Orijinalini görmek için tıklayınız : Android Paylaşım Alanı(Uygulamalar,rom..)
Sayfa :
1
[
2]
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
Alperen-B
07-03-2012, 20:53
bada işletim sistemine sahip telefonu androit'e çevirebiliyormuyuz?
bada işletim sistemine sahip telefonu androit'e çevirebiliyormuyuz?
ARAŞTIRMAK LAZIM :D windows mobile 6.5 kullanan telefonum Ubuntu, Android (tüm sürümler), windows phone 7 ve hatta windows 8 bile kullanabiliyor.
xda denen yerde çılgın developer'lar mevcut :D
Arkadaşlar htc rhyme almayı düşünüyorm hazır konu varken sorayım dedım ne dıyosunz ?
Connect Android with your car's ECU. Torque App.
ryCQJO3vYsM&feature=related
Bülent76
11-03-2012, 20:22
Güzel bir navigasyon programı tavsiye eder misiniz arkadaşlar? Yandex nasıldır sizce? Kullandığınız programların isimlerini yazabilir misiniz?
fatihtemizer
11-03-2012, 20:46
Yandex iyidir..ayrintili..
yandex'in apk link vs var mı ?
ben igo kullanıyorum lazm oldukca suana kadar hıc uzmedı(gerek mesafe,gerek uyarı sistemi,hızı vsvsvs)
Aramizda ideos x5 kullananlar var mi?
x5 kullanan arkadaslar ayarlar -> hesaplar -> hesap ekleden google play e baglanabiliyorlar mi? Telefonumu yeni aldim ancak eski android market yeni adiyla google play e baglanamiyorum. Ancak internete baglanabiliyorum bu konuda sıkıntı yok?
edit: problem çözüldü. baglanti ayarlarındaki vodafon live secimini vodafone internet seklinde değiştirdigimizde problem çözülüyor.
Low-Rider
18-03-2012, 19:57
Samsung S3 22 Mart'ta tanıtılıyormuş sanırım nette o yönde haberler var,Türkiye'ye ne zaman gelir acaba beklesem mi bilemedim
Bülent76
18-03-2012, 20:09
Samsung S3 22 Mart'ta tanıtılıyormuş sanırım nette o yönde haberler var,Türkiye'ye ne zaman gelir acaba beklesem mi bilemedim
S2 şu an sınıfının en iyisiyken S3'ü düşünemiyorum, aşmış bir cihaz olacaktır eminim :)
Connect Android with your car's ECU. Torque App.
ryCQJO3vYsM&feature=related
peki telefonu nasıl ecu ya bağlıycam onu anlıyamadım ya kablo mu yoksa ecu ya taktığım parça bluethoot ile mi bağlancak telefona?
bt yada wifi ile bağlanıyor. Bunun gibi bir cihazla:
ELM327 Bluetooth software Technical Service (http://www.uobd2.com/service/elm327-bluetooth-software-obd2-eobd-can-bus-scanner-tool-technical-service-65.html)
plx kiwi öneririm bunun için. çin malı 3 kuruşluk mallar ile geç değerleri görme yada bağlantı problemleri çıkabiliyor.
[FIRMWARE] Samsung Galaxy S II için Güncel Firmware Dosyaları ve Kurulum Detayları (http://forum.androidturkiye.net/showthread.php?176-FIRMWARE-Samsung-Galaxy-S-II-i%E7in-G%FCncel-Firmware-Dosyalar%FD-ve-Kurulum-Detaylar%FD)
buradan Galaxy S II için Android 4.0.3 yukleyebilirsiniz.
igo 2012 v8.4.3 biraz daha hızlandığı söyleniyor Kaynak:
2012 igo my way v8-4-3 daha hızlı 2012 - 02 q4 tr yeni harita (http://www.msnevi.net/android-uygulamalari/15055-2012-igo-my-way-v8-4-3-daha-hizli-2012-02-q4-tr-yeni-harita.html)
Alternatif :
2012 igo my way v8-4-3 daha hızlı 2012 - 02 q4 tr yeni harita - MaxiCep (http://www.maxicep.com/android-gps-navigasyon/2012-igo-my-way-v8-4-3-daha-hizli-2012-02-q4-tr-yeni-harita-604843.html)
peki telefonu nasıl ecu ya bağlıycam onu anlıyamadım ya kablo mu yoksa ecu ya taktığım parça bluethoot ile mi bağlancak telefona?
Bluetooth lu parçaile obd2 portuna bağlanıyor
plx kiwi öneririm bunun için. çin malı 3 kuruşluk mallar ile geç değerleri görme yada bağlantı problemleri çıkabiliyor.
bende o 3 kuruşluk cihazdan var gecikmesi yok gibi birşey kendime almıştım ama aracımda obd2 portu yok ondan arkadaşımın aracında denedik kenarda duruyor isteyene satabilirim :)
gayet net çalışıyor torque app. ile
markette 14$ gibi bir fiyatta satılan SPB shell 3D programı
yandex tarafından ücretsiz veriliyor, haberi olmayanlara duyurulur
Günün Android Uygulaması - Yandex Shell (3D Arayüz) *New! | Mobil / Android | Teknoloji Haber | Teknoloji Haberleri | 1. Sayfa (http://www.teknolojioku.com/haber/mobil/android/gunun-android-uygulamasi-yandex-shell-3d-arayuz-new.html)
Low-Rider
01-04-2012, 00:05
s2 aldım bugün oh dünya varmış
benchmark yaptım 3371 puan verdi
Low-Rider
01-04-2012, 00:53
ne vermesi lazım:D
fatihtemizer
01-04-2012, 01:01
s2 aldım bugün oh dünya varmış
benchmark yaptım 3371 puan verdi
Oo;)cok dusuk kardesim.yukseltmen lazim biraZ.hayirli olsun bi arada gule gule kullan
ProdriveSTI
01-04-2012, 01:01
markette 14$ gibi bir fiyatta satılan SPB shell 3D programı
yandex tarafından ücretsiz veriliyor, haberi olmayanlara duyurulur
Günün Android Uygulaması - Yandex Shell (3D Arayüz) *New! | Mobil / Android | Teknoloji Haber | Teknoloji Haberleri | 1. Sayfa (http://www.teknolojioku.com/haber/mobil/android/gunun-android-uygulamasi-yandex-shell-3d-arayuz-new.html)
Htc sens. xl'a yukledim inanilmaz super bisey tavsiye ederim.
Low-Rider
01-04-2012, 01:07
Oo;)cok dusuk kardesim.yukseltmen lazim biraZ.hayirli olsun bi arada gule gule kullan
eyww sağolasın,nasıl yükseltcez ne yapmak lazım:Dhoş bu hali bile müthiş hızlı geliyor
valla son 1haftadır note alıcam diye inledim durumda bugün s2 aldım
dün saturn de yarım saat note'u inceledikten sonra vazgeçtim biraz,tek elle kullanmak imkansız
Ahmet Saraçoğlu
01-04-2012, 01:08
beyler pili çok kral giden uyguna şekli şemali önemsiz android varmı?Konusunu açmıştım geçen , burayada soriym dedim.
fatihtemizer
01-04-2012, 01:09
Hehehe aynen basketbolcu eli lazim ona..artik sinirsiz ve engelsiz dunyaya hosgeldin..
ProdriveSTI
01-04-2012, 01:10
Abi htc alma sakin acayip sarj yiyo yahu...ama kral telefon ona asla laf olmaz.
Low-Rider
01-04-2012, 01:12
Hehehe aynen basketbolcu eli lazim ona..artik sinirsiz ve engelsiz dunyaya hosgeldin..
hoşbuldukta nasıl yükseltcez bu puanı taktım kafaya şimdi:D
Ahmet Saraçoğlu
01-04-2012, 01:13
Abi htc alma sakin acayip sarj yiyo yahu...ama kral telefon ona asla laf olmaz.
Htc desire hd kullanıyorum ve ağllama noktasındayım :D , ya bunu elden çıkarıcam e72 ye devam edicem (vifi hotspot yapabilirsem) , yada iphone yada sadece pil konusunda iddalı herhangi bi android alıcam.Dışarda olmuyo başka türlü.
ProdriveSTI
01-04-2012, 01:15
Xperia arc s al abi o bi nebze az yiyo htc ye gore :D
fatihtemizer
01-04-2012, 01:15
Kanka play store da gelistirici programlar var..oncelikle root yapman lazim teli..yoksa programlara ulasamazsin.sonra islemcini hizlandirici bir program yuklicen..arti olarak custom bir kernel lazim..ben6800 kusurleri almistim benchmarkta
Low-Rider
01-04-2012, 01:16
Kanka play store da gelistirici programlar var..oncelikle root yapman lazim teli..yoksa programlara ulasamazsin.sonra islemcini hizlandirici bir program yuklicen..arti olarak custom bir kernel lazim..ben68 kusurleri almistim benchmarkta
şimdilik böyle iyi
hızı yetmemeye başladığında girerim rom işlerine,bir çöziyim helede yaparız onlarıda
tuner faruk
01-04-2012, 01:16
beyler pili çok kral giden uyguna şekli şemali önemsiz android varmı?Konusunu açmıştım geçen , burayada soriym dedim.
Turkcell T11 :D :D
fatihtemizer
01-04-2012, 01:18
şimdilik böyle iyi
hızı yetmemeye başladığında girerim rom işlerine,bir çöziyim helede yaparız onlarıda
Tabi once coz karistir :)
Gokhan43
01-04-2012, 01:18
Ya Özgür daha rodaj tamamlamadan kurcalayayım diyosun bi dur 24 saat geçmedi üzerinden :D
Low-Rider
01-04-2012, 01:19
birşey sorucam
iphone da home tuşuna 2kere basınca açık progrmaları gösteriyor hızlı geçiş yapıyorduk,s2 de var mı bulamadım ben
Low-Rider
01-04-2012, 01:19
Ya Özgür daha rodaj tamamlamadan kurcalayayım diyosun bi dur 24 saat geçmedi üzerinden :D
ahahaha yok ya kurcalamam ama elbet yaparım
iphone'da da jb hayatta yapmam diyordum birgün can sıkıntısından yapmıştım:D
fatihtemizer
01-04-2012, 01:20
Home tusuna basarsan ikikere farkli bir menu cikar karsina..aracta konusmak icin yada sozle kumanda etmek icin bir menu..
fatihtemizer
01-04-2012, 01:21
S2 de basil tut menu tusunu acik proglari gorursun
Htc desire s telefonum var rom yüklerken indirdiklerim hep zip uzantılı oluyor ve o şekilde hafıza kartına atıp yükleyebiliyorum ama asıl sorunum orjinal stok rom yüklemek istediğimde ortaya çıktı uzantısı exe nasıl yüklerim bunu telefonuma usb ile bağlayın cihazı diyor bilgisayardan çalıştırdığımda bağlıyorum cihaz bulunamadı diyor ? yardıma çok ihtiyacım var :D
Htc desire s telefonum var rom yüklerken indirdiklerim hep zip uzantılı oluyor ve o şekilde hafıza kartına atıp yükleyebiliyorum ama asıl sorunum orjinal stok rom yüklemek istediğimde ortaya çıktı uzantısı exe nasıl yüklerim bunu telefonuma usb ile bağlayın cihazı diyor bilgisayardan çalıştırdığımda bağlıyorum cihaz bulunamadı diyor ? yardıma çok ihtiyacım var :D
stock rom yuklıceksen odin benzeri programlar kurman gerekiyo pc'ne
partition dosyalarını odinde gerekli yerlere yerleştrip o sekılde kurabılırsın..
yada cwm den backup yaptıysan eski surumunu dırek yedegınden kurabılırsın...
birşey sorucam
iphone da home tuşuna 2kere basınca açık progrmaları gösteriyor hızlı geçiş yapıyorduk,s2 de var mı bulamadım ben
basılı tut menu tusuna..
bıde arada gorev yonetıcısıne gırıp belllegı bosalt
yada advanced task killer indir
when screen off ve crazy secenekleriyle kullan..
Ahmet Saraçoğlu
01-04-2012, 01:39
ahahaha yok ya kurcalamam ama elbet yaparım
iphone'da da jb hayatta yapmam diyordum birgün can sıkıntısından yapmıştım:D
iphone dan yeni androide geçmiş biri olarak ilerki günde özelliklede pil konusundaki izlenimlerini bekliyorum abi.
ahmet feysten mesj attım grmedın sanırım istanbuldaysan win7 cdn varmı :hehe:
bu arada ahmet full kullanım ile birlikte romlu olarak oc yapmadan 1gün 8saat raht kullanıyorum ben.. internet konusma mesajlasma normal arama nette surf arada wifi hotspot..
Htc desire hd kullanıyorum ve ağllama noktasındayım :D , ya bunu elden çıkarıcam e72 ye devam edicem (vifi hotspot yapabilirsem) , yada iphone yada sadece pil konusunda iddalı herhangi bi android alıcam.Dışarda olmuyo başka türlü.
motorola droid razr ya da motorola droid razr maxx
razr olanını arkadaşım aldı deli gibi kullanıyoruz 2 gün gidiyor şarjı çift çekirdek fullHD falan güzel alet
Low-Rider
01-04-2012, 10:38
basılı tut menu tusuna..
bıde arada gorev yonetıcısıne gırıp belllegı bosalt
yada advanced task killer indir
when screen off ve crazy secenekleriyle kullan..
task killer kurmuştum ama bu ayarı bimiyordum yaptım panpiş
bide juice defender var
iphone dan yeni androide geçmiş biri olarak ilerki günde özelliklede pil konusundaki izlenimlerini bekliyorum abi.
Tabi Ahmet yazarım izlenimimi ama ilk günler pek doğru olmucaktır çok kurcalamaktan:D
ozgur j.defender'a gerek yok Rechild'ın task killerını ındır whn sikrin off ve crazy yap canavar :)
j.d kasıyo telefonu = ) bıde a.task kıllerın widget'ını masaustune koy arada kendınde basıp sonlandırırsın..
Low-Rider
01-04-2012, 19:35
Androiddaşlar bir sorum olacak.
Gmail ve Hotmail'de gelen maili telefondan sildiğim zaman sunucudan da silinmesini istiyorum , nasıl yaparım?
İs adami alert !!
Hotmail app indir vardir ayarlarda..
hakotech
01-04-2012, 19:38
samsung galaxy note aldım..bana yardımcı olun ne yükliym şimdi buna???
Low-Rider
01-04-2012, 19:41
İs adami alert !!
Hotmail app indir vardir ayarlarda..
tamam onu indirir denerim ama gmail denedim telefondan silince sunucudan silinmiyor
Advanced taskkiller ReChild
Pix o matic (nstgram gbi prog)
Msn
Face
Twitter
Tiny Flashlight
Bikactane oyun
Hotmail app
Bu kdr :D
@ozgur
Valla bilemiorum kullanmadigim bise olduu icin n desem bos..
hakotech
01-04-2012, 19:43
Advanced taskkiller ReChild
Pix o matic (nstgram gbi prog)
Msn
Face
Twitter
Tiny Flashlight
Bikactane oyun
Hotmail app
Bu kdr :D
pix o matic nedir ne işe yarar üstad..diğerleri yok zaten bende :D
ProdriveSTI
01-04-2012, 19:45
pix o matic nedir ne işe yarar üstad..diğerleri yok zaten bende :D
abi çok sağlam efekt programı.
fotoya çerçeve falan ekliyorsun değişik efektler veriyorsun.tavsiye ederim.
hakotech
01-04-2012, 19:46
abi çok sağlam efekt programı.
fotoya çerçeve falan ekliyorsun değişik efektler veriyorsun.tavsiye ederim.
oo tam benlik hemen yüklüyom saolun beyler :)
ProdriveSTI
01-04-2012, 19:48
destroy boxes diye bir oyun var onuda yükleyin çok sarıyor :D
soruldumu bakmadım ama merak ettim xperia S nasıl bir telefondur alınırmı can alıcı özelliklerini bilen eden yazarsa çok sevinirim
bu galaxy s2'ye dondurmalı sandviç ne zaman gelecek bilen eden var mıdır ?
geldi ztn.. ama beta sürüm..
stabil istiyosan birçok rom var..
resmi olarakta betası (stabil) yayınlandı zaten.
icecream sandwich çıktı ama henüz türkiye harici başka ülkeler
yakındır gelecek fakat okuduğum kadarıyla çok memnun değil insanlar
türkiye versiyonunu bekliycez o zaman. önceki telefonumda romları fazla kurcaladım elime aldım cihazı, orj. stabil sürüm gelmeden bir şey yapmam daha :D
Yiğit G.
02-04-2012, 09:37
soruldumu bakmadım ama merak ettim xperia S nasıl bir telefondur alınırmı can alıcı özelliklerini bilen eden yazarsa çok sevinirim
samsung ve htc den baska telefona girilmez androidde. Maceraya gerek yok ama xperia için fena değil diyorlar.
Xperia S bende var, galaxy note'dan buna geçtim hiç de pişman olmadım. Samsung'dan daha hızlı tepkileri var, kamerası zaten çok iyi, ICS'ye geçildiğinde daha da güzel olacak.
Tesekkurler bende 5 yil sonra appleden vazGectim haftaya aliyorum ins xperia s bakalim androif kullanabilcekmiyim
xperia s mat beyaz diyorum fenaa :D
hakotech
02-04-2012, 15:31
salı günü benim yanki xperia alıyo,buraya üye zaten yorumlarını yazar beyler,kendisi donanım haberdeki telefon tanıdan pislik herife benziyo..ıncığını cıncıgını yazar :D
Low-Rider
02-04-2012, 15:39
hako pil durumu nasıl note'un=
beyler YANDEX uygulamasını indirim efsaneee :D
Low-Rider
02-04-2012, 21:55
beyler YANDEX uygulamasını indirim efsaneee :D
şu 3 boyutlu menü olan mı
kasma falan birşey varmı akıcı mı
xperia arcS e kurduk az önce moruk şakur şukur :D
onu bırak 3gs e kurdum o bile canavar :D
Low-Rider
02-04-2012, 22:00
deniyim bi:D
mert_leon
02-04-2012, 22:02
abi markette yandex i nasıl aratıyım maps filan çıkıyor ?
Low-Rider
02-04-2012, 22:07
https://play.google.com/store/apps/details?id=ru.yandex.shell&hl=tr
mert_leon
02-04-2012, 22:08
https://play.google.com/store/apps/details?id=ru.yandex.shell&hl=tr
teşekkür ettimm. :)
mert_leon
02-04-2012, 22:13
yandex fenaymışta sınavda kopya çekerken zorlıyabilir biraz beni :D
Low-Rider
02-04-2012, 22:15
Yükledim şimdi baya güzel olmuş 3d falan filan ama sakin kafayla oturup düzenlemem gerek hepsini o yüzden kaldırdım şimdilik
bugun torque pro indirdim
obd2 siparisi de gectim.
1 haftaya video koyarim.
Low-Rider
03-04-2012, 19:53
instagram android'de
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.instagram.android
hakotech
03-04-2012, 19:56
hako pil durumu nasıl note'un=
kanka,cok dayanmıyo,sureklı kurcalarsan bır gun bile zor dayanıyo..2500 mah pil koymuşlar ama ekran cok buyuk aga..sakin kullanımda (ekran parlaklıgını falan düşürüyorum) 1.5 2 güne yakın gidiyo panpa..bide cok uzun sürede sarj oluyo namıssız,masa üstü sarj aparatı sart yani..
bu instagram facebook'un foto versiyonu gibi birseymi nedir bu?
CasabLanca
03-04-2012, 23:04
galaxy i7500 aldım benden önceki sahibi sağolsun gaosp v3 diye birşey yüklemiş içine etmiş android markete felan giremiyorum
bu telefonun orjinal romu nedir bilen var mı
Hediye polypad c5800 tablet geldi bana. Baya kurcaladım. Android 2.3 vardı içinde 4 ice cream kurdum. Hangi uygulama ve programları tavsiye edersiniz ? Android konusunda yeniyim :-)
galaxy i7500 aldım benden önceki sahibi sağolsun gaosp v3 diye birşey yüklemiş içine etmiş android markete felan giremiyorum
bu telefonun orjinal romu nedir bilen var mı
orjinal romu 1.5 sonradan 1.6 çıkt diye biliyorumı ama ben yüklemedim. Orjinalindede market kapalı acak root (super user) yapınca açılıyormuş. Açıkcası böyle şeylere pek zamanım ve ilgim olmadığından yapmadım ama açıklamalar şöyle:
Samsung i7500 Detaylı Anlatım (http://forum.donanimhaber.com/m_35600974/tm.htm)
Low-Rider
06-04-2012, 16:46
ibb trafik uygulaması var mı?
ibb'nin kendi uygulamasını indirmiştim ama çok kötüydü sildim
Onurkk06
06-04-2012, 17:06
yandex maps uygulamasında trafiği de gösteriyor
fatihtemizer
10-04-2012, 09:02
arkadaşlar Turkbeyrom V4 e geçtim ıcs son altyapısı kullanılmış.stabil bir rom.sarj durumu iyileşmiş.tabi destekleyici app lerle..memnunum.ıcs ye geçmek için güzel bir rom.
Samsung Galaxy S’e Android 4.0.3 Ice Cream Sandwich yükleyen varmı beyler :D
fatihtemizer
11-04-2012, 14:30
ıcs tabanlı custom rom yüklenebilir sadece.:)galaxy s lere:)
Ice Cream Sandwich yükledim galaxy s ama mesaj yazarken titreşim kalkmıyor ona sinir oldum :D kullanan arkadaşlarda aynı sorun varmı ki acaba :)
ibb kendi uygulaması gayet güzella çok basit gerçi de :D ben memnunum :D ibb sitesindenbak apk olarak var belki güüncelleme vs gelmiştir..
fatihtemizer
11-04-2012, 15:37
Ice Cream Sandwich yükledim galaxy s ama mesaj yazarken titreşim kalkmıyor ona sinir oldum :D kullanan arkadaşlarda aynı sorun varmı ki acaba :)
rom ve kernel bilgilerini yazabilirmisiniz.
ProdriveSTI
11-04-2012, 16:42
Onerdiginiz bir tarayici var mi ?
Suan dolphin kullaniyorum gayet memnunum ama bi tane daha ihtiyacim var.
Opera,mozilla telde sevmedim,chrome da yuklenmiyor benim tel'e ancak apk uzantili dosyayi tele atip oyle yuklemem lazim ugrasamam simdi,onerileriniz nedir ?
http://img585.imageshack.us/img585/4316/screenshot2012041117403.png Screenshot aldım telefondan :) titreşim sorunuda çözüldü şükür :)
Skyfire Web Browser öneririm gayet iyi :)
ProdriveSTI
11-04-2012, 17:02
Skyfire Web Browser öneririm gayet iyi :)
Markette cikmadi uyumlu degil sanirim telimle :D
sıkıntı büyük :D
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.boatbrowser.free&feature=related_apps bunu dene belki uyumludur :D
ProdriveSTI
11-04-2012, 17:14
Haci hani skyfire di :D
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.skyfire.browser&hl=tr hacı uyumlu değil dedin ondna al skyfire :D
ProdriveSTI
11-04-2012, 17:21
Aynen degil,pffff bu nasil tel yahu
emredağla
11-04-2012, 17:23
Benim telefon için ics gelmeyecekmiş .ama genel olarak memnunum t
Telefondan Tel : desire z
Aynen degil,pffff bu nasil tel yahu
at onu çöpe :hahaha: marka model nedir buluruz bi yerden :)
ProdriveSTI
11-04-2012, 17:30
:D htc sensation xl
Thracian
11-04-2012, 19:17
android de en iyi browser, dolphin hd
Low-Rider
11-04-2012, 19:30
browserlar arasında ki farklar neler?
ben opera kurdum bugün bir dosya indirmem gerektiği için
orjinal browser'a göre çok iyi
güzel oyun bılen goren var mı :D
SPORTING
12-04-2012, 12:56
sonunda andiroidçi oldum nota kavuştum :)
fatihtemizer
12-04-2012, 13:37
hayırlı olsun:)bugun turkbey V5 i yükledim.bakalım şimdilik güzel gözüküyor.bayağı ince detaylar var kolay menü:)
beyler bu browser lar sayfaları mobile olarakmı acıyor yoksa normal pc gibimi.
benım tab da ıcındekı browserla devam edıyorum ılk aldıgımda youtube falan gıbı sıtelerı normal acıyordu sımdı mobıle acıyo . bunu nasıl engellerız yada hangı browserı onerırsınız.
Sky kullananlar youtube u mobıle mı acıyolar acaba ?
Lg Optimus black mms sorunu yaşıyorum varmı mms de gönderim yapamayan
Alicanrs
12-04-2012, 20:22
iphone 4s vardı verdim onu HTC sensation Xe aldım tamam hızlı filan iyide iphone yanında çerezdi bu zormuş ya:D kurcala kurcala hala bişe anlayamadım
Thracian
12-04-2012, 20:40
Lg Optimus black mms sorunu yaşıyorum varmı mms de gönderim yapamayan
ayarlar > kablosuz > mobil ayarlar a gir tiklerl etkinlestir,
saatin yanında mobil data isare cıkınca dene ( cift yonlu ok)
ya arkadaşlar kullananlar illaki vardır samsung galaxy s2,samsung note ve iphone 4s bu üç telefon arasında kaldım ya kullanan arkadaşlar hangi telefonu önerir ben kime sorduysam S2 dendi bana ama sormak istedim sizce hangisi???????
Ben hepsini gecer HTC XL oneririm.
Onurkk06
12-04-2012, 23:29
temple run ne gıcık bi oyunmuş ya adama kafayı yedirtir
CasabLanca
12-04-2012, 23:37
ankaradan galaxy i7500ü orjinal veya marketi kullanabileceğim bir roma çevirmeme yardımcı olacak bir delikanlı var mı? :D sağlamından bir yemek ısmarlarım :hehe: veya beni yapabilecek bir telefoncuya yönlendirebilir misiniz?
Low-Rider
12-04-2012, 23:41
kapa
yesilcin.com'a bak bir,baya detaylı şeyler var
yardımcı oluyorlar
Ben hepsini gecer HTC XL oneririm.
evet harıka bı telefon.ablam aldı 1 hafta once bende samsung nexus galaxy aldım oda baya ıyıymıs :)
temple run ne gıcık bi oyunmuş ya adama kafayı yedirtir
onu oynarken tansıyonum cıkıyor arkadas yuregım daralıyor:D
CasabLanca
12-04-2012, 23:46
kapa
yesilcin.com'a bak bir,baya detaylı şeyler var
yardımcı oluyorlar
bana yazdın di mi kanka :D
birkaç yeri inceledim ben ki usbyi telefona takmaya üşenen adamım hayatta yapamam öyle şeyleri :D
Low-Rider
12-04-2012, 23:47
ahahah kasap yazıcama kapa yazmışım:D
kanka hiç tecrüben yoksa girme o işe ama araştır yine de olurunu öğren
CasabLanca
12-04-2012, 23:53
ahahah kasap yazıcama kapa yazmışım:D
kanka hiç tecrüben yoksa girme o işe ama araştır yine de olurunu öğren
Samsung i7500 Galaxy (Android) için Rom kurulumu | Ersin KOÇ (http://www.ersinkoc.com/samsung-i7500-galaxy-android-icin-rom-kurulumu/)
burdaki talimatlara uydum giriştim bakalım sonum hayırlısı :D
ya arkadaşlar kullananlar illaki vardır samsung galaxy s2,samsung note ve iphone 4s bu üç telefon arasında kaldım ya kullanan arkadaşlar hangi telefonu önerir ben kime sorduysam S2 dendi bana ama sormak istedim sizce hangisi???????
Samsung s2 tavsiye ederim iphone göre daha hızlı stabil çalışıyor.
ayrıca android in kodları açık olduğu için güncel sürüm desteği telefonun dibini görene kadar var. ip4 te böyle bişi yok..
performans , sürüm farklılığı istiyosanız kesinlikle samsung s2. :D
uygulama çokluğu bakımından kesinlikle iphone :rolleyes:
HTC HD2'me Ice Cream kurdum, güzele benziyor 2,2'den sonra, bir de şu hafıza problemini çözsem, var mı tavsiyesi olan arkadaşlar ?
punto_multijet
13-04-2012, 09:57
HTC HD2'me Ice Cream kurdum, güzele benziyor 2,2'den sonra, bir de şu hafıza problemini çözsem, var mı tavsiyesi olan arkadaşlar ?
roma uygun data2sd bulabilirsen baya rahat edersin. wildfire s normalde dahili hafıza 150mb ama bende suanda 3gb mesela :D
roma uygun data2sd bulabilirsen baya rahat edersin. wildfire s normalde dahili hafıza 150mb ama bende suanda 3gb mesela :D
bunu açar mısın biraz, data2sd nedir, uygulaması nasıl oluyor?
punto_multijet
13-04-2012, 12:50
rom yukluyor gibi custom recovery ile yukleniyor. hafıza kartını 2ye boluyorsun istedigin miktarlarda e data2sd programının destekledigi boyutta tabiiki. desteğe ve kartının hızına gore ext2/ext3 veya ext4 oluyor. data2sd yuklediğinde bu alanları telefon kendi dahili hafızası gibi goruyor ama altın kural class10 veya daha iisi gerekmekte
Xperia s i olan arkadaşlar yardımcı olurlarmı +- neler yapabiliriz telefona yabancıyım ilk androidim :)
ayarlar > kablosuz > mobil ayarlar a gir tiklerl etkinlestir,
saatin yanında mobil data isare cıkınca dene ( cift yonlu ok)
internetim çalışıyor sorun yok gönderdiğim resimde büyük değil ayarlarda normal ama göndermiyor
Yiğit G.
13-04-2012, 15:27
valla ben birtürlü rom yükleyemedim... Benki sıfır iphone'umu 20 dakkada jailbreak yapmış adamım , şunu beceremedim.Kadıkoyde bir yer buldum android telefon servisi herbişeyi yapıyorlar oraya götürücem artık...
Edit: Samurai vs Zombies Defense oyununu öneririm bugune kadar android de oynadıgım en iyi oyunlardan biridir.
http://cdn5.droidmill.com/media/market-media/com.glu.samuzombie_0.png
SPORTING
13-04-2012, 16:51
beyler note için navigasyon öneriniz varmı?
Low-Rider
13-04-2012, 21:23
beyler note için navigasyon öneriniz varmı?
note için igo olmuyordu sanırım oluyorda tam ekran çalışmıyor diye biliyorm
SPORTING
13-04-2012, 23:07
İgo yukledimde tam ekran calismiyor
Thracian
13-04-2012, 23:24
internetim çalışıyor sorun yok gönderdiğim resimde büyük değil ayarlarda normal ama göndermiyor
MMS te mobil data calısmalı, wifi la olmuyor
Mobil yazmayı unutmuşum evet mobilde çalışıyor herşey ama mms sorun
arkadaşlar bugün samsung galaxy note aldım güncellemesini yaptım telefon hakkında bir bilgim yok şimdi ben bu cihaza nasıl program yükliyebilirim
Low-Rider
15-04-2012, 00:09
https://play.google.com
gmail hesabın ile eşleştirdiysen direk bu adresten programı yüklersen otomatik telefonuna yüklenir
ya da telefon içerisinde play store'dan kendin indirebilirsin.
Bir diğer yolu da yüklemek istediğin programın .apk'sını internette bulup telefonun içine atarak kurabilirsin(bu yöntem ücretli uygulamaları ücretsiz yüklemek için)
bu telefonu alırken milyonlarca android uygulamaları var denildi ve araştırma yaptığımda da öyle gördüm ama şuan nedende hiç birşey bulamıyorum :(
Low-Rider
15-04-2012, 00:22
ne arıyorsunda bulamıyorsun?
işime yarıyacak her türlü program mesela yani illa şunu arıyorum diye bir şey yok
samsung galaxy geo telefonum var. mesaj sesini degistirmek istiyorum . lutfen yardim...
selam , dün galaxy s2 aldım :) bişey sorcam, facebooktan mesaj atınca mobil ile yazıyor bunu nasıl g s2 yazdırabiliriz :) havamız olsun :P
bu telefonu alırken milyonlarca android uygulamaları var denildi ve araştırma yaptığımda da öyle gördüm ama şuan nedende hiç birşey bulamıyorum :(
Doğru sölemişler. Google play'deki kategorilerden işinize yarayacak programlara bakarsanız kendinize uygun bolca uygulama bulacaksınızdır :icon_tup:
SPORTING
15-04-2012, 20:11
Note icin navigasyon aura yukledim tam ekran fena oldu
Thracian
15-04-2012, 20:22
digiturk play app, android markette yayınlandı.
gercekten hızlı ve kaliteli olmus, mac bası 400 mb ort veri kullanıyor, yani mobil inyernete de uygun
arkadaşlar düşünen olursa notemi satabilirim 1günlük cihaz :(
Neden satiyorsunuz ve ne kadar
1900tl nedeni yok çok çok harika bir telefon ama biraz büyük geldi bana :)
"Yandex.shell" mutlaka yükleyin çok çook hızlı ve harika bi tema, HTC nin orj. sense teması bile takılıyodu, dün akşam yükledim harika çalışıyor
Dün akşam galaxy S ice cream sandwich 4.0.4 yükledim 4.0.3'e göre daha hızlı stabil çalışıyor az şarj tüketiyor.. yüklücek arkadaş varsa öneririm :) ice cream sandwich 4.0.4 telefonun işlemci hızını arttırmak düşürmek gibi işlemlerede açık olması sevindirdi :)
ben htc desire kullanıyorum fakat sorunum var işten anlayan arkadaşlar yardımcı olursa çok sevinirim yoksa yeni konu açıcam :)
şöyle ki;
telefonun dahili hafızası 6-7 app indirince doluyor 8gb sd kart var ama telefon ilk olarak kendi belleğini tanımlamış ve bunu değiştiremiyorum ...bunun bir usulünü bilen var ise yardımcı olursa çok sevinirim ,ilk olarak sd kart kullanılsın istiyorum
teşekkürler.
ben htc desire kullanıyorum fakat sorunum var işten anlayan arkadaşlar yardımcı olursa çok sevinirim yoksa yeni konu açıcam :)
şöyle ki;
telefonun dahili hafızası 6-7 app indirince doluyor 8gb sd kart var ama telefon ilk olarak kendi belleğini tanımlamış ve bunu değiştiremiyorum ...bunun bir usulünü bilen var ise yardımcı olursa çok sevinirim ,ilk olarak sd kart kullanılsın istiyorum
teşekkürler.
Android Uygulamalarını Root İşlemi Yapmadan SD karta Kaydetmek | Mehmet ATASOY (http://mehmetatasoy.com/android-uygulamalarini-root-islemi-yapmadan-sd-karta-kaydetmek/) bakarak yapabilirsiniz :)
Android Uygulamalarını Root İşlemi Yapmadan SD karta Kaydetmek | Mehmet ATASOY (http://mehmetatasoy.com/android-uygulamalarini-root-islemi-yapmadan-sd-karta-kaydetmek/) bakarak yapabilirsiniz :)
daha kolay bir yolu yok mu :D
daha kolay bir yolu yok mu :D
malesef varsa bile ben bilmiyorum :D en kolay çare uygulama yöneticisinden yüklediğiniz uygulamaları sd karta taşımak :D
ya arkadaşlar anlamadığım bir nokta var dün akşam noteyi şarj ettim şarj edildi dedi sabah kaktım baktığımda %62 şarj gösteriyor telefonda hiç bir uygulama açık değildi oyunda oynamadım bu nasıl oluyor ya durduğu yerde bu kadar şarj gidermi telefonda???????
Low-Rider
17-04-2012, 10:11
ya arkadaşlar anlamadığım bir nokta var dün akşam noteyi şarj ettim şarj edildi dedi sabah kaktım baktığımda %62 şarj gösteriyor telefonda hiç bir uygulama açık değildi oyunda oynamadım bu nasıl oluyor ya durduğu yerde bu kadar şarj gidermi telefonda???????
Bazı programlar arka planda kendi kendine çalışır,facebook vs vs birden fazla program var.
Advanced Task Killer ve Juice Defender kurarak sorunu çözebilirsin.
Task killer , belirli aralıklarla ve ekran kapandığında arka planda çalışan programları kapatır.
Juice defender yapıcağın ayarlara bağlı olarak pil ömrünü uzatır.
Bazı sistem uygulamaları kapansada tekrar açılıyor çalışması gerekiyor çünkü telefonla beraber.
Bende ilk aldığımda şarj durumu bahsettiğin gibiydi , şu anda gece yatıp sabah kalktığımda %4-5arası düşüyor.
Kullanmadığın durumlarda ; gps,wi-fi vs kapatırsan daha iyi olur.
oluyor bazen
mutlaka bir uygulama birşey takılı açık kalıyor
aynısı geçen gün oldu bana (SG2)
akşam full dolu şarj sabah %30 lara inmişti
Bazı programlar arka planda kendi kendine çalışır,facebook vs vs birden fazla program var.
Task killer , belirli aralıklarla ve ekran kapandığında arka planda çalışan programları kapatır.
Bazı sistem uygulamaları kapansada tekrar açılıyor çalışması gerekiyor çünkü telefonla beraber.
Bende ilk aldığımda şarj durumu bahsettiğin gibiydi , şu anda gece yatıp sabah kalktığımda %4-5arası düşüyor.
telefonda face falan yok ki uygulama yöneticisinden kaldırıyom tüm açık programları wifi açık ondan olabilirmi acaba
Low-Rider
17-04-2012, 10:33
telefonda face falan yok ki uygulama yöneticisinden kaldırıyom tüm açık programları wifi açık ondan olabilirmi acaba
Sen hepsini kaldırsanda sistem ile beraber çalışan programlar tekrar açılır.
İnternette pek çok yazı var bu konu hakkında , araştır biraz.
Facebook'u örnek verdim sadece..
Low-Rider
17-04-2012, 22:04
Samsung S2 için 4.0.3 icecream Türkiye için resmi olarak yayınlanmış.
Şimdi güncelliyorum.
Ben de hala gelmedi siz kiesden mi güncelliyorsunuz?
Low-Rider
17-04-2012, 23:01
Evet kies ile güncelledim.
şu öve öve bitiremedikleri ice cream nasılmış yazın bakalım ?
eskiye dönen çokmuş yanlız
İncelemelerde beklemedeki süresinin epey farkettiğini söyleyenler var.Tarayıcı performansıda dah iyiymiş.İlk gelen seriden almama ragmen hala güncelleme gelmedi enteresan.
tr için yayınlanıp yayınlanmaması muhim değil..birçok forumdan 4.0.3 samsung'un yazılımını indirebilirsiniz.sayaç artmaz root gerekmez kies gerekmez.odin ile atarsınız telefonunuza..TR için beklemeyin boşuna(kies'te göremeyenler için)..
Odin ile yükleyebileceğimi bende biliyorum ancak şu anda forumlarda bulunan başka ülkelerin romlarında küçükde olsa sinir bozucu problemler var.
Low-Rider
17-04-2012, 23:47
icecream'in en güzel yanı telefon içinden programla sayaç sıfırlama oldu:D
icecream'in en güzel yanı telefon içinden programla sayaç sıfırlama oldu:D
o nedir ?...
Low-Rider
18-04-2012, 07:39
o nedir ?...
Standart kullanıcılar için bir önemi yok ama root vs yapıldığı zaman telefona , telefonda bir sayaç var o artıyor ve servise verildiği zaman anlaşılıyor.
By_DoMiNo
18-04-2012, 21:49
Arkadaşlar HTC incredible s telefonumu uzun zaman önce s-off yapıp custom rom kurmuştum. Ama custom rom telefonu biraz kastı ve orjinali gibi olmadı. Şimdilerde benim telefonuma sense 3.0 versiyonlu güncelleme çıkmış. Telefonu normal htc exe si ile 2.3.3 yapıp sırayla orjinal sürümler üzerinden güncellettirdim. En son android 2.3.5 sürümü var ve sense 3.0 var içerisinde dedi upgradenin. Tamam dedim. telefon güncellendi kilitlendi. Açılmıyor. Daha sonra araştırmalarım sonucu öğrendim ki telefon s-off olduğundan kitleniyor. Tekrar s-on yapmam lazım ki yeni güncelleme kilitlenmesin. Şimdi size sorum şudur. HTC incredible s telefonu nasıl s-on yaparım. Bu konuda yardımcı olabilcek varsa çok sevinirim. Root işlemi sonucu kırılan kilidi tekrar aktif hale getireceğim yani :)
hd cekim yapabilecegimiz program varmidir ?
Bülent76
19-04-2012, 09:32
Juice Defender'i yükledim, hissedilir derecede şarjı uzadı telefonumun ama tuş kilidi devreye girip ekran kapandığı zaman whatsapp ve viber'den mesaj ve çağrı alamıyorum, ama zorunlu haller için gerçekten güzel bir program, teşekkürler.
McAfee zararlı araştırmacısı Carlos Castillo blogunda, Google Play'de bulunan 15 uygulamada yeni bir tür Android Truva atının keşfedildiğini ve en az 70.000 kullanıcı tarafından indirildiğini paylaştı.
Özellikle Japon kullanıcıları hedef alan zararlı, internetten video fragmanları gösteren uygulamaların içine saklanıyor. Yüklenirken kullanıcıdan rehber verilerini okuma, telefon durumunu okuma ve kimlik bilgilerinin onayını isteyen zararlı, kullanıcıdan izin aldığı takdirde Andorid ID'yi, telefon numarasını ve kurbanın telefon listesindeki herkesin isimlerini, mail adreslerini ve telefonlarını çalıyor. Ardından tüm bu verileri, uzak sunucuya göndermeye çalışıyor, başarılı olursa aynı sunucudan gösterilmesi istenen videoyu oynatıyor.
"McAfee Mobil Güvenlik, Android/DougaLeaker.A.'yı bir tehdit olarak görüyor. Kullanıcılar mutlaka öncelikli olarak Google Play marketten uygulama indirmeli ve izin verirken uygulamanın amacı dışında izin isteyip istemediğine dikkat etmeliler. Android kullanıcılarının gizliliğini ihlal etme riski bulunan tüm bu uygulamalar bir an önce marketten kaldırılmalıdır" diyor Castillo...
hurriyet bugunden bir alinti ?
Low-Rider
19-04-2012, 10:38
Juice Defender'i yükledim, hissedilir derecede şarjı uzadı telefonumun ama tuş kilidi devreye girip ekran kapandığı zaman whatsapp ve viber'den mesaj ve çağrı alamıyorum, ama zorunlu haller için gerçekten güzel bir program, teşekkürler.
ben gece yatarken aciyorum defenderi sadece.
pro versiyonda progrmlara izinde verebiliyorsunuz.baglantiyo kesiyor ama whatsapptan mesaj geldigi zaman iletiyor
arkadaşlar dün itibari ile iphone 4s'den htc one x'e geçiş yaptım sıkı cihazmış :D
Alicanrs
19-04-2012, 11:23
arkadaşlar dün itibari ile iphone 4s'den htc one x'e geçiş yaptım sıkı cihazmış :D
yusuf yusufum :D bende 4s'ten HTC sensation XE ye geçtim harbi baya iyi çokta hızlı memnun kaldım :D
Bülent76
19-04-2012, 12:25
ben gece yatarken aciyorum defenderi sadece.
pro versiyonda progrmlara izinde verebiliyorsunuz.baglantiyo kesiyor ama whatsapptan mesaj geldigi zaman iletiyor
Evet ben de geceleri açmaya başladım o yüzden :) Ama güzel program, tavsiyeniz için teşekkürler :)
Bülent76
19-04-2012, 12:26
Çok merak ediyorum bu cihazı, kısaca yorumlarınızı alabilir miyiz? 4 çekirdekli bir cihaz, sanırım epey hızlıdır.
peki beyler android te Real Race indiren oynayan varmıdır ? oyun güzel gibi.
Mechanix
19-04-2012, 14:20
Dün android 4 ice cream sandwich e geçiş yapayım dedim , galaxy S2 kitlendi :)
sametozt
19-04-2012, 23:04
Benim galaxy s 2 daha bugün elime geçti 2 3 saat kurcaladım sonra direk android 4 ics e geçiş yaptım kilitlenme gibi bir durum yok
ya arkadaşlar ne oluyor bu ice cream sandwich :(
ip 4s kullanıyorum ve tek içimi gıcıklayan one X .. biraz bahsetsene nasıl bişey :)
sametozt
20-04-2012, 00:11
ya arkadaşlar ne oluyor bu ice cream sandwich :(
Ben su an telefondan yaziyorum gayet stabil siz sorun mu yasiyosunuz ?
ne oldunuğu bilmediğim bir şey hakkında nasıl sorun yaşayabilirim??????
sametozt
20-04-2012, 00:20
ne oldunuğu bilmediğim bir şey hakkında nasıl sorun yaşayabilirim??????
Mesajinizi yanlis anlamisim yardimci olmak icin yazdim ama neyse
Dün android 4 ice cream sandwich e geçiş yapayım dedim , galaxy S2 kitlendi :)
Wipe Data yapman lazım güncelleme sonrası. Sonra bilgileri yedekten yüklemen lazım. ICS beklediğim gibi çok iyi olmuş.
arkadaşlar cihaz baya hızlı öyle böyle değil önünü alamıyorum :D ,
hayatımda ilkkez hızlı bir nesneye sahip oldum :D
kamera kalitesi hariç gerçekten güzel cihaz
şöyle söyliyim bir tane oyun var evdeki pc'de oynuyorum kasıyo bunda oynuyorum kasmıyo :D
şuan ben satıyorum 1600tl
Mechanix
20-04-2012, 09:58
Ya beyler , bostancı civarında düzgün bir servis varmı bildiğiniz ? Yazılım attım kitlendi , yeniden yazılım atılması gerekiyor buna...
RottingChrist
20-04-2012, 10:10
maxthon diye bir tarayıcı programı kullanıyorum çok sevdim. diğerlerine hiç elim gitmiyor valla :)
galaxy s2'ye ics yükleyen arkadaşlar, orjinal güncellemeyi yüklemediyseniz problemler çıkabilir. 2 gün önce kies'ten ice cream sandwich güncellemesini yükledim. sıfır sorun. gayet stabil çalışıyor.
cabrioleter
20-04-2012, 12:25
arkadaşlar samsung tablet alacağız arkadaşımıza yalnız şu rom ve root olayı nedir bi anlatır mısınız? ne işe yarar?
Rom x kısının yaptıgı ıcınde temalar bulunan samsung apps bulunmayan(yada kımısı bırakıyo) tamamen kısının o ankı ruh halıne baglı hazırladıgı bı paket gıbı dusun..Wın7 kurmak gıbı ama ıste farklı tema farklı ozellıkler vs gıbı dusun..kımısı var perf. ıcın kımı var asırı stabıl kımısı batarya dostu vsvs
root ise wındowsta admınstrator oldugunu dusun user'dan cıkıyosun sıstem dosyasını bıle kaldırmanı saglayabılen bı ozellık ufak tefek programlarla mesela normalde telefondan kalkmayan programları komple sılebılırsın dondurabılırsın vsvs böyle yanii :)
cabrioleter
20-04-2012, 13:10
Rom x kısının yaptıgı ıcınde temalar bulunan samsung apps bulunmayan(yada kımısı bırakıyo) tamamen kısının o ankı ruh halıne baglı hazırladıgı bı paket gıbı dusun..Wın7 kurmak gıbı ama ıste farklı tema farklı ozellıkler vs gıbı dusun..kımısı var perf. ıcın kımı var asırı stabıl kımısı batarya dostu vsvs
root ise wındowsta admınstrator oldugunu dusun user'dan cıkıyosun sıstem dosyasını bıle kaldırmanı saglayabılen bı ozellık ufak tefek programlarla mesela normalde telefondan kalkmayan programları komple sılebılırsın dondurabılırsın vsvs böyle yanii :)
root profesyonel anlamda iyi olabilir ama okulda sunum yapılacak bir de aplikasyonlarla vakit geçirelecek bir tablet için sanırım pek gerekli değil.
rom ise faydalı bir şey gibi geldi. yalnız bu işlemleri yapmanın ürünü garanti dışı bırakması sistemi kitleyip bozması gibi bir durum söz konusu mu?
cevabın için çok teşekkürler hocam...
Tabi ki söz konusu birazcık dikkat ve yanlıs yanlıs forumlarda yanlıs sacma sapan seylere ınanmadan profesyonel forumlarda gerek ıngılızce gerek almanca tercume edıp(gugıl tıransleyt bıle yetıyo) anlayıp bu ıse baskoymak cok daha mantıklı..
Bu durumlar tabıkı garantı dısına cıkartıyo ama ufak bır program sayesınde telefonda yapılan degısıklıkler bır sayac tarafından kontrol altına alınıyo..Bu sayacı sıfırlayıp herhangı bır durumda servıse gonderdıgınızde kımse anlamaz telefon'a rom root vs yukledıgınızı..
Half/Full Brick etmek zaten baya zor..Yani ya sistem dosyası silmek lazım..Yada odin ile rom veya root atarken yanlıs dosyaları yanlıs kısımlara yerlestırılırse olusabılcek bısey half brick ztn cozumu var full brick ztn zor yani ben bugune kdr bıtane gordum(okudum) full brick edebilen oda duzeltmıstı dıye hatırlıyorum..
rica ederim ne demek :)
eveeeeet ... gün itibariyle ip4s imi satıp HTC one X ile android dünyasına tekrar dönüş yapmış bulunuyorum ... galaxy s2 den sonra 2. android telim oldu .. bakalım yıldızımız barışıcakmı :)
Yiğit G.
24-04-2012, 11:19
Bende sensation Xl almayı dusunuyorum bakalım.
arkadaşlar cihaz baya hızlı öyle böyle değil önünü alamıyorum :D ,
hayatımda ilkkez hızlı bir nesneye sahip oldum :D
kamera kalitesi hariç gerçekten güzel cihaz
şöyle söyliyim bir tane oyun var evdeki pc'de oynuyorum kasıyo bunda oynuyorum kasmıyo :D
şuan ben satıyorum 1600tl
cok iyi pazarlama tekniği :D
Germanian
25-04-2012, 12:31
arkadaşlar elimde android tv box diye bir olay var tr de pek yaygın cihazlar değil şöyle bir sorum var java tabanlı oyunları daha doğrusu gamyun diye bir site var ordaki oyunları pc deki gibi oynama sansımız warmıdır bu konu hakkında yardm edermisinz
Onurkk06
26-04-2012, 19:51
arkadaşlar desire hd telefonum var hiç bi problemi olmayan tel sabah msj atmaya çalıştığımda göndermiyor gönderdiğim msjlar 10 mesajdan biri gidiyor telefon sim kartı görmüyor bazen arama yaptığım zaman geri kapanıyor ne yapabilirm durup dururken oldu ? yeni room mu kursam acaba ?
deneyeniniz vardır illaki ama 2 gün önce "snappz market" diye birşey indirdim normal marketteki ücretli uygulamaları bedavaya indiriyosunuz, hiç sorun yaşamadım güzel program
Nightfish
27-04-2012, 08:46
Yandex arayüzünü yükledim dün, kullanımı oldukça rahat. Go yazılımından çok daha güzel.
punto_multijet
27-04-2012, 08:54
yandex gercekten basarılı yaklasık 4-5 gundur kullanıyorum hiç sıkıntı yok
volume81
27-04-2012, 08:56
Bende sensation Xl almayı dusunuyorum bakalım.
abi bende XE ile XL arasında kaldım :D
XE= daha iyi foto ve video çekiyor 4.3 inç ve kullanımı XL'ye göre daha rahat
XL devasa büyük web browser'de netbook'u aratmıyor sağolsun :D ve 4.7 inç uuu beybi çok lazım :D
Yiğit G.
27-04-2012, 10:06
abi bende XE ile XL arasında kaldım :D
XE= daha iyi foto ve video çekiyor 4.3 inç ve kullanımı XL'ye göre daha rahat
XL devasa büyük web browser'de netbook'u aratmıyor sağolsun :D ve 4.7 inç uuu beybi çok lazım :D
Ben dün sattım valla desire hd mi... Yine dün Evo 3d aldım.. XE ile XL nin fiyatları yaz sonuna baya baya bir düşücek yeni telefonlar yolda.Sanırım fiyat düşmesini beklicem bikaç ay.
yazdıklarına ek olarak XE nin işlemcisi 2 kat daha güçlü.Biri 1.5 tek çekirdek diğeri 1.5 çift çekirdek.Artık çift çekirdek devri.
deneyeniniz vardır illaki ama 2 gün önce "snappz market" diye birşey indirdim normal marketteki ücretli uygulamaları bedavaya indiriyosunuz, hiç sorun yaşamadım güzel program
aradım ama bulamadım nerden ındırdın ?
Low-Rider
27-04-2012, 10:42
SnappzMarket | Alternative Android Market | Simply The Best (http://www.snappzmarket.com/)
fatihtemizer
27-04-2012, 12:05
telefonu samsung s2 ıcs rom ve rootlu olan arkadaşlar.telinizde donmalar vesaire oluyorsa speedmod yada abyss kerneli tercih edin..
Low-Rider
27-04-2012, 12:06
ıcs yuklu ve root'lu
problem yok bende,hatta 2.3.6'da 5-6kere resetlemişti kendini o da düzeldi
Aramızda htc one x sahibi olup da herhangi bir task killeri sorunsuz çalıştıran oldumu? Bi kaç tane denedim görünürde rami boşaltıyor yalniz multitasking de görünen sayfalar kapanmıyor... yani açık pencerelere tıkladığınızda haala herşey açık görünüyor...
aradım ama bulamadım nerden ındırdın ?
SnappzMarket | Alternative Android Market | Simply The Best (http://www.snappzmarket.com/)
kusura bakmayın daha yeni görüyorum mesajınızı, zaten verilmiş. link için teşekkürler :)
Avcılık Oyunu - çok çok iyi görüntüler, oyun vs. olsun gayet kaliteli
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.glu.deerhuntnew&reviewId=15850795129076113048
Aşağıdaki program da çok kullanışlı, orjinal kamera programı yerine kullanıyorum bu da çok iyi, tavsiye ederim
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.neaststudios.procapture&feature=more_from_developer#?t=W251bGwsMSwyLDEwMiw iY29tLm5lYXN0c3R1ZGlvcy5wcm9jYXB0dXJlIl0.
fatihtemizer
27-04-2012, 14:34
ıcs yuklu ve root'lu
problem yok bende,hatta 2.3.6'da 5-6kere resetlemişti kendini o da düzeldi
anladım sorun olursa ilerde bir göz atarsın..ram tüketimi fena düştü:)
volume81
27-04-2012, 14:42
Ben dün sattım valla desire hd mi... Yine dün Evo 3d aldım.. XE ile XL nin fiyatları yaz sonuna baya baya bir düşücek yeni telefonlar yolda.Sanırım fiyat düşmesini beklicem bikaç ay.
yazdıklarına ek olarak XE nin işlemcisi 2 kat daha güçlü.Biri 1.5 tek çekirdek diğeri 1.5 çift çekirdek.Artık çift çekirdek devri.
evo 3D çok güzel cihaz özellikleri ve fiyatına göre ekran nasıl ? hani 1-2 saat oyun vs oynadığında kör edecek bir 3D'si yok sanırım ?
benim için öncelikli olan iyi fotoğraf çeksin ekranı kaliteli olsun ve müzik kalitesi olsun o yüzden sensation bakıyorum :)
teşekkur ettım:)
kusura bakmayın daha yeni görüyorum mesajınızı, zaten verilmiş. link için teşekkürler :)
rica ederım bende ındırdım baya ıyıymıs ya.saol :)
htc EXPLORER alınır mı arkadaş ? Vodafone kampanyası vardı 2 faturamı geç yatırdım ve 1 senelik bişey vermişim o sebepten vermediler ortalama fiyatı 650-700 sence alınır mı ?
biraz karıştırdım hızlı ama artık 600 mhz işlemci artık kurtarmazmış günümüzde 600 mhz kaldımı diyorlar ?
600 mhz nin artık akıllı telefonlarda yeterli bi hız olduğunu düşünmüyorum... Ayrıca ram miktarına önemli.. özellikle htc sense fazla ram yediği için kısıtlı bi alan kalabilir...
Yiğit G.
28-04-2012, 10:41
evo 3D çok güzel cihaz özellikleri ve fiyatına göre ekran nasıl ? hani 1-2 saat oyun vs oynadığında kör edecek bir 3D'si yok sanırım ?
benim için öncelikli olan iyi fotoğraf çeksin ekranı kaliteli olsun ve müzik kalitesi olsun o yüzden sensation bakıyorum :)
Valla ülkemizde pek tutulmadıgı için çabuk ucuzlamış bir telefon.3-5 ay önce 1900 e satılan telefon şimdi 1100 tl vatan da.Valla şöyle söyliyeyim desire hd ye göre çözünürlüğü daha yüksek ekranın.Ama kamerası daha düşük.Desire 8 mp iken bu 5 mp.Daha fotograf karsılastırması yapmadım ama zaten Dslr fotograf makinem var 5mp de yeter.720p video çekebiliyor.3d baya kurcaladım dunden beri.Ya şöyle diyim benim gözlerim çok hassastır.Dün spiderman 3d oynadım bi 5-10 dakka yani öyle bir başagrısı mide bulantısı vs yasamadım.Hani tabi kafam döndü yazıları çift gördüm pc de bi 5 dakka ama normal sanırsam oda :D Ama bazılarında baş agrısı yapmış.3d oyunlar tabi aşmış zevkli :) bu arada oyun sırasında 3d yi ayarlayabiliyorsun o çok güzel.Ben mesela nfs oynarken 3D yi %15 yaptım yani çok çok hafif derinlik verdim başım dönmeden çok güzel oynadım :D Sonra film indirdim 3d onları izlemek çok zevkli.Hatta kime göstersem "ohaaaaaa süper" tepkisi ile karşılaştım.Orjinal 3d çekilmiş 720p videolar buldum onları izlemesi inanılmaz bi deneyim.Kendimde 3d video çektim köpegimi falan çektim güzel yaa eğlenceli işte :))) Ama benim evo almamdaki sebep 1 gb ram ve işlemcisinin 1.2 ghz dual core olması. Hızlı bir telefon.
By_DoMiNo
28-04-2012, 12:21
Aramızda htc one x sahibi olup da herhangi bir task killeri sorunsuz çalıştıran oldumu? Bi kaç tane denedim görünürde rami boşaltıyor yalniz multitasking de görünen sayfalar kapanmıyor... yani açık pencerelere tıkladığınızda haala herşey açık görünüyor...
Htc hub da uygalama sonlandırıcı yada benzeri birşey var. Htc nin kendi task killeri harika birşey. Task killer bütün uygulamaları kapattığında kalan ram örneğin 500 mb görünüyorsa bu programla 600 mb görünüyor. Tavsiye ederim.
galaxy note den sırket serverıne baglanmaya calıstım ama olmadı vpn den falan varmı bıldıgınız bı program teamviewer harici uzak masaustu baglantısı kurabılıcegım bı program
initial-D
01-05-2012, 13:06
bugün yarın turkcell 1 gb internet ile 24 aylık 97 tl ye xperia s almayı düşünüyorum.hemen hemen 10 yıllık se kullanıcısıyım.iphone sevmiyorum.umarım iyi birşey yapıyorumdur.
ölçü olarak biraz daha büyük
aynı ağırlıkta
1080p hd 12mp kamera var,ekran diğerlerinden iyi
android 4 update i de çıkacakmış
pil ömrü olarakta iphone dan iyi ve ses kalitesi çok daha iyi
1,5ghz çift çekirdek + 32gb hafıza
iyidir sanırım:)
Yiğit G.
01-05-2012, 13:34
bugün yarın turkcell 1 gb internet ile 24 aylık 97 tl ye xperia s almayı düşünüyorum.hemen hemen 10 yıllık se kullanıcısıyım.iphone sevmiyorum.umarım iyi birşey yapıyorumdur.
ölçü olarak biraz daha büyük
aynı ağırlıkta
1080p hd 12mp kamera var,ekran diğerlerinden iyi
android 4 update i de çıkacakmış
pil ömrü olarakta iphone dan iyi ve ses kalitesi çok daha iyi
1,5ghz çift çekirdek + 32gb hafıza
iyidir sanırım:)
Karşılaştırma - Cep Telefonu - HTC One X vs Sony Xperia S kıyaslaması (http://kiyas.la/cep-telefonu/karsilastir/HTC-One-X-vs-Sony-Xperia-S)
initial-D
01-05-2012, 13:49
Karşılaştırma - Cep Telefonu - HTC One X vs Sony Xperia S kıyaslaması (http://kiyas.la/cep-telefonu/karsilastir/HTC-One-X-vs-Sony-Xperia-S)
ama 400 tl daha pahalı zaten bu:)hem htc sevmiyorum ben
Ben de Android kullanıcılarındanım :)
En çok kullandığım application'lar Whatsapp, 9GAG, Androhaber, Facebook, Instagram vs. :)
sametozt
01-05-2012, 14:51
Galaxy s2 için 4.0.4 güncellemesi hazırlanıyomuş.Umarım şarj olayını ve arasıra donma problemleri çözülür :)
fatihtemizer
02-05-2012, 07:18
Galaxy s2 için 4.0.4 güncellemesi hazırlanıyomuş.Umarım şarj olayını ve arasıra donma problemleri çözülür :)
aslında diğer custom rom lar ve kernellerde bu sorun yok..
sametozt
02-05-2012, 09:19
aslında diğer custom rom lar ve kernellerde bu sorun yok..
Daha 3 haftalik android kullanicisi oldugum icin rom kernel olaylarina pek bulasmak istemiyorum acikcasi ama okuduguma gore siyah kernelin iyi oldugu soyleniyo ilerde tam cozdugumde muhakkak girisirim bu islere :)
CooLeqenD
02-05-2012, 14:45
Abilerim elimde SG 2 var, ama ben bunun şarjından şikayetciyim. Advanced Task Killer Pro kullanıyorum, ekranı en kısık ayarda kullandım ama nafile ekran sürekli 60+ yiyor. Cayır cayır şarj gidiyor, iP4 kullandım hadi onun şarjı 1 gün gidiyor diye şikayet ediyordum ama bu ondan daha hızlı emiyor şarjı anlamadım ben bu işi ? Millet 1.5-2-3 Gün kullanıyorum diyorlar bunlar farklı bir şekildemi kullanıyorlar aklım el vermiyor. Şuan üzerinde Kies' in otomatik olarak güncellediği sürüm var ve başka birşey yok, birde içine attığım temalar falan var. Onlar etkiler mi bilmiyorum. Ekrandada dümdüz siyah zemin var şarj yememesi için. Daha ne yapmam gerek ?
sametozt
02-05-2012, 14:56
Ben arkaplanı siyah yapınca %38 ekran gösteriyodu ama şimdi go launcher ex le ics teması var şu an bile %42 gösteriyo 60+ göstermesi ilginç
CooLeqenD
02-05-2012, 14:58
Heeeeeeh, Go Launcher kullanıyorum bende şuan %58 gösteriyor Ekran. Ben çözemedim bu işi ya.. Valla billa..
sametozt
02-05-2012, 15:02
Muhakkak çözüm gelir android konusunda bilgili kişiler var forumda ekran sürekli aktifse kilit durumunda az duruyosa o yüzden de yüksek olabilir oranı..
CooLeqenD
02-05-2012, 15:04
Ekran Görüntüsüde alamıyorum, Home tuşu ile Power tuşu diyorlar yaptığımda hiç bir icraat yapmıyor onada uyuz oldum zaten herkez çatır çatır çekiyor bizimkisi icraat yapmıyor :D
Low-Rider
02-05-2012, 15:04
Abilerim elimde SG 2 var, ama ben bunun şarjından şikayetciyim. Advanced Task Killer Pro kullanıyorum, ekranı en kısık ayarda kullandım ama nafile ekran sürekli 60+ yiyor. Cayır cayır şarj gidiyor, iP4 kullandım hadi onun şarjı 1 gün gidiyor diye şikayet ediyordum ama bu ondan daha hızlı emiyor şarjı anlamadım ben bu işi ? Millet 1.5-2-3 Gün kullanıyorum diyorlar bunlar farklı bir şekildemi kullanıyorlar aklım el vermiyor. Şuan üzerinde Kies' in otomatik olarak güncellediği sürüm var ve başka birşey yok, birde içine attığım temalar falan var. Onlar etkiler mi bilmiyorum. Ekrandada dümdüz siyah zemin var şarj yememesi için. Daha ne yapmam gerek ?
Ana ekranda çok sayıda widget varda onlarında hepsi tüketimi etkiliyor
Bende de task killer ve juice defender yüklü.Juice defender'ı sadece gece yatarken açıyorum 8 saatte %3-4 düşüyor max.
Benim telefon normal kullanımda 1.5 gün gittiği çok oldu ilk başlarda deniyordum artık o kadar uzun tutmuyorum takıyorum erkenden şarja.
Ekranda wigdetlar varsa kaldırıp bir dene.
Bende sadece hava durumu,google,task killer,etkin uygulamalar ve bluetooth wifi ekran parlaklığı ayarlanan widget var
Tabi tlefonda arka planda kapatılsada yine açılan programlar var google maps vs gibi ,root yaptıktan sonra kaldırdım hepsini
Low-Rider
02-05-2012, 15:05
Ekran Görüntüsüde alamıyorum, Home tuşu ile Power tuşu diyorlar yaptığımda hiç bir icraat yapmıyor onada uyuz oldum zaten herkez çatır çatır çekiyor bizimkisi icraat yapmıyor :D
4.0.3'e geçtiysen ekran görüntüsü almak için ses kısma tuşu+power tuşuna basılı tutucaksın kısa bir süre
CooLeqenD
02-05-2012, 15:14
http://g1205.hizliresim.com/x/2/56dqt.png (http://bit.ly/c25MCx) http://g1205.hizliresim.com/x/2/56drf.png (http://bit.ly/c25MCx)
Olay böyle özgür abi bende aldığım günden beri sana sorucaktım sen baya bir düşürmüştün abi bu olayları en aza, bu arada abi SS Kısayolu içinde teşekkürler. Şimdi abi ne yapmam gerekir. Ana Ekranda sadece 1 sayfa kullanıyorum görünen sadece bu başka sayfası yok.
Low-Rider
02-05-2012, 15:21
wifi-gps-btooh kullanmadığım sürece kapalı bende
ekran parlaklığı orta ayarda hep onun dışında ekstra birşey yapmadım
Bu temayı nerden buluruk:D
CooLeqenD
02-05-2012, 15:27
Valla özgür abi Bülütüt' u kullanmıyorum bile. WiFi ile Veri Ağı açık sadece okadar. WiFi' de sadece Whatsapp falan kullanmak için tutuyorum. Bulduğum link' i sana PM' den atarım özgür abi :) Ekran Parlaklığınıda sıkıldım yeter lan diyip herşeye son' a vurdum ondan öyle kaldı euhueuhe :D
Low-Rider
02-05-2012, 15:29
Telefonu rootlayıp , gereksiz kullanılmayan programlarıda kaldırırsan kafalarına göre net'e de bağlanmazlar şarj ömrü daha da uzar.
Ben google maps,tüm hub'lar,vs kullanmadığım herşeyi titanium backup ile dondurdum
CooLeqenD
02-05-2012, 15:31
Abi o root olayını anlıyamadığım için girişemedim ben :/ Valla yardım edersen yapmak isterim
ücretlileride ucuza çekmeyi kim istemezki :)
Low-Rider
02-05-2012, 15:32
Ücretlileri beleş kurmak için root'a gerek yok , internetten .apk'sını bulup telefon içine atman yeterli.
Root yapmak acaip kolay, bende yapmadan önce okudum bir ton yazı zor geldi falanda 30saniyelik iş:D
Low-Rider
02-05-2012, 15:32
yesilcin.com ' a gir oku , herşeyi detaylıca tek tek anlatmışlar güzel site
CooLeqenD
02-05-2012, 15:37
Tamamdır özgür abim girip bakıyorum hemen :) Bu arada abi PM ile attım sana link' i falan :)
ya arkadaşlar acil yardıma İHTİYACIM VAR samsung note telefonumu kilit kodu model şeklindeydi şifreyi unuttum ve çok fazla model denemesi yazıyor telefonda ve mail adresi ve şifre istiyor ne yapmam lazım
Abi o root olayını anlıyamadığım için girişemedim ben :/ Valla yardım edersen yapmak isterim
ücretlileride ucuza çekmeyi kim istemezki :)
Blackmart Alpha diye bi prog. var. Ücretli uygulamaları burdan aradığımız zaman ücretsiz olarak karşımıza çıkıyo ve bizde affetmeden indiriyoruz :D
oh bee açtım telefonu :):):):)
meLaNchoLic
02-05-2012, 21:20
telefon beklemesı 36%
telefon boşta 32%
sesli aramalar 23%
ekran 8%
şuanda bende
fişten çekilelide 6s37d 46s olmus :D
UĞUR YUMAK
02-05-2012, 22:04
Android basligi bulmusken sormak istiyorum LG p970 kullaniyorum. ama teleffonun icinde radyo yok. net uzerinden dinlemenin disinda telefona nerden ve nasil radyo programi indirebilirim
CooLeqenD
03-05-2012, 10:12
telefon beklemesı 36%
telefon boşta 32%
sesli aramalar 23%
ekran 8%
şuanda bende
fişten çekilelide 6s37d 46s olmus :D
Ekran 8% mi ? Yahu şeytan diyorki Dön yine ilk aldığın sürüme kalsın onda bu ne yahu böyle 60-61-62-63%' lerde duruyor Telefon gece şarjdaydı sabah kalktım şarjdan çıkmış telefon ve şarj yarılardaydı şakamı bu ya :D
Android basligi bulmusken sormak istiyorum LG p970 kullaniyorum. ama teleffonun icinde radyo yok. net uzerinden dinlemenin disinda telefona nerden ve nasil radyo programi indirebilirim
network dışında nasıl radyo olacakki, telefonda radyo yoksa ?
Yiğit G.
03-05-2012, 11:41
Bu juice defender ı yukledim , enable yaptım , yukarda logosu cıkıyor ama kırmızı nokta var yani calısmıyor nasıl aktif hala getiriyoruz bu programı bilen varmı ?
fatihtemizer
03-05-2012, 12:00
kırmızı yanması arkada çalışacak herseyi kapattığını gösterir..yani hersey yolunda..look screen yaptığınızda yanar..ekranı açarsanız söner ve internet ve diğer proglar çalışmaya başlar..
valla bu ics yedi beni. sgs2 var, gingerbread yüklüyken advanced task killer'la sarjı 2 güne kadar uzatmıştım, çok iyi gidiyordu. ics yükledim, 1 gün bile sürmüyor arkadaş neredeyse. ics de kiesteki kendi güncellemesi. darlandım valla gene. sarjı bitecek diye telefonu kullanamıyorum yahu :D
fatihtemizer
03-05-2012, 15:36
ıcs nin farklı custom romlarını kullanın..hız ve stabilite olarak çok iyiler..