Orijinalini görmek için tıklayınız : Hava Durumu (999 Sayfa olduğundan kapanmıştır)
Beylikdüzünde başladı hafif hafif.
kelalper
09-02-2015, 19:57
O gunleri hatirliyorum ama yasim kucuk oldugundan pek hatirlamiyorum ama en güzel senelerdi bu arada yesilkoy tayfa baya fazlayiz bulusmami yapsak
33 sene yeşilyurtta yaşadıktan sonra Kozyatağına taşındım evlenip. :D
Halkalıda kuru soğuk var başka bi halt yok :)
KSK-VTEC
09-02-2015, 20:19
http://wms.dmi.gov.tr/rmapanim.aspx bundan sonra burdan takip edeceksiniz akımı :) Sarardıkça kuvvet artar ve ordaki saate +2 koyacaksınız :)
İzmir bildiğin sapsarı
turbo&quattro
09-02-2015, 21:11
Bu hafta Tr ye gelemeyecegim diye cok uzulmustum ama bu kar kis soguk haberleri iyi oldu iyiki gelememisim dedirtti :D
salih_560
09-02-2015, 21:40
Emir son durum nedir kardeşim ???
Acıbademde ince ince başladı
Redfish16V
09-02-2015, 22:01
Son çıktılarda çıktığına göre ben son yorumu yapıp bu sistemde arkama yaslanabilirim.
1-İstanbul adına soğuk,yağış artmış.Avrupa yakasının boğaz sınırı,Anadolu yakasının hepsi ama güney kesimleri daha çok,Düzcenin doğusu,Bolu,Ankara,Eskişehir,Kütahya,Denizli,Afyon ,Bursanın güney ve doğusu,İzmir'in doğusu,Çanakkalenin güney ve doğusu,Antalyanın kuzeyi ve doğusu bol bol bol kar alacaktır.14-15-16 sına mola mevcut.
İstanbul - Gece 02:00-03:15 kadar atıştırmaya başlayan kar ilk anadolu yakasında,sonrada avrupa yakasında etkisini göstermeye başlayacak.06:00 ya kadar hafif kuvvetde yağan kar öğlene kadar artan bir grafik çizecek ve sizi tatmin edecektir.Okullar tatil olabilir.
Ankara - Gece 03:00 gibi hava kapayacak ve 04:00 gibi hızlanarak başlayan kar,Çarşamba günü öğlene kadar yoğun biçimde yağacaktır.Yüksekler için Ciddi kırmızı alarm şart.
İzmir - Kar görecekler fakat tutarmı bilemem,bozdağ ve çevresi şanslı
Antalya - Aşırı sağanak yağış var dikkat,Hemen kuzeyi ise özellikle Toros kısımları yoğun kar yağışlı.
Yola çıkacaklar lütfen erteleyin 14'ünü bekleyin,Ciddi manada sıkıntılar olabilir,rezil olmayın.Acil olmadığı sürece arabanızla çıkmayın,buzlanma denilen olaya dikkat edin.
edemirbas
09-02-2015, 22:17
Yarın sabah 7 gibi İstanbul'a gidecektim, kötü oldu bu haber :/
OrcunInce
09-02-2015, 22:28
Çekmeköyde yine atıştırmaya başladı
olm izmir izmir deyip durma, yola çıkıcam tırsıyorum :D
Gel gel bekliyorum :D
Emır,sanırım ıstanbul ıcın bekledıgınden az kar geldı?
Bırde sıstem sandıgından gucsuzlestı heralde?
koydugun bu haritanın yesil olan kısmımı mavi olan kısmımı makbul :D yoksa üstü hangi renk oldugu cok fark etmezmi :D
onursumer
10-02-2015, 01:03
Koydugun haritada bakirkoy ve yesilkoyde bulutlar delik hic yogunluk yok gerisi full :)
45 dk önce falan yoğun olarak kar yağışı başladı. İnce ince yağıyor mübarek. Allah sokakta-dışarda olanı yardımcısı olsun. Herkese romantik gelmiyor maalesef...
bahçeşehirde catılar ve aracların ve cimlerin falan üstü tutmaya beyaz beyaz olmaya başladı
OrcunInce
10-02-2015, 01:40
Cekmekoy cilgin su an
Atasehir Kayisdagi mevkiiye de bayagi buyuk buyuk yagiyor valla. Hayirlisi.
Atasehir Kayisdagi mevkiiye de bayagi buyuk buyuk yagiyor valla. Hayirlisi.
ulen sen napıosn burda :D yada nekadar burdasın
burasıda koptu çok güzel yagıyor :)
ulen sen napıosn burda :D yada nekadar burdasın
Haha vallahi kizarkadasi ziyarete geldim ama sevdim ben bu sehri yav. 1 hafta daha buralardayim. Sen ne taraftasin esas, nargile ismarliyormusum ben oyle spekulasyonlar donuyor etrafta? :D
Umraniye yenisehir soyak yollar tuttu, acilisi yaptik :)
Bu sefer sanki tuzlama ekipleri gecen sefer ki gibi degiller, hic gelen giden arac yok, eskiden kar yagmadan tuzlama olurdu bu sefer hicbisi yok
Kavacikta arac ustleri 2-3 cm olmus
yavuz364
10-02-2015, 06:59
dudullu sancaktepe tarafları yerler 3-4cm var..
yavuz364
10-02-2015, 07:14
Kavacikta arac ustleri 2-3 cm olmus
Tarık bugün rüyamda utkuyla çıkmışız tam bir yere park edicektim dur utku şurda iki tur atalım dedim biraz yanladık sonra alarm çald, hehehehe Nasıl bi hasretmiş ya :D
kar yağışı ümraniyede ve kurtköyde devam ediyor, "0" derece olmasına rağmen yollar pek tutmuyor, akşamı bekliyoruz :)
Haha vallahi kizarkadasi ziyarete geldim ama sevdim ben bu sehri yav. 1 hafta daha buralardayim. Sen ne taraftasin esas, nargile ismarliyormusum ben oyle spekulasyonlar donuyor etrafta? :D
haha sulandırmıyım bu konuyu bana faceden vs. bi mesaj at :D
Umraniye yenisehir soyak yollar tuttu, acilisi yaptik :)
Bu sefer sanki tuzlama ekipleri gecen sefer ki gibi degiller, hic gelen giden arac yok, eskiden kar yagmadan tuzlama olurdu bu sefer hicbisi yok
kar küreme yol acma kısmınıda beldiye taseronlara verdikleri için ya yetmiyorlar yada keyifleri gelmiyor açmaya. kar oncesi her kose basında birtanesi duruyor ama yol acmaya gelince fıs. oldugum semtte yol kapanmazdı ana+ara sokak araları dahil tüm yolları acık olurdu simdi ana yolda bile gitmek icin mücadele gerekiyor en ufak karda bile
Bostancıda pek bir şey yoktu..
Maslakta güzel bir tipi var.. Kar taneleri dolu gibi top top, düşünce kaybolmuyor sekiyor düştüğü yerde
burkaykalyon
10-02-2015, 07:44
Ümraniye Buyaka Plazaların orda yürürken uçtum resmen. Hava 0 derece aralıklarla tipi oluyor.
Day Walker
10-02-2015, 07:45
Ümraniye Buyaka Plazaların orda yürürken uçtum resmen. Hava 0 derece aralıklarla tipi oluyor.
İlk kar buraya düşüyor resmen -2 yada -3 falan dışarısı arabaların silecekleri donuyo :)
burkaykalyon
10-02-2015, 07:55
İlk kar buraya düşüyor resmen -2 yada -3 falan dışarısı arabaların silecekleri donuyo :)
Aynen öyle abi. Köprüyü geçtim hiç bir sıkıntı yoktu arabada silecekler falan çalışıyor. Ne zaman Çekmeköy-Dudullu OSB sapağından girdim silecek suyu dondu :D
kurtköy tarafları akşam güzel olacak gibi oradan geçenler yolu düşünler falan yazıversin durumu akşam eğlenmeye gidelim :D
İkitelli Organize Bölgesi'nde hafif kar yağışı mevcut. Risk şu anlık yok, totolar buz oldu
onursumer
10-02-2015, 08:37
herzamanki gibi normal bir gun bakırkoy-yeşilkoy temiz :D
Ataşehir gümrük taraflarında seyrek olarak yagmaya devam ediyor yer yer 10cm kadar kar var
aksama kadar sürekli böyle devam ederse güzel bir örtü olusur.
Sayın meteoroloji uzmanımız yağış kaç gün sürecek :D
ahmet3425
10-02-2015, 08:48
Kartal-ugurmumcu heryer bembetaz kar yagisi hafifce devam ediyor
BurakCengizhanoğlu
10-02-2015, 08:50
Akfırattan foto atsam kafayı yersiniz
Her sistemde kar kış kıyamet olan Beylikdüzü'nde 2 sistemdir tık yok tadımlık yerler beyazdı sabah o kadar. Yağsada şenlensek.
BthnKrkt
10-02-2015, 09:08
Burak aynı yerdeyiz kanka ama şuanlık bişe yok gibi kanka
BurakCengizhanoğlu
10-02-2015, 09:09
Burak aynı yerdeyiz kanka ama şuanlık bişe yok gibi kanka
Okul değil kanka arkaya git akfırata doğru şile yolu tarafı iyi
Suan yaganın kıymetı yok..
Yogun yagmalı ve sıcaklık 0 yada altında olmalı...
Sanırım ogleden sonra beklenıyor kar...
imprezaWRC
10-02-2015, 09:25
Vay arkadaş yine ve tam da doğal gaz fatura kesim tarihine yakın bir zamanda kar yağıyor, bu herifler yine 3-4 gün gecikmeyle gelirler artık.
akşam saatlerinde etkili olacak gibi, yarın da pek fayda etmiyecek bu yağış tatminkar olmayacak galiba...
kelalper
10-02-2015, 10:00
Suan yaganın kıymetı yok..
Yogun yagmalı ve sıcaklık 0 yada altında olmalı...
Sanırım ogleden sonra beklenıyor kar...
Murat tam tersine düşen kar yeri soğutur dondurur onun üzerine kar tutar. Yoksa istediği kadar tipi olsun yer 6-7 derece olduğu sürece tuttuğu gibi yavaşladığı anda erir gider. Şu anda altyapıyı hazırlıyor. Yerler 3 dereceye indi. Sabah 7 de 5 dereceydi.
OrcunInce
10-02-2015, 10:50
Kar hayalleri patladı :/
Ahmet Saraçoğlu
10-02-2015, 11:01
üzülmeyin kızlar sıkıntı yok
http://www.zaytung.com/haberdetay.asp?newsid=272647
Maslakta kuru bir soğuk var.. yağış yok
34esat44
10-02-2015, 11:39
Tophanede muthıs fırtına var buz gıbı arada kar atıyor...
emir durum değerlendirmesi bekliyoruz :)
Redfish16V
10-02-2015, 12:06
emir durum değerlendirmesi bekliyoruz :)
değişen bir şey yok.iş çıkışı kırmızı alarm verdim bile.Ankara'dan gelecek kütleler ayrıca kuzeyli akımda mevcut.Artık 17-20 sistemine odaklanın
dur sunu bir görelim 17-20 ye geliriz :D
bu sistem biraz üzdü, yerleri birşey tutmayacak gibi duruyor sanki... 17-20 sistemi de mi var eyvah :)
OrcunInce
10-02-2015, 12:15
değişen bir şey yok.iş çıkışı kırmızı alarm verdim bile.Ankara'dan gelecek kütleler ayrıca kuzeyli akımda mevcut.Artık 17-20 sistemine odaklanın
Emir 17-20'ye odaklanın derken ? Bu sistem kar bıraktı mı yani? :D
kelalper
10-02-2015, 12:30
istanbuldan cacık olmayacak gibi duruyor. Sistem fena dağılmış. İstanbul çevresi karlı istanbula su yok.
seyirlik kar tutmuyor, akfırat, kürtköy tarafları ne alemde şuan?
Redfish16V
10-02-2015, 12:44
daha bitmedi bişey az sabr
Yardir emir.ayrica bu is tahmin isi tam ne olacagini allah bilir.hava durumu tahmin diye gecer herzaman.tabi ins bol bol yagar da is guc tatil olur:)
tuner faruk
10-02-2015, 12:59
Beykent haramidere arasi iyi soguk ruzgar bazen siddetli ama tık yok arada ufak tefek kar taneleri düsüyo
kurtköyde kar durmadı, ama çok tutmadı da
salih_560
10-02-2015, 13:04
Emir bursa koptu gidiyor kar fena fırtınalı ana hatlarda bişey yok ama ara sokaklar tutu bile böle devam etsin inşallah :))
Şuanda çok deli bir kar fırtınınası var Etilerde
:Deli: :ofk: :Deli:
https://www.youtube.com/watch?v=yEasYU4P8pg
https://www.youtube.com/watch?v=yEasYU4P8pg
Bomontide sapıtık bir tipi mevcut gözgözü görmüyor yine.
Emir,
Akşam trabzon sivas maçına tahminin varmı kardeşim :D
ahmet_xy
10-02-2015, 13:32
Akşam trabzon sivas maçına tahminin varmı kardeşim :D
702 2 (basketbol)
474 1
:D
İstanbulda heryerde kar başladı Yeşilköyde güneşlenenler var
burkaykalyon
10-02-2015, 13:47
İstinye'de 5 dakikadır kuşbaşı kuşbaşı yağıyor ama bi cacık olmaz. Kesilecek gibi.
Hondafatih
10-02-2015, 14:02
ben umudumu kesdim emir av.yakası fazla birşey beklemesin diyince o yuzden sadece okumak için giriyorum
Beklediğimiz kar fırtınasına şuanda ulaşılamıyor 2015 beklediğimizi bulamayacağız
arkadaşlar istanbulda okullar kar yağışı nedeniyle yarın tatil edilmiş
http://www.hurriyet.com.tr/gundem/28165707.asp
Tholl-ga
10-02-2015, 14:14
İstanbulda heryerde kar başladı Yeşilköyde güneşlenenler var
yeşilköy yeşilyurtun altında yatır var balkanlardan gelen soğuk hava dalgasının etkisi olan kar buraları pas geçiyor :D
Redfish16V
10-02-2015, 14:20
İstanbul - Gece 02:00-03:15 kadar atıştırmaya başlayan kar ilk anadolu yakasında,sonrada avrupa yakasında etkisini göstermeye başlayacak.06:00 ya kadar hafif kuvvetde yağan kar öğlene kadar artan bir grafik çizecek ve sizi tatmin edecektir.Okullar tatil olabilir.
dün demiştim :)
DÜZELTME VE ÖZÜR
İstanbul Valisi Vasip Şahin tarafından 10 Şubat Çarşamba günü okulların tatil edildiği yönündeki haber sehven yayınlanmış olup tüm okuyucularımızdan özür dileriz.
İstanbul Valiliği’nden yarın okulların tatil edildiğine yönelik şu ana kadar herhangi bir açıklama yapılmamıştır.
mimarsertac
10-02-2015, 14:29
Fenerbahçe'de güzel yağıyor da hiç tutmuyor.
Redfish16V
10-02-2015, 14:30
DÜZELTME VE ÖZÜR
İstanbul Valisi Vasip Şahin tarafından 10 Şubat Çarşamba günü okulların tatil edildiği yönündeki haber sehven yayınlanmış olup tüm okuyucularımızdan özür dileriz.
İstanbul Valiliği’nden yarın okulların tatil edildiğine yönelik şu ana kadar herhangi bir açıklama yapılmamıştır.
O okullar tatil olacak,bu durumda daha ne ki..
BaybuRtlu69
10-02-2015, 14:46
15 Şubat Pazar günü İstanbul Pendik Kurtköy bölgesi ne alemde olucak acaba müdür ?
Roll için uygun bir hava olur mu acilllll :)
Redfish16V
10-02-2015, 14:51
15 Şubat Pazar günü İstanbul Pendik Kurtköy bölgesi ne alemde olucak acaba müdür ?
Roll için uygun bir hava olur mu acilllll :)
buzlanma tehlikesi var
ulasoztas1
10-02-2015, 15:04
Poyrazköydeydim az önce kar yağıyor da yalandan yağıyor ama ben böyle rüzgar görmedim arkadaş kasisten 50 ile geçsem böyle sallanmaz araba :D
erayakar
10-02-2015, 15:59
tüm istanbulu isyana bağlıyan kar yağsın artık..kara hasret kaldık
Çekmeköyde şuan yağış iyice zayıfladı ancak şiddetli rüzgarla ara ara coşuyor.
http://i1015.photobucket.com/albums/af278/enes19031/800BB115-652F-4DA0-A3CF-4922096370CC_zpstbr3wpwm.jpg (http://s1015.photobucket.com/user/enes19031/media/800BB115-652F-4DA0-A3CF-4922096370CC_zpstbr3wpwm.jpg.html)
Skyhawk34
10-02-2015, 16:02
Bahçeşehirde tipi şeklinde fakat çok ince yağıyor akşam coşacak kanımca :D
Acıbadem coştu tipi şeklinde yagıyor yerlerde tutmaya basladı
Bostancı'da tipi var ama tuttuğu yok.. yağdığı yeri ıslatıyor sadece
edit: durdu
beylikdüzünden cıkıcam simdi arabaların üstü beyazladı yine hava g.t kesiyor :D
Emır;kar durumuna guncel ceksen,tahmının tutmadı sanırım :(
Bıze guzel haber yok mu ?
Ankaradan çıktım istanbula dönüyorum,cankurtarandayım yol çok kötü,3 şeritli otoban tırların ve kamyoncuların istilası yüzünden tek şerit işliyo yavaş yavaş gittikçe dona buza çekiyo yol napıcaz bilmem :)
Acıbadem coştu tipi şeklinde yagıyor yerlerde tutmaya basladı
Orası acıbademin neresi abi ? Bende acıbademdeyim burası kelek valla :)
Engin G.
10-02-2015, 17:08
Suanda e6 dayiz cok fena tipi var
hddsheriff
10-02-2015, 17:12
Bahçeşehir'de kardan cin ali yapacak kadar kar var.
Redfish16V
10-02-2015, 17:41
Emır;kar durumuna guncel ceksen,tahmının tutmadı sanırım :(
Bıze guzel haber yok mu ?
tutmayan bir şey yok devam.Yarın akşama kadar devam.anadolu yakası bu gece daha iyi yağış alacak,1 saate yeni kütleler geliyor.
E dedim ben csamba diye :D :hehe:
tutmayan bir şey yok devam.Yarın akşama kadar devam.anadolu yakası bu gece daha iyi yağış alacak,1 saate yeni kütleler geliyor.
Inan aklım burda,senden gelıcek ıyı bır haberde ama hala yok :(
15cm olucak demıstın,aksam beklıyelım mı?
GSİ sanki bu sefer üzdü :(
Bostancı günlük güneşlik
Kurtköy Akfırat tarafları ne alemde arkadaşlar?
Shadow_Dancer
10-02-2015, 18:08
Yeşilköy, Florya, Küçükçekmece bölgesinde tipi vardı bir saat önce ama şimdi duragan..
Kayisdagi hic durmadan yagiyor yeditepe uni taraflari ama yollarin tutmasi zor gibi.
tuner faruk
10-02-2015, 18:28
Kayisdagi hic durmadan yagiyor yeditepe uni taraflari ama yollarin tutmasi zor gibi.
Adan Istanbula geldi kar yorumu bile yapiyo :D
erayakar
10-02-2015, 18:30
beylikdüzü kar kumgibi yağıyor..
hadımköy otoban bağlantı yolu mis mis bembeyaz ... ALLAH dışardakilere yardım etsin...
Acıbadem altunizade genel olarak heryer erimiş gibi. Kar, karla karışık arası gidip geliyor
Hadımköy'den 18:00 da çıktım yerler tutmaya başlamıştı,bahçeşehir tipi şeklinde,avcılar şuan temiz :D
çekmeköy fena akfırat şekerpınara doğru 3 araba yola çıkıcaz 1 saate bakalım.
dursun81
10-02-2015, 19:23
Reşadiye köyündeyim burda yerde yaklaşık 20cm kar var ve şuanda tipi şeklinde yağmaya devam ediyor.
Silikon aşağı indi :)
11 gibi motorla çıktım 6 dereceydi 4e kadar sıfır oldu, 5den sonra sıkı yağdı, şimdi kadosan ataşehir arası ter temiz en kuytu yerlerde ara sokaklar bile eridi.
Programlar bas bas bağrıdı zaten farklı bişey yok hsonu gözlük pijama gezmelere :)
Bostancı iyicene yağmura bağladı.. Umutlanmıştık geçen seferkinden daha sağlam kar diye, yalan oldu
Yahu ınanılmaz hızlı etıyor...
Emır,hayallerı ız gomuldu be :(
Napalım,bu yılda tırt gectı...
Ümraniye atakent nerdeyse kuruyacak
Shadow_Dancer
10-02-2015, 20:18
Dualarım kabul oldu, inşallah kar mar yagmaz.. Havalarda bir an evvel düzelir.
Bahçeşehir akbatı ve esenkent tarafları temizlemedikleri için lastikleri dandik araçlar kalıyor. Sıkıntılı biraz. Aman aman kar yok ama böyle giderse gece eğleniriz.
34btr1907
10-02-2015, 21:12
hadi liseliler yıne yırttınız 1 gun
bedavadan okulları tatil ediyorlar kar mar yok etrafta
Redfish16V
10-02-2015, 21:28
Geceye yoğunlaşıcak.Bakın bende elimden geleni yapıyorum ama havadaki 1-2 dereceyi anlık tahmin etmem artık yuh anası moduna girer.. Elimden gelen bu maalesef.Mart 23'e kar soğuk taraftayız.
typeRace
10-02-2015, 21:32
beylükdüzü otobana bağlantı tarafı çok fena.. kar küreme aracı gelmese mahsur kalmıştık ..
e-5 avcılara doğru karla karışık yağmura döndü de yollar açıktı..1 derece daha soğuk olsa heryer kitlenmişti silecek yetişmedi yağmura..
onursumer
10-02-2015, 21:37
iş yerinde arabanın ustu yollar falan kar tutmuştu bakırkoye eve geldim arabanın ustundeki tum kar eridi şaka gibi ehuehu :D
Engin G.
10-02-2015, 21:41
Yesilkoy carsiya balik atsan yasiyacak su var yolda havadada ne kar ne yagmur garip bisey yayiyo :D
Geceye yoğunlaşıcak.Bakın bende elimden geleni yapıyorum ama havadaki 1-2 dereceyi anlık tahmin etmem artık yuh anası moduna girer.. Elimden gelen bu maalesef.Mart 23'e kar soğuk taraftayız.
Adam kar yagmadigi icin suclu hissediyor :) bu sistem sicaklik bakimindan sikintili cikti. Bir onceki sistemde bu kadar yagis olsa yikilirdi
İstanbul'da yarın okullar tatil edilmiş.
KGüneyli
10-02-2015, 22:08
- Ogrenciler ve Okul servisi ceken arkadaslarım a hayırlı olsun Yarın tatilmiş okullar =)
ahmet_xy
10-02-2015, 22:22
İstanbul'da yarın okullar tatil edilmiş.
ankarada da tatil edilmiş
Redfish16V
10-02-2015, 22:26
demiştik a.ş :D yarında tatil olur
KGüneyli
10-02-2015, 22:34
- Yoğunluk ne gözüküyor acaba =)
morgy_drag
10-02-2015, 22:39
İzmit/derince..an itibarıyle tık yok :)
KGüneyli
10-02-2015, 22:40
- Şuan bayrampaşa az az yağıyor
abi herkes "al işte fiyasko - yağmadı - hayal kırıklığı" falan yazmış da; nerde yaşıyonuz siz abiler ya. şuan beylikdüzündeyim. az önce dışardaydım, botumun yarısına kadar kar vardı. bulvar bile bembeyaz.
hbatuhanc
10-02-2015, 22:46
Ataşehir tutmaya başladı. Yeditepe'nin oralar daha kötüdür tahminimce.
S.Özeren
10-02-2015, 22:50
şirket arabasında kar lastiği yok raporda geçtim lastik değişsin diye inşallah yağmaz yoksa tüm işler nanay
BthnKrkt
10-02-2015, 23:06
İstanbulpark ne durumda giden gören varmı?
Arkadaşlar az önce avcılardan çorluya geldim arabanın altında yazlık lastik 350 tork silivride e5te 2 saat kaldım haraket edemedim sağolsunlar ittirenler olduda zorla çıktım göz gözü görmüyor,kardan dolayı yol neresi belli değil acil işi olmayan çıkmasın çoğu yerde yol ortasında kalanlar var durdumu kalkılmıyor zaten
OrcunInce
10-02-2015, 23:19
abi herkes "al işte fiyasko - yağmadı - hayal kırıklığı" falan yazmış da; nerde yaşıyonuz siz abiler ya. şuan beylikdüzündeyim. az önce dışardaydım, botumun yarısına kadar kar vardı. bulvar bile bembeyaz.
'Nerde yaşıyosunuz siz abiler, beylikdüzündeyim' demişsin sonra da. :D
Güldürdün akşam akşam kardeşim :D
DERAN_TUYNER
10-02-2015, 23:52
Gürpınar'da felaket yağıyor sabaha kadar devam ederse işe gitmek yalan olur bana ;)
Gsi kardesim Adana'da kar falan olmaz da yağmur ne zaman biter var mi Bi öngörü ?
Buralar daha kötü sanırım, Kütahya-Afyon arası 91 km, bugün malzeme geldi tam 9 saatte. Şu anda şehir dışına giriş-çıkış kapalı.
Afyon-Eskişehir-Balıkesir yolları polisler tarafından komple kapatıldı.
valla bahçeşehiri temizliyorlar 2 dakka sonra geri doluyor suan buza donucek kıvamda yoldaki karlar gecede falan devam ederse bombok olur heryer
Sultanciftligi bembeyaz rahat olun :)
Millet avrupaya vurmayacak dedi asıl avrupaya vurmuş kar anadolu tırt ümraniyedeyim avrupadaki arkadaşların dediği gibi bir iar yok yağıyor ama kendine faydası yok rüzgar fazla sadece şu an...
Beylikdüzü'nde kar var diyor arkadaş,şuan Avcılar da kardan eser yok. Nasıl iş anlamadım :D
dursun81
11-02-2015, 01:20
2 saat önce reşadiye köyünden yola çıktım orda yollar komple 10 cm kadar kardı ordan levente geçtim fsm den sonra hiç birşey yoktu 15 dk da her yer bembeyaz oldu e5 ten halkalıya geldim şuanda halkalıda sadece çimlerin ve arabaların üzerinde ince bir örtü var.çok dengesiz bir sistem oldu bu.
aybarsdnr
11-02-2015, 01:33
başıbüyük taraflarından dağa doğru çıktık. baya eğlenceliydi
http://i58.tinypic.com/oh7f5y.jpg
maltepenin üstleri felaketti yarım saat önce, tipi vardı ve baya tutmuştu
hddsheriff
11-02-2015, 04:58
05:10 da bahçeşehirden çıktım yollar fena halde karlı belediye ekipleri uyuyor sanırım.
Isparta kule gişeler karlı teme çıkana kadar ciddi kar birikmiş yolda.
Tem açık ama sağ ve sol şeritler sakat her an karlı bölümler olabiliyor.
mahmut bey gişeler öncesi ve sonrası karlı
kısaca araç akışının kesilmediği yerler kendi imkanlarıyla eriyor onun dışında kalan bölgeler pert vaziyette.
tekstilkent içi bitmiş okeye dönüyor ofise girmeden biraz eğlendim :D
Emir bir konuda yanıldı bence , avrupa yakası çok fazla kar almayacak dedi. Eğer az kar buysa çoğunu düşünemiyorum :D
SekoLive
11-02-2015, 05:57
Caglayan mecdiyekoy cift yonlu karla kaplanms e5 arabayi kadikoyde brakip gectm hem bana hem baskasona zarar vermemek adina:)
Sanirim mr k nin tahmin en isabetlisi oldu
Şile yolu taşdelen iptal. Belediye uyuyo sanirim. Şile yolunda özellikle az kullanilan şeritte baya yol göÜkmüyor.
yavuz364
11-02-2015, 06:32
sancaktepeden dudulluya kadar birkaç yan yol bölümü hariç komple beyazdı :)
05:45 Merter'den çıktım Bomontiye geldim Okmeydanı sapağı falan felaketi asfalt diye bişey yok heryer bembeyaz kar kaplı.
Piyalepaşa bulvarıda aynı şekilde komple karla kaplıydı. Kar lastiğim olduğu için hiç sıkıntı çekmedim ama lastiği olmayanların hali perişandı dönen kayan vuran baya vardı.
Piyalepaşa bağlantı yolu
http://i57.tinypic.com/mlmbee.jpg
kar fena bastırdı
maltepe
Bostancı'd sabah bastıran kar ile arabaların üstü ve kaldırımlar beyazladı. Yollarda birşey yok..
Bostancı'dan maslaga doğru 2. Köprüden yola çıktım, Ümraniye'deyim.. Yollar açık, kar yok. Trafik de ölümcül değil..
hddsheriff in yazısından sonra kulagı cınlamıs heralde bahçeşehirin demin geldim bahçeşehir-beylikdüzü nerdeyse heryeri açmışlar anayollar temiz (aralarda var tabi :D) haramidere carrefourun önündeki baglantı yoluda açık. mermerciler sanayi sitesi içi pert :hehe:
hddsheriff in yazısından sonra kulagı cınlamıs heralde bahçeşehirin demin geldim bahçeşehir-beylikdüzü nerdeyse heryeri açmışlar anayollar temiz (aralarda var tabi :D) haramidere carrefourun önündeki baglantı yoluda açık. mermerciler sanayi sitesi içi pert :hehe:
Erken kalkan karı kapar, geç kalkan thirtyone :hehe:
Erken kalkan karı kapar, geç kalkan thirtyone :hehe:
gece tecavüzdeydim zaten tüm bahçeşehirin 'kar'ına yanlıs olmasın :hehe: sabahtan benden önce belediye etmiş :D
Avrupa yakasında Aksaray civarında rüzgarlı şekilde yağıyor kar. Kaldırımlar beyaz da olsa ara sokaklar açık şimdilik. :))
Dudullu OSB tarafında yağış küçük taneli ama etkili, ana caddeler balçık şeklinde karlı, ama yollar açık,
Bu yağış ne zamana kadar devam edecek? öğleden sonra dururmu tahminlere göre?
10dk once apacık olan havaydı şuan 20 metre ilerisi gözükmüyor fbiraz fazla yagmaya basladı fırtına + kar kombo yaptı burda. bu gösteripte vermeyen dekmidir nedir ondanmı yoksa karın ta kendisimi :D
Day Walker
11-02-2015, 07:56
Ümraniye Buyakanın orası feci şuan şirketinde ısıtma sistemi bozulmuş donuyoruz :mad:
Ümraniyede son durum :):):):):):):):):):):):) karadeniz gölünün etkisiyle yoğun silikon patlaması :)
Kar yağdı yağacak diye üzülen yokta, iphone da android de programlar 1 ay önceden bağrındı 15 gün öncesinden bu olacakları çok net saatine kadar tahmin etti geçen seferde aynısı oldu münecim olmaya gerek yok, programları bilmeyen burayı takip eden arkadaşlara yazık.
https://thenypost.files.wordpress.com/2014/11/aptopix_wintry_weather_new_york_102304557.jpg
http://www.youtube.com/watch?v=0EyfEDKWscg
Ümraniye Buyakanın orası feci şuan şirketinde ısıtma sistemi bozulmuş donuyoruz :mad:
Plaza bebeleri sizi :D
ikinci blokta bizde de isitma yok=) buyakada uşüyoruz=)
34btr1907
11-02-2015, 08:40
Şile yolu taşdelen iptal. Belediye uyuyo sanirim. Şile yolunda özellikle az kullanilan şeritte baya yol göÜkmüyor.
yolları tuzlama,küreme işine bıldıgım kadarıyla artık beledıye bakmıyor onuda satmıslar taşerona :D o artık uyuyorlarmı nabıyorsa yollar allaha emanetti sabah
Maslak tipi ama sadece göz doyuruyor. Tutmuyor, yağdığı yeri ıslatıyor
34btr1907
11-02-2015, 08:50
kar gece aralıksız yagdı nerdeyse ama derece 1 cıvarındaydı tutmadı, bugun butun gun yagsa daha tutmaz,2-3 derecelerde gezıyor,istanbulun görüp gorebılcegı kar sabahki kardı.
dursun81
11-02-2015, 09:00
Kar görmek isteyenler anadolu yakasına geçmeli.dudulludayım aralıksız 1 saattir yağıyor her yer bembeyaz yollar bile tutmaya başladı.
http://i.hizliresim.com/yP5Aon.jpg
An itibariyle Kayisdagi ve siddetini arttirarak devam ediyor.
Alper'e de soyledım,kar cok hızlı erıyor ve yagan karında pek degerı yok :(
Bu sıstem ya denıdıgı gıbı degıl yada tahmınlerı tutmadı yagıs mıktarında...
Gece 3'e kadar bekledık ama olmadı,sızmısım koltukda sonra,sabah 5 de uyandım,hala bırıkmemıstı...
Napalım,onumuzdekı maclara bakıcagız,yenı sıstem var mı?
Car Care Turkey
11-02-2015, 09:42
Alper'e de soyledım,kar cok hızlı erıyor ve yagan karında pek degerı yok :(
Bu sıstem ya denıdıgı gıbı degıl yada tahmınlerı tutmadı yagıs mıktarında...
Gece 3'e kadar bekledık ama olmadı,sızmısım koltukda sonra,sabah 5 de uyandım,hala bırıkmemıstı...
Napalım,onumuzdekı maclara bakıcagız,yenı sıstem var mı?
gece 1 e kadar gezdim, saat 1:15 eve donerken buyukcekmece-guzelce E-5 bembeyazdı. Tuzlaniyor 15 dakika sonra ayni.. Sabah ise gitmeyecek olsam cok guzel seyler cikardi :)
997tt bu konudaki en aktif user sanırım. Merak ediyorum neden bu kadar büyük heyecanla kar bekliyorsunuz ? işinizle alakalı falan mı ?
Day Walker
11-02-2015, 09:53
997tt bu konudaki en aktif user sanırım. Merak ediyorum neden bu kadar büyük heyecanla kar bekliyorsunuz ? işinizle alakalı falan mı ?
Arabayla gazlamak için :D
onursumer
11-02-2015, 10:02
ulan bikerede uyandığımda en azından catılarda kar goreyim şu bakırkoyde herşey herzamanki gibi kar vs yok yağmur :D
Tuz ithalatı yapıyor Murat Abi :)
kayışdağ taraflarından güncel fotolar çekebilen olursa müteşekkir olurum:)
http://i.hizliresim.com/9Vo9PZ.jpg (http://hizliresim.com/9Vo9PZ)
kayışdağındayım dışarıya çıkamadım kar yağışı hala devam ediyor rüzgarda var maltepe üniversitesinde son durum bu :)
foto boyutu büyük oldu galiba acemilik kusura bakmayın lütfen...
http://i.hizliresim.com/yP5Aon.jpg
An itibariyle Kayisdagi ve siddetini arttirarak devam ediyor.
kayışdağ taraflarından güncel fotolar çekebilen olursa müteşekkir olurum:)
Abi 1 saat once falan su an siddetini iyice arttirmis durumda taneler buyudu.
emir kardan vazgeçtik motorları ne zaman çıkaralım onu söyle bari :D
kelalper
11-02-2015, 10:37
Maltepedeki karın kendine hayrı yok. E5 tarafı sabah iyiydi. Aşağı denize doğru yaklaştıkça bişey kalmadı.
Yer ısısıda dün 3-4 derece arasında oynadı. Düşseydi güzel olurdu.
crazydog
11-02-2015, 10:37
ulan bikerede uyandığımda en azından catılarda kar goreyim şu bakırkoyde herşey herzamanki gibi kar vs yok yağmur :D
Bizim buralarda tutması demek istanbulun felç olması demek ya :D
Ulan her yer bembeyaz.. Maslakta bi *** yok.. Eve gitsek, orda da bi *** olmaz Allah bilir
Day Walker
11-02-2015, 10:40
Plaza bebeleri sizi :D
diyene bak :hehe:
Day Walker
11-02-2015, 10:41
ikinci blokta bizde de isitma yok=) buyakada uşüyoruz=)
şimdi düzeldi ama yukardan düşen kar blokları bildiğin camları sallıyo :D
diyene bak :hehe:
Ben giriş katındayım asansör kullanmıyorum :D üstümdeki 210 metre umurumda değil :D
Day Walker
11-02-2015, 10:43
Ben giriş katındayım asansör kullanmıyorum :D üstümdeki 210 metre umurumda değil :D
yangeli fötürünü tak öyle çık dışarı :hehe:
yangeli fötürünü tak öyle çık dışarı :hehe:
Hava yüzünden sigarayı bıraktım 2 gündür :D
dile kolay 210 metre asagı dogru gelirse sıkıntı birazcık olur :hehe:
Day Walker
11-02-2015, 10:46
Hava yüzünden sigarayı bıraktım 2 gündür :D
aynen bizde çıkmıyoruz
Day Walker
11-02-2015, 10:47
dile kolay 210 metre asagı dogru gelirse sıkıntı birazcık olur :hehe:
ahahahahhaahha :hehe:
Redfish16V
11-02-2015, 10:49
1 Derece daha düşsseydi bazı kesimler çok süper olacaktı.ve rüzgar dönmeye başladı gece karla karışık yağmur olacak.ilerideki kar ihitmali %5'e inmiş durumda sizin için.. Yoruldum artık bahar gelsede ısınsak..
1 Derece daha düşsseydi bazı kesimler çok süper olacaktı.ve rüzgar dönmeye başladı gece karla karışık yağmur olacak.ilerideki kar ihitmali %5'e inmiş durumda sizin için.. Yoruldum artık bahar gelsede ısınsak..
istanbul yine maalesef emir, istanbul istanbulluğunu yaptı.
Day Walker
11-02-2015, 10:51
ctesi güneşli gösteriyo :)
way aq bu nasıl bi hava ya. kuşların kümesini geriye dogru devirmiş 3 tane fire verdik.
http://i59.tinypic.com/10duues.jpg
esenyurt kıraçta 1 saat önceki durum,şimdi ise yavaş yavaş yağmaya devam ediyor..
golgeoyunu03
11-02-2015, 11:04
17-20 şubat arası sistem gelecek mi? belli mi şimdiden :) yoksa o da mı döndü.?
tuner faruk
11-02-2015, 11:04
Hadimkoy beykent tarafi guzeldi 1 saat once 10 cm kar vardi yagmayada devam ediyodu beykent sanayide kar temizliyolardi haramidereye indim yerler sadece islak yagiyo ama dusen kar eriyo
http://i.hizliresim.com/mG6dOZ.jpg
Kurtkoy :)
salih_560
11-02-2015, 12:27
Bursada kar bitti çok kötü oldu ya :(((
Redfish16V
11-02-2015, 12:44
Evet herkes benim gibi çok fena koşullar bekliyor fakat geriye dönüp baktığımızda verimli bir yıl geçirdğimizin farkında olmalıyız.17 sistemide var fakat ben onu kaale almıyorum geçici biraz.21'den sonra tekrar kar koşulları mümkün.Mart'ın 25'e kadar kar imkanları mümkün.Cemreler önümüzdeki hafta düşmeye başlayacak.Kısa bi özet yaparsak istanbul 2 büyük sistem aldı ki bir senede istanbul 2 büyük sistem alıyorsa o yıl verimlidir benim için.2 gün sonra tekrar detaylı açıklama yapacağım.Mart tezimi yazmadım çünkü daha net tutarlı bilgi için beklemem lazım.Yaz içinde tezim var.Ben herkesin alamayacağı riski alıp 10 koşuldan 9unu tutturduysam ne mutlu bana.Bazı kesimler için çok net tutmadı ancak bir noktadan sonra tek gerçek var o da Takdir-i ilahi..
salih_560
11-02-2015, 12:53
Kardeşim bilgi paylaşım için teşekkür ederim gerçekten bana göre %90 tahminin tutu geri kalanda dediğin gibi takdiri ilahi yapacak bişey yok eline sağlık bilgiler için havayı koklayan adam olarak görüyorum seni :))
Evet herkes benim gibi çok fena koşullar bekliyor fakat geriye dönüp baktığımızda verimli bir yıl geçirdğimizin farkında olmalıyız.17 sistemide var fakat ben onu kaale almıyorum geçici biraz.21'den sonra tekrar kar koşulları mümkün.Mart'ın 25'e kadar kar imkanları mümkün.Cemreler önümüzdeki hafta düşmeye başlayacak.Kısa bi özet yaparsak istanbul 2 büyük sistem aldı ki bir senede istanbul 2 büyük sistem alıyorsa o yıl verimlidir benim için.2 gün sonra tekrar detaylı açıklama yapacağım.Mart tezimi yazmadım çünkü daha net tutarlı bilgi için beklemem lazım.Yaz içinde tezim var.Ben herkesin alamayacağı riski alıp 10 koşuldan 9unu tutturduysam ne mutlu bana.Bazı kesimler için çok net tutmadı ancak bir noktadan sonra tek gerçek var o da Takdir-i ilahi..
emir helal olsun kardesım hem verdıgın bılgılerın yuzde 90 ı kesınlestı bakıldıgında hemde cok sabırlı oldugun ıcın bazen okuyorum bazı arkadaslar senın yagdırdıgını yada yagdıracagını dusunur gıbı yorum yapıyor hatta sana sıtem eden bıle mevcut ben olsam senın gıbı yumusak cevaplar veremezdım :)
Redfish16V
11-02-2015, 13:20
Kardeşim bilgi paylaşım için teşekkür ederim gerçekten bana göre %90 tahminin tutu geri kalanda dediğin gibi takdiri ilahi yapacak bişey yok eline sağlık bilgiler için havayı koklayan adam olarak görüyorum seni :))
Güzel ön görünüz için teşekkür ederim :)
emir helal olsun kardesım hem verdıgın bılgılerın yuzde 90 ı kesınlestı bakıldıgında hemde cok sabırlı oldugun ıcın bazen okuyorum bazı arkadaslar senın yagdırdıgını yada yagdıracagını dusunur gıbı yorum yapıyor hatta sana sıtem eden bıle mevcut ben olsam senın gıbı yumusak cevaplar veremezdım :)
Yorumun için çok teşekkür ederim abi :) Onlarda kendilerince haklıdır saygı duyarım, benim sert yazma gibi lüksüm yok,gerek yaşım gerekse toplumsal etik açısından.. Forum ortamındayız sonuçta :)
Emir;tahmin bu,tabiki tutmayabilir...
Sadece heyecan yaptik kar geliyor diye dedigin olcude cikmayinca uzulduk...
Yoksa senin gibi birisi olmasi bizim icin guzelll. Bu sefer iphone hakli cikti,napalim...
Yeni neler var mart sonuna kadar?
Redfish16V
11-02-2015, 13:45
Emir;tahmin bu,tabiki tutmayabilir...
Sadece heyecan yaptik kar geliyor diye dedigin olcude cikmayinca uzulduk...
Yoksa senin gibi birisi olmasi bizim icin guzelll. Bu sefer iphone hakli cikti,napalim...
Yeni neler var mart sonuna kadar?
soğuk var fakat yağış durumu için biraz daha değerlendirme yapmam lazım
ahmet_xy
11-02-2015, 13:46
Emir biraz da iddaa tahmini versen de para kazansak :D :D
14 subatta yalovaya ugrayıp ordan bursaya geçip geri İstanbula dönmem gerekli
sabah 8 gibi yola cıkıcam 13-14 arası geri İstanbulda olacağım. kar ve yol durumu hakkında buyuk süprizle karsılasma ihtimalım nedir. Kış lastikli dokker ile çok zorluk yasarmıyım.
teşekkürler
.
Çok bulutlu ve buzlanma olabilir.14 şubat biraz tuhaf aslında.Yağış 6 saat sekerse 14 şubatda kar olur,bunu tekrar sor yakın zamanda daha güncel cevap vereyim :D
Emir 2 gün snrası için bir tahmin alabilirmiyim :)
Redfish16V
11-02-2015, 14:46
Emir 2 gün snrası için bir tahmin alabilirmiyim :)
Hafif yağmur olabilir öğlene kadar
http://s18.postimg.org/num3fx99l/IMG_20150211_222213.jpg
Sitede yerde hala karlar var ama kisa surdu aksamin sevinci :)
Dun gece ara sokaklar cok guzeldi
2 saattır yagmur yagıyor :(
Emır,bır dahakı kar ne zaman yagar?
eve dönerken tertemiz boş otopark görünce dayanamadım :D
http://i217.photobucket.com/albums/cc239/berkanokan/20150212_001037.jpg
Ahmet Saraçoğlu
12-02-2015, 08:08
beylikdüzü yine başladı ama son kurşunlar sanırım.
Redfish16V
12-02-2015, 11:51
17-24-25-28 şu an istanbul için kar yağabilecek günler bunlar.16-17-21-23-24-25-26-27-28 ise iç kesimler için geçerli.14 şubatda detaylı inceleriz
27 28 ve 1 mart bolu için var mı bir öngörü?
KSK-VTEC
12-02-2015, 11:55
Emir İzmir önümüzdeki süreçte nasıl
havalar ne zaman ısınıyor yada yağmur ve soğuk ne zamana kadar var.
Redfish16V
12-02-2015, 12:24
27 28 ve 1 mart bolu için var mı bir öngörü?
1 Mart ara ara güneş var.27-28 tüm türkiye kar yağışlı.
Isınma periyodu 14-17 arası var sonra devam.Mart 23'e kadar soğuk hakim
1 Mart ara ara güneş var.27-28 tüm türkiye kar yağışlı.
Isınma periyodu 14-17 arası var sonra devam.Mart 23'e kadar soğuk hakim
fazla olacak ama rüzgarla ilgili durum mevcut mudur?
Kütahya şaşırttı beni, afyon esk full kar ama buralar neredeyse temizlendi :D
Kütahya şaşırttı beni, afyon esk full kar ama buralar neredeyse temizlendi :D
Eskişehir merkezde de pek bir şey kalmadı, tüm kar eridi :)
Redfish16V
12-02-2015, 13:42
fazla olacak ama rüzgarla ilgili durum mevcut mudur?
Şu an karayelle ile gün batısı arasında gözüküyor.Sıcaklığı etkileyecel durum yok gibi
18-22 subat kartalkaya ıcın tahmın yapabılırmısın ve tabı bolu cevresı. ***** yol durumunuda bılmak gerek. Kar yagmaz sanırım?
Redfish16V
12-02-2015, 14:08
Ben en iyisi akşam bir metin yazayım :D
Beylikdüzü tarafında sabah evden çıkarken yollarda 5cm kaldırım vb. yerlerde 20cm kar vardı. Avcılarda iş yerine geldiğimde sadece çatılarda kar olduğunu gördüm. Aradaki mesafe kuş bakışı taş çatlasın 10km. Çok ilginç havalar.
Şu an karayelle ile gün batısı arasında gözüküyor.Sıcaklığı etkileyecel durum yok gibi
18-22 subat kartalkaya ıcın tahmın yapabılırmısın ve tabı bolu cevresı. ***** yol durumunuda bılmak gerek. Kar yagmaz sanırım?
ben de bunun için soruyordum asıl sorum kartalkaya, fırtına seviyelerinde rüzgar veya sis olmasın yeter. kar yağabilir :)
Hafta sonu cumartesi pazar 14 şubat için eşim ile geleceğim istanbulu gezmeye telefondan baktığım kadarıyla pek bir yoğun yağış yada kar olmayacak. Bakalım kısmet inşallah burnumuzdan gelmez :)
Beylikdüzü tarafında sabah evden çıkarken yollarda 5cm kaldırım vb. yerlerde 20cm kar vardı. Avcılarda iş yerine geldiğimde sadece çatılarda kar olduğunu gördüm. Aradaki mesafe kuş bakışı taş çatlasın 10km. Çok ilginç havalar.
bilgilendirme için teşekkürler.
Doğum gunumun tebriği için de ayrı teşekkürler. iyiki varsınız MOZEN bey.
Emir kışlık lastikleri sökelim mi istanbul için?
Şunu demek istiyorum 1 günden uzun sürebilecek kar yağişi oranı yüZde kaç sence?
Redfish16V
12-02-2015, 18:23
Emir kışlık lastikleri sökelim mi istanbul için?
Şunu demek istiyorum 1 günden uzun sürebilecek kar yağişi oranı yüZde kaç sence?
Kesinlikle ve kesinlikle sökmeyin.Kar yağmasa bile koşulların yaz lastiği için uygun olmadığı %100.Mart'ın son haftasına kadar bu oran %50
MertSerhanÖ.
12-02-2015, 18:37
17 şubat salı günü için bir tahmininiz varmı?
Redfish16V
12-02-2015, 18:56
Yağmur-karla karışık yağmur arasında yağış gidip gelecektir
istanbula kısa süre içerisinde kar varmııı:)
Redfish16V
12-02-2015, 21:12
17'si %70.. 22'sinden sonra tekra kar kış kıyamet
salih_560
12-02-2015, 22:38
Emir kardeşim bursa ne alemde sormak istemiyorum ama artık sana ayıp oluyor idare et :)))
Redfish16V
12-02-2015, 22:45
İç kesimdekiler için yuakrda saydığım tarihleri önemsesin :)22'den sonra tüm türkiye kar alabilir
OrcunInce
13-02-2015, 14:13
Emir akşam ısparta'ya yola çıkcam yollarda bir sıkıntı var mı?
Redfish16V
13-02-2015, 15:06
Emir akşam ısparta'ya yola çıkcam yollarda bir sıkıntı var mı?
ısparta civarı hafif kar yağılıydı kesilmiş olması lazım.Ama buzlanmaya dikkat et
emir 17-18 soğuğu için ne dersin?
Emir;bu hafta sali carsamba kar gorunuyor.
Pers gunu sabahi Bolu'ya oradan kartalkaya'ya gidecegim. Persembe pazartesi arasi bilgi verirmisin?
bende salı gunu kartalkayaya gıdıcem carsamba -14 felaket : )
Redfish16V
14-02-2015, 19:20
emir 17-18 soğuğu için ne dersin?
Emir;bu hafta sali carsamba kar gorunuyor.
Pers gunu sabahi Bolu'ya oradan kartalkaya'ya gidecegim. Persembe pazartesi arasi bilgi verirmisin?
Sistem karadeniz karakterinde.Her an döneklik yapabilir.Şu an gibi gelirse deniz etkisi kar olur,onlarda kısa kesik 2cm doldur erir tarzında olur.Bu seneki ilk kar aldığınız gibi.iç kesimler alır fakat ne kadar tatmin eder bilemedim.Siklonda yok ki yağış artsın.Ben bu sistemi önemsemiyorum pek,22'sinden sonra ki daha güzel.Bu tür sistemleri bekleyin sadece anlık çok değişirler,ve tablo açık net karadeniz kaymak yiyecek diyor.Ama yağarsa süpriz olur sevinirsiniz.Perşembe günü kar var her iki yer için.P.tesi iç kesimler zamanla karla karışık zamanla kar.İstanbul yağmurlu.
Emir in yazmasini beklerdim cunku sistem iyice degisik bi hal aldi
Karadeniz sistemi derken batiya kaydikca kaydi
istanbul icin 850 hpa -12 ler cirit atar oldu ve suresi uzuyor
Cm belirlemek zor gibi dek lerin vuracagi bolge bolge degisken olacaktir
Ama gorunen o ki sali carsamba soguk cok kesin ve net karda kesin ama miktar belirsiz
Modellerde gorunen bunlar
Emir in yazmasini beklerdim cunku sistem iyice degisik bi hal aldi
Karadeniz sistemi derken batiya kaydikca kaydi
istanbul icin 850 hpa -12 ler cirit atar oldu ve suresi uzuyor
Cm belirlemek zor gibi dek lerin vuracagi bolge bolge degisken olacaktir
Ama gorunen o ki sali carsamba soguk cok kesin ve net karda kesin ama miktar belirsiz
Modellerde gorunen bunlar
ocakta ki gibi deklere kaldi isimiz ama soguk olmasi iyi yagan tutacak.Kimi yerde harika yagarken kimi yerde bir yagis olmicak
http://i59.tinypic.com/2pyywqd.png
kar örtüsü (ki DEK ler hesaba katılmadan) İstanbul 7-10 inç yani 18-25 cm. gösteriyor. Buna birde lokal DEK bantları ilave olursa bölgesel olarak daha fazla (sürpriz kar kalınlıkları ) olabilir.
Öğle güncellemelerinde sistemin süresi cumaya kadar uzamış ve orta-doğu karadeniz olarak beklenen sistem batıya kaymış.Son 24 saat içinde değişim olmazsa efsane olabilir.
gecen sistemde kiyilar icin 50 cm gosteriyordu sistem cok donek oldugu icin saatler kala degisti kiyilar sifir cekti. bekleyelim biraz daha ins haritada ki gibi olur
17 gecesi ve 18 sabahi anadolu yakasi icin 5 10 cm civari gozukuyor kar seviyesi simdiki modellere gore
cembozbey
15-02-2015, 15:08
17 gecesi ve 18 sabahi anadolu yakasi icin 5 10 cm civari gozukuyor kar seviyesi simdiki modellere gore
yagmazsa ?
iphone istanbul için 2 ve 3 dereceyi gösteriyor bu tarihlerde
yucelebeci
15-02-2015, 15:23
Emir kardesim kartalkaya ptesi ctesi arasi nasil gorunuyor, gecen hafta kotu diye gitmedik bu hafta daha kotu olcak galiba snow forecast ten baktikca icin karardi
Persembeden sonra kartalkaya guzel gorunuyor. Farkli bir haber mi var kartalkaya icin?
yucelebeci
15-02-2015, 16:02
Yok abi uc gun once gunesli gosteriyordu butun hafta rezervasyon yaptirdik simdi kar yagisli ve ruzgarli gosteriyor o na bozuldum biraz, yinede emirden bi yorum almak lazim
soguk cok iyi az yazgsa bile yagan tutacaktir, gecen sistemde cogu yer sicaklik sorunu yuzunden ortu goremedi yada ciliz bi ortu oldu
Efsane denilen geçen ki sistemden daha çok iş yapacak heralde bu hafta içi gelen. Salı çarşamba perşembe apple'ın ve mgm nin tabloları kar gösteriyor. Accu da salı çarş kar gösteriyor.
http://forum.donanimhaber.com/m_102790212/tm.htm
burda da fena bir kardan bahsediliyor, hatta başka bir konuda godzilla adını bile vermişler :)
Redfish16V
15-02-2015, 17:25
Emir kardesim kartalkaya ptesi ctesi arasi nasil gorunuyor, gecen hafta kotu diye gitmedik bu hafta daha kotu olcak galiba snow forecast ten baktikca icin karardi
Cumartesiye kadar kar yağışlı.Benim kararım halen değişmedi.Karadeniz ekmek yiyecek.. İstanbul'un sadece karadenize olan kısımlar dek alacak dekler etkili gibi gözüksede doldur-erir modu olacak.500hpa yetersiz kimse ahım şahım beklemesin.ankara bile daha şanslı.Nem oranı %60larda.. İstanbul bu sefer eh işte tarzından kar görür.. Siklonda yok bildiğiniz dışardan taş ama içi boş bir sistem.
Emşr;persembe gunu cıksam bolu-kartalkayaya dogru,sorun yasarmıyım?