Orijinalini görmek için tıklayınız : 2008 Hatchback wrx hakkında görüşleriniz?
Şuan ki aracımı satıp 2008 ve üstü hatchback wrx almayı düşünüyorum.
Kullanan arkadaşların veya bilenlerin araç hakkınaki yorumlarını almak istedim. Şahsen amacım 300-350 hp arası kullanmak (yükleme uzun vadede olacak tabiki... )
bunun için biraz da olsa şüpheliyim şansızmandır motordur yüklemeden sonra sıkıntı çıkartması beklenir mi? Aldığıma değecek bir araç mıdır vs... yorumlarınızı bekliyorum :confused:
2,5 lt kullanım maalıyetlerı olarak daha kulfetlı, müsrif ve hantal bi araba bunun yerine nacizane fikrim temiz düzgün bütçene uygun model yılında 2.0 stı lara bakman olacak
Aslında ej255 ler hakkında çok çalışma yok gibi. Yani bu araçlarda kesin bizim ej20 ler gini 300hp leri geçiyordur.
Aslında ej255 ler hakkında çok çalışma yok gibi. Yani bu araçlarda kesin bizim ej20 ler gini 300hp leri geçiyordur.
valla aynen oyle ben daha bi tane gördüm 2,5 wrx e para harcayan oda net te bi yerde satılıklardamıydı neydi işte alanı kesmiyor satıyor kıvamında bi araba sanki benim gözümde
bilgi amaçlı şöle bişi var
Subaru Impreza 2.5 WRX 2009 Model 70.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Mavi renk - 24373967 (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-subaru-impreza-subaru-impreza-2-5-wrx-yeni-kasa/detay)
2,5 lt kullanım maalıyetlerı olarak daha kulfetlı, müsrif ve hantal bi araba bunun yerine nacizane fikrim temiz düzgün bütçene uygun model yılında 2.0 stı lara bakman olacak
Benimde kafamdaki oydu fakat temiz sti bulmak gercekten sikinti 2.5 wrxlerle fazla oynayan olmadigini gordugum icin mantikli gibi geldi
bilgi amaçlı şöle bişi var
Subaru Impreza 2.5 WRX 2009 Model 70.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Mavi renk - 24373967 (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-subaru-impreza-subaru-impreza-2-5-wrx-yeni-kasa/detay)
Ayni ilani bende inceledim 345hp hic fena degil bana gore tatmin konusu ise kisiden kisiye gore dehgisiyor beni tatmin etmeyecegini sanmiyorum. Suan kullandigim araba yla arasinda daglar oldugunu dusunursek en az 2-3 yil idare eder diye dusunuyorum :)
Yok mu koskoca tt de bi wrx modlayan :)
dostum ben daha önce böle bi arabaya motor yaptım( parcalarını temın ettım).. almamanı tavsıye ederım..
sebebi su. bi kere emmemanıfoldu plastık iğrenc debrıyaj seti zor bulunan ters baskı vs vs ıntercolırı inanılmaz ufak..böle bi araba alıp onunde ufak caplı bş proje yapmaya kalktın anda.. en kötu sedan 2,5 sti nin üstüne cıkıcaktır maaliyeti..
genede para senın zevk senın...gucun yetıosa sti hatcback al. alamıyosan 2.5 sti al derim..2006 2007 olarak..
dostum ben daha önce böle bi arabaya motor yaptım( parcalarını temın ettım).. almamanı tavsıye ederım..
sebebi su. bi kere emmemanıfoldu plastık iğrenc debrıyaj seti zor bulunan ters baskı vs vs ıntercolırı inanılmaz ufak..böle bi araba alıp onunde ufak caplı bş proje yapmaya kalktın anda.. en kötu sedan 2,5 sti nin üstüne cıkıcaktır maaliyeti..
genede para senın zevk senın...gucun yetıosa sti hatcback al. alamıyosan 2.5 sti al derim..2006 2007 olarak..
Oncelikle cevabiniz icin cok sagolun
Butce belli 50 binTL fakat 2006-07 stilari o fiyata bulmak imkansiz
Dogal olarak bir alt modele bakmak gerekiyor onunda temizini dusuk kmsini bulmak sikinti 2005 2004 lerde temiz arac kovalamaya baslicam gibi gozukuyor
Galiba herkes ayni fikirde sti olsun bizim olsun diyo :)
Onerebileceginiz bir arac var mi peki? :)
cok radıkal bu kararınız aslında.. tavsıye edebileceğim arabalar tabiki var size p.m olarak atıcam..
cok radıkal bu kararınız aslında.. tavsıye edebileceğim arabalar tabiki var size p.m olarak atıcam..
Tesekkurler
Baska tavsiye eden varsa bekliyorum :)
Sti konusunda hem fikiriz fakat bug eye mı yoksa 2004-2005 mi?
Daha açık konuşmak gerekirse aralarında ki fark nedir aradaki fiyat farkına değer mi ?
Sti konusunda hem fikiriz fakat bug eye mı yoksa 2004-2005 mi?
Daha açık konuşmak gerekirse aralarında ki fark nedir aradaki fiyat farkına değer mi ?
hangisi düzgünse o
fiyatları ***** çok değişken ekstralarına kasa ve geçmiş durumuna göre çok çok değişken var bilinen referanslı arabalara bakmakta fayda var allah gonlune gore versın kardesım
hangisi düzgünse o
fiyatları ***** çok değişken ekstralarına kasa ve geçmiş durumuna göre çok çok değişken var bilinen referanslı arabalara bakmakta fayda var allah gonlune gore versın kardesım
zaten 19 tane ilan var aralarında en mantıklısı bu gibi duruyor bilen tanıyan var mıdır?
Subaru Impreza 2.0 WRX STi 2004 Model 49.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Lacivert renk - 66640574 (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-subaru-cok-temiz-ppp-66640574/detay#)
sen bu konunun sılınmesını rica et mod arkadaslardan sonrada duzgun temız alınık stı dıye konu ac daha cok ıs gorur bence
denizoglu
01-01-2012, 11:40
Ankara dan bir arkadaş önce bizimle görüşüp fiyat konustu ve gidip bir tane aldı 2008 wrx.bizden de hepsi 2008 olmak kaydıyla sti şanzıman,diferansiyel ve komple yürüyen aldı.bu hafta hepsi takılıyor,görmek lazım.
GokhanE.
02-01-2012, 21:06
2008 wrx: sevdiğim ustam ve abimin deyişiyle "subarunun yüzkarası",emme manifoldu,intercooleri bunlar arabayı yüklerken yaşıyacagınız birincil sıkıntılar esas sıkıntı ise 'can-bus' sistemi.alırsanız yüklemeyi unutun.2008 kasayi yürüyenle beraber 300-350 beygir yapacagınız fiyata 2008 sti alırsınız. :icon_tup:
Zaten konu içinde tartışılırken vazgeçmişsiniz,ben kendi arkadaşımı vazgeçiremedim en azından siz yorumlara kulak vermişsiniz :)
2004 ve 2006 kasa arasında gidip geliyorsunuz sanırım,bu iki kasanın wrx ini alacağınıza arkadaşımın 2002 bugeye STİ ini verebiliriz size,ilgilenirseniz p.m. atın ;)
istediğiniz gibi bir araç bulursunuz umarım...