Orijinalini görmek için tıklayınız : Leon cupra vs toledo 1.9 tdi pd150 @ Adana
cupra: revo stage 2
toledo : gt2260 vk turbo + enjektör vs vs
Sanıyorum TR'nin en hızlı dizeli bu araç, yanlışım varsa düzeltin...287 hp 526 NM dyno su var, cupranın dynosu yok....Denemeler dostça denemelerdir...lütfen yorumları ona göre yapalım...
EDİT: 2 adet daha video eklenecektir...keyifli seyirler...
34 cup CUPRA STAGE2 & 01 BEF 53 TDİ - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=lWbE7nYCIUE)
TDİ-R esef
26-01-2012, 16:04
evet doğru en hızlı tdi bu
dostça bir denemeydi herkese teşekkür
araçlarımıza maşallah. ümitin araba stage 2 ama bana göre bir çok stage 2+ dan hızlı gidiyor :) dizel toledomuz da NOS basmadan türkiyenin en hızlı dizellerinden birisi bana göre. kocaman maşallah araçlarımıza :)
ozan cpr
26-01-2012, 16:08
maşallah her 2 aracada dizel deyıp geçilmesin adamlar yaptı oldu ....emeklerınıze saglık ..ümit kardeşiminde ayagına saglık....
maşallah maşallah toledonun yürüyüşü takdire şayan.:icon_tup:..emeklerinin karşılıgını aldı hüseyin ve esef şimşek kardeşler...
aviator35
26-01-2012, 16:18
maşAllah araçlara..
Öndeki Cupra demi? Ya bunların arka stopları birbirine çok benzio, kusura bakmayın.
Her 2 aracada maaşallah.
Öndeki Cupra demi? Ya bunların arka stopları birbirine çok benzio, kusura bakmayın.
Her 2 aracada maaşallah.
evet arac cupra :icon_tup:
evet doğru en hızlı tdi bu
dostça bir denemeydi herkese teşekkür
eyvallah abi seninde ayagına saglık
araçlarımıza maşallah. ümitin araba stage 2 ama bana göre bir çok stage 2+ dan hızlı gidiyor :) dizel toledomuz da NOS basmadan türkiyenin en hızlı dizellerinden birisi bana göre. kocaman maşallah araçlarımıza :)
eyvallah kardesim güzel yorumun için :)
maşallah her 2 aracada dizel deyıp geçilmesin adamlar yaptı oldu ....emeklerınıze saglık ..ümit kardeşiminde ayagına saglık....
eyvallah broooo , senide sahnelerde görmek isteriz :D
BMK TypeR
26-01-2012, 16:47
iki araçada Maşallah, Ümit güzel yürümüş araban,
Bulut Y.
26-01-2012, 17:06
en hızlılardan oldugu dogru.
ama en hızlı demek fevri bir davranış istanbul semalarında da hızlı bi tane var ;)
ozan cpr
26-01-2012, 17:08
eyvallah abi seninde ayagına saglık
eyvallah kardesim güzel yorumun için :)
eyvallah broooo , senide sahnelerde görmek isteriz :D
olur kardeşim her zaman ..;)
masallah araclarınıza , Kankacım senınkıne ayrı bı masallah cook guzel yurumus aracın. Kazasız gunlerde gazlarsnz ıns :):):)
maşallah araçlara..
pd130 ve pd150 ler cidden cok hızlı araçlar..
typermelih
26-01-2012, 17:34
tebrik ediyorum bu yarışta araç sahıplerıni gaza getiren benim :) güzel bir denemeydi bu cupralar stage 2 de bile bi acaip gidiyor du dizel leon zaten başarıları başka vidyolarda var...istanbul camiası biraz bozulmuş sanırım turkıyenın en iyi dizeli değince .....belkide vardır aslında onuda görmek güzel olur
_muhaRRem
26-01-2012, 17:36
ama en hızlı demek fevri bir davranış istanbul semalarında da hızlı bi tane var ;)
+8600 revlimit katılıorm :)
_muhaRRem
26-01-2012, 17:39
UMT cupra güzel gidiyor , vites geçişleri net olmuş..
Bulut Y.
26-01-2012, 17:43
@_muhaRRem imza güzelmiş çalıp feysbukta yayınlayabilirmiyim ?
maşallah iki aracada ümit cupra guzel gıdıyıor nazar degmesın
_muhaRRem
26-01-2012, 18:22
@_muhaRRem imza güzelmiş çalıp feysbukta yayınlayabilirmiyim ?
tabikide sorn yok :)
muho nun imzayı bende begendim hayret bana
Bulut Y.
26-01-2012, 20:22
muho nun imzayı bende begendim hayret bana
takva sahibi insanlarız normaldir canim.
life is life
26-01-2012, 20:31
iki aracada maşallah.. cupra güzel yürümüş...
tdipower
26-01-2012, 20:35
2260vk 35psi basınçla 310hp veriyor bence aracın daha gideri var maşallah güzel olmuş :)
maşallah her iki aracada güzel bi gece oldu. Toledonun da ciğeri hiç bitmiyor maaşallah. Esef abi bizim videolar varsa onlarıda paylaş abi:) bizim ibizayı hiç dışardan izleyemedik :) allahım esirgesin çok güzel gidiyor
mechanic
26-01-2012, 21:05
maeşallah... söyleyecek birşey .
şu istanbulun dizellerini de bir görseydik iyiydi
Bulut Y.
26-01-2012, 21:13
maeşallah... söyleyecek birşey .
şu istanbulun dizellerini de bir görseydik iyiydi
pasaoglu ibiza yazıor ;)
http://www.techturkey.com/forum/turkiye-oto-drag-videolari/77076-27-subat-izmir-drag-yarisi.html
TYPERHAKAN
26-01-2012, 21:17
kardeşim maşaallah herşeyiyle 10 numara, güzel bir arabaya vesile olmuşum bir kez daha gördüm.
iki araçada Maşallah, Ümit güzel yürümüş araban,
teşekkür ederim abi begenmene sevindim :)
ben videoyu yayınlarken zaten tr nin en hızlı oldugundan emin olmadıgım için ''sanıyorum'' yazdım.. belirtmek istedim..
masallah araclarınıza , Kankacım senınkıne ayrı bı masallah cook guzel yurumus aracın. Kazasız gunlerde gazlarsnz ıns :):):)
eyvallah ergüncüm teşekkür ederim eksik olma
maşallah araçlara..
pd130 ve pd150 ler cidden cok hızlı araçlar..
pd150 olmuş pd 287 :) daha ne olsun..sahiplerini tebrik etmek lazım bi dizel için gayet iyi yürüyor ;)
tebrik ediyorum bu yarışta araç sahıplerıni gaza getiren benim :) güzel bir denemeydi bu cupralar stage 2 de bile bi acaip gidiyor du dizel leon zaten başarıları başka vidyolarda var...istanbul camiası biraz bozulmuş sanırım turkıyenın en iyi dizeli değince .....belkide vardır aslında onuda görmek güzel olur
+1000000000 :icon_tup:
bende görmek istiyorum cidden ve benm gibi biçok kişide görmek istiyor
UMT cupra güzel gidiyor , vites geçişleri net olmuş..
eyvallah muharrem allah razı olsun...vites gecişlerini biraz daha kasabilirim ama bu defada araba lag a düşüyo
maşallah iki aracada ümit cupra guzel gıdıyıor nazar degmesın
çok saol ergin daha güzelleri senin olsun insallah :)
maşallah Allah kaza bela vermesin araçlara
Bulut Y.
26-01-2012, 21:31
@UMTT bende sana deil cipci kardeşimize soyledim zaten.
kardeşim maşaallah herşeyiyle 10 numara, güzel bir arabaya vesile olmuşum bir kez daha gördüm.
seni sevmeyen taş olsun ya abim benim :) biliosun işte sabah nası bi hengameyle aldık arabayı sen vesile oldun Allah senden razı olsun işin gücün rast gitsin inşallah hakan abim..arabam die demiorum gerçekten tahir hoca inanılmaz bakmış arabaya ..
2260vk 35psi basınçla 310hp veriyor bence aracın daha gideri var maşallah güzel olmuş :)
evet dostum biraz daha gideri var ama sahipleri bu modda binmeyi tercih ediyolar görünce yazar zaten hüseyin abi
@mekanik
yarışlara lütfederse dizelciler herkez toplanmış tanışmış yarışmış olur.
çok yakında akhisarda görüşmek dilegiyle...
Bulut Y.
26-01-2012, 21:42
@mekanik
aynen katılıyorum.
boyle hızlı araçları otoban köşelerinde değil pist vb pro. organizasyonlarda görmek isteriz.
biz orda olucaz inşallah gelirsiniz nede olsa dizel cok yakmaz heralde :heyoo:
mechanic
26-01-2012, 21:42
@mekanik
bence de...:icon_tup: artık draglarda boy göstermenin zamanı geldi ESEFFFFFF sana diyom!
esef veya hüseyin abi yazsaydı bi hayırlısıyla..
yazacak abı bızdede war problem yok :D
Sen burdan bunumu cikardin ? Bizimde kendimize gore abilerimiz var buraya biseyler yazacak benim derdim o degil dostum ;)en hizli dizel oldugunu soyleyen huseyin abi bi aciklama yapsin istedim hepsi bu ;) istersen vazgec igneleyici cumlelerdende konu kirlenmesin.
Bu arada kesinlikle taraf tutmuyorum bunuda belirtmek istedim ...ben arabanin bu halde oldugunu henuz 1 hafta once ogrendim..
TDİ-R esef
26-01-2012, 22:24
slm arkadaşlar yeni geldim
TDİ-R esef
26-01-2012, 22:28
arkadaşımızın dediği gibi araç 310 hplerde kullanılabiliyor fakat turbo risk altında olduğundan bu kadarıyla yetinmek istedik.
tdi araçlardan denemek isteyen olursa tr içerisinde bizde max güç de deneyebiliriz sıkıntı yok bizin tarafta
ümit kardeşimize tekrar teşk bizi kırmayıp denediği için
TDİ-R esef
26-01-2012, 22:30
buhafta sonu havalar açarsa tekrarbir deneme yapalım 310 hp lik güçlede farkı görmek isterim.....beni bilen bilir herzaman denemeye hazırım
tdipower
26-01-2012, 22:33
methanol var değilmi? yoksa 35psi risk olur
buhafta sonu havalar açarsa tekrarbir deneme yapalım 310 hp lik güçlede farkı görmek isterim.....beni bilen bilir herzaman denemeye hazırım
Abi sen aracini istedigin kivama getir her zaman deneriz sorun yok:icon_tup:
TDİ-R esef
26-01-2012, 22:38
metanol yok bizim tdi de
hafta sonu açılırsa hava telefonlaşalım
TDİ-R esef
26-01-2012, 22:40
methanol var değilmi? yoksa 35psi risk olur
45 psi denemek istiyorum bu sefer çok riskli olacak eminim
typermelih
26-01-2012, 22:50
cumartesı olsun güzel şeyler bende varım ama 4 le varım haaaaa :) 3 değil :) işşallah bir boka yaramıştır yazılım
TDİ-R esef
26-01-2012, 22:55
offfff
adana da steg 4 golf r sıkıntı olacak
emeğinin karşılığını inşallah alırsın.
cumartesı olsun güzel şeyler bende varım ama 4 le varım haaaaa :) 3 değil :) işşallah bir boka yaramıştır yazılım
Hadi don artik yuvana beklioruz seni :):)
allah sahit dualarim seninle cok emek ve para harcadin kardesim
tdipower
26-01-2012, 22:59
45 psi denemek istiyorum bu sefer çok riskli olacak eminim
enjeksiyon avansı kaç derecede yürüyor araç şuan?
kelalper
26-01-2012, 23:14
Hafif oynanmış 335d ler bundan hızlı olur sanırım.
maşallah araçlarımıza arkadaşlar tabiki TR'de daha hızlıları vardır daha güçlüleri vardır ama vardır ha vardır bir türlü göremedik gördüklerimizide 2.defa görme şansımız olmadı yada olanlarda piyasaya çıkmıyor bu adamlar yaptı ve dyno sonucunuda eklediler varsa daha hızlısı tabiki belgelerle kabul edilebilir bu adamlar çok emek harcadı ve karşılığınıda alıyorlar... MAŞALLAH araçlarımıza...
6 silindir hacimli bi makina pd ler için büyük sorun olur..
Olur olmuş olmasınada şuan konuşulan yapılmış yürüyen en hızlı dizel araç, hayali olarak düşünülecek olursa her kafadan bir ses çıkar.
ozkanfaruk
27-01-2012, 00:40
Benim tanıdığım bi abim yaptı mesela. 335d'i var yazılım yaptı,310 bg 690 tork. Yalan değil emin olabilirsiniz.
NOS basmadan aynı gücü cıkaracak dizel var mı bunu düşünüyorum. araç 2.2 barda ve %25 yakıt basıncıyla yürüyor yanlış olmasın arkadaşlar. Bekir Paşaoglu'nun aracı cok cok hızlı maşallah hulk gibi bir araçla salise farklarıyla dragda kapışması cok keyifliydi. ama unutmamak gerekir ki bu toledonun daha NOS basmaya hakkı var. Ve de tam kapasite ile çalışmaya.
Herşey geçmek geçilmek deil. Hüseyin ve Esef abilerim Adana'nın en ciddi VAG parçacıları. Turboları şu anda 2260vk ve yüksek basınçla turboya bir zarar gelirse bu turbonun piyasada henüz tamir takımı yok. Dostça kardeşçe yapılacak bir deneme için de böyle bir risk almanın lüzumu yok. Tam kapasite çalışırsa 310-315 hp alabilecek bir altyapıya sahip şu anda bu araç.
Eyvallah dogucum agzina saglik:icon_tup:
typermelih
27-01-2012, 06:41
biz herzaman emeğe saygıdan yanayız,türkiyede zd 9000 cupra için adanalı arkadaşlar hep helal olsun dedik taktir ettik,burdada tdi motorda bir gerçek varki adana bu motordada çok güzel sıkıntı yaşatabilecek araçlara sahip,ne tdi ibizalarımız var özellikle bu toledo var leon var,varda var yani bu stupta varsa göstermeli bizde taktir etmeliyiz,sizdende istedimiz bu,örnekler biraz enteresan olmuş 335 falan iyi 34 bin tl lik araçla birde 2003 modelmi ne,tutup 2009+ model ve 130000 tl lik aracı kıyaslamak ne derece doğru.amaç burda sadece yazılımla geçebilecek araçlar çıkarmak değil karşılaştırmada... bu stup a getirilip öyle bakılması...
TDİ-R esef
27-01-2012, 07:42
NOS basmadan aynı gücü cıkaracak dizel var mı bunu düşünüyorum. araç 2.2 barda ve %25 yakıt basıncıyla yürüyor yanlış olmasın arkadaşlar. Bekir Paşaoglu'nun aracı cok cok hızlı maşallah hulk gibi bir araçla salise farklarıyla dragda kapışması cok keyifliydi. ama unutmamak gerekir ki bu toledonun daha NOS basmaya hakkı var. Ve de tam kapasite ile çalışmaya.
Herşey geçmek geçilmek deil. Hüseyin ve Esef abilerim Adana'nın en ciddi VAG parçacıları. Turboları şu anda 2260vk ve yüksek basınçla turboya bir zarar gelirse bu turbonun piyasada henüz tamir takımı yok. Dostça kardeşçe yapılacak bir deneme için de böyle bir risk almanın lüzumu yok. Tam kapasite çalışırsa 310-315 hp alabilecek bir altyapıya sahip şu anda bu araç.
douu yazdığın gibi herşey çok doğru teşk. sende biliyorsun idaaa varsa açarız sonuna kadar
2 aracada maşallah toledonun ayrı bi maşallahı var zaten dizel klasmanında
mechanic
27-01-2012, 20:58
douu yazdığın gibi herşey çok doğru teşk. sende biliyorsun idaaa varsa açarız sonuna kadar
iddaa var açın uleyn
Toledo Maşallah çok güzel yürüyor. Hüseyin Abi ve Esef Abi VAG grubunda ciddi yol kat etmiş insanlar.
Şu anlık 60-260 'ta bence TR 'nin en hızlı TDI 'i
drag koşmak isteseler Ibiza, Polo, Fabia yaparlardı
chevy_Boy
28-01-2012, 01:42
Esef ve Hüseyin abimler 2005 yılından beri 1.9 tdi motorları ile ugraşıyorlar. son noktaya ulaşmadılar henüz ama ulaşmadan da bir dizelin neler yapacagını gösterdiler :)
dou
Aynen oyle drag kosmak isteseler daha hafif araba yaparlardi + 18 jantlarla yurutuyorlar arabalarini orjinali 16 inch
TDİ-R esef
30-01-2012, 07:37
Toledo Maşallah çok güzel yürüyor. Hüseyin Abi ve Esef Abi VAG grubunda ciddi yol kat etmiş insanlar.
Şu anlık 60-260 'ta bence TR 'nin en hızlı TDI 'i
drag koşmak isteseler Ibiza, Polo, Fabia yaparlardı
teşk açıklama için net ve öz olmuş
Maşallah diyorum adana ya neler varmış yahu...
berkayGLRN
31-01-2012, 11:15
maşallah..