Orijinalini görmek için tıklayınız : Clio sport yada 1,6 16V Hakkında Bildikleriniz
Her nekadar honda hastası biri olsamda şu piyasadaki fiyatlardan dolayı nefret ettirdiler 96-97 model arabaya 16-18 milyar paralar istiyorlar.
HB 4 kapı yada tek kapı clio 2000-2002 model arası nasıldır.
4 kapı ile tek kapı arasında motorda bir farklılık varmı?
4 kapı olup sunrooflu olan modeller var onlar hangisi olarak geçiyor?
Satışı kolaymıdır çok uğraştırırmıdır. 2000-2002 model arası nekadar eder eli yüzü düzgün bir araç? Varsa bildiğiniz Tavsiye edeceğiniz link atarsanız sevinirim
honda kadar çabuk satamazsın fakat konforlu ekonomik bir araçtır
mehmetRS
15-11-2011, 14:14
cok konforlu ve gideride sanılanın aksine oldukca iyi bir araçtır. Parçaları ucuzdur, kolay kolay sıkıntı cıkarmaz, filtre miltre takıldığında rolanti valfi arızası olabiliyor, bunların bir nevi hastalıgı diyebiliriz aslında.. şanzıman oranları kısadır akranlarına göre.. sizi mutlu edecektir. 12-13 arası tertemiz birşey bulabilirsiniz. 15 bin diyen uyanıklardan uzak durun:)
bu yukarıda bahsettiğim 1.6 16V tek kapı olanlar için, 1.6 16V dört kapılarda da k4m kodlu motor olması lazım, onlar içinde motor bakımından aynı şey geçerli fakat, tek kapı olan kasalar, 4 kapıya nazaran süspansiyon olarak biraz serttir. Denemesi bir dalgınlık sonucu 150 km süratle yapılmak zorunda kalınmıstır:) Halen hayattayım şükürler olsun, 4 kapılı bir clioda buna benzer bir şeyi 100 km gibi bir süratle denemeye kalktık, arabayı yola sokana kadar akla karayı sectik diyebilirim.
Tek kapı iyidir ;)
edit : 4 kapılı clioya sahip dostlarım alınmasın, amac kötülemek v.s. değil sadece kişisel gözlem.
mkt clıo alana kadar 206 quık al :)
2000-2002 arasında 1.6 16V sadece tek kapı olarak var.Yada ben hiç görmedim şimdiye kadar.Dört kapıları 8V dir.Oldukça ekonomik ve gideri tatmin edici araçlardır.Motoru kolay kolay mekanik arıza vermez düzgün bakılırsa.Sensör arızaları verebilir zaman zaman.Renault ta pahalıdır azcık ama dışardan orjinal parçayı ucuza alabilirsiniz.Ben 2003 ve üstü modellerini tavsiye ederim.Donanım olarak daha iyidirler.
clio hakkında bilgi istenirken ben de 206 quik al diycem, 1 yıl kullandım, deli gibi gider, sorun çıkartmaz, donanım desen şimdinin birçok arabasında yok, görüntüsü iyi, o paralara daha ne olsun? :)
Renault Clio 1.6 RXT 2000 Model 12.500 TL Galeriden satılık ikinci el Siyah renk - 62364322 (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-nazarotomotiv-guvencesiyle-clio-1-6-rxt-orjinal-arayanlara-62364322/detay/#)
Renault Clio 1.6 16V 2001 Model 12.500 TL Galeriden satılık ikinci el Gümüş Gri renk - 64063459 (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-2001-sunroof-lu-clio-1-6-16v-sport-64063459/detay/)
4 kapı tercihimdir klima+abs+4 cam otomatik zaten hemen hepsinde sunroof olmasada olur
clıo al da sana saplayım hahahaha:):):)
206 quick diyenler 1.6 sport clio kullandınızmı?
mkt clıo alana kadar 206 quık al :)
olm pejo alacak olsam pejo sorardım.Binmem ben pejo ya. En azından clio iyidir.parçası felanda ucuz.
4 kapı olanlar hangileri vay arkadaş 4 kapı sunrooflu vardı 2 tane favorileirmde satılmış.bulamıyorum
206 quick diyenler 1.6 sport clio kullandınızmı?
evet kullandım 206 quıkle gecıyordum cok rahat clıo ları:D
206 yol tutmaz,yürümez,park eden clioları geçiodun galiba ben ağzına kadar dolu 206 quicki tesbih yapıp çektiğimi hatırlıorum da
BTH & 206 rolling - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=zGRrQoOwBDQ)
clio chip flitre eksoz kapak taşlama idi
206 eksantriğe kadar ne varsa vardı arabada sahibinin sölediğine göre gti larla yuruodu ama 1.6 sport clioyu erken bastıgı halde geçememişti
derdim onu bunu geçmek deil.Öyle olsa daha farklı arabalara bakardım.Honda sevdasına gittik hep eski model arabalara bindik.artık biraz model yükseltelim diyorum.
pepecura
15-11-2011, 14:34
206 quık sporttan pahalıdır..
derdim onu bunu geçmek deil.Öyle olsa daha farklı arabalara bakardım.Honda sevdasına gittik hep eski model arabalara bindik.artık biraz model yükseltelim diyorum.
pişman olmıyacaksın clio alırsan eğer konforu olsun az yakması olsun seni gayet tatmin edicektir tek - si ikinci elinin biraz yavaş olması
clıo,egsoz fılıtre
206,egsoz var dı sadece bn bu halde gecıyordum clıo ları .hepsıde bakımlı araclardı..
Uçuk fiyat çekilmezse bence 2. elide gayet iyi clioların...
Ben ilanı açtım 1 hafta içerisinde sattım... :)
pişman olmıyacaksın clio alırsan eğer konforu olsun az yakması olsun seni gayet tatmin edicektir tek - si ikinci elinin biraz yavaş olması
Her malın bir alıcısı vardır kanka.Temiz olduktan sonra elbet satılır.Pejo alanlarıda görüyoruz.Sıfır araba alıp evlat ediniyorlar:D satamıyorlar ahahaha:hahaha:
Her malın bir alıcısı vardır kanka.Temiz olduktan sonra elbet satılır.Pejo alanlarıda görüyoruz.Sıfır araba alıp evlat ediniyorlar:D satamıyorlar ahahaha:hahaha:
aynen öle hayatımda peugeot kadar sıkıntılı bir araba görmedim renaulta da bındım peugeot ada bınıorum renaultun s.kini yiyim dıorum :) 5 sene bindim canını aldım sadece yağ su benzin Allah ıma sukurler olsun hiç masraf cıkarmadı başıma peugeota bınıoruz ilk 2 ay haftada bir kulak kırdı aks çıktı sonra çözdük işi :)
kılıo yu al :) aldıgın gun adana ya gelecem hemen deneyelım :D
clıo,egsoz fılıtre
206,egsoz var dı sadece bn bu halde gecıyordum clıo ları .hepsıde bakımlı araclardı..
video varmı?bak ben ne guzel video koydum 206 geçtiğimin varsa videon koy izliyelim helal olsun yürümeyen teneke ile yuruyen tenekeyı geçmiş diyelim.
Clio 206ya boyun bükmez yaw...Motor karakteristikleri baya baya benzer 2 araç ...
video varmı?bak ben ne guzel video koydum 206 geçtiğimin varsa videon koy izliyelim helal olsun yürümeyen teneke ile yuruyen tenekeyı geçmiş diyelim.
kardesım 5-6 sene oldu arabayı satalı video ya baktımda bulamadım bnm 206 geregınden fazla iyi gıdıyordu hatta 106 ların arkasında gıdıyordum 2 boy;) bılen bılıyor zatn ne yazıkkı video yok kac senelık olay bunlar..
bak sana 2006 senesinin videosunu koydum ;) benim cliolarımda hep 106 larla yürümüştü ki bu videonun çekildiğinin ertesi günü körfezde draglardaydık ogün 2. olmuştuk gti sınıfında başka bir cliomuz sadece son la hiçbir zaman gti,vti,vti,gsi lar dışında hiçbir 1.6 ya geçilmedi geçilmezde bugun başka bıryerde daha yazdım 206 rc si dışında yuruyen hiçbir modeli yok!yürümesini geçtim ki MKT ta yürümesi için istemiomuş 206 nın clio ile konfor,ekonomi,yol tutuş bazında yarışabileceği hiçbir özelliği yok fanatikliğe bence gerek yok
çok mantıklı araçlar bence hayırlısı olsun.
bak sana 2006 senesinin videosunu koydum ;) benim cliolarımda hep 106 larla yürümüştü ki bu videonun çekildiğinin ertesi günü körfezde draglardaydık ogün 2. olmuştuk gti sınıfında başka bir cliomuz sadece son la hiçbir zaman gti,vti,vti,gsi lar dışında hiçbir 1.6 ya geçilmedi geçilmezde bugun başka bıryerde daha yazdım 206 rc si dışında yuruyen hiçbir modeli yok!yürümesini geçtim ki MKT ta yürümesi için istemiomuş 206 nın clio ile konfor,ekonomi,yol tutuş bazında yarışabileceği hiçbir özelliği yok fanatikliğe bence gerek yok
senın arsıv baya saglammıs dostum gecmıste gectıklerımın vıdeolarını saklıyacak olsaydık harddısk te yer kalmazdı:D 206 nın yol tutusu ıyı degıldı bunu da herkes bılıyordu o konuda clıo daha ıyıdır ona birsey dedıgım yok bn clıo da surdum fakat bnm kendı aracım daha cok tatmın edıyordu. ;) zevkler ve renkler tartısılmaz :icon_tup:
senın arsıv baya saglammıs dostum gecmıste gectıklerımın vıdeolarını saklıyacak olsaydık harddısk te yer kalmazdı:D 206 nın yol tutusu ıyı degıldı bunu da herkes bılıyordu o konuda clıo daha ıyıdır ona birsey dedıgım yok bn clıo da surdum fakat bnm kendı aracım daha cok tatmın edıyordu. ;) zevkler ve renkler tartısılmaz :icon_tup:
tabikide zevkler ;) ama testlerede bakarsan clio her türlü bir kaç gömlek üstün 206 dan :)
Kardeşim karşında en iyi örnek benim sanırsam. 1 senede 4-5 tane hondam oldu EK ve EG kasaya bindim en son arabamı sattım 2 ay baktım ama aynen aşırı yüksek fiyatlar farklı bişe alıyım dedim 2001 clio aldım bende donanım hondayla kıyaslanamayacak kadar iyiydi. Yol tutuşunun bu kadar iyi olacağını tahmin etmezdim ama gayet güzel fiyatına göre. Birazcık çok ses alıyo içeri o ayrı. Ama 2001 model değişen boya olmayan bi clioyu tahmin edemiyceğin güzel bi fiyata aldım 13-14 yüksek bence ama boyasız temiz güzel bi araba alınır. Gidişi filan gayet tatmin eder 15 bin tl lik bir Hondadan donanım olarakta model olarakta altta kalan yanı yok bi çok özelliğide üstün. Satmaya gelince 15 istersen aylarca kalır ilanda ama araban temizse ve makul fiyat istersen satılmıycak bi araba yoktur. Bence alınabilcek çok güzel bi araçtır. Tek kapılar 1.6 16v diye geçer 16 v 110 HP Klima,Yol bilgisayarı,ABS,4 Airbag standart özellikleridir. Sunroof opsiyonel 2001 ve sonrasında var. Diğer özellikleri aynı hepsinde koltuk hariç. 4 kapılarda en iyi donanım RXT dir 1.6 RXT ler 90 HP 8 Valftir. Ama donanım olarak aynı sayılır. 4 kapı alacaksanda 1.4 16 valfler var 1.4 RXT diye geçer onlarda 98 HP Sunrooflu olan modelleri var onların. Parça fiyatları çok ucuz misal arka stop sıfırı 80 TL tanesi. Sormak istediğin filan bişey olursa yardımcı olabilirim Hondadan renoya geçen bir kullanıcı olarak.
bugun başka bıryerde daha yazdım 206 rc si dışında yuruyen hiçbir modeli yok!
nie böle dedin kanka 106 gti lar var işte :D üstelik hondanın 1.6 vti motorunun yanına 2.0 rc motorunu kıyaslarsak 206 rc de bence o hacime göre hakkını veremiyor :)
bende 1.6 16v clio ve corsa gsi arasında gidip geliyorum ama 2.eli olmadığından güvenemiyorum belki bu işine yarar dostum
Renault Clio 1.6 16V 2000 Model 13.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Lacivert renk - 52025516 (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-2-sahibinden-orjinal-renault-clio-52025516/detay/)
nie böle dedin kanka 106 gti lar var işte :D üstelik hondanın 1.6 vti motorunun yanına 2.0 rc motorunu kıyaslarsak 206 rc de bence o hacime göre hakkını veremiyor :)
kanka 206 için dedim onu,206 nın modelleri quick,gti,rc zaten kanka bizim gördüğümüz 206 gti lar aslında 206 xsi,rc ler gti mış bir yerde okumuştum ama kaynağı hatırlamıyorum
bana göre peugeot un gti adını hak eden 3 arabası var
205 1.9 gti
106 gti
306 gti
205 1.9 gti
106 gti
306 gti
Kesinlikle aynı düşüncedeyim...:icon_tup:
kanka 206 için dedim onu,206 nın modelleri quick,gti,rc zaten kanka bizim gördüğümüz 206 gti lar aslında 206 xsi,rc ler gti mış bir yerde okumuştum ama kaynağı hatırlamıyorum
205 1.9 gti
106 gti
306 gti
:icon_tup: pugun geneline söledin sandım yavrum öpüldün :D konuyu çip etmiyelim,,:)
Kesinlikle aynı düşüncedeyim...:icon_tup:
semt çekmiştir :)
semt çekmiştir :)
Eyvallah... :D :)
1.4 16V olanlar var ben onlarla ilgileniyorum 4 kapı RXT donanımlısı sanırım clio nun en yuksek donanımı.. 98 hp bi kac kez kullanmıslıgımız var. tadı damagımdadır serilik olarak birşey diyemem ama donanımı olsun konforu olsun clio diye basit gordugumuz aractan beklenmeyecek duzeyde. sanırım bu araclar turkiyede imal edilmedi. RXT ler fransadan ithal diye biliyorum yanlıs olabılır!
cift kapısı ve sun roof olursa tam benım kalemım. 1.6 16V ler hakkında bırsey dıyemıycem ama 1.4 ten daha performanslı olacagı kesın. gerı kalanıda aynıdır sanırım.
10 lira isteyende var 15 isteyende ama su anda piyasasınca bence 12 13 ler ideal.
12-13 lira param var 4 kapı tercih edecem ama tek kapıda olur sorun deil. bu paralara bi kaç parçası boyalı olsun okadar mühim değil.Değişen olmasın paneli felan ellenmemiş olsun yeter.sonuçta piyasası belli olan araçlar.1 sene kadar yağını suyunu değişip binsem yeter bana .sonrasında zaten satıp yine honda alacam. clio alıp koşturacak değilim.
bende 1.6 16v clio ve corsa gsi arasında gidip geliyorum ama 2.eli olmadığından güvenemiyorum belki bu işine yarar dostum
Renault Clio 1.6 16V 2000 Model 13.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Lacivert renk - 52025516 (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-2-sahibinden-orjinal-renault-clio-52025516/detay/)
bu ilandaki aracı görebilme şansın oldumu? resimlerde gayet hoş ama varmı gözüne çarpan bir eksiği gediği.Adanadan taa oralara gelipte boş dönmek istemiyorum
o paralara çok rahat bulursun ;)
kesinlikle tavisye ederim 3 sene kullandım parsına göre donanım çok iyi performansı tatmin eder yakıt sarfiyatı çok iyi parça fiyatları uygun boş cıvıclere 15-17 isterlerken benin aldığım araçta 4 airbag klima deri tavan yol bilgisayarı vs vs vardı 13000 e almıştım
bu ilandaki aracı görebilme şansın oldumu? resimlerde gayet hoş ama varmı gözüne çarpan bir eksiği gediği.Adanadan taa oralara gelipte boş dönmek istemiyorum
gidip görmedim, üsküdarda olan arkadaşlardan yardım isteyelim ;) eğer olumlu bişi olursa ona göre hareket edersin hiç kimse gitmezse bakmaya ben giderim bnm mesafe baya bi var çünkü :)
sunroof lu ama :( hafif bi kaza sonucu airbag acmıs..
Renault Clio 1.4 RXT 2001 Model 12.750 TL Sahibinden satılık ikinci el Mor renk - 56277679 (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-sahibinden-biniciye-clio-56277679/detay/)
redlinemst
15-11-2011, 17:25
2-3 sene öncesine kadar bilmiyordum bu kadar iyi araba olduklarını,binene kadar :) Bi abimiz almıştı 60 bin kmde çok temiz bir araçtı.Sahilde 3 kişiydik ama inanılmaz bitiriyodu vitesleri çok seriydi baya şaşırmıştım :D ve yakıtı çok ekonomikdi.
Param olsa kesinlikle bakarım,yani alıncak arabalar :icon_tup:
2-3 sene öncesine kadar bilmiyordum bu kadar iyi araba olduklarını,binene kadar :) Bi abimiz almıştı 60 bin kmde çok temiz bir araçtı.Sahilde 3 kişiydik ama inanılmaz bitiriyodu vitesleri çok seriydi baya şaşırmıştım :D ve yakıtı çok ekonomikdi.
Param olsa kesinlikle bakarım,yani alıncak arabalar :icon_tup:
ben 2005 senesinde mecbur kalıp almıştım hiç bilmediğim bir arabaydı piyasada yapılısı yok denicek kadar azdı küfür ede ede aldım bütçem ona el verdiği için direksiyona oturdugum an vay be guzel arabaymış iyiki almışım dedim :)
Renault Clio 1.6 RXT 2000 Model 14.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Mor renk - 64270482 (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-clioooooooooo-64270482/detay/)
Şimdi bu araç 8V mi 16V mi? diğerleri 110hp bu 90hp mi?
ulan ethem :D 206 quik kumda oynasın lan :D düzgün giden bi clio sport 206 gti geçiyodu olm adanada :D
Renault Clio 1.6 RXT 2000 Model 14.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Mor renk - 64270482 (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-clioooooooooo-64270482/detay/)
Şimdi bu araç 8V mi 16V mi? diğerleri 110hp bu 90hp mi?
Bi önceki sayfada uzunca birşeyler yazdım onu bi oku bak bu araba 1.6 RXT 8 valf 90 HP. 4 Kapı alacaksan 1.4 RXT lere bak onlar 1.4 16 Valf 98 HP
sahibi ile görüştüm 16V dio bikaç kişi de 16V dio 2000 model öncesi 8V oluyomuş bir kişide öyle söyledi.
redlinemst
15-11-2011, 20:16
ben 2005 senesinde mecbur kalıp almıştım hiç bilmediğim bir arabaydı piyasada yapılısı yok denicek kadar azdı küfür ede ede aldım bütçem ona el verdiği için direksiyona oturdugum an vay be guzel arabaymış iyiki almışım dedim :)
neye niye ne kısmet olmuş sizinki :D olsun güzel bi tecrübe olmuş :)
ARMADA_FB
15-11-2011, 21:11
sahibi ile görüştüm 16V dio bikaç kişi de 16V dio 2000 model öncesi 8V oluyomuş bir kişide öyle söyledi.
8 dir büyük ihtimalle 1.6 rxt güya en dolusu 8v ama . RXT içindede versiyon farkı varmıdır tam bir bilmece 2002 kasalarda 1.6 16v dynamique geçen 4 kapılar dahadolu 4 airbag dijital klima(nadir) mercekli orjinal farlar(çok nadir) abs sunroof 16 bin tl üstü onlarda genelde bende araç arıyorum bir yandan inceleme imkanım oldu
2001 1.4 16v iken 2001 1.6 8v koymazlar heralde. aslında en saglıklısı reno servisten ogrenmek sanırım. cok fazla donanım paket secenklerı var karısması cok normal bence.
pug lafı geçince geleyim dedim :D:D pug'lar sorunlu arabalar değil narin arabalar çoğunun canı alınmış arabalar sıradan arabası da böyle spor arabası da.
bi japon sağlamlığı yok orası ayrı. ama bu pug'un kötü olduğundan değil japonun çok çok kaliteli olmasından:D
mustafa hakkında hayırlısı kardeşim. 4kapı clio satışı pekte kötü değildir diye düşünüyorum.
poşetçay
15-11-2011, 22:38
hondalar uçtu gidio hayırlı inişler çakılmasınlarda pug zewkli bi araba vts yi yeni sattım 2004 model cilio kullandım 1 sene kadar bakımı dışında bişey yapmadım yakıtı az 3.5lik yay ile güzel yol tutuodu 4 kapı makyajlısını bulabilirsen satışıda kolay olur performansı tatminkar kat iptali yaptında sorun çıkabilio denedim araçlarda bi tek geçen 206ouikti vti vts gti si crx fln hariç tabiki
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-clio-1-4-16v-privilege-43582706/detay/
mkt bu nasıl?
Renault Clio 1.4 RXT 2001 Model 13.900 TL Sahibinden satılık ikinci el Gri renk - 57455998 (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-sahibinden-masrafsiz-clio-57455998/detay/)
Renault Clio 1.4 RXT 2001 Model 9.000 TL Galeriden satılık ikinci el Gri renk - 61605604 (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-ankara-vergi-dairesi-baskanligi-hacizli-arac-satisi-61605604/detay/)
bide bu var ama ilgilenilirmi bilmiyorum.
16V mi 8V mi öğrenmek için motor numarasının başındaki 3 basamağı sorun.K4M se 1.6 16V,K7M se 1.6 8V,K4J ise de 1.4 16V dir.
16V mi 8V mi öğrenmek için motor numarasının başındaki 3 basamağı sorun.K4M se 1.6 16V,K7M se 1.6 8V,K4J ise de 1.4 16V dir.
işte kesin bilgi..
peki bilenlere soralım.
bazı rxt ler modelleri aynı olmasına ragmen bazılarında optik far bazılarinda normal far var. bu neden oluyo ?
rxt lerin hepsinde sis varmı ?
Burda 1.4 RXT ler için konuşabilirim sadece.1.6 8V RXT ler hakkında fazla bilgim yok.
K4J RXT ler de sadece sunroof ve alaşım jant opsiyoneldir.Diğer tüm donanım standart.Benim gördüğüm tüm 1.6 RXT ler optik farlıydı şimdiye kadar.Belki kaza sonucu daha ucuz olan H4 farla değişmiş olabilir.
1.6 RXT diye geçen modellerin hepsi 4 kapı ve 8 Valftir.
16 Valf olanlar sadece sport olandır onlarda tek kapı zaten.
Yani 1.6 alınacaksa baz dedikleri 2002 ve altı kasalarda 1.6 4 kapı olupta 16 valf olan yok.
1.4 RXT ler hepsi 16 valf...
bu durumda eğer donanım rxt olucaksa 1.4 almak daha mantıklı ?
Kesinlikle 4 kapı olacaksa en mantıklısı 1.4 16V RXT ler.Hem performans,hem yakıt hem de vergi avantajı var.
Kesinlikle 4 kapı olacaksa en mantıklısı 1.4 16V RXT ler.Hem performans,hem yakıt hem de vergi avantajı var.
şşşş tamam piyasa yukseltmeye gerek yok 1 2 ay daha bu seyirde gitsin :)
engin16gti
17-11-2011, 15:06
206 yol tutmaz,yürümez,park eden clioları geçiodun galiba ben ağzına kadar dolu 206 quicki tesbih yapıp çektiğimi hatırlıorum da
BTH & 206 rolling - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=zGRrQoOwBDQ)
clio chip flitre eksoz kapak taşlama idi
206 eksantriğe kadar ne varsa vardı arabada sahibinin sölediğine göre gti larla yuruodu ama 1.6 sport clioyu erken bastıgı halde geçememişti
çekilen araç clio mu?
şu 1.6 sportdan yengemde var haftada 1-2 kullanıyorum yürürü ne iyi arabaymış haberimiz yokmuş, pehh
çekilen araç clio mu?
bu arada bir kendini tanıtsaydın iyi olurdu sanki
tavsiye ederim..peugeot kullanan arkadaşlarım alınmasın çok daha sağlam, sorunsuzdur :)
Bu araba bizim firmadan satıldı, takasa almıştık yakın bir arkadaşıma sattım bulunabilecek en güzel sportlardan biridir birebir kefilim, sağ yan kısmı boyalıdır, değişen parça yoktur, arkadaşım çok masraf yaptı güzelleştirdi, bakımları triggeri bilmemnesi hep yenidir. sıkıntısı yoktur problemsizdir sizin için ayrıca görüşebilirimde.
Clio sporta 1.5 sene bindim, hiç sorun çıkarmadı, gidişide gayet tatminkardı. özellikle yakıt mükemmeldiki 30 tl ile ortalama 110-115 km şehir içi yol yapıyordum yarı normal yarı gazlayarak. o sınıfta ve modelde donanımı çok yüksektir. ve çok sağlam bir araba Allah kimsenin başına vermesin küçümsenmeyecek bir kaza yaptım gerçekten 2000 model 11 yaşında araba için çok sağlamdı karodeseri
Dipnot ESEEERR sana sesleniyorum bu aşağıda yazacaklarım sana ama arkadaşlarda hayatımdaki tesadüfü okuyabilirler
Kardeşim benim arabam 2000 modeldi 126.000 km'deydi pert olduğunda ve plakam 34 HTE 04'tü ve inanılmaz rastlantı ile izmirde satılık bir araba var oda clio sport oda 2000 model oda 126.000 kmde oda lacivert ve onun plakasıda 35 HTE 04 böyle birşey varmı???
İlan linki
Renault Clio 1.6 16V 2000 Model 16.100 TL Sahibinden satılık ikinci el Lacivert renk - 64276095 (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-i-love-clio-64276095/detay/#close)
Benim eski aracım
http://i56.tinypic.com/21oc60k.jpg
http://i53.tinypic.com/xoqdyr.jpg
Clio sporta 1.5 sene bindim, hiç sorun çıkarmadı, gidişide gayet tatminkardı. özellikle yakıt mükemmeldiki 30 tl ile ortalama 110-115 km şehir içi yol yapıyordum yarı normal yarı gazlayarak. o sınıfta ve modelde donanımı çok yüksektir. ve çok sağlam bir araba Allah kimsenin başına vermesin küçümsenmeyecek bir kaza yaptım gerçekten 2000 model 11 yaşında araba için çok sağlamdı karodeseri
Dipnot ESEEERR sana sesleniyorum bu aşağıda yazacaklarım sana ama arkadaşlarda hayatımdaki tesadüfü okuyabilirler
Kardeşim benim arabam 2000 modeldi 126.000 km'deydi pert olduğunda ve plakam 34 HTE 04'tü ve inanılmaz rastlantı ile izmirde satılık bir araba var oda clio sport oda 2000 model oda 126.000 kmde oda lacivert ve onun plakasıda 35 HTE 04 böyle birşey varmı???
İlan linki
Renault Clio 1.6 16V 2000 Model 16.100 TL Sahibinden satılık ikinci el Lacivert renk - 64276095 (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-i-love-clio-64276095/detay/#close)
Benim eski aracım
kanka dün ilanlarda gördüm bu plaka çok tanıdık nerden die düşündüm bir türlü bulamadım bugun sen sölemesen belki hala farketmiycem :) bu sana bir işaret haberin olsun :)
jantlar 17 yazmış 17 değil 16da çocuğu arayıp konuştum durumuda anlattım şok oldu oda ne bilim bi işaret var saxoyumu sattırıcaklar yaw bize hayırlar olsun RS mi baksam??? :D neler oluyor bana Renault damarım tuttu.
jantlar 17 yazmış 17 değil 16da çocuğu arayıp konuştum durumuda anlattım şok oldu oda ne bilim bi işaret var saxoyumu sattırıcaklar yaw bize hayırlar olsun RS mi baksam??? :D neler oluyor bana Renault damarım tuttu.
o damar bende de tuttu benim eski arabada satılık düşünmüyor değilim açıkçası :D
işte bende buna tutuluyorum psikolojik olarak saxo sürekli bozulacakmış gibi geliyor he ne kadar bozulmadıysada :)