahahahahahahahhaa ofiste kahkaha atmamak için kendimi monitörün arkasına gizledim patlayacam az kaldı ahahahahahahaha :D
http://inciswf.com/1298832300.swf
bak forumda bu konudan muzdarip arkadaşlar olabilir dikkat et :D:D
cengiz abiiiiiiiiiiiiiii uahuahauhasdhaskjdahskjdashjkasjk :D:D:D:D
Facebooktan veya e-mail ile bu şarkıyı gönder sevgini anlasın..
S0Xf7bh7gS0
Ajdar - Şahdamar - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=S0Xf7bh7gS0)
ne olur biri (modlardan) yazmak serbest desin ya
bu konunun uzmanı tünayk, kendisini sahneye davet ediyoruz :D
Sen masaya yumruğunu vurmassan şuan kafana çok vururlar ilerde geri vites yok atara atar :D :D
:hahaha::hahaha:
kardes en güzlei sen cumaya git
Kufur hakaret yok buyrunuz sayin ahali gerekeni yapin arkadasin sorununu forum yontemleriyle cozelim yardimci olalim ...
OOO hazır millet buraya toplanmışken 62 kişi konuyu okuyor bi subaru sorgulaması yapayım.
Subaru Impreza 2.0 WRX STi 2004 Model 51.500 TL Sahibinden satılık ikinci el Beyaz renk - 79754960 (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-subaru-kazasiz-komple-spec-c-emsalsiz-temizlikte-79754960/detay)
warmı bilgisi olan arkaddaslar.
Kufur hakaret yok buyrunuz sayin ahali gerekeni yapin arkadasin sorununu forum yontemleriyle cozelim yardimci olalim ...
adult yok listede serbestmi yaniii :D
Kusurlar :
bu da ayrı bi olay akjdhaskjdhakjhjk :D:D
bu konunun uzmanı tünayk, kendisini sahneye davet ediyoruz :D
alper abi sen bu arkadasa yardımcı olursun:):hahaha:
öncelikle seni kim gönderdi ey konu sahibi
bunu bir açıklarsan sorununa sonra yönelelim
ben artık bunların bilerek yapıldığına eminim
ayrıca arkadaşın probleminden sonra bende birkaç konu açacağım
orhan_guney
06-04-2012, 12:06
ben dikkat ediyorum hergün birtane böyle konu acılıyor.eksiksiz. hemde bugunun kahramanı bu olsa gerek keske herseyı yazmak serbest olsaydı :D
OOO hazır millet buraya toplanmışken 62 kişi konuyu okuyor bi subaru sorgulaması yapayım.
Subaru Impreza 2.0 WRX STi 2004 Model 51.500 TL Sahibinden satılık ikinci el Beyaz renk - 79754960 (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-subaru-kazasiz-komple-spec-c-emsalsiz-temizlikte-79754960/detay)
cengiz abi benim arabayla gidebiliriz istiyorsan tuzlaya rodajım bter git-gel :D:D
Low-Rider
06-04-2012, 12:07
öncelikle seni kim gönderdi ey konu sahibi
bunu bir açıklarsan sorununa sonra yönelelim
ben artık bunların bilerek yapıldığına eminim
ayrıca arkadaşın probleminden sonra bende birkaç konu açacağım
perakende satış yapan firmaların gizli müşterileri olur ya
gider alışveriş yapar mağazayı değerlendirir
bizde de böyle gizli üyeler var işte
meLaNchoLic
06-04-2012, 12:07
kuş dan dönme diyolardı bunun için ama bilemedim o araçmı :D
yaw şu foruma 22 yaşından küçükleri kabul etmeyin.. :D :D
:hahaha: Gülmekten yarıldım , adam aşk derdinde...Sizse sorgulama :D:D
BurakYozgat.
06-04-2012, 12:08
kuş dan dönme diyolardı bunun için ama bilemedim o araçmı :D
Onlardamı kuşmuşlar birbirlerine :(
cengiz abi benim arabayla gidebiliriz istiyorsan tuzlaya rodajım bter git-gel :D:D
olur walla kardeşim.
ama şuan daha buyuk bı sorunumuz war bu arkadası kız arkadasıyla barıstırmamız lazım :(
meLaNchoLic
06-04-2012, 12:09
uzun zamandır bunu yapmamıştım :D
Konuyu Toplam 59 üye okuyor. (48 Kayıtlı üye ve 11 Misafir)
meLaNchoLic, !KO, ADMISE R1, Ahmet Saraçoğlu, arfy, Blackbird, bora1311, BRETE, bullet07, burkaykalyon, CagkaN, ceco, cem06, D.CaN, DERAN_TUYNER, ef186, EkReM, EmrahERKAN, emre yeşil, Eyüp, H.CNGZ, Independent, iso3188, Istilldo, kadir jdm civic, KingoAtmo, Met, metinalan, MPower's, Nightfish, orc, orhansah, orhan_guney, overblack, sakhee, Semii, shero, soneR, ST-max, SULTANOGLU, uqr, vtecburhan, Yiğit Ş., yiit, ykp_, ÜmiTCaN, öskür, _muhaRRem
seher vakti döner tekme attım gül yüzlü yarimeee !!111!
konu sahibinin ilk postundan hareketle gidersek
-o üste çıktı
-kus kalmaya (kalkmaya yazacaktı sanırım) alısık değil
bu cümlelerden sevgilinin erkek olma olasılığı çok yüksek
ne ayak şimdi benim kafam karıştı
yaw şu foruma 22 yaşından küçükleri kabul etmeyin.. :D :D
http://3.bp.blogspot.com/-ZwEqcvIsBd4/TuppIIfuOMI/AAAAAAAAhlo/riQTbv3Jkhw/s1600/korkuyoruz%2Breis%2Bccc%2Bincisozluk%2Bccc.png
sultana - kusu kalkmaz - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=P79997tRWj4)
Blackbird
06-04-2012, 12:10
seher vakti döner tekme attım gül yüzlü yarimeee !!111!
Oda size kuştumu ???
perakende satış yapan firmaların gizli müşterileri olur ya
gider alışveriş yapar mağazayı değerlendirir
bizde de böyle gizli üyeler var işte
foruma üye alımında küçük bir sınav mı yapılsa
nasıl olur?
meLaNchoLic
06-04-2012, 12:11
Onlardamı kuşmuşlar birbirlerine :(
şase kuşmuş :D
Gul bile dikeniyle anlasirken biz senle neden anlasamadik nedeenn :((((((
Qar!zm@19
emre yeşil
:D:D:D:D:D çok iyi çözüm olmuş bu
nasıl olur?
abi sen bana kuşmusun öle duydum niye kuştun
mehmetRS
Bu kesin Bot'tur ya
Oda size kuştumu ???
ebabil bir kuşsa
saka daha kuştur
kuş kalacaktır
kuştu
kuştunuz
kuşarlar
öbürü de gelmiş, hani bana hani bana demiş
(Gökhan Semiz Allah rahmet etsin)
orhan_guney
06-04-2012, 12:12
Sadakatsiz Köpek - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=laGVJaoOce4)
Oda size kuştumu ???
şuan hayata kuştumm
+
penguenlerle uğraşanın yanına korummmmm !!!!!
kadir jdm civic
06-04-2012, 12:12
Kusurlar :
YOK HACIM onları öylesıne saydım
herkesın kendısinde buldugu kusurlar çekınceler vardır ama kendıne özgüvenı olan kişi bunlara takılmaz.
arkadaşın durumunda da sevdigi için ayrılmak istemıyor ya kaybedersem korkusu var
sabırlı olursa zamanla hersey yoluna girer.
abi sen bana kuşmusun öle duydum niye kuştun
kuşardım da
şu aralar kuşamıyom
AhmetYılmaz
06-04-2012, 12:13
yaw şu foruma 22 yaşından küçükleri kabul etmeyin.. :d :d
:( :( :( :( :( :( :( ( :d )
Day Walker
06-04-2012, 12:14
yazın gelmesiyle birlikte iyice artar böyle vakalar :)
Söyleyin Muştu abinize sizi bi mektebe götürsün sıkıntınız falan kalmaz :D
kuşardım da
şu aralar kuşamıyom
kuşma abi bana kuşulcak bişey yapsam tamam kuş derimde kuşulcak bişey yapmamısım kuşuyosun abi
Şöyle bir imaj yaparsan kendine sevgilinin sana geri dönme ihtimali %98
http://img21.imageshack.us/img21/373/52346529228290085223712.jpg (http://imageshack.us/photo/my-images/21/52346529228290085223712.jpg/)
vtecburhan
06-04-2012, 12:14
rivotril ,akineton,xanax ne buldum iç hacı abi :D
toptan kurtulalım :D :D
Kusumu yaslandirma teknigiyle bulana 5kilo bal vercemmm
yazın gelmesiyle birlikte iyice artar böyle vakalar :)
Söyleyin Muştu abinize sizi bi mektebe götürsün sıkıntınız falan kalmaz :D
ya sınıfta kalırsa orda da
o zaman hiç altından kalkamayacağız
ebabil bir kuşsa
saka daha kuştur
kuş kalacaktır
kuştu
kuştunuz
kuşarlar
öbürü de gelmiş, hani bana hani bana demiş
(Gökhan Semiz Allah rahmet etsin)
şimdi bu şiiri arıyodum. :)
meLaNchoLic
06-04-2012, 12:15
dünya ahiret hayata kuştum - cash flow :D
Eyup Duygun
06-04-2012, 12:15
Birisi yazmıs gecmis sayfalarda git bi ayponal forskuare yükle yola devam :D
Kusumu yaslandirma teknigiyle bulana 5kilo bal vercemmm
benim kuşu da yaşlı bir şekilde tutana veririm ben
polenler beraber
Low-Rider
06-04-2012, 12:16
nasıl olur?
hem yeni alımlarda hemde mevcut üyelere yapmak lazım bence:D
Day Walker
06-04-2012, 12:16
ya sınıfta kalırsa orda da
o zaman hiç altından kalkamayacağız
yok yok bişey olmaz dayadık mı armutu 16 saat sımsıkı dimdik :D
isterse sınıfta kalsın :D
60 üye okuyor ahuauhahuauhga ulan işimiz gücümüz geyik aşljfasljfhashfanmsdmaSGKLS SAŞSGALASGASDA
burkaykalyon
06-04-2012, 12:17
Birisi yazmıs gecmis sayfalarda git bi ayponal forskuare yükle yola devam :D
Şimdi onları yapınca bi de facebook lazım e haliyle twitter da olması lazım. Sonra full damar sözler oku oku jiletle kendini! :)
SULTANOGLU
06-04-2012, 12:17
sana bu yamuğu yapanın adresni gönder 10 kişi buluşup gidip dövelim senden özür dilettirelim
hem yeni alımlarda hemde mevcut üyelere yapmak lazım bence:D
sıkıntı yok reyiz :D :D
her sınava girerik
yas olmus 34 hala girilecek sınav var a.q. :) :) :) :) :)
sana bu yamuğu yapanın adresni gönder 10 kişi buluşup gidip dövelim senden özür dilettirelim
http://inciswf.com/1286461796.swf
evinden alalımmmm !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
BurakYozgat.
06-04-2012, 12:18
Ben bi yemeğe gidiyim yoksa patronum bana kuşucak :(
onursumer
tv programlarına katılmalısın
noolur geri don diye salya sumuk ağlamalısın yoksa kaybedersin kuş olur uçar gider
AhmetYılmaz
Şimdi onları yapınca bi de facebook lazım e haliyle twitter da olması lazım. Sonra full damar sözler oku oku jiletle kendini! :)
Bu adam ıphone alsa bbm yüklemeye kalkar aku.
yok yok bişey olmaz dayadık mı armutu 16 saat sımsıkı dimdik :D
isterse sınıfta kalsın :D
3 saniyede patlarsa yine sıkıntı olmaz mı :D :D :D :D :D :D
bkz. kolpaçino bomba... ulan halılara :D :D :D :D :D
Aşığım dedim dedim inanmadınız bak ne oldu şimdi ? Ben haklı değilmiyim bi söyleyin kardesler ?
overblack
06-04-2012, 12:19
96 civic vti için o2 sensörü arıyorum varmı elinde olan?
burkaykalyon
06-04-2012, 12:20
aaa yüklenmiyo muydu?ben yanlış kullanıyomuşum demekki.iphone dan bbm kullandım şahitlerim var....
MRT206 ya yapılmış yanlış techturkeye yapılmış demektir gerekeni yapalım.
DİLBER AY ZORUNDAMIYIM 2008 FULL YENİ ŞARKI KLİPSİZ - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=SMwWO-wBPek)
hergün böyle konular okumak zorunda mıyım? :D
al işte
koyun can derdinde
Kerem abim düşmüş etin peşine
ama sende haklısın abi ET GİREN YERE DERT GİRMEZMİŞ :D :D :D
Tulay yalvarıyom eliyi ayağıynı öpüyom geri dön gell.bi keye olsun sesini duyayım.noluğsun tulayyyy sensiz yapamıyoom yapmıyoom sensiz tulayyyyyy sevgilim,aşkım,bitanem,nerdesinn nerdesiiiiiin
Day Walker
06-04-2012, 12:21
3 saniyede patlarsa yine sıkıntı olmaz mı :D :D :D :D :D :D
bkz. kolpaçino bomba... ulan halılara :D :D :D :D :D
ilk seferi sayılmıyomuş dayım öyle dediydi :D
AhmetYılmaz
aaa yüklenmiyo muydu?ben yanlış kullanıyomuşum demekki.iphone dan bbm kullandım şahitlerim var....
İşte benim kuzenim... Seninle bi kez daha gurur duydum evlat. Şimdi sakinleş ve bırak o telefonu masaya....
burkaykalyon
DİLBER AY ZORUNDAMIYIM 2008 FULL YENİ ŞARKI KLİPSİZ - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=SMwWO-wBPek)
hergün böyle konular okumak zorunda mıyım? :D
video yorumları da iiymiş :D
MRT206 ya yapılmış yanlış techturkeye yapılmış demektir gerekeni yapalım.
ben varım :D:D:D:D
meLaNchoLic
06-04-2012, 12:22
http://t1.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcRntvkurvwWXgU4hLLnqlm35ziZHbWZD Dkef3YyMExqGDsK9SNnGxQ_50k8ww
overblack
al işte
koyun can derdinde
en çok rating burda var apo napalım yani bi soralım dedik :)
burkaykalyon
İşte benim kuzenim... Seninle bi kez daha gurur duydum evlat. Şimdi sakinleş ve bırak o telefonu masaya....
adam haklı...
AhmetYılmaz
06-04-2012, 12:23
Sağolasın melankolik abim. :D
F5 tuşunu istediğimiz zaman otomatik yapan bir makine varmı
edit; Evren konuyu okuyor, adamın intihar sebebi bu konular olacak
aslında en ılgınç konuyu açan adama 5 kılo balmı versek ne :)
al işte
koyun can derdinde
bi keresinde böle bi konuda sticker reklamı yaptım diye 3 gün ban yedim :( :D :D
http://g1204.hizliresim.com/w/6/44lfz.jpg (http://bit.ly/c25MCx)
h.guroglu
06-04-2012, 12:25
alla alla saat te erken ama şöle olacaktiki 8 saat sonra fln :D:D:D
AhmetYılmaz
06-04-2012, 12:25
İlginç konu açana allah 1 değil 2 değil 3 değil 4 değil tam 5 gram akıl versin. Amin.
Oturduk mrt206 kardeşimizin sevgilisiyle arasında geçen kavgayı dinliyoruz.
Sohbet var dediler geldik.
http://img198.imageshack.us/img198/8829/30598230351716305473912.jpg (http://imageshack.us/photo/my-images/198/30598230351716305473912.jpg/)
burkaykalyon
06-04-2012, 12:26
F5 tuşunu istediğimiz zaman otomatik yapan bir makine varmı
bende tuş kırıldı!kürdanla aparat yaptım...sorunsuz kullanıyorum.beyin pedafa...
İlginç konu açana allah 1 değil 2 değil 3 değil 4 değil tam 5 gram akıl versin. Amin.
polen yok polen olmaz öle
meLaNchoLic
06-04-2012, 12:26
yanındada fikir hediye gelsin :D
kellere ozoderm saç bakım seti.. :D :D
Ozoderm Sa Bakm Seti Resmi nternet ve Sat Sitesi (http://www.ozodermsacbakimseti.com/)
polen yok polen olmaz öle
kardeşim sen şu imzanı türkçe yapsana
arkadaşa çok yardımı olur bence
http://g1204.hizliresim.com/w/6/44ljn.jpg (http://bit.ly/c25MCx)
Jön Türk
06-04-2012, 12:28
Yalnız değilsin :D
AhmetYılmaz
06-04-2012, 12:28
Bu adam bal alsa kesin sahte çıkar. :D :D
:icon_tup:
meLaNchoLic
06-04-2012, 12:29
Yalnız değilsin :D
sendemi bizdensin panpa :D
ADMISE R1
06-04-2012, 12:29
utanmıyomusun la sen ne ayaksın olm
sohc vtec projesını arıyodum nereye geldım :)
utanmıyomusun la sen ne ayaksın olm
http://g1204.hizliresim.com/w/6/44lm0.jpg (http://bit.ly/c25MCx)
AhmetYılmaz
06-04-2012, 12:33
Bunalımda ki bi adamadabu yapılmaz harbiden ya... Baksana ses soluk kesildi.
burkaykalyon
06-04-2012, 12:33
küçükken annem yemek yemediğim zamanlarda arkandan ağlar yemek sana küser derdi. şimdi bu konuyu görünce aklıma geldi. yemekler kuşmuşmudur bana?söyleyin abiler ne yapmalıyım?
Herşeyin çaresi var...
Merhabalar mrt206 daha çok gençsin bu bakıma kesinlikle üzülme tek yapman gereken beklemek evlilik senin tedavin evlilikle birlikte bu sorunu aşacaksın. Masturbasyon fazla yapma bu şekilde bu sorunu aşabilirsin. Bu bakıma dediklerimi unutma ve sabırlı ol daha çok vaktin var.
(alıntıdır)
http://img5.mynet.com/ha6/h/haydar-dumen1.jpg
kardeşim sen şu imzanı türkçe yapsana
arkadaşa çok yardımı olur bence
3 ay banlanıyımmı sonraaa :D
mikerler aşkı sevdayı bana araba lazım araba :D
AhmetYılmaz
06-04-2012, 12:35
Haydar reyiz.
her aklına geldikçe kayışı yağla 2 tur
inan bana kesin çözüm
amaaaaaan diip unutacaksınn
ygtkrmdnz
06-04-2012, 12:37
http://g1204.hizliresim.com/w/6/44lqu.jpg (http://bit.ly/c25MCx)
meLaNchoLic
06-04-2012, 12:38
konu etkisini kaybetmeye başladı sanki herkes kuştu gitti :D
3 ay banlanıyımmı sonraaa :D
mikerler aşkı sevdayı bana araba lazım araba :D
aslında güzel bir şiir var
Yürü be ey ehli deve endamını göreyim
sensiz geçen günlerin ecdadını ....eyim
mecnun muyum bir aşk için yollara düşeyim
leylayı da ...eyim seni de ....eyim
arkadaşlar lütfen dikkat ediniz
burada eyim ler redif tir
türkçe testi için çok faydalı olur üniv. sınavında
***** bu sene sınavda herkes çaktı türkçeden neredeyse
AhmetYılmaz
06-04-2012, 12:40
Öğle yemeği bitti. Bende uzayayım yavaştan. :D
SULTANOGLU
06-04-2012, 12:41
barışmışlar oyüzden konu bitti
Elime bi tüfek alıp, Türünü korumak için çiftleşmeyen her pandayı vurmak istiyorum...
AhmetYılmaz
06-04-2012, 12:41
aslında güzel bir şiir var
Yürü be ey ehli deve endamını göreyim
sensiz geçen günlerin ecdadını ....eyim
mecnun muyum bir aşk için yollara düşeyim
leylayı da ...eyim seni de ....eyim
arkadaşlar lütfen dikkat ediniz
burada eyim ler redif tir
türkçe testi için çok faydalı olur üniv. sınavında
***** bu sene sınavda herkes çaktı türkçeden neredeyse
Benimde sen sevdiğim konudur abi noktalı yerleri uygun kelimelerle doldurmak...
cliver reyiz olaydı iyidi iyi anlaşırlar.
Banlanma periodunda mı cliver şu an
değilse biri konunun linkini ona pm atsın :D
Sen soyle pepe. İnsan sevdigini hic uzer mi?
EfeTopcu
06-04-2012, 12:43
HEVES Mİ SANDIN - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=dun68lG2llo)
meLaNchoLic
06-04-2012, 12:43
cliver reyiz olaydı iyidi iyi anlaşırlar.
Banlanma periodunda mı cliver şu an
değilse biri konunun linkini ona pm atsın :D
geyikçilerin yarısı banlı :D
meLaNchoLic
06-04-2012, 12:44
Zeki Müren Seni Ben Ellerin Olsun Diyemi Sevdim - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=q_OYPS5SccQ)
AhmetYılmaz
06-04-2012, 12:45
Haklıyım haksızmıyım evet yada hayır deyin ?
geyikçilerin yarısı banlı :D
Olmadı hocam cliver reyiz geyikçi olamıcak kadar hisli bi insan :D
Geyikçi arkadaşlarla cliveri bir tuttuğun için iki tarafta seni kınıyabilir :D
ADMISE R1
06-04-2012, 12:46
başlıktan belli zaten bunun ne olduğu bende mal gibi soruyorum ne ayaksın diye
pump it louder!!!
ZaI2IlHwmgQ&ob=av2e
OnurÖzden
06-04-2012, 12:48
amacım kımseyı rahatsız etmek değıl admınler depresyondayım kusura bakmayın
Depresyon styla. and FINALS - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=1dd8CDgP_ts)
Berent.t
Yaz kızım 200 torba çimento 20 kamyon çakıl...
mertacar
Dostum patron kim göster ona..
Makinist
Yemin ediyorum sabahtan beri suratım asık oturuyordum. Allah senden razı olsun :D :D :D
meLaNchoLic
Olmadı hocam cliver reyiz geyikçi olamıcak kadar hisli bi insan :D
Geyikçi arkadaşlarla cliveri bir tuttuğun için iki tarafta seni kınıyabilir :D
doktor korkuyorum :D
seviyorsan git konuş....
bu mudur yani? aha tünay yazdı konuya diyerek girdim ve gördüğüm manzara karşısında şok geçirdim. çok kötü oldum yani :D :D
Yaptın bi hata çekicen cezanı :D
seviyorsan git konuş....
:icon_tup:
brsmustang
06-04-2012, 12:50
http://inciswf.com/1333144907.swf
bu mudur yani? aha tünay yazdı konuya diyerek girdim ve gördüğüm manzara karşısında şok geçirdim. çok kötü oldum yani :D :D
bolt kısımları peşpeşe okuyup editlenem mesaja bakmalısın:D
mrt206
Otomobil: yok
Sen İstanbulda sevgilin Ankarada'mı da oldu bütün bunlar??
meLaNchoLic
06-04-2012, 12:53
bolt kısımları peşpeşe okuyup editlenem mesaja bakmalısın:D
kahkaha attım :D pump it! :D
http://g1204.hizliresim.com/w/6/44m3w.jpg (http://bit.ly/c25MCx)
pump it louder!!!
ZaI2IlHwmgQ&ob=av2e
http://3.bp.blogspot.com/-Qwk6nN8ScU8/T0uKkvardgI/AAAAAAAAlAA/XhlO75pAz5U/s1600/cekme%2Bpanpa.jpg
Güldürdünden sonraki kısmı kişisel algılama panpa daha uygun bi caps bulamadım :D
EfeTopcu
06-04-2012, 12:59
Hastayım dedim dedim inanmadınız bak ne oldu şimdi
Muharremim seni seviyorum karedeşim hahaha :D
son 2-3 gündür forumda bahar esintileri başladı hayır olsun.
meLaNchoLic
06-04-2012, 13:00
depresyonunu körükleyebilir arkadaşın ama :D
http://a3.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc7/305595_425287650820057_1267933457_n.jpg
bu espriyi atlamayalım yalnız:D:D:D:D
bi cumaya gittik neler olmuş ya :D
Eyup Duygun
06-04-2012, 13:03
Duşta giden günlerimi söyle kesin affeder !!!!
cuma var bugünn erotik faalan olmaz . cuma mubarek gün.
ciddi bi tavsiyede buluncam kardeşim..
git iphone al foursguareden habire check in yap ateş et geçer . kuş muş olmanada gerek yok.
ya cok merak ettim cidden ne alaka ? :)
seviyosan git konuş bence :D
Duşta giden günlerimi söyle kesin affeder !!!!
aslında elini ve bülbülünü kullanarak yaparsa olabilir....
şa şak şak şa şak şak şak...şa şa şak şa şak şa şa şak şa şak...
ygtkrmdnz
06-04-2012, 13:07
http://inciswf.com/1333144907.swf
uzun zamandır böyle iyi bir swf görmemiştim :D
Adam kuşu alet çantasında taşıyor :D
http://d24w6bsrhbeh9d.cloudfront.net/photo/3733054_460s.jpg
http://4.bp.blogspot.com/-ZvoX-WZR8F8/TzLPg594kpI/AAAAAAAAAwQ/c93dC3yGCbU/s1600/394168_279669812094548_1162565867_n.jpg
YA Malmısınız siz kardeşim. bizene sendenden sevgilindende.bir bitmediniz. hee. Bazen bunu yonetıcılermı bılerek yapıyo dıyorum kendıme :D.Utanmasanız gö.nüzdeki basurunda konusunu acıcaksınız. bugun basurum napayım.. felan
ahauahuahuahuahuahuauauah :D :D
YA Malmısınız siz kardeşim. bizene sendenden sevgilindende.bir bitmediniz. hee. Bazen bunu yonetıcılermı bılerek yapıyo dıyorum kendıme :D
lanet sana da turkceline de...gibi:D
R9N4UonfCBw
imprezaWRC
06-04-2012, 13:11
aslında elini ve bülbülünü kullanarak yaparsa olabilir....
şa şak şak şa şak şak şak...şa şa şak şa şak şa şa şak şa şak...
Ata Demirer, Urfalı kanarya espirisi aklıma geldi :D:D:D
Urfalı Kanarya - Ata Demirer | Facebook (http://www.facebook.com/video/video.php?v=2672753817635)
Ata Demirer, Urfalı kanarya espirisi aklıma geldi :D:D:D
Urfalı Kanarya - Ata Demirer | Facebook (http://www.facebook.com/video/video.php?v=2672753817635)
yaaa o değile senden ben bi pasta alıcaktım unuttum yaw :D. bi ara almaya gelicem
bısey arkadasa ıyı kafa yapmıs :D
imprezaWRC
06-04-2012, 13:13
yaaa o değile senden ben bi pasta alıcaktım unuttum yaw :D. bi ara almaya gelicem
Hah, o zaman konu project cars'dan detailing taşına :D:D:D
Ya, olur, ne zaman istersen gel al, dükkan senin :D (bende unutmuşum :D )
Hah, o zaman konu project cars'dan detailing taşına :D:D:D
Ya, olur, ne zaman istersen gel al, dükkan senin :D (bende unutmuşum :D )
hahaha. evet detaling e taşınsın hemen konu :D.tmm msjla telefonunu bıdaha atda arayayım :D musaıt zamanda
lanet sana da turkceline de...gibi:D
R9N4UonfCBw
türkceliinde akü. :D. onlara gece gunduz sayıyorum zaten
yaş kaç bilmiyorum ama hatun kişi yerine yenisini bulmuş diyim ben geçmiş olsun.
ayrıca burası itiraf/isyan/herşeyi bilen abla napmalıyım sitesi değil tabi
mechanic
06-04-2012, 13:17
bitmemişler duyduk geldik.
n-O0mSUNVlU
bu gibi sıkıntılar için adres
*http://www.guzinabla.com.tr*
ahahaha :D
Super Ses - Sevdigim Kiz Bana Abi Deyince ( Bilal Göregen ) - YouTube (http://youtu.be/_wlHhYSEl9I)
Bi bitmediniz la sizi sinavlami aliyoruz la biz?
pRHYdlPyiwU
ha ha ha ha kaysana