Orijinalini görmek için tıklayınız : Android Paylaşım Alanı(Uygulamalar,rom..)
Sayfa :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
[
16]
emre yeşil
16-01-2016, 22:02
yanımda telefon harici bir şey taşımak istemiyorum çok sıkıldım sadece windows dan erişim sağlayabildiğim e ticaret panelleri var android ile giriş yapamıyorum ios yada android kullanan bir cihazı windows a çevirebilirsem bu sıkıntıdan kurtuacağım
Uzaktan masaustunu denediniz mi ? ben pcmi cok rahat kontrol ediyorum. özellikle kalem baya rahatlaştırıyor mouse gibi rahat kullanım sağlayabiliyorsunuz. Hem telefonun stabilliginden odun vermemis olursunuz.
https://chrome.google.com/webstore/detail/chrome-remote-desktop/gbchcmhmhahfdphkhkmpfmihenigjmpp?hl=tr
emre yeşil
16-01-2016, 23:31
Uzaktan masaustunu denediniz mi ? ben pcmi cok rahat kontrol ediyorum. özellikle kalem baya rahatlaştırıyor mouse gibi rahat kullanım sağlayabiliyorsunuz. Hem telefonun stabilliginden odun vermemis olursunuz.
https://chrome.google.com/webstore/detail/chrome-remote-desktop/gbchcmhmhahfdphkhkmpfmihenigjmpp?hl=tr
denedim ama performansını beğenmedim çok ağır hareket ediyor yetersiz gibi geldi
Arkadaşlar 650 TL civarında Android tablet bakınıyorum. iPad mini boyutları benim için en ideal boyut, o yüzden 8 inç civarı, özellikleri olabildiğince yüksek, marka takıntım yok, F/P cihazlarına sonuna kadar açığım, lenovo, asus vb. markalar olabilir. Ama exper, casper gibi markaların cihazlarını düşünmüyorum.
Tavsiyelerinizi bekliyorum. Önümüzdeki hafta alacağım nasipse :)
T230 tab4 de kullanabileceğim gps den veri alan navigasyon programi apk link atabilcek varmı internetteki sygiclerin hepsi viruslu ve indirdiklerimi acmiyor
iyi akşamlar,
samsun s2 var da ,
whatsapp güncellemiyor telefon dolu diyo
telefonda, uygulamaları kaydetmek için seçim yapabiliyor muyuz ?
ya da, seçim alanları var mı ?
nasıl yapabiliriz
iyi akşamlar,
samsun s2 var da ,
whatsapp güncellemiyor telefon dolu diyo
telefonda, uygulamaları kaydetmek için seçim yapabiliyor muyuz ?
ya da, seçim alanları var mı ?
nasıl yapabiliriz
S2 kullanirken bende yasadim o sorunu. Sadece icindekilerinyedekleyip format atinca duzelmisti. Hafiza bostu ama surekli dolu uyarisi veriyordu..
Bu arada g3 icin 6.0 guncellemesi gayet stabil. Eskisinden daha hizli oldu telefon sanki. Ama sarja hic bi etkisini gormedim.
S2 kullanirken bende yasadim o sorunu. Sadece icindekilerinyedekleyip format atinca duzelmisti. Hafiza bostu ama surekli dolu uyarisi veriyordu..
Bu arada g3 icin 6.0 guncellemesi gayet stabil. Eskisinden daha hizli oldu telefon sanki. Ama sarja hic bi etkisini gormedim.
aynen öyle. sürekli dolu diyiyor..
şuan da güncellenmiyor mesela..
en sonun da formatlıcam gibi :)
aynen öyle. sürekli dolu diyiyor..
şuan da güncellenmiyor mesela..
en sonun da formatlıcam gibi :)
Ben herseyi denedim , en son formatla cozdum. Hatta yuklemisken guzel de bi custom rom yuklesen mis gibi olur.
Kullanımı kolay bir müzik indirme programı önerisi olan varmı yani o kadar kolay olmalıki programa şarkı ismini yazdıgımda şarkı bulundugunda direk download yapmalı
youtube dan video linkini kopyalayın. http://www.youtube-mp3.org/tr linke girip,yapıştırın.videoyu dönüştür diyip download edebilirsiniz.yarım dk içinde iner.normal bir uzunluktaysa.
youtube dan video linkini kopyalayın. http://www.youtube-mp3.org/tr linke girip,yapıştırın.videoyu dönüştür diyip download edebilirsiniz.yarım dk içinde iner.normal bir uzunluktaysa.
Valla süpersin Hangi semtttesin gel bi yemek ısmarlayayım
Birde bunu nasıl telefon müzigi yapıcam çözemedim bir türlü
Eyvallah abi sağol (: Nişantaşındayım ben.
Müzik indiğinde üst toolbarı aşağı çekip tıklarsan müzik açılmayabilir.Telefon müzik bölümüne girip,müziği bulup zil sesi olarak seçebilirsiniz.Telefonunuz nedir marka model ?
Eyvallah abi sağol (: Nişantaşındayım ben.
Müzik indiğinde üst toolbarı aşağı çekip tıklarsan müzik açılmayabilir.Telefon müzik bölümüne girip,müziği bulup zil sesi olarak seçebilirsiniz.Telefonunuz nedir marka model ?
Tamamdır çözdüm işi çok sağol
Ümraniye deyim bende yakın olsak kapmıştın yemegi ;)
Uzun zamandır android kullanmıyorum ama Myt diye bir program vardı müzik için, hala var mı bilmiyorum.
Asus Zenfone 2 mi iphone 5s mi?
Benim için kamera ve donmaması önemli. Oyun filan oynamıyorum sadece sosyal medya kullanırım bir de kamera
Ferhat_V
20-02-2016, 16:08
android müzik indirmek için MYT MP3 diye bir program var ama android marketten değil googleden bulup yükleyip izin vererek çalıştırmanız gerekiyor..markette yok bu program..
ismi aratıp buluyorsun ister dinle izler videosunu izle istersende indir hemte tek tık la. :)
Ferhat_V
20-02-2016, 16:09
arkadaşlar birde android cihazın dışardan müdahale edilip izlendiğini nasıl anlarız..s6 edge için bahsediyorum gözle görülür bir yavaşlama vs. hiç bir şey yok ama bu konuda biraz pimpirikliyim..varmı başka bir yolu izleniyor dinleniyormuyum vb şeyleri nasıl anlarım..format attım zaten ama mac adresi vs. bişeyle dışardan cihaza bakılabilirmi ?
Pcdeki idm gibi video indirme app var mi play store da? Baya lazim oluyor :)
İyi akşamlar,
Nete de baktım da bulamadım -
Samsung s2 var bi tane, indirmek istediklerimi hafıza kartına yönlendirmek istiyorum fakat bulamadım.
Bilen eden varsa yardımcı olursa çok memnun olurum.
Ferhat_V
27-03-2016, 15:22
beyler 6,0 güncellemesinden sonra wifi sürekli kopuyor..bunun çaresi nedir telefondan hiçbir şey anlamaz oldum masada boş duruyor :) wifi kopuyor sürekli
beyler 6,0 güncellemesinden sonra wifi sürekli kopuyor..bunun çaresi nedir telefondan hiçbir şey anlamaz oldum masada boş duruyor :) wifi kopuyor sürekli
wifi ayarlarından akıllı ağ anahtarının kapalı olmasına dikkat edin. bu yüzden olabilir.
5.0 güncellemesindede wi-fi saçmalamıştı çekiyor gösterip girmiyordu, muhtemelen kısa zamanda minik bir güncellemeyle düzeltiyorlar yada kendiliğinden normalleşiyor
Ferhat_V
28-03-2016, 09:48
wifi ayarlarından akıllı ağ anahtarının kapalı olmasına dikkat edin. bu yüzden olabilir.
yaptım bunu düzeldi şuan..açık yaptım..
s6 edge kullanan arkadaşalr güncellemeyi hiç boşuna yapmayın menü değişiyor sadece cihaz hızı aynı..wifi daha yavaş bilginize..
Beyler note 5 kullanıyorum ilk defa samsungdan memnjn kaldım bununda şarjı az gidiyor.
Tel 2.el garantili , sabah 10 da şarjdam cektim bugün cok az konusmama ve internetide keza az kullanmama ragmen şarj suan %39 note 5 ler böylemi yoksa yine bahtsızlıkmı?bir el atın gerekirse servise gönderecem.ara sırada ses net grlmiyor???
Beyler note 5 kullanıyorum ilk defa samsungdan memnjn kaldım bununda şarjı az gidiyor.
Tel 2.el garantili , sabah 10 da şarjdam cektim bugün cok az konusmama ve internetide keza az kullanmama ragmen şarj suan %39 note 5 ler böylemi yoksa yine bahtsızlıkmı?bir el atın gerekirse servise gönderecem.ara sırada ses net grlmiyor???
Acaba 6.0 güncellemesindenmi oldu böyle???
Note 5 in pili az gidiyor. 6.0 güncellemesi ile biraz toparladı ama max 10 saat işimi görüyor o da dikkatli kullanım aksi halde 6 saatte bitiyor.
htc m7 var kara listeye düştüm, imei kayıt yapamıyor mu yuz buna :D Var mı bilen illa telefoncuya mı gidicez
Yani note 5 le günü çıkaramayacakmıyız?
3000 mah bataryası var, bu kadar çabuk bitmemeli, benim telefonumda sorun olabilirmi? Yada 6.0.1 güncellemesinden sonra bu durumu yaşıyor olabilir miyim?
çok oyun whatsapp vs falanmı imkansız cünkü günü cıkarmaması o pilin
çok oyun whatsapp vs falanmı imkansız cünkü günü cıkarmaması o pilin
Hayır degil kardesim hatta kasmıyorum fazla ki yarıda kalmayayım diye.bakalım benim cihazda sorun olabilir servise göndermem gerekecek sanırım.
Hayır degil kardesim hatta kasmıyorum fazla ki yarıda kalmayayım diye.bakalım benim cihazda sorun olabilir servise göndermem gerekecek sanırım.
benim s5 bile normal kullanımda(2800mah) arada instragram falan kurcalayarak sabah 8 aksam 6-7 %20 30 la rahat rahat cıkartıyorum. yanlız bazen dediğin oluyor sarj atıyorum 1 saatte %2 düşecekken %10-15 iniyor onu fark edersem telefonu kapatıp pili tak çıkar yapıyorum açtıktan sonra eski haline geliyor 1 saatte düşmesi gereken kadar düşüyor sendede öyle birşeymi diyecem ama kullanmadıgım icin note 5 i de tamda yorum yapamıyorm
Asus Zenfone serisi kullanan var mı?
zenfone 5 kullandım sonra galaxy alpha aldım :) zenfone 3 ü merak etmiyo değilim
lucky Jackal
27-04-2016, 10:14
Arkadaşlar selam,
Dün Xperia z3 ler için marshmallow güncellemesi geldi. güncellemeyi yaptım ancak telefon şu anda nedense şebekeye bağlanamıyor. Operatör ile görüştüm hatta bir sıkıntı yok,sim kartı başka telefona takınca sim kart çalışıyor. yani sim kartta da bir sıkıntı yok. telefona reset attım yine hat çekemiyor. Var mı daha önce bu sıkıntıyı yaşayan
Arkadaşlar selam,
Dün Xperia z3 ler için marshmallow güncellemesi geldi. güncellemeyi yaptım ancak telefon şu anda nedense şebekeye bağlanamıyor. Operatör ile görüştüm hatta bir sıkıntı yok,sim kartı başka telefona takınca sim kart çalışıyor. yani sim kartta da bir sıkıntı yok. telefona reset attım yine hat çekemiyor. Var mı daha önce bu sıkıntıyı yaşayan
imei çakma olan telefonda başıma gelmişti, imei'nde sorun var mı? yani cihazın imei kendisine mi ait?
lucky Jackal
27-04-2016, 18:04
orjinal telefon turkcell den alınma,mecbur servise bıraktım bugün
Galaxy S7 alıp şikayeti olan var mı ? Düşünüyorum ciddi şekilde.
Ben de s7 edge var note5 den geçtim oldukça memnunum.
Emrecan-R
14-06-2016, 22:08
Samsung s4 te kulaklik kontrollerini tamamen kapatmak mumkunmu? Muzik dinlerken kapaniyor a voice aciliyor.
bende s3'den s5'e ondanda s7 edge'e geçtim. 3 ve 5 arası ahım sahım farklar yoktu sugeçirmezlik falan dışında, ama 5'den sonra 7/7edge resmen uçurum olmuş kullanmaya başlayana kadar bende beklemiyordum bukadarını, herşeyiyle yerli yerinde ve gayet başarılı olmuş busefer
Hala 2000 tl ye sıfır paralel ithalat S7 bulamadım. Psikolojik sınırım 2000 tl. :)
gurkanerkan
09-07-2016, 18:51
Bugün samsung S5'e gelen marshmallow güncellemesini yaptıktan sonra taktığım hiç bir hattı görmemeye başladı. Hattı başka telefonda denedim sıkıntısız çalışıyor yani problem telefonda. Sıfırlamayı denedim sıkıntı devam ediyor. Çözümü var mıdır ?
Gökhan Kavuştu
12-07-2016, 20:49
S4 LTE için güncel custom rom önerisi alabilir miyim? Cihazda klon imei ve 4.3 rom mevcut.
Bugün samsung S5'e gelen marshmallow güncellemesini yaptıktan sonra taktığım hiç bir hattı görmemeye başladı. Hattı başka telefonda denedim sıkıntısız çalışıyor yani problem telefonda. Sıfırlamayı denedim sıkıntı devam ediyor. Çözümü var mıdır ?
eski roma geri dön ilk güncellemeler genelde sorunlu oluyor :)
Gökhan Kavuştu
15-07-2016, 17:17
S4 LTE için güncel custom rom önerisi alabilir miyim? Cihazda klon imei ve 4.3 rom mevcut.
Güncel - 10karakter.
Ferhat_V
15-07-2016, 17:28
s6 edge kulaklık takıp müzik dinlemek istediğim zaman sesi normal hoparlörden dışarı veriyor sebebi nedir ? bi kaç farklı kulaklıkla denedim aynı...yıldım şu samsungun saçma sapan sorunlarından.
initial-D
19-07-2016, 13:51
lg g3 sıfır satan sağlam bir yer var mı tanıdığı olan
eraslanb
21-08-2016, 20:55
Max. 2500 tl hangi telefonu öneriyorsunuz. Hep büyük ekranlı telefonlar kullandım en son c5 ultra kullanıyordum ekran kırıldı.
note 5 kullananlar şarj durumunuz nasıl? gününüzü rahatca cıkarmaya yetiyormu?
birde zaman zaman konusma sesi karşıdan pürüzlü geliyor, sizdede oluyor mu?
Güncel - 10karakter.
Xda forum sayfasinda arama yapmani tavsiye ederim. Orda yoksa hic biryerde yoktur.
Herkeze merhaba bir sorunum var yardım istiyorum google play de olmayan ama arkadaşımın tabletinde kurulu olan bi uygulamayı kendi tabletime nasıl alabilirim iki cihaz arasında bu uygulamayı yaplasabilecegim yada apk ya cevirip kendime kurabilecegim bir uygulama varmı ?
Herkeze merhaba bir sorunum var yardım istiyorum google play de olmayan ama arkadaşımın tabletinde kurulu olan bi uygulamayı kendi tabletime nasıl alabilirim iki cihaz arasında bu uygulamayı yaplasabilecegim yada apk ya cevirip kendime kurabilecegim bir uygulama varmı ?
nette arattınız mı ? blackmart die apk var onu yükleyin playstore gibi ordan aratın bulacaktır ücretlileri de indirip bedava kullanabilirsiniz
nette arattınız mı ? blackmart die apk var onu yükleyin playstore gibi ordan aratın bulacaktır ücretlileri de indirip bedava kullanabilirsiniz
araştırdım net bilgiye ulaşamadım çoğunluğu yabanci sitelerde çünkü almak istediğim program pahalı karşı cihaza zarar versin istemiyorum açıkcası
araştırdım net bilgiye ulaşamadım çoğunluğu yabanci sitelerde çünkü almak istediğim program pahalı karşı cihaza zarar versin istemiyorum açıkcası
şöyle bilgiye ulaştım ama ?
Apk Share uygulaması, sizin veya başka bir kişinin telefonuna yüklediği herhangi bir oyun, sosyal ağ veya programı diğer cihaza aktarmanızı sağlamaktadır. Android, iphone ve microsoft marketlerin içindeki uygulamalar bildiğiniz üzere ülkeden ülkeye değişiklik göstermektedir. Yani bir ülkede olan uygulama başka bir ülkede olmayabilir. Başka bir ülkeden gelmiş arkadaşınızın uygulamasını kendi telefonunuza yükleyebilirsiniz. Diğer bir nedeni de bulunduğunuz yerde veya hattınızda internetiniz yoksa bile istediğiniz uygulamayı telefonlar arasında transfer edebilirsiniz.
Kullanımı oldukça basit. Wifi-Direct ile iki cihazı eşleştiriniz. Apk Share Uygulamasına giriniz. Göndermek istediğiniz uygulamanın yanındaki kutucuğu tikleyiniz. Alt sağda bulunan share'ye basmanız yeterli. Diğer cihaza gönderildiğinde kurulum yapılması yeterli olacaktır.
şöyle bilgiye ulaştım ama ?
Apk Share uygulaması, sizin veya başka bir kişinin telefonuna yüklediği herhangi bir oyun, sosyal ağ veya programı diğer cihaza aktarmanızı sağlamaktadır. Android, iphone ve microsoft marketlerin içindeki uygulamalar bildiğiniz üzere ülkeden ülkeye değişiklik göstermektedir. Yani bir ülkede olan uygulama başka bir ülkede olmayabilir. Başka bir ülkeden gelmiş arkadaşınızın uygulamasını kendi telefonunuza yükleyebilirsiniz. Diğer bir nedeni de bulunduğunuz yerde veya hattınızda internetiniz yoksa bile istediğiniz uygulamayı telefonlar arasında transfer edebilirsiniz.
Kullanımı oldukça basit. Wifi-Direct ile iki cihazı eşleştiriniz. Apk Share Uygulamasına giriniz. Göndermek istediğiniz uygulamanın yanındaki kutucuğu tikleyiniz. Alt sağda bulunan share'ye basmanız yeterli. Diğer cihaza gönderildiğinde kurulum yapılması yeterli olacaktır.
teşekkürler deneyecegim
Marshmallow'da uygulamalar sd karta taşınabiliyor mu ? Sanırım 6.0 marshmallow. xperia xa ultra, sadece fotoğraflar mı yoksa uygulamalarda taşınabiliyor mu ?
Marshmallow'da uygulamalar sd karta taşınabiliyor mu ? Sanırım 6.0 marshmallow. xperia xa ultra, sadece fotoğraflar mı yoksa uygulamalarda taşınabiliyor mu ?
uygulamalar kısmına bakarsan tasınması lazım enazından hepsi olmasada oyundu vs.di falan onemli yer kaplayanları atabiliyorsun
uygulamalar kısmına bakarsan tasınması lazım enazından hepsi olmasada oyundu vs.di falan onemli yer kaplayanları atabiliyorsun
Daha almadım Berkan abi, bu hafta içinde almayı düşündüğüm bir telefon.
android whatsapp beta kullananlar video görüşmesi geldi :D
Konu açmak istemedim aramızda sony xperia xz kullanan varmıdır veya tecrübe eden ? :)
Ahmet Bby
08-12-2016, 23:18
Sizce bu telefonlar nasıl arkadaşlar. J7 PRİME Almayı düşünüyorum..
http://www.hepsiburada.com/samsung-galaxy-j7-prime-samsung-turkiye-garantili-p-HBV0000019BBC
Ahmet Bby
23-12-2016, 14:02
Sizce bu telefonlar nasıl arkadaşlar. J7 PRİME Almayı düşünüyorum..
http://www.hepsiburada.com/samsung-galaxy-j7-prime-samsung-turkiye-garantili-p-HBV0000019BBC
Güncel yapalım... Bilgisi olan var mı?
Ferhat_V
23-12-2016, 21:32
babamda var bundan 5 olanı olması lazım hatta...s6 dan farkı yok hızlı seri bir telefon..alın bence.
Bir arkadasimda j7 bir arkadasimda prime olanını aldı kurcaladim baya özellik olarak Hic yabana atılacak telefon degiller is yaparlar gayet f/p acisindanda gayet guzeller
En ucuz Galaxy S7 nereden alınır sıfır olarak ?
yurtdışı imkanı ve pasaport var ise mantıklı olan o
samsunglardaki bypass olayına çözüm vardı bi ara dün j5 geldi elime aynı şeyleri denedim olmadı otg vs yaptık geçemedik ? :D varmı başka çözümü
Berkan Galaxy S7 edge'lerde pembe cizgi kabusu - Teknoloji Haberleri (http://www.hurriyet.com.tr/galaxy-s7-edgelerde-pembe-cizgi-kabusu-40345638)
Berkan Galaxy S7 edge'lerde pembe cizgi kabusu - Teknoloji Haberleri (http://www.hurriyet.com.tr/galaxy-s7-edgelerde-pembe-cizgi-kabusu-40345638)
Töbe de :D haziranda aldım olurda böyle birşey cıkarsa vodafone düşünsün :D
Redmi Note 4
Satışa cıktıktan 5 dakika sonra tukendi - 1 | NTV (http://www.ntv.com.tr/galeri/teknoloji/satisa-ciktiktan-5-dakika-sonra-tukendi,z7k0U2CgVka-_aQQvqce9Q)
Asus Zenfone serisi
ASUS Zenfone 3, Zenfone 3 Max, Zenfone 3 Laser ve Zenfone 3 Zoom Turkiye'de! - Teknoloji Haberleri (http://www.hurriyet.com.tr/asus-zenfone-3-zenfone-3-max-zenfone-3-laser-ve-zenfone-3-zoom-turkiyede-40347709)
Sayın arkadaşlar. Aracıma tablet uygulaması yapacağım. Mevcut Android uygulamasını istemediğimden CORTEX A9 İşletim sistemi kurmak istiyorum. Araç multimedia sistemi gibi olsun istiyorum. Bunu yükleme şansım var mı ?
Sayın arkadaşlar. Aracıma tablet uygulaması yapacağım. Mevcut Android uygulamasını istemediğimden CORTEX A9 İşletim sistemi kurmak istiyorum. Araç multimedia sistemi gibi olsun istiyorum. Bunu yükleme şansım var mı ?
Pardon ANDROİD 4.4.4 GERÇEK FULL PURE sistemi olucak :(
emrullahkrtpe
30-01-2017, 01:26
4.4.2 android sürümlü note 2 kullanıyorum. Silmemem gereken bi sms'i sildim... Silinen sms'i geri getirme şansım var mıdır? İnternette bi iki program var ama bi türlü beceremedim...
Htc m9 da son android sistem guncellemesi sonrasi tel gariplesti, instagram videolari oynamamaya basladi.ne yapabilirim ? Ayrica guncellemeden bi onceki sisteme donebilirmiyim ?
SpeedlinE™
12-02-2017, 22:23
4.4.2 android sürümlü note 2 kullanıyorum. Silmemem gereken bi sms'i sildim... Silinen sms'i geri getirme şansım var mıdır? İnternette bi iki program var ama bi türlü beceremedim...
Seneler önce annemin nokia e63ünde bir mesaj silinmişti. Polise gidilip başvurulursa birkaç işlemden sonra o mesajın aynısını firma size yolluyor denmişti
Bu arada 2 sene önce felanda apple da silinen fotoları geri getirmeye çalışmıştım aşağı yukarı 10tane prog. Denemişimdir hiçbiri bir işe yaramamıştı.
Note5 mi S7Edge mi sizce?
İkisi arasında kaldım karar veremedim.
Renaultolog
18-02-2017, 13:26
4 aydır S7 Edge kullanıyorum, gayet memnunum. 7.0 Nougat güncellemesi geldi bu hafta, daha zevkli ve işlevsel bir hal aldı. Edge ekranı iyi çalışıyor ancak yanlış dokunmalar çok oluyor, videolarda vs özellikle. Note 5 hakkında bir bilgim yok ama S7E tavsiye edebilirim
S7 edge boyuttan dolayı kullanımı zor geldi bana. Note5 daha kullanışlıydı. S-pen ile çok işiniz varsa Note5 öneririm aynı boyutta ama S7 serisi her şekilde Note5'ten daha üstün. Bir kere SD kart takılabiliyor hiçbirşey değilse.
S7 edge boyutuna bir türlü alışamayıp normal s7 aldım mesela, aşırı memnunum şimdilik.
S7 Edge demistim dimi baya sefer :D
Htc m9 da son android sistem guncellemesi sonrasi tel gariplesti, instagram videolari oynamamaya basladi.ne yapabilirim ? Ayrica guncellemeden bi onceki sisteme donebilirmiyim ?
yokmu fıkrı olan
4 senedir Samsung S4 mini kullanıyorum ama bu aralar artık telefon kendini güncellerken bazı uygulamamı silmemi istiyor kendini güncellemek için.Uygulamaları silmeden sürümü yükseltme şansım yokmu bu güncellemeler için?
4 senedir Samsung S4 mini kullanıyorum ama bu aralar artık telefon kendini güncellerken bazı uygulamamı silmemi istiyor kendini güncellemek için.Uygulamaları silmeden sürümü yükseltme şansım yokmu bu güncellemeler için?
telefona root yapıp, uygulamaları sd kart hafızasına taşıyabilirisniz
telefona root yapıp, uygulamaları sd kart hafızasına taşıyabilirisniz
O ne demek root?
Bence sürüm güncellemesi yapmayın derim. Android telefonları güncelledikce sarjı daha az gider oluyor :)
O ne demek root?
Şirket bilgisayarı kullanıpda admin yada yönetici profili gibi birşey. Her Android cihazda root yetkileri kapalıdır. bilinçsiz kullanıcılar bozmasın diye. Farklı yöntemlerle root yetkisine sahip oldugunuzda cihazın çok çok çok farklı ayarlarına erişim ve değiştirme hakkını elde etmiş olursunuz. ve uygulamaarı hafıza kartına kartına taşıma gibi işlemleride yapabilirsiniz. Bunu da Windows c. ye yüklüyken programları d ye kurmak gibi düşünebilirsiniz.
Google amcaya sordum yaptım root işini baya iyi oldu bence
Teşekkürler @shunk11
Google amcaya sordum yaptım root işini baya iyi oldu bence
Teşekkürler @shunk11
tam tarif edecektim nasıl yapacağınızı ve ne olduğunu ki, hem tarif edilmiş hemde yapmışsınız :) Evet root iyidir, şarj sorunlarını da root yaparak biraz öteleyebilirsiniz.. Rica ederim :)
Evet beyler şuanda Andorid üzerine bir telefon alacak olsanız hangi modeli tercih ederdiniz.Benim telefonun ana kartı yandı telefon arayışındayım
Evet beyler şuanda Andorid üzerine bir telefon alacak olsanız hangi modeli tercih ederdiniz.Benim telefonun ana kartı yandı telefon arayışındayım
f/p acısından. Asus ZenFone 3 bir çok cesidi var ZE552KL kodlu olanı siddetle tavsiye ederim. yok amiral gemi falan dersen s8 var :D
Bu ay içinde Xiaomi Mi 5s alıyorum. Tavsiye ederim.
Mehmet Gazihan
02-05-2017, 14:12
Android ile 10. Yılım
Hiç root rom v.s. İşim olmadı.
Best phone um z3 Compact s7 edge satıp tkrr eski telefonuma döndüm. Benim nazarımda en kullanışlı telefondur..
Bu arayış içinde kararımı note5 den yana kullandım fakat bu telefona indirdiğim müziği telefon sesi yapamıyorum.Fikri olan varmı?
SpeedlinE™
09-05-2017, 15:20
xiaomi veya motorola düşünürdüm
xiaomi veya motorola düşünürdüm
Biraz araştırdım ama hep samsung kullandğım için bana kolay geliyor samsung o yüzden kararım o yönde oldu
İyi günler. xperia m2 kullanıyorum ve custom rom yüklemek istiyorum aradığım konuların hepsi eski olduğu için paylaşılan linkler hep ölü oluyor ve ne yapmam gerektiğini anlayamıyorum bana yardımcı olabilecek biri varmı
Telefondaki uygulamaları sd'ye taşımak için root mu yapmamız lazım ?
Taşınabilir olanları app2sd diye bi programla taşıdım. Ama yinede telefon %95in üstünde dolu diyor. Bu arada telefon xperia xa ultra. Satıp daha yüksek hafızalı telefon alayım dedim de sadece hafıza için 1000tl fazladan vermek istemedim.Çünkü telefondan oldukça memnunum. Telefonda müzik fotoğraf vs yok. Hepsini sd'ye taşıdım. Taşınabilen uygulamalarıda taşıdım. Ama yinede telefonun kendi hafızası %95 dolu gözüküyor. Root içinde framaroot diye bişey önerdi arkadaşım. Orjinal olanını kopyalayıp istediğimizde orj haline dönebiliyor muyuz ?
Framaroot denen gavur icadı nasıl bişeydir ? Teknolojiyle alakası "50yaş üstü" kıvamında olan ben için yapılabilecek bir işlem midir ? Birde bu taşınmayan uygulamaları root yapınca taşıyabiliyor muyum ?
Samsung S8 kullanan var mı varsa veya çevresinden bilen memnuniyet durumları nasıl ?
HTC 11 bekliyodum ama tipi berbat olmuş şimdi S8 e yöneldim
Her ne kadar elim o fiyata gitmesede piyasada eli ayağı düzgün telefon yok hatta uygun fiyata hiiç yok
Var mı aklınıza gelen başka bişey ?
Samsung S8 kullanan var mı varsa veya çevresinden bilen memnuniyet durumları nasıl ?
Her ne kadar elim o fiyata gitmesede piyasada eli ayağı düzgün telefon yok hatta uygun fiyata hiiç yok
yakın bir arkadaşım s8 aldı. retina taraması ve ekranın altındaki orta tuş işini çok güzel yapıyor. kamerası gayet başarılı çekilen fotolara telefonda bakmak amoled sayesinde gayet keyifli. ekran okadar büyük olmasına rağmen tek elle bile kullanışı başarılı. ve yoğun oyun oynanmasına rağmen ısınma olayı yok. bir günü çok çok rahat çıkarıyor.
beyler maksimum 1400 tl ye kadar hangi telefonu önerirsiniz ?
veya lenovo k6 note ve huawei p9 lite bu ikiliden hangisi ve neden ?
Telefondaki uygulamaları sd'ye taşımak için root mu yapmamız lazım ?
Taşınabilir olanları app2sd diye bi programla taşıdım. Ama yinede telefon %95in üstünde dolu diyor. Bu arada telefon xperia xa ultra. Satıp daha yüksek hafızalı telefon alayım dedim de sadece hafıza için 1000tl fazladan vermek istemedim.Çünkü telefondan oldukça memnunum. Telefonda müzik fotoğraf vs yok. Hepsini sd'ye taşıdım. Taşınabilen uygulamalarıda taşıdım. Ama yinede telefonun kendi hafızası %95 dolu gözüküyor. Root içinde framaroot diye bişey önerdi arkadaşım. Orjinal olanını kopyalayıp istediğimizde orj haline dönebiliyor muyuz ?
Framaroot denen gavur icadı nasıl bişeydir ? Teknolojiyle alakası "50yaş üstü" kıvamında olan ben için yapılabilecek bir işlem midir ? Birde bu taşınmayan uygulamaları root yapınca taşıyabiliyor muyum ?
Root işlemi olmadan taşıdınızda uygulamanın sadece apk kısımını taşırsınız.
Rootlu bir cihazda apk ,obb, data dosyalarınıda taşırsınız.
örneğin bir asphalt8 oyunu 100mb apk +1.2gb obb dosyası vardır.
OBB klasörlerini taşımadığınız sürece cihazda yer açıcak kadar başarılı olmazsınız.
root ile de yapılan işlem sadece uygulamanın görmesi gereken dosya yolunu cihaz değilde sdkard olarak gösteriyorsunuz.
yakın bir arkadaşım s8 aldı. retina taraması ve ekranın altındaki orta tuş işini çok güzel yapıyor. kamerası gayet başarılı çekilen fotolara telefonda bakmak amoled sayesinde gayet keyifli. ekran okadar büyük olmasına rağmen tek elle bile kullanışı başarılı. ve yoğun oyun oynanmasına rağmen ısınma olayı yok. bir günü çok çok rahat çıkarıyor.
Karşılaştırmaların çoğuna baktım
S8 in rakibi iphone 7plus ( 7 değil ) ekran boyutları falan aynı testlerde 7plus tan şarjı daha çok gidiyor kameraları aynı ekran kalitesi çok daha iyi
Tasarım olarak 7 plustan uçuk derece daha iyi 7plus arabada takoz olur
7plus eşimde var o yüzden rahatlıkla kıyaslama yapabildim ama tabi kullanıcı yorumları önemli testlerin haricinde
Teşekkürler cevap için.
arkadasım almış kurcaladım biraz (bende s7 edge var)
parlaklık kamera falan bariz farklı renkler acısından bir iki tık daha iyileşmiş.
boyut olarak s7 egde'den s8 daha ufak olsada (minik bir fark 0.5cm anca) ama ekranın yukarı asagı genişlemesinden ekranı daha büyük.
sarj durumu hemen hemen benimkiyle aynı sabah 8 aksam 6 işten 30 35 le dönersin biraz oyun insta w.a vs kullanımıyla
https://i.hizliresim.com/Ly98oG.jpg
Telefonu mağazalarda falan kurcaladım harika duruyor zaten tasarım olarak ,ekran kalitesi olarak.
Şimdi baktım hepsiburada da kendi satıyor 3500 TL ye düşmüş vakit bulunca sanırım alıcam
Sık telefon değiştiren biri değilimdir o çıkacak bekle bu çıkacak bekle diye diye telefonsuz kaldım..
Müşterim senelerce Note serisi sonrası iPhone 7 Plus'a geçti. Hayal kırıklığına uğrayıp çıkar çıkmaz S8 Plus aldı yurt dışından. Kurulumu için beni çağırdı. Cihaz tek kelime ile harika. Ama S8 Plus çok büyük ve uzun. Bence normal S8 tam kararı. Cihazı ısındırmayı başaramadım. Ekranı olsun hızı olsun şuan benzersiz. Ama gereksiz pahalı. S7 kullanmıyor olsam fiyatı 2700-2800 olsa alırdım. 3000 olsa düşünürdüm ama 3500 vermem.
beyler maksimum 1400 tl ye kadar hangi telefonu önerirsiniz ?
veya lenovo k6 note ve huawei p9 lite bu ikiliden hangisi ve neden ?
Mi5 / mi5s ikisinden birini tercih ederdim
Root işlemi olmadan taşıdınızda uygulamanın sadece apk kısımını taşırsınız.
Rootlu bir cihazda apk ,obb, data dosyalarınıda taşırsınız.
örneğin bir asphalt8 oyunu 100mb apk +1.2gb obb dosyası vardır.
OBB klasörlerini taşımadığınız sürece cihazda yer açıcak kadar başarılı olmazsınız.
root ile de yapılan işlem sadece uygulamanın görmesi gereken dosya yolunu cihaz değilde sdkard olarak gösteriyorsunuz.
Asıl sorunumu paylaşıyorum. Telefon 16gb(zaten başka bir hafıza seçeneği ile sunulmadı) ve sistem dosyası 9gb yer tutuyor. Yani telefonu aldığımda sıfırken %60'ı falan dolu geldi. Eski samsung'umda 16gb telefonun 1.2si sistem dosyasıydı.
Root ile bu sistem dosyası olanlarıda hafıza sd'ye taşıyabilir miyim ?
Asıl sorunumu paylaşıyorum. Telefon 16gb(zaten başka bir hafıza seçeneği ile sunulmadı) ve sistem dosyası 9gb yer tutuyor. Yani telefonu aldığımda sıfırken %60'ı falan dolu geldi. Eski samsung'umda 16gb telefonun 1.2si sistem dosyasıydı.
Root ile bu sistem dosyası olanlarıda hafıza sd'ye taşıyabilir miyim ?
Dostum Root yaptıktan sonra oyunların vs uygulamarını sd kartına taşırsın.
sonrasında gereksiz olan sistem uygulamalarını silme yetkiside sende olacağın için bir çok sistem bileşenini silebilirsin.
Ben kendi cihazımda sistemde yüklü zil seslerine kadar sildiğim bile oluyor boş zamanım varsa ve kurcalamak istediğimde.
Root bilinçli kullanıldığında zarar veren bi olay değil.
free-hifi
31-05-2017, 10:32
Arkadaşlar selam note3 n9005 telefonuma android.process.media hatası geliyor tamam diyorum tekrar açılıyor internette verilen linkler hikaye bu nasıl çözülür
Ekran kilidini nasıl açarız?
Parmak izi yapayım dedim şifreledi. Olası şifrelerimi giriyorum açılmıyor. Naapcaz :D
Şu S8 kullanan arkadaslar sevabina hangi jelatini hangi ekran koruyucu kullandiklarini yazabilirlermi acaba
Onlarca jelatin aldim 3-4 tane en iyisi dedikleri kirilmaz cam aldim olmuyor olmuyor bi kac gun sonra acilip gidiyor
Yok mu caresi para harcamaktan ve care bulamamaktan yoruldum
Ferhat_V
23-08-2017, 18:02
beyler s6 edgenin hızlı şarjı ile a5 2016 yı hızlı şarj edemiyorum bunun nedeni nedir
Arkdslar eşime s8 + aldım, sıfır cihaz yurtiçi ama aradğmz zaman telf acık olmasına rağmen bazen aradığnz kişiye ulasılamıyor diyor. Direk telf kapalıymıs gibi.
Başına böyle bi olay gelen varmı
Arkdslar eşime s8 + aldım, sıfır cihaz yurtiçi ama aradğmz zaman telf acık olmasına rağmen bazen aradığnz kişiye ulasılamıyor diyor. Direk telf kapalıymıs gibi.
Başına böyle bi olay gelen varmı
s8+ 'da benim de başıma geldi, Turkcell'lik bir sorun da değil, onlar çözüm üretemedi. En makul çözüm bağlantılardaki wifi aramasını, VolTE'yi kapamak, bu şekilde çözülebiliyor, bende çözüldü ama arandığımda sanki yurtdışındaymışım gibi çalmasına sinir olduğumdan note8'e geçtim, sorun düzeldi
Şu S8 kullanan arkadaslar sevabina hangi jelatini hangi ekran koruyucu kullandiklarini yazabilirlermi acaba
Onlarca jelatin aldim 3-4 tane en iyisi dedikleri kirilmaz cam aldim olmuyor olmuyor bi kac gun sonra acilip gidiyor
Yok mu caresi para harcamaktan ve care bulamamaktan yoruldum
Biraz geç cevap olacak ama, ben Maltepe Park'tan aldım 80TL'ye şu an için bir sıkıntı çıkarmadı. Carrefour'un karşısında aksesuar kılıf satan bir dükkandı.
Tam yapışmadı altları, yapışkan izi var ama genel olarak memnunum.
Xiaomi Mi 5S 64GB
Xiaomi Redmi Note 4 32 GB
Xiaomi Mi 5
Bunlardan hangisi daha iyidir ya da 1300-1400tlye akdar alabileceğim başka öneriniz var mı? Kamera önemli benim için. Şuan note 3 kullanıyorum ön kamerası kötü olduğu için satmayı düşünüyorum. Birde bu Xiaomilerin sar değerini nerden öğrenebiliriz?
İzzet Göçmen
15-10-2017, 13:33
Xiaomi Mi 5S 64GB
Xiaomi Redmi Note 4 32 GB
Xiaomi Mi 5
Bunlardan hangisi daha iyidir ya da 1300-1400tlye akdar alabileceğim başka öneriniz var mı? Kamera önemli benim için. Şuan note 3 kullanıyorum ön kamerası kötü olduğu için satmayı düşünüyorum. Birde bu Xiaomilerin sar değerini nerden öğrenebiliriz?
sar degeri cok degildi sanırım xiaomi grubu var facede oraya bakabilirsin mi5s daha iyi diye biliyorum beb
Sim Lock gelen telefon için uygulanan prosedür nedir ?
arabasızadam
16-05-2018, 17:56
Telefondaki numaraları yanlışlıkla sildim geri getirmenin bir yolu varmıdır ? gmail hesabı hariç.
Mi mix 2s kullanan var mı aramızda ? Anneme doğum gününde hediye almayı düşünüyorum. Youtubedan baktığım kadarıyla kamerası ve pil dayanımı oldukça başarılı duruyor. Benzer kamera ve pil gücünde samsunglar 4500tl üstünde fiyatlara satılıyor.
Annem içinde önemli olan kamerası zaten. 3000tl civarına kamerası iyi olan başka cihaz tavsiye edecek var mıdır ?
Mi mix 2s kullanan var mı aramızda ? Anneme doğum gününde hediye almayı düşünüyorum. Youtubedan baktığım kadarıyla kamerası ve pil dayanımı oldukça başarılı duruyor. Benzer kamera ve pil gücünde samsunglar 4500tl üstünde fiyatlara satılıyor.
Annem içinde önemli olan kamerası zaten. 3000tl civarına kamerası iyi olan başka cihaz tavsiye edecek var mıdır ?
fiyat/performans ürünü olan huvayi P20 tavsiye ederim yaklaşık 1 haftadır kullanıyorum harika bi telefon bide mavisini alırsanız umarım anneniz bayılırım çok kibar bi telefon
fiyat/performans ürünü olan huvayi P20 tavsiye ederim yaklaşık 1 haftadır kullanıyorum harika bi telefon bide mavisini alırsanız umarım anneniz bayılırım çok kibar bi telefon
Gürsel abi p20'nin fiyatı baya yüksek 4800e falan var az önce baktım. Benim bütçenin 1600tl kadar üstünde.
Gürsel abi p20'nin fiyatı baya yüksek 4800e falan var az önce baktım. Benim bütçenin 1600tl kadar üstünde.
Huawei P20 Lite 64 GB (Huawei Turkiye Garantili) Fiyatı (https://www.hepsiburada.com/huawei-p20-lite-64-gb-huawei-turkiye-garantili-p-HBV00000BAFY8?magaza=Sen%20Cep&wt_gl=cpc.elk.telefon.pla&gclid=EAIaIQobChMI8Lb7zJOL2wIVHvEbCh1jjwedEAQYASAB EgLwnvD_BwE)
benim aldıgım bu p20 diğeri p20 pro pahalı olan
GokhanRS
17-05-2018, 02:16
bende 256gb 8gbram altın detaylar olan special edition var. moskovada bayisinden alınma. alet süper, autocad dahil aynı anda bir çok uygulama kasmadan çalışıyor. zaten mi telefonlarda aynı anda 1 den fazla alan kullanma özelliğide var. yani telefonu 2-3 farklı telefon muş gibi kullanabiliyorsunuz gizli alanlar ile. her birine ayrı whatsap ve diğer appler gibi ve ona rağmen kasmıyor. ben daha hiç kasılmasına sebep olamadım.
kamerası benim için çok iyi ama bi 5bin tl lik samsungu geçebileceğini sanmıyorum muhtemelen birazda olsa geri kalır.
GokhanRS
17-05-2018, 02:19
he birde mi 5s plus 128 6gb ram var. onuda kolay kolay kasma yapmasına sebep olamadım. ancak mix2 tartışmasız iphone x den bile daha fazla beğendiğim telefondur. iphone x koyduğumda yanına çok yapmacık duruyor ipX.
bende 256gb 8gbram altın detaylar olan special edition var. moskovada bayisinden alınma. alet süper, autocad dahil aynı anda bir çok uygulama kasmadan çalışıyor. zaten mi telefonlarda aynı anda 1 den fazla alan kullanma özelliğide var. yani telefonu 2-3 farklı telefon muş gibi kullanabiliyorsunuz gizli alanlar ile. her birine ayrı whatsap ve diğer appler gibi ve ona rağmen kasmıyor. ben daha hiç kasılmasına sebep olamadım.
kamerası benim için çok iyi ama bi 5bin tl lik samsungu geçebileceğini sanmıyorum muhtemelen birazda olsa geri kalır.
Gökhan abi sanırım sendeki mix 2s değil. Normal 2 olabilir mi? Biraz atandım 2sin special editionı yok sanırım.
2s te kamerayı biraz iyileştirmişler youtube comparison videolarından gördüğüm kadarıyla.
Kasma yapmayacağına bende eminim üstündeki işlemci falan pek anlamasam da herkesin başarılı bulduğu bir işlemciyi. Hardware tarafı sağlammış.
GokhanRS
17-05-2018, 10:52
Gökhan abi sanırım sendeki mix 2s değil. Normal 2 olabilir mi? Biraz atandım 2sin special editionı yok sanırım.
2s te kamerayı biraz iyileştirmişler youtube comparison videolarından gördüğüm kadarıyla.
Kasma yapmayacağına bende eminim üstündeki işlemci falan pek anlamasam da herkesin başarılı bulduğu bir işlemciyi. Hardware tarafı sağlammış.
Tam emin değilim kardeşim, telefonları iş için kullanıyorum. özellikle birden fazla whatsapp messenger v.s gibi özellikleri işleri kolaylaştırıyor.
valla 2160p diyor ama sanırım reklamında ki kadar iyi değil yada ben hiç foto ile uğraşmadığım için ayarlarına hiç girmedim bile ondan beceremedim belki de. yani kamera konusunda beklentini çok çok yüksekte tutma ama kötü de değil kesinlikle. Sadece bir samsungla yarışamayacağını düşünüyorum. burada şantiyede adam ebesinin köründen zoom yapıyor samsungla bozulmuyor. mi 3x yaptın mı kıçını başını dağıtıyor görüntünün.
mi 5s plus 128/8 i alırken de tr de yoktu bu telefon daha girmemişti o yüzden yurtdışından almıştım. buralarda MI tüm avmlerde mağazası var. daha telefon çıkmadan iphone gibi ön taleple ilk sen sahip olabiliyorsun. keşke tr ye de açılsa. türkiyede garanti nasıl işliyor bilmiyorum ama buralarda kendi servisi olduğundan çok hızlı. hoş ben hiç sorun yaşamadım ama yaşayanlar 3-5 günde çözümlenmiş. zaten çoğu zaman yenisini verip geçiyorlarmış. çok uğraşmıyorlar iphone gibi tamirle filan.
Çift sim cihazlarda 2inci whatsapp için en düzgün yöntemi deneyen var mı ? Özellikle Blackberry Keyone için.
Note 7 fe hakkında yorum yapacak kullanıcı var mı? Max3000tl üst limit ile telefon bakarken, arkadaşım tavsiye etti. Patlayan note7 nin yerine gelen bir modelmiş 64gb ve 2190tl fiyatı varmış hepsiburada'da.
Ne dersiniz alınır mı? Pil kapasitesini düşürmüşler, pil dayanımı nasıl?
2 senedir kullandığım Sony xperia x telefonumun fotoğraf kalitesi olarak artık çağın baya gerisinde kalmış durumda. Yaklaşık olarak 2500-3000 tl civarına bulabileceğim, kamera kalitesi üst seviyede, anakart vs problemi yaşatmayan orta üst seviyede bir model tavsiyesi verir misiniz? Yurtdışından gelen telefonlar için kayıt sıkıntım yoktur. 20 gün içerisinde almam gerekmekte. Biraz bakındığım kadarıyla Huawei p20 ve Mate 10 bu konuda tercih edilmesi gereken modeller olarak gördüm ama gereksiz şişirme yorumlar mı yoksa yapılan yorumların hakkını vermekte mi emin değilim. Not: p20pro ve iphone 8+/X bütçeyi aşmakta.
Bir de bu 16:9 yerine 18:9 oranı olmazsa olmaz bir gereklilik mi?(Mate 10 ve Mate10 pro arasındaki fark)
Ferhat_V
28-05-2018, 00:23
huawei ile xaomi modelleni araştır...xaomi note3 geçti geçen gün elime..kamera ve ekran güzel parlak ve cihaz çok hızlı.
Bütçeyi biraz yükselttim. Tr garantili(ithalatçı değil) öncelikli almayı düşünüyorum. 3500tl üst limitle,kamerası en iyi olan telefon hangisidir ? Mate 10 pro mu ? s8 mi? Yada s8in kamerası hala s7'den kalma olduğu için bütçeyi yükseltmeye gerek duymadan s7 edge mi ? Ne dersiniz ?
By CrAzY
28-05-2018, 10:31
Bütçeyi biraz yükselttim. Tr garantili(ithalatçı değil) öncelikli almayı düşünüyorum. 3500tl üst limitle,kamerası en iyi olan telefon hangisidir ? Mate 10 pro mu ? s8 mi? Yada s8in kamerası hala s7'den kalma olduğu için bütçeyi yükseltmeye gerek duymadan s7 edge mi ? Ne dersiniz ?
Verdiğin cihazlar arasında Mate 10 Pro en iyi foto çeken cihaz.Fakat iş video boyutuna geçince s8+ Mate 10 pro dan daha iyi çekiyor.Nedeni sanırım Ois ile ilgili problem var optimize istiyor çekimlerde geçişler bariz belli oluyor.
Emrecan-R
28-05-2018, 12:44
deji marka batarya kullanan varmı? s4 için almayı düşünüyorum patlar falan diye korkum var ama
Verdiğin cihazlar arasında Mate 10 Pro en iyi foto çeken cihaz.Fakat iş video boyutuna geçince s8+ Mate 10 pro dan daha iyi çekiyor.Nedeni sanırım Ois ile ilgili problem var optimize istiyor çekimlerde geçişler bariz belli oluyor.
Az önce tanıdık telefoncuya gittim oda bana honor 10un yaygınlaşmasını bekle dedi. O fiyatlara hatta daha ucuza alırsın dedi.
By CrAzY
28-05-2018, 16:37
Az önce tanıdık telefoncuya gittim oda bana honor 10un yaygınlaşmasını bekle dedi. O fiyatlara hatta daha ucuza alırsın dedi.
Honor 10 güzel cihaz Huawei nin alt segment cihazı ama kesinlikle güzel cihaz.Fakat foto konusunda mate 10 pro ve p20 proyu geçebileceğini zannetmem dx testlerinde şuan tepede cihaz ikiside çünkü.Ama fiyatına göre kesinlikle alınası bir cihaz.
Honor 10 güzel cihaz Huawei nin alt segment cihazı ama kesinlikle güzel cihaz.Fakat foto konusunda mate 10 pro ve p20 proyu geçebileceğini zannetmem dx testlerinde şuan tepede cihaz ikiside çünkü.Ama fiyatına göre kesinlikle alınası bir cihaz.
Mate 10 pro için bütçemin biraz üstünde fiyat aldım. Hepsiburada'da var 3450tl'ye huawei tr garantili ancak daha önce imei kayıdı sorunu olan bir telefon almıştım hepsiburadadan, bu sebeple biraz çekingen davranıyorum. Hepsiburada'dan alınır mı ? Güvenilir midir ?
sekizsilindir
28-05-2018, 20:52
Çift sim cihazlarda 2inci whatsapp için en düzgün yöntemi deneyen var mı ? Özellikle Blackberry Keyone için.
OnePlus 5t ayarlar>uygulamalar>paralel uygulamalar, Facebook, Instagram, tweeter, WhatsApp desteklenen uygulamar içinde.
Playstore da parallel space var 3.parti, kullanmadım nasıldır bilmiyorum
By CrAzY
28-05-2018, 21:45
Mate 10 pro için bütçemin biraz üstünde fiyat aldım. Hepsiburada'da var 3450tl'ye huawei tr garantili ancak daha önce imei kayıdı sorunu olan bir telefon almıştım hepsiburadadan, bu sebeple biraz çekingen davranıyorum. Hepsiburada'dan alınır mı ? Güvenilir midir ?
Hepsi buradanın son zamanlar da bu tür şikayetleri hayli fazla ben olsam almazdım diyelim :) N11 de turuncu mağaza var ordan bir kaç cihaz aldım hiç sorun yaşamadım.
Korollacı
29-05-2018, 07:28
samsung s9+ aldim telefon herseyi ile cok iyi fakat vatsapta bir resim acmaya kalksam veya paylasilan durumlardaki resimlere baksam biraz yakin aciyor. ekran kenarlarina tasiyor yazilar kucultmek zorunda kaliyorum sebebi nedir arkadaslar? telefonu ilk aldigimda yeni kurdugumda bi uyari verdi resimler tam ekran olsun mu diye bende tamam diye isaretledim simdi duzeltemiyorum.
huawei ile xaomi modelleni araştır...xaomi note3 geçti geçen gün elime..kamera ve ekran güzel parlak ve cihaz çok hızlı.
Hepsiburada'dan Huawei Mate 10 aldım. Teşekkürler. Fiyat olarak baya uyguna geldi. Anlamadığım şey ise ips panel ya da amoled ekran olması 800tl nasıl fark ediyor? Mate 10 pro'da başka ciddi bir fark dikkatimi çekmedi.
By CrAzY
29-05-2018, 12:56
Hepsiburada'dan Huawei Mate 10 aldım. Teşekkürler. Fiyat olarak baya uyguna geldi. Anlamadığım şey ise ips panel ya da amoled ekran olması 800tl nasıl fark ediyor? Mate 10 pro'da başka ciddi bir fark dikkatimi çekmedi.
Kamera, Pil ,ekran boyutu bunlar önemli şeyler fark o sebeple.
Caner B.
29-05-2018, 14:14
2 aydır mate 10 pro kullanıyorum önce s8 alicaktim, ydisi fiyatı olarak aynı seviyelere gelince zaten daha üst sevmen olmasıyla mate10 pro aldım. Kamerası fotoğraf çekiminde gerçekten çok iyi s8 e göre, pil konusunda zaten en iyi telefon sanırım tam şarj ile 26-27 saat gidiyor. Yazılımsal bir problem ile karşılaşmadım yani telefon suanlik sorunsuz tavsiye ederim. Video performansı ois sıkıntısından dolayı zayıf. Görüntü kalitesi net ama titreşim işin içine girdimi bozuluyor.
2 aydır mate 10 pro kullanıyorum önce s8 alicaktim, ydisi fiyatı olarak aynı seviyelere gelince zaten daha üst sevmen olmasıyla mate10 pro aldım. Kamerası fotoğraf çekiminde gerçekten çok iyi s8 e göre, pil konusunda zaten en iyi telefon sanırım tam şarj ile 26-27 saat gidiyor. Yazılımsal bir problem ile karşılaşmadım yani telefon suanlik sorunsuz tavsiye ederim. Video performansı ois sıkıntısından dolayı zayıf. Görüntü kalitesi net ama titreşim işin içine girdimi bozuluyor.
Sanırım mate 10 pro alacağım. Valide hanıma hediye olacağı için onun kriterlerine göre seçim yapmaya çalışıyorum. Teşekkür ederim yorumun için. Şuanda s8 ile mate 10 pro arasındayım. S8i video performansı yüzünden düşünüyorum, bakalım hangisi kısmet olursa.
Şuan için Huawei p20 modeli Huawei Türkiye garantili olarak 3700tl. Bence listenize katın. 2700tl civarına da Honor 10 çıkar 15 gün içerisinde. Leica lens yok ama yapay zekayı kameraya entegre etmişler, otomatik olarak iyileştirme yapıyormuş. İşe yarıyordur herhalde. Avrupa'da şuan satışta.
Şuan için Huawei p20 modeli Huawei Türkiye garantili olarak 3700tl. Bence listenize katın. 2700tl civarına da Honor 10 çıkar 15 gün içerisinde. Leica lens yok ama yapay zekayı kameraya entegre etmişler, otomatik olarak iyileştirme yapıyormuş. İşe yarıyordur herhalde. Avrupa'da şuan satışta.
Honor 10'u beklemeyi düşünüyorum dediğiniz gibi. Güzel bir telefon sanırım, biraz youtube'dan bakındım. Honor 10'uda görüp öyle bir modele yönelmeyi düşünüyorum.Seçenkerlim mate 10 pro ve s8. Siz sanırım mate 10 almıştınız birşey merak ettim kamerasında yana çekince(yada üstten indirince) pro fotoğraf diye bir sekme var mı ?
Honor 10'u beklemeyi düşünüyorum dediğiniz gibi. Güzel bir telefon sanırım, biraz youtube'dan bakındım. Honor 10'uda görüp öyle bir modele yönelmeyi düşünüyorum.Seçenkerlim mate 10 pro ve s8. Siz sanırım mate 10 almıştınız birşey merak ettim kamerasında yana çekince(yada üstten indirince) pro fotoğraf diye bir sekme var mı ?
Evet bir iki saat önce elime ulaştı, henüz kurcalayacak fırsatım olmadı. Senkronizasyon işlerini ayarlamaya çalışıyorum henüz:) Şimdi biraz kamera olayını kurcaladım. Alttan sekme gibi yatay bar açınca pro olarak yazmakta ama detayını bilmiyorum sadece birtakım ayarları manuel yapılabilir ve raw formatı destekli hale geliyor.
Ben telefonu 2600tl'ye aldım ama şunu diyebilirim 3500 civarı bütçe ayıracak olsaydım tercihim p20'den yana olurdu. Samsung s9+ haricinde tercihim olmazdı ki onu da fiyatı sebebiyle tercih etmezdim.
AliGizda
18-07-2018, 09:27
Instagram' da Akış Yenilenemedi hatası alan var mı? Wi-fi' a bağlandığımda sıkıntı kalmıyor. Hattın internetiyle ancak VPN yapınca girebiliyorum.
Sebebi ne olabilir?
Mate 10 pro alarak valide hanımın hediyesini tamamladık, sıra kendimde. Düz p20 mi (lite yada pro değil) mi8 mi ? Tanıdık telefoncudan uyguna alabiliyorum xiaomiyi. Ancak içinde google play store olmayışı,global rom eksikliği,kutu içinde ülkemize uygun şarj aleti olmayışı, pasaport kaydı ve distribütör garantisi olmayışı düşündürüyor. Aralarında 200tl kadar var. p20 200tl daha pahalı.Asıl satış fiyatında 500tl fark var. 200tl pasaport kaydı,100tl kaliteli orj şarj aleti için mi8'in. P20 tr garantili. Şimdi 200 fazla verip uğraşmayıp p20 mi alsam ? Yoksa mi8 için uğraşmaya değer mi ?
Annemle babama android one telefon aldık. İlginç bir sorunumuz var. Rehberde bazı numaralar kayboluyor, bazı numaralar 3-5 tane çıkıyor. Ben bir çözüm bulamadım söylenip duruyorlar bu telefonu sen aldırdın diye, sorunu nasıl çözeriz :)
Biyerden karisiyor. Muhtemelen Rehber gorunumuyle alakali olabilirmi sadece telefon numarasi olanları göster gibi secenek olmasi lazim
Berkan Google kişiler yüklü. Basit rehber uygulamasını denedim aynı sorun yine çıktı. Aynı numara aynı isim 6 tane gözüküyor. Birini siliyorsun hepsi siliniyor :)
Berkan Google kişiler yüklü. Basit rehber uygulamasını denedim aynı sorun yine çıktı. Aynı numara aynı isim 6 tane gözüküyor. Birini siliyorsun hepsi siliniyor :)
https://i.hizliresim.com/Ll2P40.jpg
En usteki secenek ilacin muhtemelen :)
Instagram' da Akış Yenilenemedi hatası alan var mı? Wi-fi' a bağlandığımda sıkıntı kalmıyor. Hattın internetiyle ancak VPN yapınca girebiliyorum.
Sebebi ne olabilir?
benım 1 senedır oyle, cozum bulursan paslasalım . siberalem de acılmıyo o sekılde :hahaha:
En usteki secenek ilacin muhtemelen :)
Bunu denemiştim sıkıntıyı kısmen çözdü.
Telefon hafızasına kaydeden eski telefon rehberleri gibi bir uygulama önerin var mı?
Bunu denemiştim sıkıntıyı kısmen çözdü.
Telefon hafızasına kaydeden eski telefon rehberleri gibi bir uygulama önerin var mı?
Hic kullanmadim hep google hesabina kaydet diyorum. telefon degistirince falan rahat oluyor :)
AliGizda
03-12-2018, 06:42
benım 1 senedır oyle, cozum bulursan paslasalım . siberalem de acılmıyo o sekılde :hahaha:
Evet abi hatırladım, hatta VPN programını sen bana önermiştin.
Çözdüm abi ben sorunu. Ben Vodafone kullanıyorum güvenli internet mi ne bir paket varmış o sebeple Instagram' ı engelliyormuş. Çağrı merkezini aradım o güvenli internet paketini iptal ettirdim sorun çözüldü.
Evet abi hatırladım, hatta VPN programını sen bana önermiştin.
Çözdüm abi ben sorunu. Ben Vodafone kullanıyorum güvenli internet mi ne bir paket varmış o sebeple Instagram' ı engelliyormuş. Çağrı merkezini aradım o güvenli internet paketini iptal ettirdim sorun çözüldü.
super. ben de halledeyım bugun
Konuya kaynak yapayım istedim yeni bir androidci olarak. Ios dan geçtim ve hala cebelleşiyorum. En büyük sıkıntım whatsapp da mesajın kilit ekranında kimden geldiğini görmek istiyorum ama mesaj içeriğini görmek istemiyorum. Nasıl bir bildirim ayarı yapmam lazım. Bu arada Android 9
atakan67
20-01-2019, 19:06
Konuya kaynak yapayım istedim yeni bir androidci olarak. Ios dan geçtim ve hala cebelleşiyorum. En büyük sıkıntım whatsapp da mesajın kilit ekranında kimden geldiğini görmek istiyorum ama mesaj içeriğini görmek istemiyorum. Nasıl bir bildirim ayarı yapmam lazım. Bu arada Android 9
Hocam ayarlara girip uygulamalar sekmesinden whatsappa girip mesaj içeriğini ve bildirimi gizle olarak ayarlarsanız istediğiniz gibi olucaktır.
Hocam ayarlara girip uygulamalar sekmesinden whatsappa girip mesaj içeriğini ve bildirimi gizle olarak ayarlarsanız istediğiniz gibi olucaktır.
Ek olarak Whatsapp ayarları altındaki bildirimler sekmesinden de kontrol edebilirsin.
Her ikisini de denedim ama android 9 da maalesef ya gönderen adı gözükmüyor ya da mesaj içeriği komple gözüküyor.
Bende ios dan huawei mate 20 lite a geçtim. Kilit ekranda mesaj gelince kimden olduğu ve mesaj içeriği görünmüyor. mesaj yazıyor sadece açıp bakmak lazım. Bir sorun daha var mate 20 lite da instagramdaki hikayelerin bazıları ekrandan taşıyor. Büyük geliyor ekrana ve okunmuyor taştığı için. Varmı mate 20 lite kullanan, güncelleme de gelmedi hala?
Bende ios dan huawei mate 20 lite a geçtim. Kilit ekranda mesaj gelince kimden olduğu ve mesaj içeriği görünmüyor. mesaj yazıyor sadece açıp bakmak lazım. Bir sorun daha var mate 20 lite da instagramdaki hikayelerin bazıları ekrandan taşıyor. Büyük geliyor ekrana ve okunmuyor taştığı için. Varmı mate 20 lite kullanan, güncelleme de gelmedi hala?
Direk bahsettiğim sorun bu benimde.. Android 9 mu hocam?
Direk bahsettiğim sorun bu benimde.. Android 9 mu hocam?
Huawei emui 8.2.0 kullanıyor şuan aslında 9 a güncellemesi lazım ama gelmedi hala güncelleme. Bu mesaj olayını herşeyi denedim ama öyle bir özellik yok yani mesajin içeriğini göstermiyor gizliyor.
Android 8.1.0 mış şuanki sürüm.
CloudGrey
25-01-2019, 13:50
turkcellden alınma samsung s7 edge'im var.
turkcelle kavgalıyım ve numaraımı vs herşeyi iptal edip vodefone gecicem.
bu turkcell samsunglara sim kilit koyuyormuydu bilen varmı ? şimdi vodefone alınca çalışmamazlık yapmasın
Ferhat_V
25-01-2019, 22:01
turkcellden alınma samsung s7 edge'im var.
turkcelle kavgalıyım ve numaraımı vs herşeyi iptal edip vodefone gecicem.
bu turkcell samsunglara sim kilit koyuyormuydu bilen varmı ? şimdi vodefone alınca çalışmamazlık yapmasın
hayır koymuyor öyle bir şey olsa sıfır kutulu cihaz şahıslardan satılmaz..millet hat üzerinde alıp taksit taksit ödüyor..cihazıda peşin satıp parayı cebe koyuyor .. sim kilit yok kafana göre takıp kullanabiliyorsun
CloudGrey
26-01-2019, 13:35
hayır koymuyor öyle bir şey olsa sıfır kutulu cihaz şahıslardan satılmaz..millet hat üzerinde alıp taksit taksit ödüyor..cihazıda peşin satıp parayı cebe koyuyor .. sim kilit yok kafana göre takıp kullanabiliyorsun
teşekkürler çok sağol
Mobil Cihazlar | Samsung TR (https://www.samsung.com/tr/smartphones/)
VE TÜRKİYE FİYATLARI
Galaxy S10 (8 GB RAM / 128 GB depolama hafızası): 6599 TL
Galaxy S10 Plus (8 GB RAM / 128 GB depolama hafızası): 7499 TL
Galaxy S10e (6 GB RAM / 128 GB depolama hafızası): 5499 TL
"Delik" ekranlı Zamsuk'lar için fazla bence :P
Merhaba, instagramda anket yaparken soru işareti koymak istediğimde yazı alanından çıkıyor telefon.. Cümleyi yazıyorum ama sonuna soru işareti koyamıyorum o pencereyi açıp hemen geri kapıyor telefon. Varmı başına gelen? Telefon huawei mate 20 lite.
Yeni android'e geçiş yaptım;ancak mail atamıyorum kendi adresime özellikle. Resimler gitmiyor mail gelmiyor
nasıl çözebilirim ?
Ferhat_V
05-07-2019, 02:18
arkadaşlar android için kod yazıp bir kaç işe yardımcı olacak birini arıyorum..bilenler yazabilenler bana dm ile geri dönüş yaparsa sevinirim..
Samsung telefonda varsayilan hafizayı hafiza kartı olarak nasıl yapabiliriz. İndirilen uygulamalar fotograflar hep telefona kaydediyor
Samsung telefonda varsayilan hafizayı hafiza kartı olarak nasıl yapabiliriz. İndirilen uygulamalar fotograflar hep telefona kaydediyor
bildiğim kadarıyla root yapman gerekiyor diğer türlü malesef
arkadaşlar benim çok ciddi bi sorunum var.
Huawei Mate 20 Lite kullanıyorum whatsapptan atılan fotoğrafların otomatik kaydedilmesini kapatmıştım. Ama bu seferde manuel olarak kaydetmek istediğim fotoğrafları kayıt et seçeneği yok. bunun çözümü var mı illa otomatik kaydı mı açmam gerekiyor ? ozamanda gerekli gereksiz tüm medya galeriye kayıt oluyor.
-Murat Özcan-
26-07-2019, 19:16
Arkadaşlar bugün itibari ile S7 edge telefonumun anakartı yandı.
Telefoncu uğraşma 400 500 yerine yeni telefon al dedi.
Ben telefondan ziyade içindekileri resimler videolar notlarımı nasıl kurtarırım diye düşünüyorum. Fakat telefoncu onları artık kurtaramassın dedi. Fikri olan var mıdır ?
Arkadaşlar bugün itibari ile S7 edge telefonumun anakartı yandı.
Telefoncu uğraşma 400 500 yerine yeni telefon al dedi.
Ben telefondan ziyade içindekileri resimler videolar notlarımı nasıl kurtarırım diye düşünüyorum. Fakat telefoncu onları artık kurtaramassın dedi. Fikri olan var mıdır ?
Cep Telefonu Veri Kurtarma - Ucretsiz Analiz - PİTS Veri Kurtarma Merkezi Turkiye (https://www.pitsverikurtarma.com.tr/ana-sayfa/veri-kurtarma/cep-telefonu-veri-kurtarma/)
Bunlar işinde iyi ama fiyatları tuzludur.
-Murat Özcan-
30-07-2019, 10:01
Cep Telefonu Veri Kurtarma - Ucretsiz Analiz - PİTS Veri Kurtarma Merkezi Turkiye (https://www.pitsverikurtarma.com.tr/ana-sayfa/veri-kurtarma/cep-telefonu-veri-kurtarma/)
Bunlar işinde iyi ama fiyatları tuzludur.
Kendilerini arayacağım bakalım ne fiyat çekecekler..
by_hayali
30-07-2019, 10:10
arkadaşlar benim çok ciddi bi sorunum var.
Huawei Mate 20 Lite kullanıyorum whatsapptan atılan fotoğrafların otomatik kaydedilmesini kapatmıştım. Ama bu seferde manuel olarak kaydetmek istediğim fotoğrafları kayıt et seçeneği yok. bunun çözümü var mı illa otomatik kaydı mı açmam gerekiyor ? ozamanda gerekli gereksiz tüm medya galeriye kayıt oluyor.
galeride görüntüle diye bir seçenek çıkıyor resme baılı tutunca orada fotograları görüntüle seçeneğini seçip alt tarafta telefona kaydedebilirsiniz. ben öyle yapıyorum
Sezgin bende ayni telefonu kullanıyorum kaydetmede kapali üstüne basinca kaydediyorda sende niye oyle ilginç
önceki mail ve şifreyi hatırlayamıyoruz, cihazı sıfırladıktan sonra 'bu cihaz sıfırlandı hesabı doğrulayın uyarısının bir çözümü var mı? telefoncular falan halledebilir mi? internetteki çözümlerin çoğunu denedim işe yaramıyor. Telefon Sony Xperia Xa1
önceki mail ve şifreyi hatırlayamıyoruz, cihazı sıfırladıktan sonra 'bu cihaz sıfırlandı hesabı doğrulayın uyarısının bir çözümü var mı? telefoncular falan halledebilir mi? internetteki çözümlerin çoğunu denedim işe yaramıyor. Telefon Sony Xperia Xa1
Ben geçenlerde yaptım. Baya zor oldu ama. Eski yöntemlerin çoğu işe yaramıyor. Ama genede Youtube yöntemi ile çözdüm. Sizin telefona özel bişiler varmı bakmanız lazım.
işten ayrılan bir personelimizin telefonu aslında bilgisayarında google hesabını da açık unutmuş ordan girip cihazı da kaldırdım, telefona tekrar yazılım attım ama yine de bu cihaz sıfırlandı diyor. biraz daha araştıracağım :)
galeride görüntüle diye bir seçenek çıkıyor resme baılı tutunca orada fotograları görüntüle seçeneğini seçip alt tarafta telefona kaydedebilirsiniz. ben öyle yapıyorum
Galeride görüntüle OK. ama resme basılı tutunca herhangi bir şey açılmıyor :)
Sezgin bende ayni telefonu kullanıyorum kaydetmede kapali üstüne basinca kaydediyorda sende niye oyle ilginç
Bende yok o seçenekler hacı ya, anca SS almam lazım onda da zaten kalite yok olup gidiyor. Kendime mail atıp oradan kaydetmekle uğraşıyorum her seferinde.
by_hayali
30-07-2019, 16:23
Galeride görüntüle OK. ama resme basılı tutunca herhangi bir şey açılmıyor :)
sol üstte 3 nokta simgesine baasınca seçenek çıkmıyormu ilginç, bende oluyor bu şekilde
CloudGrey
20-03-2020, 16:43
babamın telefona zamanında mesaj gelmişti telefon imeiniz klonlanmıştır diye ve telefon pat kapandı.
sonra telefon turkcell faturalıydı gittik turkcell bayiye birşeyler imzaladık telefon açıldı.
fakat şimdi başka hatta çalışmıyor.
buna birşey yapmak lazımdı ama unuttum prosedür neydi hatırlayan bilen varmı ?
babamın telefona zamanında mesaj gelmişti telefon imeiniz klonlanmıştır diye ve telefon pat kapandı.
sonra telefon turkcell faturalıydı gittik turkcell bayiye birşeyler imzaladık telefon açıldı.
fakat şimdi başka hatta çalışmıyor.
buna birşey yapmak lazımdı ama unuttum prosedür neydi hatırlayan bilen varmı ?
Benim bldiğim onun 2 senelik süresi olduğu, sonrasında açılıyor diye biliyorum.
CloudGrey
21-03-2020, 14:22
Benim bldiğim onun 2 senelik süresi olduğu, sonrasında açılıyor diye biliyorum.
iki sene gibi süre aşımı yok.
telefona başka hat takıp turkcelle götürdüğümde babanız yazı vermeli denilmişti.
alanda bu hatta kullanıcam diye gene kağıt imzalamalıymış.
telefon benim haberim olmadan klonlanıyor , ben bunu yapandan daha fazla zarar görüyorum.
telefonu satamıyorum.
böyle düzenin taaa ....
CloudGrey
21-03-2020, 14:37
iki sene gibi süre aşımı yok.
telefona başka hat takıp turkcelle götürdüğümde babanız yazı vermeli denilmişti.
alanda bu hatta kullanıcam diye gene kağıt imzalamalıymış.
telefon benim haberim olmadan klonlanıyor , ben bunu yapandan daha fazla zarar görüyorum.
telefonu satamıyorum.
böyle düzenin taaa ....
biraz önce turkcelli aradım bak bak verdiği akla bak ;
telefona gidin başka imei çaktırın dedi hahahah :D
bunada şükür silahla telefonu vurunda diyebilirdi
Andorid kullanıcıları bu bir ara whatsapp bilgileri paylaşacagını açıkladığında bip ve telegram yüklediklerinde rehberleri silinen oldumu?
Andorid kullanıcıları bu bir ara whatsapp bilgileri paylaşacagını açıkladığında bip ve telegram yüklediklerinde rehberleri silinen oldumu?
Bip yüklemedim, ama telegram yükledim. Sorun olmadı
CloudGrey
06-01-2023, 08:49
xiaomi ci arkadaşlar bakabilirmi :)
bu fiyat farkının sebebi nedir ?
https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-cep-telefonu-modeller-xiaomi-note-10pro-8-plus3-11gb-128gb-108mp-120-hz-erdem-iletisim-1047113420/detay
Hepsiburada.com | Guvenlik (https://www.hepsiburada.com/xiaomi-redmi-note-10-pro-128-gb-8-gb-ram-xiaomi-turkiye-garantili-pm-HBC000004YM96)
Silence45
06-01-2023, 09:39
xiaomi ci arkadaşlar bakabilirmi :)
bu fiyat farkının sebebi nedir ?
https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-cep-telefonu-modeller-xiaomi-note-10pro-8-plus3-11gb-128gb-108mp-120-hz-erdem-iletisim-1047113420/detay
Hepsiburada.com | Guvenlik (https://www.hepsiburada.com/xiaomi-redmi-note-10-pro-128-gb-8-gb-ram-xiaomi-turkiye-garantili-pm-HBC000004YM96)
biri yasal kayıtlı, diğeri farklı yollarla kayıtlı işte.