Orijinalini görmek için tıklayınız : Hava Durumu (999 Sayfa olduğundan kapanmıştır)
Maslakta hafif / orta şiddette yağıyor, ama dünün aksine bugün yağdıkça tutuyor
Koray kar durumu ne bomontide, sinava gelicem iptal edecekleri gibi bir durum var mi bira fabrikasının orada ? :)
Şimdi tipiye döndü baya baya yağmaya başladı :D sizin okulu görebiliyorum ama :p iptal etmeleri için bence bu şekilde 2 saat yağması lazım.
caddebostanda hiçbir şey yok.resmen dalga geçiyo hava.yerler kuru havada sayılacak kadar az kar var onlarda yere inmiyo üçüşüp duruyolar.
pendıkte yerler kar hep ama suan az yagıyor. sanırım ana yollarda sıkıntı yok araba ıle cıkabılrıım
dursun81
07-01-2015, 09:45
Altın şehirde bir güneş açıyor bir tipi yapıyor.hava da ne yapacağını şaşırdı.
Küçükyalı sahilde şezlongta güneşleniyorum..
free-hifi
07-01-2015, 09:49
Küçükyalı sahilde şezlongta güneşleniyorum..
maltepe hala güneşli :D
yucelebeci
07-01-2015, 09:57
Atakentte sitenin içi buz olmuş kapalıdan arabayı bile cıkaramadım hafif rampa vardı :)
tahirunal
07-01-2015, 10:04
Beylikdüzü fena yağıyor her yer bembeyaz
2 gündür boşuna okulları tatil ettiler ümraniyede birşey yoktu göztepedeyim güneş açtı
esenyurt bembeyaz muhteşem yağıyor ... ALLAH dışardakilere yardım etsin...
imprezaWRC
07-01-2015, 10:14
Emir, yarın Yalova-Bursa-Karacabey hava durumu nasıl gözüküyor?
P.S : İstanbul'un trafiği keşke hep böyle olsa, heryer 5dk, millet korkusundan otomobilsiz çıkmış, iyide yapmışlar, yol bana kaldı :)
Onurkk06
07-01-2015, 10:19
Yeşilköy hem güneşli hem kar atıştırıyor anlaşılan sağlam bi kar göremiycez burda
bosuna mosuna degil tatil sadece kardan vs degil hava suan eksilerde geziyor buzlanma riski olursa vs tarzı birşey olmasın diye önlem cokta mantıklı
hatırlarsanız asagı yukarı 10 sene once boyle sacma bir havada tatil yapılmamıs ve 1 gencecik cocuk vefat etmişti okula giderken donarak ölmüştü bunun vebalini ne vali nede kimse almak istemez. kimsenin hayatından değerli degil çok bir *** gosteriyorlarda 1-2 gün okula gitmeyince müfredattan geri kalacaklar sanki
buarada beylikdüzüne 2gündür laf soyleye soyleye sasırdı heralde sacma sapan koca koca yagıyor valla :)
Trafık hep boyle olsa keske...
Karda yok,Emır nereye yagdı bu kar :(
imprezaWRC
07-01-2015, 10:28
Trafık hep boyle olsa keske...
Karda yok,Emır nereye yagdı bu kar :(
He valla heryer 5dk ne güzel :) . Dün akşam kar yağışı ve buzlanma yüzünden sokak aralarında sıvananlar da olmuştur, kaporta-boya ustlarına gün doğdu.
Aranel Ciryatan
07-01-2015, 10:33
Ümraniye - Sanayi fena tipi başladı
imprezaWRC
07-01-2015, 10:36
Ümraniye - Sanayi fena tipi başladı
Kozyatağı'nda bermuda ile geziyoruz. Kar semte özel yağıyor sanırım :D
KA®ANLIK
07-01-2015, 10:39
dün maslak sanayide mahsur kalıyorduk.
tipi şeklinde yağdı ara ara.
Özgünün ordan aşağı inmek için bayağı düşündük.
özgünde lastik yoktu arabayı bıraktı dükkanda :D
çamlıcaya geldim yerde kar yok.
nasıl bir şehirde yaşıyoruz arkadaş.
canım sıkıldı bak :)
emir seni bulacaaaammmmm ! :D
onursumer
07-01-2015, 10:40
bakırkoyde ufak ufak yağıyor çatılar ve yollarda kar var :D
aybarsdnr
07-01-2015, 10:42
Erenköyde güneş gözlüğü olmadan gezilmiyor :)
karlar her ne kadar deniz etkisiyle bölge bölge ayrılsa da, büyük olasılıkla okullar yarın da tatil olacaktır. saat 2 civarında -16 lık sistem tepeye gelince soğuğu daha hissedicez.
Redfish16V
07-01-2015, 10:47
Emir, yarın Yalova-Bursa-Karacabey hava durumu nasıl gözüküyor?
P.S : İstanbul'un trafiği keşke hep böyle olsa, heryer 5dk, millet korkusundan otomobilsiz çıkmış, iyide yapmışlar, yol bana kaldı :)
yarın sabahın ilk saatleri kar geçişleri var yalovada.akşama doğruda karacabeyde var kar yağışı.Kar yağışı sıkıntı yapmazda buzlanmaya dikkat et gündüz -3'ün üzerine sıcaklık çıkmıyor.
Redfish16V
07-01-2015, 10:54
Yaklaşık 40 dakika sonra -16 çekirdek kıyılardan girecek,akşam 4 gibi ise bursaya kadar yayılacak soğuk.
bugramutlu
07-01-2015, 10:58
levent de yağıyor şu an ve ara yollar sıkıntılı
Redfish16V
07-01-2015, 11:01
bu arada kar yağışı cuma 7-9 aralığında son vuruşları yapıp şehri terkedecektir.Soğuğa dikkat
free-hifi
07-01-2015, 11:16
mALTEPE DE FEna bastırdı
karın devamı gelecek mi yoksa bu akşam son mu? Sorum özellikle yeşilköy içerikli :D
En sağlam yağış bu gece ve yarın olacak deniyordu ama..
Bilemedim hala güncel mi bu bilgi
Black_Eagle
07-01-2015, 11:24
Emir hafta sonu Uludağ da yağış devam edermi 2 gündür pistler kapalı 3 metre diyorlar kar kalınlığına. Hafta sonu gitmeyi düşünüyorum boşa gitmeyelim.
Emir hafta sonu Uludağ da yağış devam edermi 2 gündür pistler kapalı 3 metre diyorlar kar kalınlığına. Hafta sonu gitmeyi düşünüyorum boşa gitmeyelim.
haftasonu uludağda 50 km yi aşan fırtına var, gitseniz de kar yağmasa da kayacağınızdan birşey anlamazsınız.
Plakan biyerden tanisik geldiydi ugur un da arkadasisin herlde.forumdanmis demek:)
hıhı aynen yakalanmışız :)
Buda dün geceden bi video :)
http://instagram.com/p/xidpRTJpJ7/?modal=true
Yalnız dün kara girmeden önce sıkıntı yoktu çıktıktan sonra 70 i geçince acaip bi titreme başladı direksiyonda 90 gibi çok fena oluyo disk sandım ama işin garibi frene basınca kesiyor balans titremesi o kadar düşük hızda olmaz diye biliyorum ama canımı sıktı fikri olan varmıdır
gsi_club
07-01-2015, 11:28
kartal da bi yagiyor bir duruyor ama tepelere baktigimda fena gözüküyor tepeler.
sende mi gsi club sün yahu :D
Merter kafayı yedi :D Bi dolu dolu yağıyo bi duruyo..Bi tipi oluyo bi duruyo :D
Redfish16V
07-01-2015, 11:37
sende mi gsi club sün yahu :D
Hahaha ikizim felan :D
haftasonu uludağda 50 km yi aşan fırtına var, gitseniz de kar yağmasa da kayacağınızdan birşey anlamazsınız.
Yarın akşam 8'e kadar geçerli bu bilgi,sonrasında normal hıza düşüyor rüzgar.kar bu gece 3.5-4 metreye zorlar
Merter kafayı yedi :D Bi dolu dolu yağıyo bi duruyo..Bi tipi oluyo bi duruyo :D
25 yıllık Merterliyim 2006'da yağan karda güzel tutmuştu. Onun dışında mağmaya yakın olduğumuzu düşünüyorum hiç tutmaz :D
hıhı aynen yakalanmışız :)
Buda dün geceden bi video :)
http://instagram.com/p/xidpRTJpJ7/?modal=true
Yalnız dün kara girmeden önce sıkıntı yoktu çıktıktan sonra 70 i geçince acaip bi titreme başladı direksiyonda 90 gibi çok fena oluyo disk sandım ama işin garibi frene basınca kesiyor balans titremesi o kadar düşük hızda olmaz diye biliyorum ama canımı sıktı fikri olan varmıdır
disklerin kaliperlerin ve jantların üzeri buz tutmuştur. ondan dolayı balans yapar hızlancıkça veya teker ısındıkça frene bastıkça keser.
an itibariyle karaköye sağanak başladı
genelde kar jantın içine doluyor, sıkışıp donuyor oralarda ve balans yapıyor, çok fazla olursa o hızda da yapabilir, jant içlerini kontrol edip temizleyip tekrar denemekte fayda var.
Engin G.
07-01-2015, 11:53
Yesilkoy de kar yine tutmaya basladi hadi hayirlisi
Benimde arabanin altina yapisan karlardan dolayi el freni inmiyo, sabahtan beri kac ltre su doktuysem cozulmedi.
disklerin kaliperlerin ve jantların üzeri buz tutmuştur. ondan dolayı balans yapar hızlancıkça veya teker ısındıkça frene bastıkça keser.
genelde kar jantın içine doluyor, sıkışıp donuyor oralarda ve balans yapıyor, çok fazla olursa o hızda da yapabilir, jant içlerini kontrol edip temizleyip tekrar denemekte fayda var.
Teşekkür ederim verdiğiniz bilgiler için umarım öyledir. Benimde aklıma ilk o geldi jant kar içindeydi ama evin orda baktığımda kar buz göremedim o yüzden kıllandım biraz lastikci bi abimi aradım kardan buzdan balans bozulmuştur kuru havada gel yapalım dedi :)
http://i.hizliresim.com/Vg0ooy.jpg (http://hizliresim.com/Vg0ooy)
free-hifi
07-01-2015, 11:55
Benimde arabanin altina yapisan karlardan dolayi el freni inmiyo, sabahtan beri kac ltre su doktuysem cozulmedi.
Arabası düzde olanlar el frenini çekmemeli zaten ben geç farkına vardım ama neyse ki indi kapılar zor açıldı cam motorları donmş tu :D
Fena kapatmaya başladı, çekirdek fena patladı Bomontide :D
BurakCengizhanoğlu
07-01-2015, 11:58
Teşekkür ederim verdiğiniz bilgiler için umarım öyledir. Benimde aklıma ilk o geldi jant kar içindeydi ama evin orda baktığımda kar buz göremedim o yüzden kıllandım biraz lastikci bi abimi aradım kardan buzdan balans bozulmuştur kuru havada gel yapalım dedi :)
Aynısı bana da oldu tazyikliyle yıka temizle geçer kar birikmesinden oluyo. Jant yamuldu sanmıştık
Kardan balans kurşunları düşmüş olabilir , benim başıma 2 sene önce gelmişti.
Adapazarı - Ankara gidişinde tünel kapalı dağdan gönderiyorlar acil işi olmayan macera aramasın valla.. Tırları tankerleri zaten salmıyorlar. 2015 yılında hale bak.
Fena kapatmaya başladı, çekirdek fena patladı Bomontide :D
Göz göre göre fırtınaya doğru ilerlicem galiba :)
Hatta Düzce taraflarında trafik durdu. İlerleyemiyoruz
Mivec_4G63
07-01-2015, 12:12
istanbul çağlayan fena bastırdı
Göz göre göre fırtınaya doğru ilerlicem galiba :)
Gelme bence. Cafer'in bezi bitti çıkıyorum bende şimdi :D
istanbul çağlayan fena bastırdı
Aynen öyle sis gibi resmen. Viaporta geçiyorum bende şu an çağlayandan, acaba o taraflar nasıl
Ozan Özer
07-01-2015, 12:17
Aynen öyle sis gibi resmen. Viaporta geçiyorum bende şu an çağlayandan, acaba o taraflar nasıl
Çelik Motor'dan bilgi vereyim;
hava buz gibi,yerler kar,ana yollar açık..Şu anda hafif atıştırıyor
İzmit tarafında kara bulutlar var.
dün F1 dee banda oldu aynısı benzıncıde temızledım gectı sonra
http://i.hizliresim.com/Ezg7Yn.jpg
gsi açıklama bekliyoruz :D
Bomontide camdan dışarıyı göremiyorum şuanda o şekilde yağmaya başladı.
Saat 2 çekirdeğini erken çıtladılar sanırım :D
Çelik Motor'dan bilgi vereyim;
hava buz gibi,yerler kar,ana yollar açık..Şu anda hafif atıştırıyor
İzmit tarafında kara bulutlar var.
Teşekkür ettim Ozan abi, az önce köprüden geçtim de ne sağım gözüktü ne solum, deniz yok sanki :)
http://i57.tinypic.com/1zzt3lk.jpg
Ozan Özer
07-01-2015, 12:25
Bomontide camdan dışarıyı göremiyorum şuanda o şekilde yağmaya başladı.
Saat 2 çekirdeğini erken çıtladılar sanırım :D
Şekerpınar'da kar soğuğu devam ederse şirketteki herkes sigarayı bırakır 1-2 güne :)
Ozan Özer
07-01-2015, 12:26
Teşekkür ettim Ozan abi, az önce köprüden geçtim de ne sağım gözüktü ne solum, deniz yok sanki :)
http://i57.tinypic.com/1zzt3lk.jpg
Rica ederim.Viaport'un otoparkı sabah bembeyazdı,ama bu saatte illaki açmışlardır diye düşünüyorum..Tem'de zaten sıkıntı yaşamazsın.
Şekerpınar'da kar soğuğu devam ederse şirketteki herkes sigarayı bırakır 1-2 güne :)
Ben otoparka inip arabada içiyorum :D
Maslağa kar kış kıyamet derler, bi *** yok burda.. Uçuşuyor tanecikler havada
Aynısı bana da oldu tazyikliyle yıka temizle geçer kar birikmesinden oluyo. Jant yamuldu sanmıştık
Kardan balans kurşunları düşmüş olabilir , benim başıma 2 sene önce gelmişti.
dün F1 dee banda oldu aynısı benzıncıde temızledım gectı sonra
[/IMG]
Teşekkür ederim herkese içim rahatladı :) durduk yere başıma iş aldım diye canımı sıkıyodu :D
Bomonti çarşı karıştı. Fotodan 10 dakika önce yollar kaplanmamıştı :D
http://i57.tinypic.com/14t92iv.jpg
beylikdüzünden canlı baglanıyorm :D hava -4 hayvan gibi yagıyor sonra inceliyor duruyo güneş actı yine deli bulut var tepede birazdan yine yagar heralde ****** gibi bir acıyor bir kapıyor kısaca eğer aksamda bole devam etcekse hoş eder bugunde kalkıp gidemiycem kurtkoye cok üsendiriyo D
http://scontent-b.cdninstagram.com/hphotos-xaf1/t51.2885-15/10903462_1577907262444359_1290788407_n.jpg
BthnKrkt
07-01-2015, 12:48
Dun gece istpark civarında cok dolandık audi 100 quattro ile. Bayagı kalabalıktı. Otoparkın ordan ısıkların oraya cıkan rampada mng kargonun aracı kalmıs onu cektık :) Sonra gobegın ordan akfırat beledıyesıne cıkan yolda biraz eglenıp ıstanbulparkın arkasında kalan yola gectık ıyı kar vardı oralarda hıc aracta gecmemıs.
video:
https://www.facebook.com/video.php?v=10204925594054080&set=vb.1667434509&type=2&theater
Kar 3 mt olmuştur..Aksam arkadaslar milli park gişelerden öteye gidemediler kara saplanan 10'larca araçtan ve milli parktan sonra yola ağaç devrilmesinden dolayı.. Jandarma yarın yağış devam ederse iniş ve çıkışa izin vermicez demiş
Yarında tatil olsada iki sınav için gelmesem bari İstanbula. Yağdır mevlam:D
Ozan Özer
07-01-2015, 12:49
Ben otoparka inip arabada içiyorum :D
iç temizlik için tek adres ACT Merter ;)
Sunroof ve cam açık yahu :D gaz odasına çevirmiyorum :)
Ozan Özer
07-01-2015, 12:56
Sunroof ve cam açık yahu :D gaz odasına çevirmiyorum :)
:D Bizimkiler PDI'ı sigara odasına dönüştürdü 2 gündür.
Bu aksama dogru daha yagarmi sizce... fena bembeyaz nisantasi
ambarlı gümrüğünde felaket yağış var. yukarıya beylikdüzüne çıkınca hiç bişi yok :D bu nasıl bı tezatlıktır
Black_Eagle
07-01-2015, 13:18
Anladım teşekkürler
Aksama bi daha Akfırat :D Kurtkoyde israrla yogun yagiyor su an
Aksama bi daha Akfırat :D Kurtkoyde israrla yogun yagiyor su an
tarık yapma etme 200 km oynuyo bana :D ama cok iyiydi hakketen heleki 8-9 gibi vianın otoparkını kattım birbirine
ambarlı gümrüğünde felaket yağış var. yukarıya beylikdüzüne çıkınca hiç bişi yok :D bu nasıl bı tezatlıktır
bidaha bak bir dışarı bence tipi spec :D
http://www.techturkey.com/forum/detailing-car-care/193706-auto-club-merter-rezaleti.html?highlight=
http://www.techturkey.com/forum/detailing-car-care/193706-auto-club-merter-rezaleti.html?highlight=
ironi yaptı zaten :D
ilkerist
07-01-2015, 13:55
Kurtköy felaket şu anda,mahsur kalmazsak iyi,tipi var resmen :D
Ozan Özer
Konuyu iyi biliyorum :D Sorun yok..Tavandaki Koray yazısı halen gözümün önünde :)
imprezaWRC
Bursa-Karacabey dolaylarında ikamet eden varsa yol durumu hakkında bilgilendirebilirler mi? Yarın Karacebey dolaylarına gitsem mi ne etsem diye düşündüm.
Edit: Neyse risk almamayı tercih ettim, olayı haftaya salladım :D
Ozan Özer
07-01-2015, 13:56
Şekerpınar'da tekrar başladı kar..Tatil yakın mı bize, uzak mı düşünmekten günü yedim..
ulusa gittim inanılmazdı arabayı bırakacaktım az kalsın:)
işe geri döndüm kupkuru // kazasker
Rehavet çökmesin sistem ölmedi daha çok işi var
Rüzgar döndü Dek yağışları geliyor
Beklemedeyiz
Ayrıyetten öğrenciler bence !! yatmaya devam etsin tatil uzar ..
BirkanYazici
07-01-2015, 14:19
Bi bizim okul tatil etmedi galiba üniversite olarak
Şuanda Etiler tarafında birşey yok ama Maslak ve İstinye taraflarında göz gözü görmüyor
Maslaktayım, hiçbir şey yok :)
ümranıyede cılız bi yağış var
S.Özeren
07-01-2015, 14:29
Bahcelievler de yagiyor
Yağıştan ziyade dona dikkat etmek lazim. son yarım saat içinde resmen katılaştı zemin. çok tehlikeli
Maslaktayım, hiçbir şey yok :)
Ben bizim burdan görüyorum abi oraları şuanda açık biraz önce gözükmüyordu kuleler
Sibirya Bomonti'den çıktım Merter'e geldim güneş gözlüğüyle arabayı park ettim :D
Ben bizim burdan görüyorum abi oraları şuanda açık biraz önce gözükmüyordu kuleler
Kuleler aşağıda kalıyor bize göre. Işık okullarının karşısındayım tam, epeydir sakin duruyor
Kar 3 mt olmuştur..Aksam arkadaslar milli park gişelerden öteye gidemediler kara saplanan 10'larca araçtan ve milli parktan sonra yola ağaç devrilmesinden dolayı.. Jandarma yarın yağış devam ederse iniş ve çıkışa izin vermicez demiş
Dün biz arkadaşlarla uludağ otellere kadar cıktık ama offroad aracıyla zincirsiz şekilde gercekten adam boyundan buyuk kar var zaten arabadan ındık 5 dk anca durabıldık tipi efsaneydi göz gözü görmiyordu resmen yolda devrılen ağaçlar arkadan iter arabaya ön lastıklere zıncır takan bılıncsızlerle doluydu bız jandarmaya gıderken denk gelmedık ama donuste trafık kılıkttı 1 saat mahsur kaldık anca acıldı yol
Evren abi şu anda nasıl sizin oralar?
olivera7
07-01-2015, 14:59
Atakoyden selimpasaya geldim az once yol boyunca aralikli yagis vardi ama beylikduzu yokusunu indikten sonra azaldi ana yollarda problem yok hic su an silivrideyim gunluk guneslik :)
Dün biz arkadaşlarla uludağ otellere kadar cıktık ama offroad aracıyla zincirsiz şekilde gercekten adam boyundan buyuk kar var zaten arabadan ındık 5 dk anca durabıldık tipi efsaneydi göz gözü görmiyordu resmen yolda devrılen ağaçlar arkadan iter arabaya ön lastıklere zıncır takan bılıncsızlerle doluydu bız jandarmaya gıderken denk gelmedık ama donuste trafık kılıkttı 1 saat mahsur kaldık anca acıldı yol
Yolda kalan X5'e yardım eden siz miydiniz yoksa :)
İnstagramda denk geldim bi Uludağ fotosu :)
http://i59.tinypic.com/2cfa59f.jpg
Adamlardaki rahatlığa bak benim araba öyle kara gömülse gerekirse ateş yakar pürmüzle dalar yine kurtarırım hahahaha :D
Sabah F1'in orda eğlendik baya. Kar vardı bölge bölge hala.
Şekerpınar-Tepeören arası ara ara tipi şeklinde yağıyor.
Birazdan burdan Kurtköye gideceğim F1'den.
Yolu gözlemlerim. Kar varsa akşam gelecek olanlar için bilgi veririm. Ama o bölgede kar temizleme araçları etkin. Kar olur sonra yağış kesilir üzerine de araç temizler en son da ben haber veriririm millet gelince kar olmaz sonra küfür etmeyin bana : ))
Ataşehir' de çok güzel yağıyor, 10 dakiakada ara sokaklar, yollar kar tutmaya başladı.
Ümraniye de çok gzl yagiyor sokaklar buzdu üstüne gzl tuttu 1 saat devam etse müthiş olur
Merter replica tipi
Sizin otel güzel paylaşım yapmış Instagram'da ;)
mimarsertac
07-01-2015, 15:19
Fenerbahçe 5dk içinde bembeyaz oldu. Yollar falan kapanıyor. Dün böyle değildi.
imprezaWRC
07-01-2015, 15:19
Kozyatağı'nda yağıyor ve yerler an itibariyle tuttu. Böyle 2-3 saat yağsın, işlem tamam.
maltepede 10 dkdır yağıyor heryer beyazladı.
Sizin otel güzel paylaşım yapmış Instagram'da ;)
230 metreden güzel çekmiş Pr :)
Redfish16V
07-01-2015, 15:22
P.S : İstanbul buna benzer bir kar yağışını 22 ocaktan sonra alacaktır.ayın 12'sinde ise çok soğuma olmazsa bol bol yağmur var.
Redfish16V
07-01-2015, 15:23
Kozyatağı'nda yağıyor ve yerler an itibariyle tuttu. Böyle 2-3 saat yağsın, işlem tamam.
DEK yağışlarında kesintisiz 2-3 saat yağış efsane demektir,maalesef bu efsaneyide zonguldak kapacak.Zaten herhangi dek yağışın sürekli olarak 2 saat yağması zordur.
free-hifi
07-01-2015, 15:24
maltepede 10 dkdır yağıyor heryer beyazladı.
aYNEN kardeşim müdür dedi çıkın eve gidin iyi oldu :D
Akşam saatlerinde dek yağışalrı bekleniyormu
Evren abi şu anda nasıl sizin oralar?
Güneş açtı resmen burada...
Serhat Y.
07-01-2015, 15:37
230 metreden güzel çekmiş Pr :)
Koray hangi oteldesin sen Hilton mu?
Redfish16V
07-01-2015, 15:38
DEK yağışları maalesef böyle tatsızdır.uğradığı yerde çoşku verir ama sınırlıdır etkisi.En güzel yağış siklon olandır.En hızlı en güçlü olansa cephedir.Gece -18 çekirdek boğazda olacak.dek'in etkisi azalabilir
BthnKrkt
07-01-2015, 15:39
Yagmasın yagarsada tatıl olmasın ya. 13 unde Samsuna gidecektim bugunkı ıptal olan vizeleri 14 üne attılar.
Bu Gsi bişiler dio ama..
Küfür mü edio napıo anlamıyorum :P
Koray hangi oteldesin sen Hilton mu?
Aynen Serhatcım ama 3'de bitiyor mesaim evdeyim şuan :)
BurakCengizhanoğlu
07-01-2015, 15:40
Yagmasın yagarsada tatıl olmasın ya. 13 unde Samsuna gidecektim bugunkı ıptal olan vizeleri 14 üne attılar.
noldu ağlıyodun tatil olsun diye gördün mü ebeninkini :D
son 2 dkdır dudullu osb de sağlam bi yağış var yerler buzdu üstüne beyaz örtü serildi baya kuvvetlice yağıyor, umarım mesai çıkışı patates olmayız, güneş çekildikten sonra don yapınca gece şenliği seyredin siz istanbulda. Valla lunapark gibi olur artık :D
by_hayali
07-01-2015, 15:44
erken çıkış kararı aldı işyeri 5 de mesai biter :) ümraniye
Smt_Krblt
07-01-2015, 15:46
maltepe 2 parmak civarı kar var maltepe stadının yanından bildiriyorum. akşam s virajı kıvamında olur muhtmelen
Serhat Y.
07-01-2015, 15:50
Aynen Serhatcım ama 3'de bitiyor mesaim evdeyim şuan :)
:) çok mesaimiz geçtide bi sorayım dedim. tüm krom(inox) mobilya imalatları bize ait. odalar genel mekanlar vs.
kolay gelsin :)
Arabayı temizlemeye indim şoför kapısı açılmadı yandan binip içerden açtım :D
maltepe iyi iyi biramı kara gömüp bira içmek istiyorum vodka olursa daha iyi tabi :D :D :D :D
http://i.hizliresim.com/Gp01GV.jpg (http://hizliresim.com/Gp01GV)
olivera7
07-01-2015, 16:19
1 saat once gunluk guneslik olan yer beyaza burundu selimpasa silivri e5 kotu durumda yer tamamen beyaz kullanam olursa dikkatli olsun
BurakCengizhanoğlu
07-01-2015, 16:20
kardan ziyade yollar hep buz tuttu. black ice a dikkat..
gebze de çalıştığım firmalarla konuştum şimdi erken paydos yapmışlar yolda kayıyoruz diyorlar
Araç kullananlar buzlanmaya dikkat etsin.Yanımda bi arkadaşım vardı benim arabada yaz lastiği takılıydı(p zero rosso) düz yolda baya bi eğlendik :D arabayı park ederken çok hafif bi rampada kaldık en son kaptırarak girdik :) Ayrıca dün akşam istanbul parkta ki kar konusunda bilgi verenlere teşekkür ederim.iyi ki gelmemişim yoksa geceyi orda geçirirdim :)
Çekmeköyde ara sokaklar böyleydi 1 saat önce.Caddeleri sürekli tuzluyor belediye , yağış devam ediyor ama aşırı değil.hava sıcaklığı baya düşük bu gece buzdan yürünemez hale gelcek muhtemelen heryer.
http://i1015.photobucket.com/albums/af278/enes19031/e4be3699f05fa3d0447af5e36daf1e52_zpsbb78d73e.jpg
http://i1015.photobucket.com/albums/af278/enes19031/4b63920eea730d47e708b2681cb2e35f_zps5b75d813.jpg
Yeditepe yarın tatil yapmıyor. Mecburen İstanbul yolu gözüktü , yarın sabah yola çıkacağım İzmirden. İstanbulda işi olan ve macera arayan kişiler varsa beklerim :D
Hava -6 derece, Halkalı şahane heryer bembeyaz :D
Yeditepe yarın tatil yapmıyor. Mecburen İstanbul yolu gözüktü , yarın sabah yola çıkacağım İzmirden. İstanbulda işi olan ve macera arayan kişiler varsa beklerim :D
Kesin mi ? Gerçi benim yarın final yok ama belki ilerleyen saatlerde yapabilir. Bugün dünden daha kötü, bugünü tatil yaptılar yarını da yapabilirler.
VolcanoS
07-01-2015, 17:03
Kesin mi ? Asil yarini yapmalari lazim.. Bekliyoruz belki ilerleyen saatlerde bi gelisme olur diye.
Bende tatil yaparlar diye umuyorum ama şu zamana kadar bir açıklama olmadı beyler. Dün kaç gibi açıklanmıştı ?
Aranel Ciryatan
07-01-2015, 17:09
bostancı sahilde oturuyorum kar az ama her yer donmuş. arabanın kapılarını açamadım bi süre. ısıtım ellerimle öyle açtım :D kapı kolları donmuştu
BthnKrkt
07-01-2015, 17:13
noldu ağlıyodun tatil olsun diye gördün mü ebeninkini :D
ne bılım ben yavsak okulun akademık yarıyıl dısına sınav koyacaklarını :D
şimdi bu saatten sonra yağarmı kar ??
Arabayı temizlemeye indim şoför kapısı açılmadı yandan binip içerden açtım :D
maltepe iyi iyi biramı kara gömüp bira içmek istiyorum vodka olursa daha iyi tabi :D :D :D :D
Oturduğunuz sitede benim kuzen oturuyo ama hangi blok bilmiyorum :D
konstre antifrizi az karıstırmısım bende fıskıyeler donmus cama fıskırtamıyorm nası acıcagma dair önerisi olan ? :D
Şimdi Ist park yolundan geldim ama arada vapurda uğradım
Saat 17.00 de süperdi ana yol tutuyor fakat kar küreme Araçları temizliyor aralıklarla. Ara yollar Keyif verdi bu akşam. Yağış olursa bu aksam keyifli olabilir.
Bu arada kar olan yerler buza çekmiş durumda gidecekler dikkatli olsun.
konstre antifrizi az karıstırmısım bende fıskıyeler donmus cama fıskırtamıyorm nası acıcagma dair önerisi olan ? :D
Bugün o açma işlemini rahat 10 kez yaptım. Tek çözüm sıcak bir suyu fıskiyenin ağzına dökmek. Gerçi hiç faydası yok bu -2 -4 sıcaklıkta. Çünkü ben hep yapsamda her defasında fıskiyenin ucunda kalan su tekrar dondu :)
Ben komple bandozladım konsantreyi :D Sonax aldım adam her çeyrek bir depo suya atılır dedi. Tamam dedim :D
Smt_Krblt
07-01-2015, 18:23
akşam kimler istanbul parka gitmeyi planlıyor ?
Ben komple bandozladım konsantreyi :D Sonax aldım adam her çeyrek bir depo suya atılır dedi. Tamam dedim :D
dün f1 den donus yolunda su bitince soguktan g.tüm donunca goz kararı az koymusum demekki üstüne 2 litre antrifz bastım simdi, brazdanda sıcak su dökerim napim :D
Mimarobadayım akşamüstü 4-5 e kadar günlük güneşlik olan yer , şuan çok güzel oldu. Kaç gündür yağmıyor yağmıyor diyordum , tam yağdı :)
An itibariyle 2.kopru anadolu avrupa gecisi cekmekoy sapagi sonrasi pert millet ... zemin bembeyaz
cRc Ramo
07-01-2015, 18:58
TC İstanbul Valiliği @TC_istanbul · 30 dk. 30 dakika önce
Yarından itibare İstanbul'da kar yağışının etkisini yitirmesi beklendiğinden 8 Ocak 2015 Perşembe günü eğitim ve öğretime devam edilecektir.
bilginize..
pendık beyaz kar yagıyo hava soguk yerler hemen beyazladı ve buyuk ıhtımal don olacak
S.Özeren
07-01-2015, 19:18
Avrupa yakası eglenilcek yer var mı öneri ?
bugramutlu
07-01-2015, 19:22
Avrupa yakası eglenilcek yer var mı öneri ?
aynen. var mı bu tarafta stres atıcak yer :D
VTec_king
07-01-2015, 19:41
kartalda kar tuttu ise heryer fenadır :)
Olimpiyat tabi ki : ))
Buarada fişkiyelere sicak su dokmyin anlik cozer + sicaksuyun donma noktasi soguktan daha yuksek yni daha hizli donar :)
Alin bi toplu igne takin guneslige delin oldu bitti .
bugramutlu
07-01-2015, 19:43
Olimpiyat tabi ki : ))
Buarada fişkiyelere sicak su dokmyin anlik cozer + sicaksuyun donma noktasi soguktan daha yuksek yni daha hizli donar :)
Alin bi toplu igne takin guneslige delin oldu bitti .
olimpiyat parkının otopark kısmını kullanabiliyor muyuz ?
Yeditepe tatil etti :)))
Süper oldu bu süper:)
Kurtköy tipiye döndü. iPhone a göre 2 saat Fırtınalı yagacak.
Ist park yolcusu kalmasın bu aksam son ;)
ugurcan52
07-01-2015, 19:46
Okan Hala tatil etmedi ya la :fire:
BurakCengizhanoğlu
07-01-2015, 19:50
Umutla bekliyoruz:)
etmedi kanka :ofk:
Avrupa yakası , eğlenmek için mimarobaya gelin . Ben az önce girdim eve , yerler buz ve kar . Asfalt görünmüyor şuan. Tabi kış lastiği şart.
VTec_king
07-01-2015, 20:08
istanbul parka kimler gidiyor?
bugramutlu
07-01-2015, 20:09
Avrupa yakası , eğlenmek için mimarobaya gelin . Ben az önce girdim eve , yerler buz ve kar . Asfalt görünmüyor şuan. Tabi kış lastiği şart.
söylediğiniz yeri tam bilmiyorum ve açıkçası aklımdaki yer otopark tarzı korkmadan azabileceğim bi yer :D
ugurcan52
07-01-2015, 20:12
Okan yarın tatil olmazsa en az 5 araba pert ...
söylediğiniz yeri tam bilmiyorum ve açıkçası aklımdaki yer otopark tarzı korkmadan azabileceğim bi yer :D
Mimaroba büyükçekmecenin ilerisinde bir yer. Ama boş otopark , arazi gibi bir alan yok , geniş cadde ve sokaklar var . Bol bol yokuş var :)
Pek eğlendik pek eğlendik :D
bugramutlu
07-01-2015, 20:30
Mimaroba büyükçekmecenin ilerisinde bir yer. Ama boş otopark , arazi gibi bir alan yok , geniş cadde ve sokaklar var . Bol bol yokuş var :)
bol yokuş varsa sıkıntılı olur benim için lastiklerim ince olduğu için yazlık olması çok fazla etkilemiyo ama yokuş sıkıntı :) sorunsuzca azıp coşabileceğim at koşurabileceğim geniş meydan arayışı içindeyim ben :D
beyler felaket yağıyor yahu ümranıyede böyle giderse 25 cm garanti :D
bugramutlu
07-01-2015, 20:46
bu taraftan geçtim belliki yok istanbbul park yolları bana göründü kimler var acaba o tarafta ve durum nasıl bilgisi olan var mı boşuna gitmiyim ?
Redfish16V
07-01-2015, 20:50
bu arada 12'si için eskişehir tarafı plan yapanlar beklemede kalsın.o tarafta rekorlar havada uçuşabilir..
Emir yarin ve Cuma Istanbul"un durumu ne olur ?
Yarını hangi mantıkla tatil yapmıyor bunlar?
Sokak araları hep buz tutucak.. Neyse ki yarın sınavım yok
Lastik ince falan diye güvenme burada her yer dona çekti yüzme havuzu döndü öyle diyeyim sana. Kurtköy ana caddeler tuttu. Istanbul park garanti iyidir şu an çünkü saat 17.00 de yağış azken bile fena değildi.
Kis lastiği yoksa sakata gelebilirsin.
salih_560
07-01-2015, 20:58
bu arada 12'si için eskişehir tarafı plan yapanlar beklemede kalsın.o tarafta rekorlar havada uçuşabilir..
Kardeşim bilgilerin için teşekkür bursa tam dediğin gibi oldu cuma ve haftasonu için bilgin var mı bursa yer yer kar şeklinde hava sıcaklığı -4 :)) havayı koklayan adam gibisin valla teşekkür ederim tekrardna bilgiler için :))
Redfish16V
07-01-2015, 21:02
Emir yarin ve Cuma Istanbul"un durumu ne olur ?
soğuk ve bugünün 1 tık altında yağış.10unda güneşle birlikte ısınma süreci başlayacak.
Kardeşim bilgilerin için teşekkür bursa tam dediğin gibi oldu cuma ve haftasonu için bilgin var mı bursa yer yer kar şeklinde hava sıcaklığı -4 :)) havayı koklayan adam gibisin valla teşekkür ederim tekrardna bilgiler için :))
:) 11'e kadar soğuk hakim,istanbuldan inen dekler sizi ara ara vuracak.İstanbulda film bittikten 20dk sonra sizdede biter.Cuma akşamı 1aylık ön görümü yazacağım
bugramutlu
07-01-2015, 21:03
Lastik ince falan diye güvenme burada her yer dona çekti yüzme havuzu döndü öyle diyeyim sana. Kurtköy ana caddeler tuttu. Istanbul park garanti iyidir şu an çünkü saat 17.00 de yağış azken bile fena değildi.
Kis lastiği yoksa sakata gelebilirsin.
teşekkür ederim uyarın için. bakalım birazdan çıkıcam duruma bakarım sıkıntılı olacak gibiyse dönerim değilse artık nerden çıkarım bilmiyorum :D içimde ukte aldığımdan beri 2 kış geçti tadını çıkaramadım :D
salih_560
07-01-2015, 21:04
Hadi inşallah hayırlı haberlerini bekliyor olacağım :)
yucelebeci
07-01-2015, 21:21
Kardeşim ctesi'den itibaren uludağ nasıl varmi tahminin suan zaten pert durumda haftasonu biraz rahatlarmı boyle devam edermi?
ahmet3425
07-01-2015, 21:38
Kartal soganlik da tipi seklinde yagiyor
S.Özeren
07-01-2015, 21:39
Olimpiyat a almıyorlar
F1 durumu nasıl ona göre avrupa yakasindan gelicez
BurakCengizhanoğlu
07-01-2015, 21:39
Olimpiyat a almıyorlar
ya olum siz deli misiniz :D
S.Özeren
07-01-2015, 21:44
Soruya cevap ver la :)
Olimpiyat a almıyorlar
Kurtkoydeyim yoğun yağış devam ediyor ana caddeler de tuttu Çoktan. F1 buradan bir kaç Gömlek üstü oluyor iyi olduğuna eminim şu an
Redfish16V
07-01-2015, 21:52
Kardeşim ctesi'den itibaren uludağ nasıl varmi tahminin suan zaten pert durumda haftasonu biraz rahatlarmı boyle devam edermi?
10 ocaktan sonra daha sakin
onursumer
07-01-2015, 22:05
Biraz once eve geldim picanto bildiginiz donmus bagaj kapagi acildida binebildim euheuhehue
Bati atasehirde olan varmi
hbatuhanc
07-01-2015, 22:56
F1 fena. Nerdesiniz?
BthnKrkt
07-01-2015, 23:08
bence f1 ın dunkı tadı yok zemın cok bozuk sekılde donmus. Ama yol ve gobek guzel yenı dondum. giderken yagıs yoktu donerken ana yol bembeyazdı. Uydukentin içi suan fena zevkli :) Saat 10 gibi samandıra metro tesisinden cıktım kartal tem baglantısı ve sultanbeylı cıkısına akdar temde beyazlamıs tutmustu.
ugurcan52
07-01-2015, 23:28
Okan hala tatil olmadı ya la ; çayırovadayım araba garajdan cıkmaz ak :fire::fire::fire::fire::fire::fire:
BurakCengizhanoğlu
07-01-2015, 23:30
Okan hala tatil olmadı ya la ; çayırovadayım araba garajdan cıkmaz ak :fire::fire::fire::fire::fire::fire:
gebze falan pert oldu aralıksız 30 40 dk dır ciddi yağıyo
ugurcan52
07-01-2015, 23:32
gebze falan pert oldu aralıksız 30 40 dk dır ciddi yağıyo
burdada durum aynı fena halde tipi var ; dun akşamkı hava bunun yanında yaz havası kaldı ; tatil etmezlersede gıtmıcem gibi :D :D
BurakCengizhanoğlu
07-01-2015, 23:34
burdada durum aynı fena halde tipi var ; dun akşamkı hava bunun yanında yaz havası kaldı ; tatil etmezlersede gıtmıcem gibi :D :D
abi benim final var hayatta araba çıkmaz mümkün değil yani.
Sonunda beklenen kari aldik kiyilar 5 cm 10 cm arasi gordu yuksek yerlerde 40 cm iyi geldi istanbulda boyle sogukla gelen kari ozlemisiz.
ugurcan52
07-01-2015, 23:37
abi benim final var hayatta araba çıkmaz mümkün değil yani.
benımde fınal tabıde bute cevırıcem gıdemezsem kar lastıgımde yok yurume gıdıcek halım de yok ; tatil etmeyene saygılar
Daha yağış var mı istanbul için? bu gece ve yarın?
Bu arada valilik yarında ilk ve orta okulları tatil etti. Okan'ın etmemesi isa saçma .
BthnKrkt
07-01-2015, 23:42
okanlılar twitterdan ateş edıyo ama tatil etmeyecekelr sanırım. Bende ederler diye calısmadım dısarı cıktım yarın sabah 8.50 de yalan olucaz.
Bu arada GSİ CLUB a teşekkürler :) bu forumu çekmek kolay olmasa gerek :D
cabriolet
07-01-2015, 23:51
Gurpinar sahilide cok fena kar olmus bugun oraya bi gittimde bayagi eglenceli yermis kar olunca :)
Bu arada lubnan filistin israil de bile kar firtinasi etkili oldu bugun fotolar burda
http://mobile.reuters.com/slideshow?articleId=USRTR4KG7D&irpc=932
Redfish16V
08-01-2015, 00:12
Bu arada lubnan filistin israil de bile kar firtinasi etkili oldu bugun fotolar burda
http://mobile.reuters.com/slideshow?articleId=USRTR4KG7D&irpc=932
2012 tarzında 2015 efsanesi geliyor öyle diyim.. cuma akşamı her şey çözülecek :)
bu hafta kar var mı daha? heryerde farklı gösteriyor hava durumu.
haftabaşı yağmur filan gösteriyor hatta :S
maltepede hala yağıyo don yaptı -6 derece kar lastiği bile zar zor gidiyo :D
Redfish16V
08-01-2015, 00:27
bu hafta kar var mı daha? heryerde farklı gösteriyor hava durumu.
haftabaşı yağmur filan gösteriyor hatta :S
11-13 arası bişey yok.13sistemi kara dönebilir ama 13'ün şanslısı trakya.istanbulun yüksekleri karla karışık yağmur alacaktır.
Bugun yagan 6-7 cm karla bıraz stres attık ;)
Bunada sukur...
Emır,tekrar kar ne zaman gelır?
Sile yolu tepeustu filan yerde zeminde 5cm kar var bildigin ortalik karisik:)
Hala deli gibi yagiyo bu arada
Kurtkoy icin konuşuyorum
Sabah kalktığımda inanamadım ve hala lapa lapa yağıyordu ana cadde baya tutmuş
Yüzümüzü güldürdü bu sabah :)
Mehmet Gazihan
08-01-2015, 06:54
Gece hiç yağmadı ata
Gopda karda yok ole fazla bi sogukta ama yerler buz kayarak geldim ise :D
Sabah 05:30 Merter'den çıktım. -5 gösteriyordu araba ama hissedilen -15'di sanırım :D
Ara yollar komple buz tutmuştu. Haliç'i sorunsuz geçtim buna bende şaşırdım hiç donma yoktu.
Okmeydanı sapağından bağlandım tüm virajlar buzluydu 30-40 km arasında sakin sakin geldim. Lastik olduğu için kayma vs olmadı.
Zekeriyakoy maslak tarafından don dışında bir şey yoktu saat 6da
Ümraniye çekmeköy şile yolu üzerinden kurtköye geldim, yeni yapılan yolu tipi kapatmıştı, 2 şeritli yolda tek şeridi açmışlardı, tipide olunca oda kapandı.
Rampa aşağılardan birinde arabanın biri spin atıp korkuluklara vurdu, durmadan yağarsa bu taraflar değişik olur :)
Forumla Kurtköy tarafına takılmaya gelen olursa haber etsin :) bu gün buralardayım
Ahmet Saraçoğlu
08-01-2015, 07:24
Şimdi beylikdüzünden üsküdara gidicem nasıl orda durum?
Dün gece 11.30-12.30 arası yoldaydım. Bahçeşehirden zeytinburnuna gittim geldim. -4 göstermesine rağmen herhangi bir buzlanma yoktu.
Giderken sahil dönerken TEM'i kullandım. AKOM, hala buzlanma var heryerde diye bağırıyor nasıl iş bu. bugünde -4 ama sorunsuz tüm yollar
AVrupa yakası antalya, anadolu uludag mubarek o kadar fark var..
Antalya da eksiye düştü binaların kuzey gölgesinde kalan yollarda buzlanma var. Rüzgarın etkisiyle -7 civarı hissedilecek bu gece.
Redfish16V
08-01-2015, 08:09
P.S : İstanbul buna benzer bir kar yağışını 22 ocaktan sonra alacaktır.ayın 12'sinde ise çok soğuma olmazsa bol bol yağmur var.
ileride ki kar yağışını merak edenler için güncel
free-hifi
08-01-2015, 08:19
maltepede hala yağıyo don yaptı -6 derece kar lastiği bile zar zor gidiyo :D
Yağmaya devam ediyor kardeşim :D
Dün 23 te kış lastiğide olsa u mumcu yokuşlarında zorlandım 2 de ağır ağır çıktım millet bilinçsiz 1. viteste asılıp duruyorlar çoğu kaldı yokuşlarda
ileride ki kar yağışını merak edenler için güncel
beklentiyi yüksek tutalım mı?
batıdan gelen soğuk havayla doğudan gelen soğuk hava tam istanbulun üzerinde buluşsun, perfect storm oluşsun :D hatasız olsun, mükemmel olsun :D tuzlar tükensin, tüm yollar kar olsun, buz olsun, hep yanlıyalım :D
(sosyal mesajcı arkadaşlara) şaka lan şaka, kimseye bişi olmasın, evsizler var dimi :D
sabah bir uyandım bembeyaz olmus heryer :D
aksam abim sabah arabayla cıkarım diye 2 defa arabayı temizledi aracı yıkanmıs gibi tertemiz bıraktı sabah baktım arababa görünmüyor kardan servisle gitmiş garibim :D
d100 bir cok yeri karlı ara sokaklar pert atasehir misler gibi hala lapa lapa yagıyor yollar bembeyaz arac gecislerinde tekerler bile iz yapmıyor artık öğlene kadar yagsa ne guzel olur rahat 10cm gecicek gibi duruyor
barajlar bayram etsin artık cok sukur
pendik;
https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xpf1/v/t1.0-9/10411090_10152998190479644_876122606930417100_n.jp g?oh=d3280c6298cc6a6e51699f047766f344&oe=556B83F3&__gda__=1430420428_0510937da2761b2c8d5da9ddc158a86 d
atasehir;
https://fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xpf1/v/t1.0-9/10920953_10152998190529644_5386650721685893387_n.j pg?oh=a7d18918a0b117a1bf1f3994ffcbe292&oe=552FDE3C&__gda__=1428503875_15046b5b41da698a09482545c4b2274 b
https://fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xaf1/v/t1.0-9/10891512_10152998190669644_1954372188045031490_n.j pg?oh=a9872486f03dab83be7230ec3d421b97&oe=552AC90E&__gda__=1429566138_d34c51eb56bd4b2c04f886d2cfb9326 f
yarım saatir beylikdüzündede aynı yukardaki son 2 resim gibi yagıyor
Karda tuzda güzel gezdim son bir kaç gündür, arabayı alt üst güzelce yıkatmak istiyorum, Maslak olur Bostancı olur var mı güzel bir yer bildiğiniz?
maltepe tam gaz yagiyor e5 yavas akiyor ...
Topkapi gaziosmanpasa tarafinda bir sey yok an
Sultanciftliginde buzlanma vardi ara caddelerde baska herhangi bir sikinti yok
Şekerpınar'da en az 30 cm kar var ve hala da yağıyor. Akşam köpekleri kızağa bağlayıp eve öyle dönecez.
pendikte birsey yok ama hava kar topluyor
maltepe 1.5 saattir aralıksız yağıyor. metreyle ölçtük araba üstlerinde 9cm kar var :D
ugurcan52
08-01-2015, 09:04
Çayırovada yolda 1 karıştan fazla kar var ve hala yağıyor , delindi mübarek
Çekmeköy Reşadiye de 15 cm i geçik kar var akşam ormanı yakmazsak mangal resimlerini atıcam :D
Bu kadar soğuk içeren bi sistem zor gelir
Lakin yağışlar DEK olduğu için bölgesel oluyor iyi yağış yapar ama sinir bozucudur..
uzun vadeli siklonik olsa idi şu an evden çıkamazdı tüm İstanbul
Avrupa yakası nerdeyse komple Anadolu yakasını kedi gibi izliyor tık yok :)
BthnKrkt
08-01-2015, 09:18
İStanbulpark fenalar fenası
İstanbulpark'ın içinde hayat durdu :D
Ya beyler foto,vidyo bişiler koyuverin gelemeyenlerin ameli körlensin :D
free-hifi
08-01-2015, 09:48
aynen fena yazacağınıza resim atın :D
Eyüp'te sabah güneş açmıştı ancak tekrar başladı yavaş yavaş yağıyor.
yeşilpınar da güneş var kar aheste aheste yağıyor. birde ayaz mevcut ki sorma :D
Suan viaport un ordayım inanılmaz güzel lapa lapa ka4 yagiyor yok bu kadar güzellik. .şimdi istanbulparkin oraya doğru gidicem.
BthnKrkt
08-01-2015, 11:36
https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xpa1/v/t34.0-12/10917701_10204937470110974_125955313_n.jpg?oh=df38 af2aff4b0b5de4088d40834ccd01&oe=54B08E7D&__gda__=1420857068_19d3cec6967cf6691834747e3d7f1f6 3
https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xpa1/v/t34.0-12/10913061_10204937470030972_250559344_n.jpg?oh=2dbf babf4f8da8e66ebe3417b037b9e5&oe=54AFC7AF&__gda__=1420857534_cb6585d68b3eb21004eb41c508dc79e 5
https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xpa1/v/t34.0-12/10917701_10204937470110974_125955313_n.jpg?oh=df38 af2aff4b0b5de4088d40834ccd01&oe=54B08E7D&__gda__=1420857068_19d3cec6967cf6691834747e3d7f1f6 3
https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xpa1/v/t34.0-12/10913061_10204937470030972_250559344_n.jpg?oh=2dbf babf4f8da8e66ebe3417b037b9e5&oe=54AFC7AF&__gda__=1420857534_cb6585d68b3eb21004eb41c508dc79e 5
Audi 100 un detaylı fotoları varmı cok güzel maşallah :)
Kayisdaginda bizim offroad araçlarından biri devrildi kurtarma operasyonu yapıyoruz. ..foto linkte büyük çıktığından ceza yedim
http://i1106.photobucket.com/albums/h377/yan5335/Mobile%20Uploads/20150108_133215_zpsfvoxwvia.jpg
ugurcan52
08-01-2015, 13:10
akfırattayım fenalar fenası okula gitmeden dönüyorum
arabanın arkasına 2 çuval kömür attım tadından yenmiyor :D
salih_560
08-01-2015, 13:38
Kardeşim bursa için son durum nedir acaba hayırlı bi haber var mj ?? :)