Orijinalini görmek için tıklayınız : Esenyurt STARTOWERS hakkında yardım
SekoLive
07-11-2011, 12:23
arkadaşlar başlıkdaki projeyle ilgilenen varmı aramızda? yeri nasıldır bilen eden varsa cok acil yardımlarınıza ihtiyacım var. tam olarak nerede yer alıyor zemin ve dairelerin ederi sizce nedir? çevresi nasıldır?
Star Towers (http://www.startowers.com.tr/)
Fiyatla ilgili bir bilgi var mı Seko ?
SekoLive
07-11-2011, 12:30
2+1 ler için 130dan başlıyor 190a kadar 3+1 lerde 214den başlıyorms anıl
onursumer
07-11-2011, 12:38
2+1 kaç m2 acaba fiyatlar fena değilmişte tam yeri nerde bende anlamadım :D
SekoLive
07-11-2011, 12:41
ya fiyattan ziyade satılırı nedir. zemin ve etraf nasıldır bunun bilgisi lazım... arsamıza karsılık vericekler ama çözemedik kabul etsek mi etmesekmi
bulunduğu yer kıraçtaki sanayi bölgesi.
konut olarak çok popüler bir yer değil anlayacağın.
Ama şehir gittikçe büyüyor, trafik problemi *****, dolayısıyla insanlar bu tip konutlarıda tercih ediyorlar.
Bizzat gidip incelemeden, gözünle görmeden net bir yorumda bulunmak zor.
ahmetbaha-drs
07-11-2011, 13:04
Yerini tam hatırlayamadım ama bence bir gidip bakmanda fayda var,bizim emlakçı olcay_bora'ya bir mesaj at istersen o bilir büyük ihtimalle.
SekoLive
07-11-2011, 14:32
tesekkur ederm arkadaslar varmı baska bilgisi olan
oytun200sx
07-11-2011, 14:40
ya fiyattan ziyade satılırı nedir. zemin ve etraf nasıldır bunun bilgisi lazım... arsamıza karsılık vericekler ama çözemedik kabul etsek mi etmesekmi
söz konusu esencılıs olunca baya bi düşünmek gerek.özellikle çevre hakkında 5-6 kere düşünmek gerek. :icon_wack (illaki düzgün insanlarda vardır tabii.)
eğer satamazda elinde kalıp yaşamak zorunda kalırsan vay haline seko :)
SPORTING
08-11-2011, 09:49
Yer olarak bes para etmez
haloya danıs o sana yeterlı bılgı verıcektır :)
SekoLive
09-11-2011, 21:14
beyler daha detay bilgisi olan varmı?
UmutRıza
09-11-2011, 21:18
yeri eski kıraç belediyesinin yeridir. belediye binasını yıkıp onun yerine yapıyorlar. çevresi genel olarak gecekondudur. artısı cadde üzeri olması ve tem bağlantı yoluna olan yakınlığıdır. oraya gitmek için e5 den haramidereden bahçeşehir istikametine sapın ilk esenyurt tabelasından girin sola dönün bir sonraki kavşaktan tekrar sola dönün ve hiç sapmadan devam edin direkt star towers önüne çıkacaksınız.
SekoLive
09-11-2011, 21:18
gs5165 teşekkür ederim,
esenyurtta nikah dairesi varmıs oraların nasıldır? değer v.s olarak bilginz varmıdrı
UmutRıza
09-11-2011, 21:22
o bölgede inşaat işleri ile uğraşıyorum, o bölgede normal küçük inşaatlarda 160-170 m2 dublex daireler 110-115 binden satılıyor, ama bu tür büyük projelerin fiyatları daha farklı star towers fiyatlarını bilmiyorum ama e5 e daha yakın olan N towers ı baz alabiliriz orada fiyatlar 2+1 149 bin 3 +1 189 bin tl edit ** nikah dairesi bahsettiğiniz yere yakın değil
SekoLive
09-11-2011, 21:24
size pm atıyorm tam aradıgım kişisiniz :)
UmutRıza
09-11-2011, 21:24
size pm atıyorm tam aradıgım kişisiniz :)
at bakalım :)
SPORTING
09-11-2011, 22:03
Nikah dairesi N merkeze en fazla 500 mt dir
Arkadasin dedigi gibi startower civari neredeyse tamami gecekondu
SekoLive
09-11-2011, 22:03
bilgiler için herkesden bi parça bişi öğrensem güzel olur
bu arada esenyurt sorumlusu haloyada ayplar olsn bi kelime yazmamıs :D
ben dedım ama halo farkı yanı gormemıstır
cabriolet
09-11-2011, 22:46
valla ben orda 2+1 daireye anca 50.000tl veririm fazlası etmez :)
15 senedir aile şirketimiz kıraçta yani 15 senedir gidip geliyorum uzak durmanızda fayda var istanbula pek benzemiyo yani oralar :) tam karşısı çingene mahallesi gibi zaten bi pazar kuruluyo arabayla o caddeden geçmek imkansız hale geliyo geçsen 2-3 kişiyi kesin ezersin insanlar arabadan korkmuyo sanki araba onları değil onlar arabayı ezicekler o derece cahiller mermiye kafa bile atabilirler :) tabi oralarda yaşayan normal insanlar elbet var mesela annemin yardımcısı orda yaşıyo süper insanlar ama çok azınlıkta olduklarını kendisi söylüyo :)
edit: yarın forumdan orhansahın evine gidicem oranın bi kaç fotosunu çeker koyarım bu konuya innovialara çok yakın ama innovianın orası cehennemin terasıysa startowersın olduğu yer cehennemin dibi o derece fark var :)
gerçi innoviadan az aşşağı inince bi mahalleden geçiyosun ben bi kere motorla geçme gafletinde bulundum zengin piçi diye bağırarak tekme atmaya çalışan bile oldu ki sakin sakin gidiyodum yolumda zaten asfaltta bayağı bozuk orda :)
SekoLive
09-11-2011, 22:49
cabriolet cok teşekkürler bilgi için :)
varsa başka görüşü olan yazmasını rica ediyorm
cabriolet
09-11-2011, 23:06
rica ederim ama iyi bişey yazıcak kolay kolay çıkmaz orası için benim hiç iyi bi hatıram yok oralarda :) hatta buralarda araban soyulsa yada teybin çalınsa direk oralarda ara bulursun o derece cıvkı çıkmış bi yer :) ablamın bayağı önce arabasından çantası çalınmıştı oralarda bi gece konduyu basıp bulmuştu jandarmalar hatta annemlerin oturduğu sitede bi kaç ev peşpeşe soyuldu yine kıraçtan bi çete annemlerin oturduğu siteden ev kiralayıp evleri soyup kaybolmuş ortadan tabi onlarda yakalandı :) zaten jandarma direk kıraçta arıyodu bişey olunca şimdi polis bakıyo oralara iyice çığrından çıkmıştır :)
SekoLive
09-11-2011, 23:10
ya bizdede bi durum var arsa var orayı istmlak edip starstowers den 2 daire vermek istiyolar teslimat aralık 2012 bizde cok sıcak bakmadık ama bi araştırmak istedik nedir ne değildirdiye saolsn gs ncikli abimz pmden bir kaç bilgi attı onlada detaylı görüsücez. hacıhüsrev sanrım oraya tasınmıs son yazdıgından sonra bunu çözdm :D
halilkarakas
10-11-2011, 01:16
esenyurt tan ben olsam hiçbişey almam :D
özgürele(cabriolet) tamamen aynı fikirdeyim leş biyer dediği yol helelide üstüne kıran minibüsler arabalar hiç bitmez laf atanı hiç bitmez tam o yoldaki hastaneye sürekli bi olay vukuatla geleni bitmez heleki o kerane kandili kıvamındaki ışıklı koprüyüde yaptılar tam oldu :D
orhan abinin oturdugu innovia veya ordan sonra herhangibi biyerden verseler yada verdirebilirsen süper olur
Ultraleggera
10-11-2011, 06:08
Esencılıs Şiddetle uzak durmanı tavsiye ederim dostum :D
turbo&quattro
10-11-2011, 07:57
Yeni konu acmadan buradan sorayim istedim ( Serkan uygun gormezsen editleyebilirim )
1 sene icinde taksite vs bulasmadan ev almayi planliyorum. Fiyatlari surekli arastiriyorum ve Beylikduzunde birkac site oldukca cazip geliyor.
Ogrenmek istediklerim,
Papatya residence, Beylife residence ( Osmanli insaat ). Fi tower projeleriyle ilgili bilgisi olan varmidir ?
Cumhuriyet mahallesi hatta bu projeler nerede oluyor ? ( 5 senedir TR de degilim heryer cok degisti )
Tavsiye edeceginiz baska projeler varmidir ucuk fiyatli olmayan .
Tesekkurler
erayakar
10-11-2011, 09:39
önümüzdeki 50 yıl içinde pirim yapacak bir yer..
hep eksilerinden bahsettiniz ..bence tek artısı organize san 5 dakka mesafe ..kıraç hadımköy..
eğer yatırımlık düşünülüyorsa kesinlikle alınmalı, bahsedilen sitenin net yerini bilmiyorum ama innovianın yapıldığı bölge çok güzel oldu ve dahada olacak gibi, bu tarz projeler arttıkca o gecekondular vs. ler zaten silinecek oralardan. Bizim iş yerimiz esenyurtta ve esenyurt son 10 senede çok değişti arsa fiyatları zaten uçmuş durumda ve arkadaşların bahsettiğinden 10katta daha beterdi sosyal çevre olarak. Çok hızlı gelişen ve düzelen bir bölge kısacası.. kısa vade de fazla bi getirisi olmaz ama alalım 10 sene unutalım dursun diyosan güzel bi yatırım olur. Ama arsanız nerde bilmiyorum şahsen ben arsa satıp ev almam yatırım için, toprak daha iyi kazandırır ama dediğim gibi yerini yurdunu bilmiyorum tam terside olabilir.
SekoLive
10-11-2011, 09:59
teşekkürler :)
arsa satma durumu yok istimlak edilmek isteniyor. belediye yada nikah dairesi var oraya cok yakınmıs
teşekkürler :)
arsa satma durumu yok istimlak edilmek isteniyor. belediye yada nikah dairesi var oraya cok yakınmıs
tamam hatırladım şimdi.. GOP orayada bi site yapılmıştı avrupa konutlarıydı sanırım, orayada aynı şeyler söylenirdi hep ama şu an satılan fiyatları *****.. ordan mantık yürütmekte gerek..
ahmetbaha-drs
10-11-2011, 17:11
Yeni konu acmadan buradan sorayim istedim ( Serkan uygun gormezsen editleyebilirim )
1 sene icinde taksite vs bulasmadan ev almayi planliyorum. Fiyatlari surekli arastiriyorum ve Beylikduzunde birkac site oldukca cazip geliyor.
Ogrenmek istediklerim,
Papatya residence, Beylife residence ( Osmanli insaat ). Fi tower projeleriyle ilgili bilgisi olan varmidir ?
Cumhuriyet mahallesi hatta bu projeler nerede oluyor ? ( 5 senedir TR de degilim heryer cok degisti )
Tavsiye edeceginiz baska projeler varmidir ucuk fiyatli olmayan .
Tesekkurler
Dikkat ettiğim kadarıyla hepsinin yerleri birbirine yakın ama ben olsam yolun(E5'in) diğer tarafına Beykent/Bizimkent civarında ki yapılan sıfır sitelerden birisini tercih ederim.(Ginza Lavinya Park,BeyCity Residence v.s v.s mesela) Ama önce görmek lazım tabi,bir sürü çeşitte bina,fiyat vs. var. Müsait olduğum bi'vakitte geçerken ordan bakarım bu yazdığın sitelerin civarına filan.
abi b.düzü tarafında yaklaşık 93den beri varım.şuanda oturduğum yer bizimkentin arkası havacılar sitesi simakentle bizimkent arasındaki yolda kalıyor dağ taş bildiğin hatta 2 sene öncesine kadar yol bile yoktu tek site bi bizdik birde 1km uzağımızdaki doğuanadolu sitesiydi... o zamanlar durumlar müsait değildi oturduğmuz 145mt2 3+1 e 59 bin TL ye ev sahibimiz satıyordu.. alamadık... şimdiki fiyatı 79bin yolları asfaltlandı sağı solu komple hastane okul projeli değeri nasıl artıcak siz düşünün yatırımlık paranız varsa o taraflara bakmanızı şiddetle tavsiye ediyorum.
tamam hatırladım şimdi.. GOP orayada bi site yapılmıştı avrupa konutlarıydı sanırım, orayada aynı şeyler söylenirdi hep ama şu an satılan fiyatları *****.. ordan mantık yürütmekte gerek..
bahsettiğin yer avrupa yakasının en merkezi konumlarından biri..
tem in üstünde, maslak, levent 15-20 dk, esenyurt ile kıyaslamak çok doğru olmaz.
bahsettiğin yer avrupa yakasının en merkezi konumlarından biri..
tem in üstünde, maslak, levent 15-20 dk, esenyurt ile kıyaslamak çok doğru olmaz.
esenyurtunda bi ucu tem bi ucu e5in üstünde ona bakarsak :) ben 2sini kıyaslamadım zaten , sadece emsal örnekler. Bence GOP a istanbulun merkezide denemez, gelişmişlik açısından bakarsak o tarz yerlerin bir çoğu yerinde sayarken esenyurtun her yeri residence ve alışveriş merkezleriyle dolmaya başladı, ayrıca büyük sanayi devleride fabrikalarını esenyurt hadımköy sanayi bölgesine taşımaya başladığı için iş imkanlarıda çok daha iyi hale gelmeye başladı. Yatırım için istanbulun en avantajlı bölgelerinden biri..