Orijinalini görmek için tıklayınız : Hava Durumu (999 Sayfa olduğundan kapanmıştır)
Alakasız konuya yazmaktan ıkımızde ceza almayalım Bugradan :)
Bızım ıstasyonlardan bırı,ınsaat bıtmeden gıren bırı cekıyor.sonra yılda 5-6 defa rakıplerımız sosyal medyaya verıyor 3 yıldır. Bence cok komık,her gordugumde hosuma gıdıyor...
bu kış istanbul o dereceleri görecek..
Burasi onemli atlanmasin :)
ahmet3425
25-01-2016, 23:43
Abi ne gerek var istanbul o dereceleri gormesin cok fazla evsiz barksiz var sehirde allah yardim etsin. :(
Yarin Ist/Avrupa yakasi icin tahminleriniz nelerdir ?
Alakasız konuya yazmaktan ıkımızde ceza almayalım Bugradan :)
Bızım ıstasyonlardan bırı,ınsaat bıtmeden gıren bırı cekıyor.sonra yılda 5-6 defa rakıplerımız sosyal medyaya verıyor 3 yıldır. Bence cok komık,her gordugumde hosuma gıdıyor...
inşaattan biraz anlarım, burada maşrapa, tuvalet fırçası bile var yav :)) yer-duvar döşemeleri tamamlanmış.
bence bi patron olarak bu durumu sorgulayın :)
anlayışınız üzerine paylaşıyorum, burda gerçekten inşaatlık bi durum yok :))))
http://i.hizliresim.com/orppob.jpg
turbo&quattro
25-01-2016, 23:59
http://i1287.photobucket.com/albums/a623/joel656565/58AB01AC-2A2B-425B-AE05-04B57C89F178_zpsrlhlvmg2.jpg (http://s1287.photobucket.com/user/joel656565/media/58AB01AC-2A2B-425B-AE05-04B57C89F178_zpsrlhlvmg2.jpg.html)
mert_can 41
26-01-2016, 00:08
Şu karlı hava yarın sonmu artık bitsin vallah yeter yaa hele birde kar topu oynıcam diye arabaları hiç eden teroristlerden illahlah geldi bildiğin arabanın tepesine çıkmışlar altta buz vardı çizmemiştir umarım
Sorgulayacak bırsey yokkı,araya mobıl panel uygulaması yapılıcakmıs,oyuzden hersey hazır.
Cokda ılgılenmıyorum,onca bayım var.***** boyle tuvalet olmaz. Panel-paravan vs konulucagı acık.
Donsun dursun ftg.Buarda Turnagaz petrol dıye bırsey yok,maksatlı yapıldıgı buradan bellı ama 178. gorusum oldugu ıcın,sıradanlastı. Onceden gulerdım :)
Hava hakkında yorum yok sanırım Emır yada bılgılı dıger kısılerden?
Redfish16V
26-01-2016, 00:47
1-2 post yukarlarda tahminim mevcut.ortalama 1 günde tüm istanbuldan hızlı tur atıp çıkacak.Güzel bir sisteme ama öyle hard boyutda değil..
Black_Eagle
26-01-2016, 08:13
http://www.hurriyet.com.tr/iki-gunluk-kar-firtinasindan-geriye-kalanlar-40045036?_sgm_campaign=scn_a0046116293a0000&_sgm_source=40045036&_sgm_action=click-dynamic
Amerikada acayip manzaralar olmuş. Özellikle hava alanında sadece kuyruğu görünen uçaklar falan var. Bide video var 24 saatte yağan kar miktarını 30 saniyede gösteriyor hızlandırılmış izleyin bence :)
Simdi istanbula yagicakmi yagmicakmi bi guncelleme ceksen emir kardesim :)
Bahçeşehir'e bir atıştırdı 3-5 dakika sonra gitti :(
Simdi istanbula yagicakmi yagmicakmi bi guncelleme ceksen emir kardesim :)
Attığın mesajın 2 mesaj üstünde yazmış Emir
"ortalama 1 günde tüm istanbuldan hızlı tur atıp çıkacak.Güzel bir sisteme ama öyle hard boyutda değil.. "
diye.
Subat ortasinda veya sonuna dogru ankara-aksaray-nigde taraflari karli olur mu ?
bahçeşehir'de ince ince yağıyor şuanda
orkuteren
26-01-2016, 08:50
çorluda baya hızlı istanbul hazırlanın geliyor kar
Redfish16V
26-01-2016, 08:53
30 Dk'ya başlar.. yükseklerde görsel olarak örtü olur,kıyı kesimlerde yine ufak bir örtü olur.yoğun yağış olur fakat geçici bir kar.cıvık olabilir kar.. kalite oranı düşük çünkü
abi ne yağcaksa yagsın az bişey yumusasın şu hava ısınamadım sabahtan beri kalorifere yapıştım kaldım ofiste :D
Redfish16V
26-01-2016, 09:02
abi ne yağcaksa yagsın az bişey yumusasın şu hava ısınamadım sabahtan beri kalorifere yapıştım kaldım ofiste :D
yağış iyide kuru soğuk can sıkıcı.. bu sabah 7 gibi -22 idi burası.kırağı temizledin,buz gibi direksiyonu tutdun ısınma çabası v.b çok zor çok :D :D nese ki h.sonu yağmur geliyor sanırım istanbula :) şu an kar b.düzü tarafında 25 dk'ya boğaz hattına gelir.
erdem325
26-01-2016, 09:04
yağış iyide kuru soğuk can sıkıcı.. bu sabah 7 gibi -22 idi burası.kırağı temizledin,buz gibi direksiyonu tutdun ısınma çabası v.b çok zor çok :D :D nese ki h.sonu yağmur geliyor sanırım istanbula :) şu an kar b.düzü tarafında 25 dk'ya boğaz hattına gelir.
emir, sabahin 6sinda 73 model, kalorifer petegi tikali, deri koltuklu ve kemik direksiyonlu bi mercedes nedir bilir misin ? :D
sinirimden aglayacaktim da gozyaslarim donar diye aglayamadim :D
o kısmı hiç karıstırma kapalı garajda olmasına ragmen 0, -1 derece araba her sabah bide dizel ısınana kadar 15 km iş yolunun yarısı bitiyor :D
bende beylikdüzündeyim giren çıkan olmadı daha yazarım girince :D
Day Walker
26-01-2016, 09:08
içlik giyen adama p.çlik olmaz :hehe:
OrcunInce
26-01-2016, 09:09
Maslak'ta da başladı kar. :)
içlik giyen adama p.çlik olmaz :hehe:
bu soğukta bi b.k olmaz :hehe:
Day Walker
26-01-2016, 09:29
bu soğukta bi b.k olmaz :hehe:
aahahah aynen ofiste sıcak sıcak oturuyorum walla :D o kadar ziyaret etmem servis ama gözüm yemiyo bu soğukta gitmeye :)
dragstar
26-01-2016, 09:35
bayrampaşada yağıyor
gambit49
26-01-2016, 09:36
ankara ne olacak emir :) var mi guzel sempatik sistemler
onursumer
26-01-2016, 09:37
b.koyde başladı iyi yağıyor gorunen tutunma ihtimali var ama çok az
Emir kardeşim bir ricam olacak.
Hafta sonu için istanbul'dan kartalkaya'ya gideceğiz.
Cuma-Cumartesi ve Pazar
Bolu ve Kartalkaya için tahminlerin var mı?
imprezaWRC
26-01-2016, 09:38
Ben radyatörü içime soktum. Ev ısınmıyor, ofis ısınmıyor. Sorarsan mantolama yapmışlar. Firmaya mantolamayı binanın neresine yaptın da ben halen ofiste polarla geziyorum diye sorasım var. XPS görünümlü strafor mu kullandılar nedir.
İgdaş ve enerjisa bu ay kesin plaket gönderecekler; efendim katkılarınızdan dolayı teşekkür ederiz.
beylikdüzün showunu yapıyor galvaniz çatılar ve araç üstleri beyaza örtülmeye başladı
Ben radyatörü içime soktum. Ev ısınmıyor, ofis ısınmıyor. Sorarsan mantolama yapmışlar. Firmaya mantolamayı binanın neresine yaptın da ben halen ofiste polarla geziyorum diye sorasım var. XPS görünümlü strafor mu kullandılar nedir.
İgdaş ve enerjisa bu ay kesin plaket gönderecekler; efendim katkılarınızdan dolayı teşekkür ederiz.
aynı durumdayım abi montu cıkarmak yemedi daha üstümden :)
Day Walker
26-01-2016, 09:44
bu sefer ümraniyede başlamadı :D
bahçeşehir şov yapıyor şuan :D
Esenlerde basladi ince ince yagiyor boyle giderse fazla bisey olmaz
altugkocer
26-01-2016, 09:50
Sabah evden çıktığımda -18 dereceydi. Biz Ankaralılar olarak alışkınız gerçi :D
http://i64.tinypic.com/nxrfrd.jpg
By_Engin
26-01-2016, 09:56
Ankara Bağlumda sabah -13 derece diyordu.
http://i1353.photobucket.com/albums/q670/esinayuc/20160126_080322_zpsnkfpgsjm.jpg
AliGizda
26-01-2016, 09:58
Kuyumcukent' te yarım saattir kar yapıyor ama bu kar tutmaz :) Şu soğuklar bir gitsede rahatlasak artık.
Şişli de şuan lapa lapa kar yağıyor..
mimarsertac
26-01-2016, 10:03
Fenerbahçe'de bir şey yok bugün.
Redfish16V
26-01-2016, 10:04
ankara ne olacak emir :) var mi guzel sempatik sistemler
28'inde çok ufak kar atar geçer,onun harici ay başına kadar bi şey yok :)
Emir kardeşim bir ricam olacak.
Hafta sonu için istanbul'dan kartalkaya'ya gideceğiz.
Cuma-Cumartesi ve Pazar
Bolu ve Kartalkaya için tahminlerin var mı?
cuma gecesi ve c.tesi çok az kar yağar.Onun harici soğuk ve yağışssız :) Yerdeki kar güzel zaten
erayakar
26-01-2016, 10:08
Beylikdüzü efsane kara koşuyor ..
Bu nedir arkadaş Ankara buza kesti resmen donduk. Sabah 8'de -13 nedir nefes alınmıyor.
crazydog
26-01-2016, 10:16
İş için ankaraya geldim sabah kalktım telefon -21 diyor :D ben dönüyorum istanbula bu ne ya :D
dün bot giydim bulutsuz havada kar yağdı. bugün spor ayakkabı giydim lapa lapa kar yağıyo. hayırlısı
Day Walker
26-01-2016, 10:25
bu sefer ümraniyede başlamadı :D
başladı başladı tipisini sevdiğim :D
Bahçeşehirde ciddi yağıyor ve tutuyor.
öğleden sonra kar tatili verdi şirket :D mekan; bahçeşehir
icerenkoyde fena yagiyor arabalrin ustleri tutuyor
başladı başladı tipisini sevdiğim :D
Erken çıkış söylentileri başladımı abi?
imprezaWRC
26-01-2016, 10:54
Biri hayrına hava sıcaklığını 23-25 derece arasına set edebilir mi? Kışın donmak, yazında bir taraflarımdan terlemek istemiyorum. İstemiyorum birader 4 mevsim falan, hergün nasıl giyinsemde hasta olmasam diye düşünmek istemiyorum. Çok mu şey istiyorum. Sürekli 25 derece olan bir ülke, şehir..vs yok mu.
BurakCengizhanoğlu
26-01-2016, 10:58
gebzede baya iyi yağıyo zemin buz gibi zaten direk tutuyor
Biri hayrına hava sıcaklığını 23-25 derece arasına set edebilir mi? Kışın donmak, yazında bir taraflarımdan terlemek istemiyorum. İstemiyorum birader 4 mevsim falan, hergün nasıl giyinsemde hasta olmasam diye düşünmek istemiyorum. Çok mu şey istiyorum. Sürekli 25 derece olan bir ülke, şehir..vs yok mu.
yarından sonra, İstanbul güneşli olacak diyiyor - Acuuweather
hafta sonu da hava gayet güzel, 17-18 derece falan gösteriyor.
Son kar sanırım bu yağan..
imprezaWRC
26-01-2016, 11:03
Isınsın anasını satayım yoksa elektrik ve doğalgaz sayaçlarına geri vites takacağım :D :D (Lanet olasıca sayaçlar sabah baktığımda fıldır fıldır dönüyordu; sinirim bozuldu)
Abi HongKong tavsiye ederim. Yazın 27-28C kışın 15-16C civarı sıcaklık değerleri var. Bu sene 2-3 dereceleri gördüler diye şok yaşıyorlar :D
Ataşehir başladı hafiften beyazlatıyor araçları, ağaçları, çimleri flan. Yollarda şimdilik birşey yok. 1 saat sonrası güzel bir örtü bırakacak gibi.
Redfish16V
26-01-2016, 11:14
Hahahah 17-18 derece iyimiş :D Accuweather tam bir komedi,hayal ürünü.. İnsaf bari 12 felan dese anlarımda 17-18 dereceyi hangi modelden gördüde tahmin etmiş accu.. Rezillik..
Hiç bi yere kaçamazsınız :D
Honk Kong Tayland gibi ülkelerde tarihinin en soğuk günlerini yaşıyor 3 derece falandı :)
Daha durun kış günü karpuz kesecektik yahu şubatı var martı var :)
imprezaWRC
26-01-2016, 11:44
Hiç bi yere kaçamazsınız :D
Honk Kong Tayland gibi ülkelerde tarihinin en soğuk günlerini yaşıyor 3 derece falandı :)
Daha durun kış günü karpuz kesecektik yahu şubatı var martı var :)
Mevcut sayaçları harcadıkça geriye sayan ve belirlenen limitte duran hale getireceğim. Adamlar okumaya geldiğinde, bakacak bir önceki fatura ile değerler aynı >:)
OrcunInce
26-01-2016, 11:48
1 saatlik ömrü kaldı sistemin istanbul için, sonrasında pek bir şey olmaz.
Beylikdüzü beykent baya iyi yagdi yollar perisan olma yolunda ilerliyor
BurakCengizhanoğlu
26-01-2016, 11:58
1 saatlik ömrü kaldı sistemin istanbul için, sonrasında pek bir şey olmaz.
Ya sen nerden biliyon be olm
VTec_king
26-01-2016, 12:10
ataşehir merkez yarım saat önceki resim 1 saattir durmadan yağıyor tuttu heryer
http://i.hizliresim.com/8D5Bj7.jpg
Ümraniye'de de yağıyor fena foto çekemedim ama bekleniyormuydu bu kadar.. ??
bu kar hakikaten emirin dediğin gibi vıcık vıcık oldu. yollar açık ama sırılsıklam bi garip :D
OrcunInce
26-01-2016, 12:18
Ya sen nerden biliyon be olm��
http://www.mgm.gov.tr/sondurum/radar.aspx#sfU yavaş yavaş gidiyor bro :)
Redfish16V
26-01-2016, 12:30
BirleÅŸtirilmiÅŸ, Son Radar Görüntüleri - Meteoroloji Genel Müdürlüğü (http://www.mgm.gov.tr/sondurum/radar.aspx#sfU) yavaş yavaş gidiyor bro :)
süper valla mutlu oluyorum böyle işi çözenleri görünce :D hemen ufak not;Şimdi İstanbul'u seçtiniz ya ordan maks'a alın seçeneği.PPI ufak kesit ve sınırlı seviyedeki kütleyi görürken maks'da bütün kütle hacmi gözükür.Maks'ta bulut konuma geldikten sonra 3-5dk aralığında yağışı bırakırken PPI'da gözüken bulutun yağışı bırakması 10 dakikayı bulabilir.Şu görüntüye bakılırsa ufak bir mola verir.ama güçlü bir paket daha var o da romanya civarında geliyor.Ondan sonra hafifler biter.aralıklı vurur geçer.
Hadimkoy-armavutkoy taraflarina ciddi sekilde kar yagmis . O taraflara gitcekler dikkatli olsun, yolda 1-2 kaza gordum. Gorus mesafesi cok az.
tam devamı varmı diyecektim sen söyledin :)
bu mgm in haritasının başka ülkeri kapsıyan versiyonu falan varmı bakılabilecek enazından iki bulut görürüz :D
OrcunInce
26-01-2016, 12:34
süper valla mutlu oluyorum böyle işi çözenleri görünce :D hemen ufak not;Şimdi İstanbul'u seçtiniz ya ordan maks'a alın seçeneği.PPI ufak kesit ve sınırlı seviyedeki kütleyi görürken maks'da bütün kütle hacmi gözükür.Maks'ta bulut konuma geldikten sonra 3-5dk aralığında yağışı bırakırken PPI'da gözüken bulutun yağışı bırakması 10 dakikayı bulabilir.Şu görüntüye bakılırsa ufak bir mola verir.ama güçlü bir paket daha var o da romanya civarında geliyor.Ondan sonra hafifler biter.aralıklı vurur geçer.
Emir teşekkür ederim bilgiler için, artık böyle bakacağım :)
Day Walker
26-01-2016, 12:36
Erken çıkış söylentileri başladımı abi?
yok Aslan hala bekliyoruz.
Geçen seneden çok zılgıt yedi galiba bizimkiler bu sene erken çıkış vermiyolar.
Altunizde de güzel tutturdu.
yok Aslan hala bekliyoruz.
Geçen seneden çok zılgıt yedi galiba bizimkiler bu sene erken çıkış vermiyolar.
Biz saat 16.00 da paydos mail geldi şimdi
emir bu romanya üstünden gelecek olan dediğin ne zamana ? Bugün için mi
Okuldayim suan sutlucede hic birsey yok suan burda..
mikelazi
26-01-2016, 15:16
kadıköy yagmura döndü
imprezaWRC
26-01-2016, 15:19
Abi HongKong tavsiye ederim. Yazın 27-28C kışın 15-16C civarı sıcaklık değerleri var. Bu sene 2-3 dereceleri gördüler diye şok yaşıyorlar :D
Ataşehir başladı hafiften beyazlatıyor araçları, ağaçları, çimleri flan. Yollarda şimdilik birşey yok. 1 saat sonrası güzel bir örtü bırakacak gibi.
Yok almayayım, o kadar gökdelen ve bina burada da var. İspanya, İtalya gibi yerlerden tavsiye edeydin harika olurdu. Bu saatten sonra köy, kasaba kılıklı yerde de idare ederim. Az insan olsun, sağlık hizmeti iyi olsun, küçük küçük evleri olsun, yeşil göreyim, nefes alayım...Hong Kong'u alan alsın ben mani olmayayım.
imprezaWRC
26-01-2016, 15:20
Kar yağışı yerini yağmura bıraktı sanırım. Kozyatağı tertemiz.
çamlıcadan az önce kaya kaya altunizadeye kadar indim :D oradan acıbademe bağlandım acıbadem tertemiz ama çengelköy(rasathaneden küçüksuya inen yokuş özellikle) ferah mahallesi, çamlıca,nakkaştepe gibi yüksek yerler hala zemin karlı. Dikkatli gidin.
Emir, İstanbulda sonraki postaya konuşmak için çok mu erken?
Her taraf kar gördü, Konya 5cm bi yalandan gördük, hadi o da sıkıntı değil desek dışarısı -10larda ısınmıyor mu ya bu hava iphone hissedilen e göre genelde -14 -15li rakamlar söylüyor
cagalazade
26-01-2016, 21:33
İzmir - Urla lapa lapa kar gördü, insanların sevinçleri görülmeye değerdi :)
rahmitanir
26-01-2016, 21:36
Menemen manisa yolunda kar ve buzlanmadan akşam saat 6 gibi 4 tane tır birbirine girdi. Bizim servis minibüsü de 5. olarak tırlara giriyordu, 5 metre kala ancak durabildik. Direkten döndük yani...
SametYkn
27-01-2016, 10:20
http://www.meteociel.fr/modeles/gfse_cartes.php?&ech=234&mode=2
Şubatın 5i ve 7 si arası kar görünüyor güzel bir kar gelecek sanırım
Erzurum gece -35 idi. Sabah bi sürü dizel araba çalışmamıştı
tayreep_john
27-01-2016, 11:15
bursa yerini sıcağa ve güneşe bıraktı ailecek havuza inmeyi düşünüyoruz :D
850 hpa da istanbul için -15 civarı güzel kara sebebiyet verir. gerisi işte böyle tırışkadan teyyare oluyor :)
SametYkn
27-01-2016, 11:39
850 hpa da istanbul için -15 civarı güzel kara sebebiyet verir. gerisi işte böyle tırışkadan teyyare oluyor :)
şubat 7 si gibi şu an -8 görünüyor hadi hayırlısı
o senaryolar cok degisiyor subat 3 icin -20 vardi 850 hpa da bakalim hayirlisi. bekliyoruz bu subat bize en az bir saglam sistem getirecek gibi.
cembozbey
27-01-2016, 12:04
o senaryolar cok degisiyor subat 3 icin -20 vardi 850 hpa da bakalim hayirlisi. bekliyoruz bu subat bize en az bir saglam sistem getirecek gibi.
getirmezse
Redfish16V
27-01-2016, 12:08
Meteociel - Cartes du mod (http://www.meteociel.fr/modeles/gfse_cartes.php?&ech=234&mode=2)
Şubatın 5i ve 7 si arası kar görünüyor güzel bir kar gelecek sanırım
üst seviye stratosfer -44 ve yetersiz,yerdeki ıslaklık sıcaklıgı ise 7-8 derecelerde,yine ab alanı egeden hızlıca akdeniz'e iniyor bu da yetersiz.. 500hpa desen -26'dan -10'a yükseliyor hemen.Vur-kaç sistemi diyenler var ama vur-kaç bile olmayabilir.Ay başını çöpe atın,ayın 15'inden sonra izlanda zayıflıyor polar atak yakındır.. Siz ingiltere'de üst seviye sıcaklıgı kontrol edin,o ısı tavan yaptıgı polar atak başlayacak demektir :) ay ortasına kadar ciddi kar olmaz daha..
getirmezse
martı bekleriz, kar seviyoruz kuru soğuk bize göre değil :) işyerinde klima ile ısınıyoruz 460 tl elektrik faturası geldi boş boş soğuk havalarda :)
SametYkn
27-01-2016, 12:21
vallahi değişti tüm ülkede kar görünüyordu şu an temiz görünüyor :) emirde açıklamada bulundu zaten bekleyip görelim neler olacak :)
Sımdı bu hava 5 subatta mı gelıyor? Yada ne zaman ve nasıl bırsey beklıyorsunuz?
Nightfish
28-01-2016, 05:58
Ankara'ya hafiften kar yağmış gece, sabah 6 civarında da ufak atıştırmaya devam ediyordu. Yollar ve araçların üzeri tutmuş.
Sımdı bu hava 5 subatta mı gelıyor? Yada ne zaman ve nasıl bırsey beklıyorsunuz?
Bu cumartesı pazar afyon/Cay-Eber golu tahmını alabılırmıyız?
Redfish16V
28-01-2016, 09:42
Bu cumartesı pazar afyon/Cay-Eber golu tahmını alabılırmıyız?
hiç bir şey yok standart soğuk..
Emir işin yoksa önümüzdeki 5 gün için londraya bakabilir misin? Kar yoktur muhtemelen de yağmur çamur soğuk nasıldır?
Redfish16V
28-01-2016, 10:17
Emir işin yoksa önümüzdeki 5 gün için londraya bakabilir misin? Kar yoktur muhtemelen de yağmur çamur soğuk nasıldır?
ayın 30'nda ve ay başında sağlam yağmur var.onun harici aralıklı yağmurlu :)
Mgm dior ki 4 şubat itibariyle tekrar kar gelio
Redfish16V
28-01-2016, 11:24
http://www.cpc.ncep.noaa.gov/products/precip/CWlink/daily_ao_index/ao.sprd2.gif
Ao'pozitiften nötre inip hemen çıkıyor.Yani çok çok hafif bi soğuk salınımı bile olmayabilir.. Pozitiften inmesi gelirsede doğulu açıdan gelecek demektir.Yani karadeniz ve doğusu demektir ki o topaç gibi soğuk dönse kıyıları anca kapsar..
http://i63.tinypic.com/m7apu.jpg
1020'lik alçak sıcak tarafta ve ısı merkezi adeta.. Avrupadaki 1030'luk ise orda otoriter,soğuk orda odaklanmış.. Azoru bastırıp bize yayıyor o 1030 yükseği..
http://i63.tinypic.com/abthmh.jpg
850hpa'da kar için 0-(-4) lazımken 8-10 dereceler var..e mümkün tabi sebebi 2 tık yukarda.İstanbul 10-12 dereceleri bi ihtimal yakalar ama hissedilen 7-8 olur.
http://i64.tinypic.com/atu4bp.jpg
500hpa ise maşallah sıcacık.. 20 derecelerde..yine 850de 0 olsa kar yağsa karın güzel olması için bi 20 değilde -20 lazım :))
Kısacası ay başı öyle yoklama soğuklar olur o da belki.. ayın 15'ine kadar "tık" bile yok..
O zaman 15 ine kadar koğuş yat :D
Benim tahminime göre de 15 inden sonra tekrar kopar havalar. Tek düşündüren yazın havaların aşırı kurak ve sıcak gitmesi barajları kurutması. İnşallah birkaç karlı sistem daha alırız da en azından o karların dağlar tepelerde erimesi yavaş olur toprak da bol bol beslenir. Yoksa her sene olduğu gibi yine işimiz dualara kalacak. Hoş ülkede malesef su kullanımı ile ilgili hiçbir önlem kanun kural denetleme olmadığı için su dağdan aşağı inmeden su şirketleri tarafından direk tabiri caizse emiliyor. Şu ülkeye o kadar çok nankörlük ediyoruz ki yine iyi dayanıyor.
StyleALP
28-01-2016, 18:40
Hayırlı akşamlar
Ankara 'da hava durumu nedir? Motorsiklet ile İstanbula döneceğim yarın sabah
Kar gitti burasi bitti :)
5-6 subatta birseyler vardi,nedir durum kardesim?
Redfish16V
31-01-2016, 12:16
5-6 subatta birseyler vardi,nedir durum kardesim?
#13555. postta açıklamışım :) ayın 15'ine kadar bir şey yok tekrar diyorum..
Sagol kardesım,cokmus yahu....
Selamın aleyküm herkese. Emir kardeşim, cuma günü İstanbul'da kuvvetli yağış gösteriyor. Doğru mudur, hiç inanmıyorum da telefondaki programa :)
Gönül rahatlığı ile arabayı yıkayabilirim artık. :D
tayreep_john
01-02-2016, 10:37
Gönül rahatlığı ile arabayı yıkayabilirim artık. :D
yıkadım 1 saate yağmur yağdı emeğine yazık :(
Redfish16V
01-02-2016, 14:04
5 şubat gecesine odaklansın ankara..gece detayları vereceğim.. trakya ve iç kesimler harici kar haberi yok bu arada 5-6 şubat için..
murat çelik
01-02-2016, 16:30
kırşehir çiçekdagı hafta sonu yükseklerinde kar olurmu emir köye gitcem de
5 şubat gecesine odaklansın ankara..gece detayları vereceğim.. trakya ve iç kesimler harici kar haberi yok bu arada 5-6 şubat için..
bolu da nasiplenir mi emir?
Redfish16V
01-02-2016, 22:53
kırşehir çiçekdagı hafta sonu yükseklerinde kar olurmu emir köye gitcem de
çok rahat olur
bolu da nasiplenir mi emir?
fazlasıyla..
İç bölgeler için 5 ocak karla karışık yağmurla başlayacak olan yağış gece kara dönecek ve 6 ocak öğlene kadar yağacaktır.10cm felan birikiim bekliyorum ankara ve çevresinde.Bursa-Eskişehir-Bolu-Afyon hattı daha fazla olabilir..
Selamın Aleyküm iyi geceler Emir Abi Denizli için kar yağışı gösteriyor bu Cumartesi varmı bi bilgin? Paylaşırsan sevinirim~
emir hava sıcaklıklarında dalgalanma olacak sanırım. pazar tekrar yükselicek mi? ani bir düşüş olcak gibi gözüküyor çünkü...
çok rahat olur
fazlasıyla..
İç bölgeler için 5 ocak karla karışık yağmurla başlayacak olan yağış gece kara dönecek ve 6 ocak öğlene kadar yağacaktır.10cm felan birikiim bekliyorum ankara ve çevresinde.Bursa-Eskişehir-Bolu-Afyon hattı daha fazla olabilir..
bu haber sevindim:)
mikelazi
03-02-2016, 07:47
ist.için c.tesi kar deniyor.aslı varmı.
pazar sabahı adapazarına gidicem sorun olmaz herhalde
Buyuk bır sıstem degıl,hatta kar ortusu olusturmıyacakmıs...
Emır kardesım,bu cmtesı pazar bodrum ve yatagan nasıl olur? Domuzlar partı yapıyormus,bakmaya gıdecegım.
Buyuk bır sıstem degıl,hatta kar ortusu olusturmıyacakmıs...
Emır kardesım,bu cmtesı pazar bodrum ve yatagan nasıl olur? Domuzlar partı yapıyormus,bakmaya gıdecegım.
ördek avınıda iyicene bıraktın :)
2 dır ordege gıdıyorum,domuzu cokk bosladım mike.
Haftaya da bafra ordek,carsamba da X av ve pazar Ordu'da domuz var. Sonrası Allah kerım.
2 dır ordege gıdıyorum,domuzu cokk bosladım mike.
Haftaya da bafra ordek,carsamba da X av ve pazar Ordu'da domuz var. Sonrası Allah kerım.
Seni hayvanları sevme ve koruma derneğine şikayet edicem. Bittin sen :D
Kankacım Cuma hazır ol kar geliyor İstanbula. Eğer fırtına da gelirse Cuma akşamı veya Cumartesi sabahı bek için yerimizi alırız. Ulan ben olmasam ördek vuracağın yok hala konuşuyosun :D
Kankacım Cuma hazır ol kar geliyor İstanbula. Eğer fırtına da gelirse Cuma akşamı veya Cumartesi sabahı bek için yerimizi alırız. Ulan ben olmasam ördek vuracağın yok hala konuşuyosun :D
bora abim sayesinde av görüyorum,sen çok yaşa bora abim :)
fırtına olsun yeter,güzelce kremlen gel bebişim;)
Seni hayvanları sevme ve koruma derneğine şikayet edicem. Bittin sen :D
Hersey yasal sinirlar altinda :)
Haftaya Bafra'ya gelin karabogaz golune,ordan domuzz...
bora abim sayesinde av görüyorum,sen çok yaşa bora abim :)
fırtına olsun yeter,güzelce kremlen gel bebişim;)
Hersey yasal sinirlar altinda :)
Haftaya Bafra'ya gelin karabogaz golune,ordan domuzz...
Ya Murat bırak şu Özgürü adam çüllükten başka av bilmez. Neyse ama yetiştiriyorum genci öğrenecek. Öyle Benelli kırayo tüfenk almakla olmuyo bu işler :D:D
Ya Murat bırak şu Özgürü adam çüllükten başka av bilmez. Neyse ama yetiştiriyorum genci öğrenecek. Öyle Benelli kırayo tüfenk almakla olmuyo bu işler :D:D
benelli kırayo gıbı basıt tufeklerle ne işim olur SBE2 gardaş o uyandırıyım:))) bora abi bize avı öğret:)
konuyu bozmayın hava durumuna devam yiyosa özele gelin:)
İzmirde denize giriyoruz.
Ozgur bırde gaza gelme be ya...
Adam ormanda culluk bırakmadı,kar kıs gunes demeden. Sen bu sene nadasa bıraktın ama seneye acısını cıkar,ınsallah bekledıgın haber de gelır 2016-2017 sezonu ıcın.
Kriyo ıyıdır,basıt demekde ayrı bır kafa ama onemlı olan tufegın arkasındakı....
cuma cumartesi sistemi istanbulda en fazla havada kar bırakır, istanbulun yükseklerinde kar örtüsü bırakır inceden o kadar.
Kar lastiklerinden daraldım artık. Bugün çıkartıcam
inşallah bolu üzmez
mahsur kalsak dahi üzülmem anasını satim:D
gambit49
04-02-2016, 07:43
ankara için ibr güncelleme var mı?
çok rahat olur
fazlasıyla..
Efsane sistem, en kuvvetli sistem ne oldu? 15 şubat sonrası mı gelecek?
Redfish16V
04-02-2016, 08:29
gece genel açıklama yapacağım :)
Ozgur bırde gaza gelme be ya...
Adam ormanda culluk bırakmadı,kar kıs gunes demeden. Sen bu sene nadasa bıraktın ama seneye acısını cıkar,ınsallah bekledıgın haber de gelır 2016-2017 sezonu ıcın.
Kriyo ıyıdır,basıt demekde ayrı bır kafa ama onemlı olan tufegın arkasındakı....
gaza gelme kıriyon var die:)))
tayreep_john
04-02-2016, 09:38
samsung hava durumu uygulaması hafta sonu marmaya kar diyo sen ne diyorsun emirim :)
erayakar
04-02-2016, 11:16
Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Çarşamba ve Perşembe artacak olan hava sıcaklığının Cuma günü kuzeybatı kesimlerden başlayarak azalacağını belirtmişti. Meteorolojinin tahminlerine göre cuma ve cumartesi günü yurdun bazı bölümlerinde kar yağışı var. İstanbul'da ise cuma ve cumartesi karla karışık yağmur bekleniyor.
Kiriyo artik eskidi bende,kac sene oldu. Gazi fitti cokdan.
Emir;cmtesine Yatagan kar gosteriyor,gerci cok az ama nedir durum? Ozellikle cmtesi sabah 8-16 arasi?
Birde haftaya cars-cuma arasi Bafra ve cmtesi-pazar ordu giresun ic kesimleri nicedir?
Cokmu sordum :)
ahmet3425
04-02-2016, 12:29
Bafrada bizim ev,bahce, araziler falan varmis. (Esim tarafi) Daha gitmek nasip olmadi. Avcilik oralarda yaygin midir ?
imprezaWRC
04-02-2016, 12:31
Yarın sabah Kayseri uçuşları iptal olur mu acaba, bu sabah çoğu uçuş iptal edilmişti.
Denizli'yi de ele alda abi bizde kendımıze göre durum çıkaralım
SametYkn
04-02-2016, 13:10
Bafrada bizim ev,bahce, araziler falan varmis. (Esim tarafi) Daha gitmek nasip olmadi. Avcilik oralarda yaygin midir ?
Bafrada her türlü av mevcut ben bafra karaburç köyündenim karaboğaz yakın bizim oralara orada ördek avı falan yaparlar barajda sazan avı yaparlar bayağı yaygın orada avcılık
Kar kış koşullarına pek uygun olmayan bir araçla bursadan istanbula gelicem yarın. yolda sıkıntı yaşar mıyım Emir sence?
Şimdiden teşekkürler
Bafra'da her turlu av yapilir.
Bildircin-uveyik-tahtali-dinuz-culluk-ordek.
Suan ordek iyi karabogaz golunde....
Redfish16V
04-02-2016, 21:08
Kiriyo artik eskidi bende,kac sene oldu. Gazi fitti cokdan.
Emir;cmtesine Yatagan kar gosteriyor,gerci cok az ama nedir durum? Ozellikle cmtesi sabah 8-16 arasi?
Birde haftaya cars-cuma arasi Bafra ve cmtesi-pazar ordu giresun ic kesimleri nicedir?
Cokmu sordum :)
yatağan hafif kar yağışlı,ara ara kuvvetlenir.10-11 aralığında ise sadece 11 gecesi giresunun iç kesimlerinde hafif kar atar o da belki..
Denizli'yi de ele alda abi bizde kendımıze göre durum çıkaralım����
kar alacak yarın geceyi bekle.
Ankara: yarın gece yağmur yağarken sabah karşı kara dönecek.batı ilçeler daha şanslı.c.tesi öğlen ise merkez dahil güzel kar olur.örtü olur mu tam bilemiyorum.yağmurdan sonra ne kadar tutar.. ama 5-10cm arası beklenti olabilir
Eskişehir-afyon-bolu-bursa daha çok kar alacak denizli ve diğer iç kesimler yine tatminkar kar alacak.Yağışlar yarın geceden itibaren etkili olur.
İstanbul görsel olarak kar görür.yükseleri 1-2cm birikir.ara ara tipi olur o da belki.. kısacası istanbullular bişey beklemesin.Bu sistem öyle kısa süreli iç kesimlere yarayacak bir sistem..
Daha detaylı analizlerim devam ediyor ama halen önümüz puslu.Bu aralar üşütmüşüm galiba pc'ye oturup bakacak halde değilim fazla takipte edemedim k.bakmayın :) En kısa sürede geniş detay anlatımlı olarka geri döneceğim :)
Pazar veya pazartesi İstanbul - Ankara sıkıntı olurmu ?
Redfish16V
04-02-2016, 22:17
olmaz :) sabah buzlanma olur ufaktan
krdesım cumartesı sabah afyon usak nasıl 9 10 gbı urfaya donucem :)
Selam. Balıkesir nasıl, kar etkisini kısa mı gösterecek ?
Eyvallah usta :)
Şişli taraflarında aşırı bir lodos var ..
dışarı çıkmama taraftarıyım o derece..
Yarın için kartepeye gitmeyi düşünüyoruz nişanlımla bi sorun yaşarmıyımız ? kar vs
nişantaşında fırtına var resmen.yağmur cama taş gibi vuruyor mübarek :D
mgm e göre o taraflar yarın karlı ama
emirin fikrini almak lazım:)
ipsala keşan:
https://pbs.twimg.com/media/Cacff66UkAA68tD.jpg:large
Yuşâ tepesindeydim 15dk önce sulu kar yağıyordu.Şimdi çengeldeyim burası sadece sağanak yağmur ama yuşâ'dayken hava 1 derece gözüküyordu. Çengel 4derece.
gambit49
05-02-2016, 15:43
Emir yagıs ne zaman geliyor var mi guncel tahmin.
yatağan hafif kar yağışlı,ara ara kuvvetlenir.10-11 aralığında ise sadece 11 gecesi giresunun iç kesimlerinde hafif kar atar o da belki..
kar alacak yarın geceyi bekle.
Ankara: yarın gece yağmur yağarken sabah karşı kara dönecek.batı ilçeler daha şanslı.c.tesi öğlen ise merkez dahil güzel kar olur.örtü olur mu tam bilemiyorum.yağmurdan sonra ne kadar tutar.. ama 5-10cm arası beklenti olabilir
Eskişehir-afyon-bolu-bursa daha çok kar alacak denizli ve diğer iç kesimler yine tatminkar kar alacak.Yağışlar yarın geceden itibaren etkili olur.
İstanbul görsel olarak kar görür.yükseleri 1-2cm birikir.ara ara tipi olur o da belki.. kısacası istanbullular bişey beklemesin.Bu sistem öyle kısa süreli iç kesimlere yarayacak bir sistem..
Daha detaylı analizlerim devam ediyor ama halen önümüz puslu.Bu aralar üşütmüşüm galiba pc'ye oturup bakacak halde değilim fazla takipte edemedim k.bakmayın :) En kısa sürede geniş detay anlatımlı olarka geri döneceğim :)
Redfish16V
05-02-2016, 16:14
Emir yagıs ne zaman geliyor var mi guncel tahmin.
"Ankara: yarın gece yağmur yağarken sabah karşı kara dönecek"
http://www.mgm.gov.tr/sondurum/radar.aspx#sfU
Yağmurda yolda yeşillikleri takip edin.Ankara eğer beklenilenden daha soğuk olursa daha erken kar başlar.Ama kaymağı eskişehir hattı yiyecek bunuda kabullenin.
istanbulda aynı zayıf görsel kar işte..daha detayı olamaz.. c.tesi geceden itibaren yurttda bişeyde kalmaz.ay sonunu bekleyin büyük olaylar için
emir neden sürekli öteleniyo sistemler ocakta şubat başı diyorduk, sonra ortası şimdi sonu oldu bekle bekle kış bitecek modellerede bakıyorsun uzun vade güzel yaklaştıkça kayboluyor nedir sence sebebi?
kavak maltepe arasi 1/4 derece arasi geldim.islak ve soguk can acitti motorda
PiscocuK
05-02-2016, 20:28
edirne ve çevresini bilen varmı ne durumdadır?yarın gidip pazar dönmeyi düşünüyorum?
Yiğit G.
05-02-2016, 20:39
Valla dışarı çıktım köpeği çıkardım daha dogrusu ben uzun zamandır böyle üşümemiştim arkadaş.. Hani bu sene kar yağdı ya yılbaşında ondan bile daha soğuk bugün... ellerim kafam kulaklarım dondu dondu canım acıdı yani...
tayreep_john
05-02-2016, 21:02
bursa 4 derecenin altına indi hadi hayırlısı :)
Belediye yogun kar yağışı anonsu yaptı ama yağmur var. Zaten gecen seferde yapmıştı yağmadı:)) 30 cm yagdiginda da beklemiyorduk demişti:D nasil bir belediye bu :D
Valla dışarı çıktım köpeği çıkardım daha dogrusu ben uzun zamandır böyle üşümemiştim arkadaş.. Hani bu sene kar yağdı ya yılbaşında ondan bile daha soğuk bugün... ellerim kafam kulaklarım dondu dondu canım acıdı yani...
Aynen öyle can yakıyor soğuk. Kar soğuğu vs tamam ama bu soğuk sanırım rüzgarla alakali.
Sakarya'nın yüksek kesimlerinde şu an yağmur kara dönüştü. Yerler fazla ıslak ama tutmaz yani.
Antalyadan istanbula dönüyorum şu an Afyon dan Kütahya ya doğru yollar kardan felç durumda çoğu araç yolda kaldı diyebilirim.
Yarin sabah Balikesir den Bursa Uludag a gidecegim, kış lastigimde var zincir de. Nasil o bolge bilen var mi
Emir kardesim, 14 subatta, masukiye, kartepe ve bolu yedigoller civari ne durumda olur yazlik lastiklerle gitsem sorun yasarmiyim ? Cevap verirsen super olur
Benim sorum da boluda olanlar icin. Yarin istanbul'dan zonguldak'a gidecegim. Aracim oldukca basik. Bolu'da durum nedir acaba? Yolda kar var midir gidenler yorum yapabilir mi?
aybarsdnr
07-02-2016, 16:00
Benim sorum da boluda olanlar icin. Yarin istanbul'dan zonguldak'a gidecegim. Aracim oldukca basik. Bolu'da durum nedir acaba? Yolda kar var midir gidenler yorum yapabilir mi?
Hocam eğer yarın gidersen burada yol durumu hakkında bilgi verir misin? Ben de salı yola çıkıcam, zonguldak - bartın - karabük hafta sonuna kadar işlerim var.
Net bir bilgi alirsam cikacagim hocam. Bartin amasra'ya gidecegim ben de ama parcalamak da istemiyorum arabanin altini:)
Az önce istanbuldan ankaraya geldim bolu tarafında kar falan yoktu yollarda, yol kenarlarında yer yer var sadece. Bolu tarafı -2, 0 derece arası, yarına kadar bişey yağmazsa sorun olmaz hiç.
ıyıkı erken cıkmısım yollar kardı ben gelırken afyon cıvarı
Redfish16V
07-02-2016, 19:33
14 şubatda il geneli yağmur v.b olur onun harici uzakta görünür kar v.b yok.hatta 20 dereceleri bulan sıcaklıklar bile olabilir..
Uzun sure kar yok sanirim....
haftasonu özellikle ctesi ve pazar sabah bolu çok iyiydi:)
Kurtköy civarı gece fena don olmuş. İşe gelirken mahalle çıkışında 3 tane kaza gördüm yol cam gibiydi.
tayreep_john
08-02-2016, 09:37
şubat karsız geçicek ozaman martta yağarsa yağar 1 kere kış bitti desenize :(
Emir Selamlar ;
19 Şubat Akşamdan gidiş 21 akşam dönüş izmire gitmeyi planlıyorum.
Yağmur Çamur Kar durumuna göre araba ile gitmeyi ya da uçakla giteyi planlıyorum.
İstanbul Bursa İzmir Güzergahı için ve izmir de genel olarak hava tahmini paylaşırmısın zahmet olmassa.
mimarsertac
08-02-2016, 10:35
-20C olacak, haliç donacak falan durumları iptal mi şimdi?
-20C olacak, haliç donacak falan durumları iptal mi şimdi?
halici bilmem de bugun motor kullananlarin .otu dondu :p
Kutluhan
08-02-2016, 10:52
15.02.2016 dan itibaren lastikleri rafa kaldırabiliriz herhalde 18-19-20 dereceler çıkıyor hava sıcakları artık yağmaz gibi.
Redfish16V
08-02-2016, 11:03
Emir Selamlar ;
19 Şubat Akşamdan gidiş 21 akşam dönüş izmire gitmeyi planlıyorum.
Yağmur Çamur Kar durumuna göre araba ile gitmeyi ya da uçakla giteyi planlıyorum.
İstanbul Bursa İzmir Güzergahı için ve izmir de genel olarak hava tahmini paylaşırmısın zahmet olmassa.
gidişte sıkıntı yok.fakat 21 akşam 21:00'dan sonra bursa karlı ve izmirde yağmurlu.21 akşam 7-8 gibi dönüşü tamamlarsan kıl payı yırtarsın.Tabi saatlik değişim şu fazla.gidişte sıkıntı olmadığı kesin ama dönüşe 3 gün öncesinden tekrar bakarız.
15.02.2016 dan itibaren lastikleri rafa kaldırabiliriz herhalde 18-19-20 dereceler çıkıyor hava sıcakları artık yağmaz gibi.
sakın böyle bi hataya düşmeyin... ufak ısınmadan sonra tekrar kış var.
-20 v.b soğuk olayıda halen olma potansiyelinde.Nisan başına kadar 1 efsane daha hakkımız var.. bakalım takipteyim.
[QUOTE=GSİ CLUB;8046676]gidişte sıkıntı yok.fakat 21 akşam 21:00'dan sonra bursa karlı ve izmirde yağmurlu.21 akşam 7-8 gibi dönüşü tamamlarsan kıl payı yırtarsın.Tabi saatlik değişim şu fazla.gidişte sıkıntı olmadığı kesin ama dönüşe 3 gün öncesinden tekrar bakarız./QUOTE]
Çok Teşekkür ettim kardeşim , 18 i gibi falan bir daha çalarım kapını :)
Kardesim,18-21'i arasi Kartalkaya'dayim. Bu zamana kadar sanirim bahar havasi yasiyacagiz.
Kar erimesi o tarihlere kadar nasil olur? Arada kar yagisi gorunuyor mu yukseklere?
Birde sıki bir kar yagisi 21'ine kadar yok mu İstanbul'a?
yucelebeci
09-02-2016, 23:38
Kardeşim cumaya kadar kıbrıs nasıl görünüyor, yarın yağmurlu göstermiş birkaç yer, yagış olurmu?
Redfish16V
10-02-2016, 10:03
Kardesim,18-21'i arasi Kartalkaya'dayim. Bu zamana kadar sanirim bahar havasi yasiyacagiz.
Kar erimesi o tarihlere kadar nasil olur? Arada kar yagisi gorunuyor mu yukseklere?
Birde sıki bir kar yagisi 21'ine kadar yok mu İstanbul'a?
21'inde belki kartalkayada kar olur,erimede baya olur yaz gelecek nerdeyse çünkü.. ne istanbul ne ankara önümüz çok karanlık.. bir süre yaz modu devam..
Kardeşim cumaya kadar kıbrıs nasıl görünüyor, yarın yağmurlu göstermiş birkaç yer, yagış olurmu?
aralıklı yağmur sürer cuma günüde dahil
ankara bu gece kar görebilir ancak yarın öğlene yağmur olacaktır.
ayın 20 sinden sonra yine bir hareketlilik var ama uzun vade beklemek lazım :)
Redfish16V
11-02-2016, 08:52
Ciddi sağlam bir sistem mart 5-10 arası gelecektir.Bu analizimde değişmeyecektir.Şu anki yaşanan sıcaklık v.b'de gayetde normal bir durum.mart başı gelecek sistem bütün ülkeyi etkileyecektir.Derin detaylar zaman yaklaştıkça verilecektir.
Mehmetmert
11-02-2016, 08:54
Adana ne zaman isinicak :D Tshirtle gezmek istiyoruz artik :P
Adana ne zaman isinicak :D Tshirtle gezmek istiyoruz artik :P
ayın 17sinde tişörtle gezebilirsiniz büyük olasılıkla :)
ayın 17sinde tişörtle gezebilirsiniz büyük olasılıkla :)
Ay başı ben gezdim valla :) 22 derece idi. Ama adana halkına göre soğuktu hava kabanlarla geziyordu.Ben -15ten gidince bünye kaldıramadı :D
Bu sene kar anlamında Ankara'ya kış olmadı. Nerede o eski günler hayat felç olur biterdi şimdi 2-3 cm yağıp bitiyor.
Yarın, İstanbul da ki yağmur oranı ile ilgili bir tercih de bulunabilir misin ?
kilyos tarafları falan ? Yağmur durumu nedir ? az/çok
paylaşırsan sevinirim..
Redfish16V
12-02-2016, 19:35
Bu sene kar anlamında Ankara'ya kış olmadı. Nerede o eski günler hayat felç olur biterdi şimdi 2-3 cm yağıp bitiyor.
ankara bu senede 2012'den sonra efsane kar aldı.bu 1 kere olduğu için size az gelebilir ama ankara'da kış nisan 1'de biter.1 adet daha sağlam kar hakkımız var :)
Yarın, İstanbul da ki yağmur oranı ile ilgili bir tercih de bulunabilir misin ?
kilyos tarafları falan ? Yağmur durumu nedir ? az/çok
paylaşırsan sevinirim..
orta şiddetle bol yağış olur akşam 9-10 gibi şehri terk eder :)
Haftasonu ankara ne durumda olur emir?
Ona göre arabayla ilgili plan yapıcam. Bide ***** 14 şubat :)
Karadenizdeyim av icin ve inanilmaz yuksek isi var...
Bugun daglara ciktik iz kesmek icin,yogun kar cok hizli erimis ve eriyor. Bu kadar dengesizlik cok kotu...
Redfish16V
13-02-2016, 09:34
dengesizlik felan yok.. soğuk patterni yaşadık ve döngü gereği şimdi tekrar ısınıp tekrar soğuyacağız.Ben gidişattan memnunum mart ayı komple soğuk.Şubat 20-25'ten sonra efsane sistemler gelecek.2 gün sıcak oldu diye küresel ısınma v.b diyenlere itibar etmeyin.Biz soğukken ingiltere yanıyordu,avrupa nal topluyordu.bunlar olağan şeyler.
ankara bu senede 2012'den sonra efsane kar aldı.bu 1 kere olduğu için size az gelebilir ama ankara'da kış nisan 1'de biter.1 adet daha sağlam kar hakkımız var :)
orta şiddetle bol yağış olur akşam 9-10 gibi şehri terk eder :)
Yok be hoca ya olur mu? Eskişehir yolu Konya yolu trafiğe kapanırdı ben bu tarz karlardan bahsediyorum. Bu sene ara sokaklar tuttu o kadar..
Şu anda Ls Vegastayım. Bence küresel ısınma buraya çökmüş :D Hava 25 derece...
http://firstwebcam.com/rochester/live-webcams-jines-restaurant
rochester new york harika kar yağıyor aralıksız yollar bile iptal.Bizde rekor sıcaklıklarda geziyoruz şubat ayında :(
26 dereceyi hisssettik bugün. Arabayı yıkarken az kalsın kendimi de serinletecektim. Bir hafta daha devam etsin, çılgınlık yapıp denize girerim.:D
İstanbul'da klima açıcaz nerdeyse..
Bursa'ya gıttım geldım,klıma actım saat 2 gıbı,27 derece ıdı...
Kartalkaya'ya gıdecegım 4 gun,pıstlerden haberı olan var mı?
Emır son 80-90 yılın subat rekorları kırılıyor,ne zaman soguyacak havalar? Eger agaclar cıcek patlatırsa,tarım coker...
Bursa'ya gıttım geldım,klıma actım saat 2 gıbı,27 derece ıdı...
Kartalkaya'ya gıdecegım 4 gun,pıstlerden haberı olan var mı?
Emır son 80-90 yılın subat rekorları kırılıyor,ne zaman soguyacak havalar? Eger agaclar cıcek patlatırsa,tarım coker...
C.tesi güzel gösteriyor, böyle devam ederse ben de günübirlik gideceğim abi
Denk geliriz inşallah :)
Redfish16V
16-02-2016, 19:04
sakin olun.. evet sıcak ve uzun sürdü gibi ama ardı çok iyi.. zaten baştan beri bu patternin olması gerekeni yaşıyoruz.Mesela 1.tip kış vardır aralık dolu ocak-şubat boş geçer mart efsane geçer sıcak günler yalan olur.Bunu da öyle düşünün.Şu günlerin zevkini alın,mart ayından itibaren nisan sonuna kadar hareketli..
İstanbul'da klima açıcaz nerdeyse..
2 gündür ac on geziyorum :D
C.tesi güzel gösteriyor, böyle devam ederse ben de günübirlik gideceğim abi
Denk geliriz inşallah :)
Harıka olur ama pıstlerden haberın var mı? Kımılerı boardlarımız cızıldı vs dıye yorumlar yapmıs.
Arkadaslar aramızda yakınlarda Kartalkaya ya gıden var mı?
Harıka olur ama pıstlerden haberın var mı? Kımılerı boardlarımız cızıldı vs dıye yorumlar yapmıs.
Yavrum çim kayağı al yanına :D Bir iki de tişört tamamdır :D
KAr kalınlığını epey iyi gösteriyor skiciyiz.biz ama bilemedim, ben kayakları kiralamayı tercih ediyorum o yüzden pek sorun olmuyor o konu :) Bir de pist dışına çıkma huyum da olmayınca tamamen kayboluyor o risk benim için :)
Bugun board cu arkadaslar pek ıyı seyler yazmamıs,tanıdık kımseler var mı gıden?
Bora,don de sana bıraz hava aldırayım,turıstık bakımdan :)
Bugun board cu arkadaslar pek ıyı seyler yazmamıs,tanıdık kımseler var mı gıden?
Bora,don de sana bıraz hava aldırayım,turıstık bakımdan :)
Haftaya Türkiye' deyim inşallah. Görüşelim mutlaka. Hava geliyorsa poroğram yapalım :D
Herzaman mike,ne demek. Buaralar zaten kafa kaldirmadim :)
lnd_samet
17-02-2016, 10:00
valla izmir çevresi yemyeşil ağaçlar tomurcuklandı.
muhtemelen soguk gelecek. ve hepsi dökülecek :(
bu sene çok fena olacak.
kiraz.çağla vs- ağaçtan meyve göremeyiz.
Allah çiftçinin garibanın yardımcısı olsun. tarım yine darbe vurdu :(
Var mı böyle bişey diye Google da arattım, varmış, mutlu oldum. Bir çok kişiye faydası olacak, sık kullanılanlara kaydedilecek kıymeti bir link bana göre..
Mutlaka bilgisi olanlar vardır ama benim gibi bilmeyenler vardır belki..
A şehrinden B şehrine giderken X tarihi Y saatlerindeki hava durumu..
http://www.mgm.gov.tr/tahmin/karayollari-tahmin-sistemi.aspx
tayreep_john
17-02-2016, 12:38
bursadaki +20 gibi havanın sebebi bu zamanda mutlaka lodos olurdu ardından kar yada yağmur gelirdi ama bu 6. gün resmen hava sıcak... dün hava durumunda Marmara bölgesine libyadan gelen sıcak hava etkisinden bahsetti olayın aslı nedir sence emir kardeşim ??? böyle giderse uludağdaki kar cumaya kalmadan erir dün gündüz 8 derece gösteriordu uludağ pistler kar vıcık vıcık... :(
http://superhaber.tv/mikdat-kadioglu-hava-sartlari-iklim
İstanbul gaziosmanpaşa da sis çöktü birden hava hissedilir derecede düştü çok garip daha önce görmedim böyle birşey
Suan maslakda donuyoruz.
Meteoroloji aciklama yapti,ruzgarin ani yon degistirmesiyle hava sicakliklari 10 derece birden dusmus...
erayakar
17-02-2016, 17:20
hava bir anda döndü istanbulda ..beklenen kar tahminine bir engel yaratırmı acaba..
Redfish16V
17-02-2016, 18:06
yavaştan pattern değişecek ve mart ortası - nisan sonu arası kış olacak.Şu durumda bu tür ısınma bana göre anormal değil.MEsela biz ocak sonunda koparken avrupa 20+ geziyordu ve onlarda anormal v.b dedi ama pattern bu yani işin gereği bir taraf bir şeyler alırken diğer taraf eli boş kalır.+ çok ısınan yer mutlaka sağlam soğuk alır.Biz soğuk alırken avrupa kavruldu ve şu an onlarda soğuk.Hep bize hep bize olmaz.Yavaştan pattern değişiyor işte avrupa rota derken türkiye merkezli olacak soğuklar.Merak etmeyin ne yağış ne soğuk ortalamamızız düşürmeyecek.ÖNümüzde deli gibi soğuk var.
mikelazi
17-02-2016, 18:17
kış lastigine devam yani :)
Kar gelme olasılığı nedir ? İş yerim Şile'de Evim Maltepe'de kıslıkları cıkartmak ıcın gun sayıyordum
Bahçeşehir sis herzamanki gibi abuk subuk derecede sogukta keza oyle iki gundur terledigim yelekle demin garajdan eve cikana kadar titredim :).
kış lastiklerini sökmeyi düşünmüştüm bir an , iyi oldu bu açıklama
şile yolu için lastik seçimi yanlış toprak zemin sert hamur lastik seçmeli yolda asfalttan çok hafriyat kamyon tozu var :D kışlıklarda ziyan oluyor bu havada
fena soğudu hava sisli havalarıda çok seviyorum be
erayakar
18-02-2016, 07:51
Beykikdüzü de trabzon yaylaları gibi sis var..
burak_2885
18-02-2016, 10:09
Şuan Mecidiyeköy'de sisten karşı binayı göremiyorum ve çılgın bir soğuk
Ben haftasonu yazlıkları takıyorum beyler.. Yazık günah kışlıklara...
lnd_samet
18-02-2016, 12:38
izmir 25 derece ya la :D
Ben trafik oluyor diye 5.45 - 5.50 gibi çıkıyorum sabah evden. Sisli hava güneş çok hafif doğuyor sisler arasından radyoda ''Kavinsky - Nightcall '' çalıyor.. Sıcacık çayım bardaklıkta boynumu geriye yasladım ve 2.köprüdeki o eşsiz manzaranın tadını çıkardım :)
şile yolu için lastik seçimi yanlış toprak zemin sert hamur lastik seçmeli yolda asfalttan çok hafriyat kamyon tozu var :D kışlıklarda ziyan oluyor bu havada
Traktör lastiği gibi lastik zaten üstünde motor sesinden çok lastik sesi duyuyorum :) Kar gelecek mi şimdi son durumda anlayamadım
Redfish16V
18-02-2016, 13:16
gece açıklama yapacağım.kimse yazlıklara dönmesin pişman olursunuz.
e peki madem bekleyim :)
Tam ben de jipi satıp bi cabrio bugatti alayım diyordum sırf böyle dediğin için vazgeçtim şimdi :D
Yiğit G.
18-02-2016, 17:50
bana mı öyle geliyor yoksa hava inanılmaz mı soğudu ??
Faruk_Vtec
18-02-2016, 20:19
tşk'ler Şükran...
Emir söz sende.. :) :D
Redfish16V
18-02-2016, 20:32
Kısa vade ; ayın 20'si ile 29'u arası yavaştan soğuk ve yağışlı olacak.Özellikle c.tesi geceden sonra iç kesimler kar görecektir.Şu an güzel yağış var ama ben yağışın azalacağını düşünüyorum.Cm olayı net değil..
Bir süre sıcak tarafta kaldık ısındık.. evet hoş durum değil ama bu yılın karakter gereği mart-nisan ayı bizi soğuk olarak süründürecek gibi..Çünkü tepemizde birikerek topaç gibi dönerek bize doğru gelen soğuk var.Yolu daha uzun fakat %90 biz hedefteyiz.Ve bu ısınma yazın ki kuraklıgı da kesti sayılır.. Hatta haziran-temmuz şaka gibi soğukları gösterebilir.. olmaz değil oldugu yıllar olmuş.. Hava bu değişik kalıplarda bir gidişat vardır.atıyorum 2 ay kar yağmaz ama baharın ortasında 30cm kar alırsın.. ve bu tarz olaylar maalesef ilerleyen yıllarda daha sık olacak...
İStanbul ve kıyı kesimler için mart başı ciddi soğuma ama ana bombayı mart 20 gibi bekliyorum.. Yine nisan başıda günübirlik kar olabilir.(08 nisan ankara kar yağışı bknz.)
Gidişat kötü değil,iyi avantajlarıda var,kötüde.. dengede yani.. Kışlık felan çıkarmayın ama bu sıcakların acısı çıkacak elbet.Elbet diyorum çünkü kaçar yanı yok.Bakalım veriler bize daha neler diyecek ama oyun büyük..
Emir ufak bi sorum olucak
Rica etsem 22-24 arası ankaradan kastamonuya iş için araçla gitmem lazım. Hava soğuk olucak bariz belli ama ortalama kaç derece veya yağış durumu olur mu?
Cevap verebilirsen sevinirim :)
Redfish16V
18-02-2016, 21:50
Emir ufak bi sorum olucak
Rica etsem 22-24 arası ankaradan kastamonuya iş için araçla gitmem lazım. Hava soğuk olucak bariz belli ama ortalama kaç derece veya yağış durumu olur mu?
Cevap verebilirsen sevinirim :)
buzlanma harici sıkıntı olmaz kar yağışı 21için günübirlik zaten :)
gidişte sıkıntı yok.fakat 21 akşam 21:00'dan sonra bursa karlı ve izmirde yağmurlu.21 akşam 7-8 gibi dönüşü tamamlarsan kıl payı yırtarsın.Tabi saatlik değişim şu fazla.gidişte sıkıntı olmadığı kesin ama dönüşe 3 gün öncesinden tekrar bakarız.
Çok Teşekkür ettim kardeşim , 18 i gibi falan bir daha çalarım kapını :)
Emir Selamlar Tekrar
Yarın gidip pazar dönüyorum , İstanbul - Bursa - İzmir - İstanbul
Ne dersin kazakh mont alayımmı arabaya , gömlek ceket devam mı :)