PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Android Paylaşım Alanı(Uygulamalar,rom..)

Sayfa : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 [12] 13 14 15 16

htsipit
29-05-2013, 12:49
Peki root lu olmayan telefonda bunlari silmenin yolu yok mu? Dropbox vs bir suru silmek istediğim seyler var.

Mutu
29-05-2013, 12:51
Sonradan yüklediklerini silebiliyorsun, fakat telde kendiliğinden olan programları silmek için rootla yetkilendirmen gerekiyor kendini. :D

htsipit
29-05-2013, 13:06
Teşekkür ederim. BU root olayını bir arastirayim. :)

Mutu
29-05-2013, 13:09
Kolay işlem, fakat yedeklemeden yapmamak lazım. Herşeye hazırlıklı olmak lazım. :D

initial-D
29-05-2013, 14:25
Kolay işlem, fakat yedeklemeden yapmamak lazım. Herşeye hazırlıklı olmak lazım. :D

düzgün çalışsa bile,hiçkimse elektronik bir aletin 1 saniye sonra hala sorunsuz olarak çalışacağının garantisini veremez.

vatan computerde 2000lerin başında teknik serviste çalışan manyak bir personelin lafı.

"ben bu bilgisayarı dün aldım,bugün çalışmıyor" diyen müşteriye:D

yedek almak lazım.ben bugün rehberi uçurdum mesela:D

Mutu
29-05-2013, 14:52
düzgün çalışsa bile,hiçkimse elektronik bir aletin 1 saniye sonra hala sorunsuz olarak çalışacağının garantisini veremez.

vatan computerde 2000lerin başında teknik serviste çalışan manyak bir personelin lafı.

"ben bu bilgisayarı dün aldım,bugün çalışmıyor" diyen müşteriye:D

yedek almak lazım.ben bugün rehberi uçurdum mesela:D

Ben de bi kere uçurdum rehberi. Millet rehberim silindiyi hep yalan olarak düşündüğünden çok sıkıntı çektim. :D

SiMaO
29-05-2013, 15:03
1 tane program var heart college diye sanırım kardeşim isteyip duruyo 1.99 dolar
Ücretsiz bi site vardı app bişeydi ama unuttum orda yokmudur acaba

Low-Rider
29-05-2013, 15:44
Ben de bi kere uçurdum rehberi. Millet rehberim silindiyi hep yalan olarak düşündüğünden çok sıkıntı çektim. :D

gmail hesabınızla kullanmıyor musunuz telefonu ?

gmail'e yedekledikten sonra sıkıntı yok telefonda değiştirsen silsende orada duruyor

urukain
29-05-2013, 20:18
bende artık s4 ile aranızdayım tüyolar için okumaya başladım :)

Ufuk
29-05-2013, 20:22
Mutu'nun avatar mody ile aynı olmuş.Bende diyorum Şafak abi android başlığında yazmazdı yazsada ağır bir üslubu vardır diyorum.Nick'te ikisininde 4 harf ve m ile başladığından göz alışkanlığımıdır nedir allah allah diyorum şimdi farkettim :D

umut01
29-05-2013, 20:22

gmail'e yedekledikten sonra sıkıntı yok telefonda değiştirsen silsende orada duruyor

zamanında yedeklemedik :( artık çok :(

rehber konusunda dikkatli olmak lazım.
Telefon çalınca kendimi counter oynarken flash bombası yemiş gibi hissediyorum, her arayan yeni bir sis oluşturuyor.

Mutu
29-05-2013, 22:01

Kullanıyorum da zaten şuan pcye yedekledim. Kaybettikten sonra akıllandım diyelim. :ofk:

Mr.K
30-05-2013, 22:58
evet demişim ben buna ama rehberde 3 kişi kayıtlıyken.3ü geldi geri kalan 17 kişi yok:D:D

oto sync belli saatlerde oto yapıyo,eger o bolume girip(hani şu yazması zor ,telaffuzu daha zor olan kısım:D''senk.:D'') rehbere tıklayıp manuel yaparsan,o anki son yedeği alır :)

+ program silmek vs için link2sd indirin daha iyisi yok,hemde bedave:o

ucretli programları indirmek içinde

BlackSmartAlpha indirin.(googleda aratın apk'sını sonra kurun telefona) markette yok diye biliyorum(yada stabil degıldı sanırım:D oldu baya ben indireli belki yeni surumu bile cıkmıstırda ısımı goruyo sorun yok:D)

markette bulun aradıgınızı (oyun,yardımcı araç vs vs) orda aratın sonra bu kadar basit :)

Mutu
31-05-2013, 00:25
Pcnize yedekledinğiniz spb dosyasını, kiesten "rehber" bölümünden "dosyayı aç" deyip, sonra farklı kaydetten dosya türünü "vcb" olarak seçip kaydediniz. Sonra çıkan dosyaları telefonunuzun usbsine atıp, rehberden "içe dışa aktar" seçeneğini seçip "usbden içe aktarı" seçenğiyle daha önce kies üzerinden yedeklediğiniz rehberinizi kurtarınız. :)

Kiese bağlanamayanlar için faydalı, benim çok işime yaradı, insanlar da bilsin istedim. Hem de usb de kalır, romdan sonra falan hop aktarırrsınız. :)

initial-D
31-05-2013, 01:31
teşekkürler tekrardan Mr.K :D

Jön Türk
31-05-2013, 11:28
Yardım :(

Whatsapp ta fotograf atmak istiyorum diyelim galeriye tıklıyoruz öylece bekliyor çekilen fotolar ekran görüntüleri facebook albümleri çok geç açılıyor varmıdır çaresi ? Cihaz s3

initial-D
05-06-2013, 10:44
gene ben:D

xperia s için cm romdan orjinal roma dönmek için bl kilidini kapatmak şartmı bilen var mı?

Mutu
05-06-2013, 10:47
Yardım :(

Whatsapp ta fotograf atmak istiyorum diyelim galeriye tıklıyoruz öylece bekliyor çekilen fotolar ekran görüntüleri facebook albümleri çok geç açılıyor varmıdır çaresi ? Cihaz s3

Sadece whatsappta mı yapıyor? Yoksa normal şekilde galeriyi açınca mı yapıyor bunu?

tunceR
06-06-2013, 13:40
..........................

eleanor
06-06-2013, 17:17
arkadaşlar galaxy s4 e real racing 3 ü yükleyemiyorum sebebi nedir.

Mutu
06-06-2013, 17:54
Benim telin şarjı çok az gitmeye başladı, 20+ saat civarı gidiyordu normalde, şuan 15 civarı gitmeye başladı. Örneğin hiç ellemediğim de, 3 saatte 15- eksilmeye başladı, önceden 3-4 giderdi bekleme modunda.

Jön Türk
07-06-2013, 11:57
Sadece whatsappta mı yapıyor? Yoksa normal şekilde galeriyi açınca mı yapıyor bunu?

Hepsinde yapıyordu galeriyi boşalttım düzeldi :(

Mutu
07-06-2013, 11:59
Hepsinde yapıyordu galeriyi boşalttım düzeldi :(

Hafıza çok dolmuş o zaman, bence hafıza kartı alıp, resim video vs. ona yedekleyiniz, tel rahatlasın. :icon_tup:

Mutu
07-06-2013, 13:32
Benim telin şarjı çok az gitmeye başladı, 20+ saat civarı gidiyordu normalde, şuan 15 civarı gitmeye başladı. Örneğin hiç ellemediğim de, 3 saatte 15- eksilmeye başladı, önceden 3-4 giderdi bekleme modunda.

Sorun sürekli başka şebekeden bağlanan lycamobile olsa gerek, yoigo hattımı taktım, kullanmadıkca sarj çok yavaş inmeye başladı.

Bu teoriden yola çıkarsak, turkcell kullanmak Türkiye'de şarjınızı %10 daha fazla idare ettirebilir. :D

matthardy
07-06-2013, 19:08
rehberi kaybolanlar için "kim arıyor" mu ne diye program var gecen buğra abi söyledi.
beleş hemde.
4 dolar verince daha kapsamlı daha hızlı tarama yapıyor bilginize..
telefon çaldıktan sonra netten numarayı tarıyor %99 ad soy falan çıkıyor.

süper bişe la

initial-D
08-06-2013, 13:59
çek cumhuriyeti t-mobile xperia z tanıtımı :D

http://static.xperiablog.net/wp-content/uploads/2013/03/XZ_Retail_8-640x426.jpg
http://static.xperiablog.net/wp-content/uploads/2013/03/XZ_Retail_9-640x426.jpg
http://static.xperiablog.net/wp-content/uploads/2013/03/XZ_Retail_7-640x426.jpg
http://static.xperiablog.net/wp-content/uploads/2013/03/XZ_Retail_6-640x960.jpg
http://static.xperiablog.net/wp-content/uploads/2013/03/XZ_Retail_4-640x426.jpg
http://static.xperiablog.net/wp-content/uploads/2013/03/XZ_Retail_5-640x426.jpg
http://static.xperiablog.net/wp-content/uploads/2013/03/XZ_Retail_3-640x426.jpg

powERS
10-06-2013, 23:55
hort guncel oyunlarınız uygulamalarınız neler arkadaslar ?

bırde bır sorum olacak. world at arms oynuyodum esti cihazı fab. ayarlarına dondurdum hersey uctu. tekrar kurdum ama kaldıgım yerden devam edemıyorum nasıl gelırız aynı noktaya ?

Kahn23
11-06-2013, 14:49
Android kullanıyorum ama çevrimiçi güncellemeden "yüklenecek güncelleme bulunamadı" diyor.
Ama cihazı alalı neredeyse 1 sene oldu. Sorun neden kaynaklanır.
(pc'ye bağlayıp güncelleme yapmayı denemedim)

Low-Rider
11-06-2013, 14:50
Android kullanıyorum ama çevrimiçi güncellemeden "yüklenecek güncelleme bulunamadı" diyor.
Ama cihazı alalı neredeyse 1 sene oldu. Sorun neden kaynaklanır.
(pc'ye bağlayıp güncelleme yapmayı denemedim)

Telefon ne ? Versiyon güncellemesi mi bahsettiğin ?

urukain
11-06-2013, 15:25
s4üm sanki rami çok kullanıyo gibi kuzenimin note2si normalde 550-650 mb ram kullanırken s4 1.12 ile 1.38 arasında gidip geliyo bu kadar ram kullanımı normal mi ??

Kahn23
11-06-2013, 15:31
Telefon ne ? Versiyon güncellemesi mi bahsettiğin ?

Huawei Ascend P1 - Şu an gözüken sürüm 4.0.3

matthardy
12-06-2013, 10:37
Gençler bende note var 4.0.4 rootlu.
Flash destegi icin jb yuklemiyorum.
Ama 2 gundur tik diye kendilinden kapaniyor.
Varmi basina gelen?
Yada temiz bi wipemi yapsam ne zaman yapmıyorum

Low-Rider
12-06-2013, 12:23
Huawei Ascend P1 - Şu an gözüken sürüm 4.0.3

Huawei sizin telefon için güncelleme çıkarttı mı peki ? Şu an genel olarak android'de daha yüksek sürümler mevcut ama telefon üreticisi kendi telefonuna adapte edip yayınlamazsa alamaz o güncellemeyi telefon.

matthardy
13-06-2013, 10:53
Swiftkey kullanicilari ;
Son guncellemeden sonra turkce dil desteginde "qwerty" klavye layer kaldirildi.
Tahmin turkce istiyorsaniz mecbur turkce klavye kullandiriyor. Ğ ş falan var.
Dun kafayi kirdim ve eski surumu buldum.
Apk'sını upload edicem burdan indirirsiniz.

Low-Rider
13-06-2013, 11:02
oo süper olur valla

s4'ü aldığımda swiftkey son sürümü yükledim ve dediğin gibi ğ ş falan var qwerty layer olmadığı için kullanımda acaip zorlaşmıştı sildim

matthardy
13-06-2013, 12:58
oo süper olur valla

s4'ü aldığımda swiftkey son sürümü yükledim ve dediğin gibi ğ ş falan var qwerty layer olmadığı için kullanımda acaip zorlaşmıştı sildim

akşama atarım linki buraya.
program otomatik güncellemeni hep kapalı tut.
güncellediği an gene pok oluyor.

Schumi
13-06-2013, 13:30
Dillerden ingilizce yide aktif edin. Sonra klavyede boşluk tuşu ile ingilizce klavyeye geçin. Türkçe yapabilirsiniz. Son sürümü bu sekilde kullanıyorum.

kifanhom
13-06-2013, 13:34
4.1.2 yükledim bende galaxy Wonder'a. Biraz sorunla karşılaştım, google play'i açamıyordum felan. Şimdi döndüm eski sürüme.

wonder da nasıl güncelleme yaptınız ? çok anlamam da bu işlerden:(

Kahn23
13-06-2013, 14:25
oo süper olur valla

Hmm. Biraz araştırdım yapılmamış.

Huawei dünyada güncelleme yapsa bile operatör tabanlı OTA güncellemelerinin gelmeyeceğini biliyordum. (Hatta Huawei Ascend P1 için JB beta romu bulunmakta fakat yayınlandığında bile OTA olarak geleceğini düşünmüyorum) Fakat ben zaten Android root işlemleri konusunda oldukça tecrübeli olduğum için sorun teşkil etmedi. İnternette custom rom imkanlarını kontrol ederek MIUI romunu görmem yeterli oldu. Stock rom üzerinde kulaklık sesi ciddi derecede kısık. Custom rom kullandığımda gayet yeterli ses çıkışı alıyorum hatta Huawei’nin güncel romlarında (B223) da sorun gözükmüyor. ( Alıntıdır )

Custom rom yapmak yararlı mı peki :soru:

Low-Rider
13-06-2013, 19:10
Dillerden ingilizce yide aktif edin. Sonra klavyede boşluk tuşu ile ingilizce klavyeye geçin. Türkçe yapabilirsiniz. Son sürümü bu sekilde kullanıyorum.

Türkçe tahminde bulunuyor mu bu şekilde ?

Low-Rider
13-06-2013, 19:11
Hmm. Biraz araştırdım yapılmamış.

Huawei dünyada güncelleme yapsa bile operatör tabanlı OTA güncellemelerinin gelmeyeceğini biliyordum. (Hatta Huawei Ascend P1 için JB beta romu bulunmakta fakat yayınlandığında bile OTA olarak geleceğini düşünmüyorum) Fakat ben zaten Android root işlemleri konusunda oldukça tecrübeli olduğum için sorun teşkil etmedi. İnternette custom rom imkanlarını kontrol ederek MIUI romunu görmem yeterli oldu. Stock rom üzerinde kulaklık sesi ciddi derecede kısık. Custom rom kullandığımda gayet yeterli ses çıkışı alıyorum hatta Huawei’nin güncel romlarında (B223) da sorun gözükmüyor. ( Alıntıdır )

Custom rom yapmak yararlı mı peki :soru:

Custom rom bir zararı yok, ihtiyaçlarını karşılayacak bir rom varsa yapabilirsin

arfy
13-06-2013, 19:19
htc one ın orjinal klavyesinde tuşların aralarında hiç boşluk yok ve s3 kullanırken swiftkey den çok memnundum .. tekrar yükledim ancak tahminleri türkçe yapmak istediğimizde i ü ş vs geliyor ve tuşlar bit kadar kalıyor .. dili mecburen ingilizce kullanmak zorunda kalıyorum ve tahminler ingilizce oluyor malesef .. varsa başka bir yöntemi güzel olur ..

Schumi
13-06-2013, 20:54
Tahminlerim Türkçe benim şu anda. :)

Low-Rider
14-06-2013, 09:15

Tahminlerim Türkçe benim şu anda. :)

Aynen oldu bu tenk yuu :D

Buda yapılışı

Swiftkey Ayarları – Diller ve Düzenler – Kullanılabilir diller (English)
Daha sonra ingilizce dilinin yanındaki klavye işaretine tıklayarak “QWERTY” seçiniz..
Ardından swiftkey’i yeniden başlatın ve boşluk tuşu yardımıyla Türkçe klavyeye geçiş yapın..
Artık eski haliyle yine Türkçe olarak kullanabilirsiniz…

arfy
14-06-2013, 10:11
aha vallahi oldu :D çok makbule geçti valla :D

matthardy
14-06-2013, 11:01
aha yapmışssınız , upload falan etmiyorum eski sürümü zaten unutmuşum dün gece :)

ama şöyle söylim yeni sürümde türkçe dil desteği beta.
tahmin ultra saçma salak.

genede atim ben buraya nolur nolmaz ;)

lncdlt
14-06-2013, 20:44
ya arkadaslar yardiminiza ihtiyacim var
bir ara android de music box diye korsan bir uygulama vardi, her turlu mp3 u aratip direk indirebiliyordunuz. sonra o durdu, daha da arama bile yapamadim benim telefondan.

bunun gibi bir program onerebilecek varmi?

Kahn23
17-06-2013, 09:42
ya arkadaslar yardiminiza ihtiyacim var
bir ara android de music box diye korsan bir uygulama vardi, her turlu mp3 u aratip direk indirebiliyordunuz. sonra o durdu, daha da arama bile yapamadim benim telefondan.

bunun gibi bir program onerebilecek varmi?

Simple Mp player var..

lncdlt
17-06-2013, 13:58
peki bir soru daha,
su anda piyasadaki en iyi android TABLET hangisidir? bir tablet almak istiyorum ama playstore a u kadar para yatirmisken ipad istemiyorum acikcasi.

bu arada mp3 uygulamasi icin tesekkurler saglammis

PROMINENT
17-06-2013, 14:09
sony xperia z kullanan var mı ?

Low-Rider
17-06-2013, 14:16
aha yapmışssınız , upload falan etmiyorum eski sürümü zaten unutmuşum dün gece :)

ama şöyle söylim yeni sürümde türkçe dil desteği beta.
tahmin ultra saçma salak.

genede atim ben buraya nolur nolmaz ;)

tahminler eskiden daha iyiydi şu an kötü hakkaten

şu an samsung'un orjinal klavyesi daha başarılı tahmin konusunda, silicem sanırım swiftkey'i

matthardy
17-06-2013, 14:26
tahminler eskiden daha iyiydi şu an kötü hakkaten

şu an samsung'un orjinal klavyesi daha başarılı tahmin konusunda, silicem sanırım swiftkey'i

sil sil bu aksam eski versiyonu upload edicem söz :D

indirir kurarsın.

Low-Rider
17-06-2013, 15:10
valla upload ette kurtar bu eziyetten :D

matthardy
17-06-2013, 15:14
valla upload ette kurtar bu eziyetten :D

kaç gündür upload edicem diyorum ama işte ;
çağımızın illeti b-12 eksikliği.(aşırı unutganlık)

neyse elime not aldım bu sefer ;)

matthardy
17-06-2013, 18:47
ahanda yaptım

SwiftKey 3 Keyboard-galaxyminiturkiye.blogspot.com.apk - Speedy Share - upload your files here (http://speedy.sh/2ZyNY/SwiftKey-3-Keyboard-galaxyminiturkiye.blogspot.com.apk)

indir : swiftkey 3 yazan yere tıklıcaksınız altında 5 yıldız var. ;)

Mutu
24-06-2013, 13:54
sony xperia z kullanan var mı ?

Taytay'a öm atabilirsiniz. Fakat eğer sorun varsa, o da yeni aldı etraflı bilgiye sahip olmasa gerek :)

OnurD.
25-06-2013, 03:22
peki bir soru daha,
su anda piyasadaki en iyi android TABLET hangisidir? bir tablet almak istiyorum ama playstore a u kadar para yatirmisken ipad istemiyorum acikcasi.

bu arada mp3 uygulamasi icin tesekkurler saglammis

Note 10.1 kullanıyorum bayadır. Memnunum tavsiye ederim.

gt-N8005 Türkiye için üretilen Distributor garantili olan. 3g ve wifi desteği mevcut.
GT-N8010 sadece wifi desteği var ve distibutör garantili
GT-N8000 3g-wifi-telefon desteği var, yurtdışı ürün. Yazılım desteği 8005e göre daha iyi.

Bende 8005 var, telefon desteği yok ancak çokta elzem birşey değil sonuçta. Gözü kararttıktan sonra telefon desteği bunda da oluyor ama meşakatli iş root falan yapıyosun ve haliyle garantiden çıkıyor. Kısaca sanal N8000 oluyor :)

urukain
28-06-2013, 19:58
bişey sormak istiyorum androidde baya bi yeniyimde s4ler benim bildiğim 2 gb ramli değil mi ? benim telefon görev yöneticisinde hep 2gb gösterirdi güncelleme ram miktarını falan mı kıstı ne oldu anlamadım, şimdi dikkatimi çekti 1.82 gösteriyo kıllandım tabiri caizse??
http://img14.imageshack.us/img14/49/7nm1.png

Low-Rider
28-06-2013, 20:00
Güncelleme yapmadım benimki de 1.82 gözüküyor, tam emin değilim ama aldığımdan beri böyleydi galiba

urukain
28-06-2013, 21:04
Güncelleme yapmadım benimki de 1.82 gözüküyor, tam emin değilim ama aldığımdan beri böyleydi galiba

abi şimdi kendimden şüphe ettim ya :)

free-hifi
29-06-2013, 08:06
Arkadaşlar samsungda olan sesle mesaj yazma ikonu iphone4 te var mı bulamadık ?

Caesar
29-06-2013, 08:11

Kardeşim orada uygulamalar için ayrılmış ram miktarını görüyorsun.

Mutu
29-06-2013, 13:28

Kardeşim orada uygulamalar için ayrılmış ram miktarını görüyorsun.

Bence kullanılabilir ram miktarı bu. Pclerde de 4 gb ram olur, fakat kullanılabilir miktar biraz daha düşüktür. Keza harddisklerde de öyle. 2 tb alırsın, 1.81ini kullabilirsin gibi.

Şimdi baktım, benim 1 gb olan s2 de 0,82 gösteriyor. :icon_tup:

matthardy
29-06-2013, 14:52
aynen öyledir.
telefonun işetim sistemi ramda sürekli bir alan işgal eder.
bu yüzden hep söylenen ram'dan 200 mb~ hep düşüktür.

şimdi sıra geldi benim olayıma ;
telefonun pili şişti gittim samsunga dedim böyle böyle.
dediler garantiye götür yenisini alırsın boşa 90 tl verme.

ama benim telefon rootlu.
hadi rootu silerim o problem değil.
ama binary account'u nasıl sıfırlıcam ?

rootu kaldırsam bile orda kaç defa root atıldığı gösteriliyor sonuçta.

bi bilen ?

kendi sorunumu kendim çözdüm editi ;

***** custom rom atılınca telefon garanti dışı kalıyor.
atılan custom romun silinse bile sayacı var ordan görülebiliyor.

fakat chainfire bunuda çözmüş programın adı triangle away (2.59$)
programın desteklediği modeller açıklamada yazıyor.

programı satın alın kurun,telefonun ingilizce yapın (united kingdom)
açın programı reset flash counter'ı seçin.
telefon kapanıcak siyah ekranda bir menu gelicek.(odin mod gibi)

orda sayacı sıfırlamak için hangi tuşa basacagınız yazıyor.

sonra download mode geciyor telefon.
pil çıkar taktıktan sonra açılan teli gene türkçe yapıyoruz.

artık rom counter'ımız 0
ve açılışta sarı üçgenimiz yok ;)

unroot etmek içinde odinden telefonun üstündeki sürümün aynısı bir daha atın,hiçbir sıfırlanma falan olmadan telefon unroot olucaktır.

böylelikle garantili rootlu telefonlar artık paşa paşa servise gidebilecek :)

CagkaN
29-06-2013, 18:26
son post çok kullanışlı olmuş el altında bulundurmak lazım :)

oyun tavsiyesi olan var mı?

sametozt
30-06-2013, 18:51
aynen öyledir.
telefonun işetim sistemi ramda sürekli bir alan işgal eder.
bu yüzden hep söylenen ram'dan 200 mb~ hep düşüktür.

şimdi sıra geldi benim olayıma ;
telefonun pili şişti gittim samsunga dedim böyle böyle.
dediler garantiye götür yenisini alırsın boşa 90 tl verme.

ama benim telefon rootlu.
hadi rootu silerim o problem değil.
ama binary account'u nasıl sıfırlıcam ?

rootu kaldırsam bile orda kaç defa root atıldığı gösteriliyor sonuçta.

bi bilen ?

kendi sorunumu kendim çözdüm editi ;

***** custom rom atılınca telefon garanti dışı kalıyor.
atılan custom romun silinse bile sayacı var ordan görülebiliyor.

fakat chainfire bunuda çözmüş programın adı triangle away (2.59$)
programın desteklediği modeller açıklamada yazıyor.

programı satın alın kurun,telefonun ingilizce yapın (united kingdom)
açın programı reset flash counter'ı seçin.
telefon kapanıcak siyah ekranda bir menu gelicek.(odin mod gibi)

orda sayacı sıfırlamak için hangi tuşa basacagınız yazıyor.

sonra download mode geciyor telefon.
pil çıkar taktıktan sonra açılan teli gene türkçe yapıyoruz.

artık rom counter'ımız 0
ve açılışta sarı üçgenimiz yok ;)

böylelikle garantili rootlu telefonlar artık paşa paşa servise gidebilecek :)

Malesef s2 min home tuşu bozuldu.Rootluydu telefon ve kendi menüsünden download mode'a alıp baslattım ve türkiye kies resmi sürümü 4.1.2 yi attım.Root gitti ama senin de dediğin gibi counter sayacı 4.Root gittiği için ve home tuşu bozuk olduğu için ben ne recovery mode'a ne de download mode'a alabiliyorum telefonu.Durum böyle olunca usb jig denilen alete basvurmak gerekiyor.Usb jig'i takıp telefonu download mode'a alıyoruz.Daha sonra eski bootloader'ı odin yardımıyla yüklüyoruz.Telefonu açıp kapatıyoruz ve tekrar usb jig'i taktığımızda counter sıfırlanıyor.Neden yazmış lan bunu diye sorcak olursanız da bilgi olsun.İlerde birisi karşılaşırsa yardımım dokunsun :) (Root'luyken triangleaway ile counter sıfırlamadığıma pişmanım.)

Mr.K
30-06-2013, 19:13
oyun tavsiyesi olan var mı?

Real Basketball
Granny Smith(önce kolay olarak bitirin ,hardda bolumler tekrar degısıyo)
Sprinkle
Riptide Gp

uzun suredır bunları oynuyorum..

matthardy
30-06-2013, 23:20
bende yarın telefonu garantiye veriyorum.
sütten çıkma akkaşık gibi temizledim,ne root ne sarı ünlem ne sayaç kaldı :)
futara orjinali muhasebede ama elimde fotokopisi var sanırım sorun çıkartmazlar.
bida arayıp bulamam orjinalini.

turkcelle konuştum pil için anlattım pilin şiştikliğini.
beşiktaştaki samsunga git ver dediler.

şikayetlerim ;

~pil şişik :)
~çok çabuk pil bitiyor %50den pat %2ye düşüyor.(ilginçdir bi de çok çabuk doluyor.)
~telefon çok ısınıyor.
~ekranda dalgalanma oluyor.
~donmalar yaşanıyor.

bakalım ne tutturucaz :)

SULTANOGLU
30-06-2013, 23:35
Aaa o falgalanma bendede olmaya basladi garantiye vermeye degermi ??

matthardy
30-06-2013, 23:45
Aaa o falgalanma bendede olmaya basladi garantiye vermeye degermi ??

1200tlye kaçaklar varken biz turkcellden 2 katı para verip aldık abi , ver tabi gitsin.
hiç acıma.

SULTANOGLU
01-07-2013, 00:00
Ozaman direk goturuyorum. Garanti suresi ne kadardi kivilcim bu samsunglarin bikiyormusun ??

Low-Rider
01-07-2013, 07:18
2 sene .

matthardy
01-07-2013, 09:38
Ozaman direk goturuyorum. Garanti suresi ne kadardi kivilcim bu samsunglarin bikiyormusun ??

2 sene abi.
hatta hiç aldığın yere falan verme.
onlar kargoluyor cihazı falan filan.

beşiktaş barbaros bulvarında sabancı lisesinden 20 metre aşşada samsung yetkili servis.
bugün gittim 10 dakkada hallediyor.
ayrıca 3 işi günü içindede sorun hakkında bilgi veriyorlar.
parça değişmiyecekse 1 haftaya işin biter fakat parça tedariğin bu sıra biraz zorluk yaşanıyormuş haberin ola.
kutu fatura götürmenede gerek yok imeiden herşey görünüyor.

Ufuk
01-07-2013, 11:07
şimdi s3 ile video çektim bilgisayara attım(atamıyor daha doğrusu) ama açmıyor mpeg4 diyor vlc açmıyor ama.Öncedende bu sorunla karşılaşmıştım o zaman önemli değildi ama bu önemli bi video nasıl bu videoyu açarım?

Mutu
01-07-2013, 11:20
1200tlye kaçaklar varken biz turkcellden 2 katı para verip aldık abi , ver tabi gitsin.
hiç acıma.

Kaçak değil yurtdışı cihaz diyelim. Zira kaçak sigara gibi yasadışı yollardan sokulmuyor ülkeye. Ben gayet yasal olarak vergimi ödedim de kullanıyorum en azından. :)

şimdi s3 ile video çektim bilgisayara attım(atamıyor daha doğrusu) ama açmıyor mpeg4 diyor vlc açmıyor ama.Öncedende bu sorunla karşılaşmıştım o zaman önemli değildi ama bu önemli bi video nasıl bu videoyu açarım?

s player gibi oynatıcıları deneseniz. Ya da en kötü ihtimal bi converter indirip mp4 formatına dönüştürünüz videoyu.

matthardy
01-07-2013, 11:23
Kaçak değil yurtdışı cihaz diyelim. Zira kaçak sigara gibi yasadışı yollardan sokulmuyor ülkeye. Ben gayet yasal olarak vergimi ödedim de kullanıyorum en azından. :)

hhahaha bende zamanında kız arkadasıma oyle galaxy note almıstım 1200 tlye cakma imei :) ailece kaçakcıyız sıkıntı yok :D

böyle 1 konum vardı baya işime yaramıştı bi bak istersen

http://www.techturkey.com/forum/sohbet/152394-alayini-oynatan-player.html

Mutu
01-07-2013, 11:28
hhahaha bende zamanında kız arkadasıma oyle galaxy note almıstım 1200 tlye cakma imei :) ailece kaçakcıyız sıkıntı yok :D

[/url]

haha ben pasaportuma kaydettim, kaçak köçek( var aslında boluluyum :D ) yok bizde. Yurtdışı yerine kaçak kelimesini seçince ben de bu şekilde tel kullanınca değişik geldi gözüme, prestige içen mehmetçik gibi hissettik kendimi. :D:D

arfy
06-07-2013, 10:51
HTC one ve S4 ünü google edition a çeviren varmıdır aramızdan ? içimi kemiriyor duruyor , yap yap yap diye :D

_Emre_
09-07-2013, 12:36
Arkadaşlar telefonu güncellemeden önceki sürüme geri döndürme şansımız var mıdır? Babamın telefonunda kullandığı uygulamalar stabil çalışmamaya başladı güncellemeden sonra. Cihaz S3, rom falan atılmadı tamamen stock. Yardım edebilecek olan var mıdır?

matthardy
09-07-2013, 14:11
HTC one ve S4 ünü google edition a çeviren varmıdır aramızdan ? içimi kemiriyor duruyor , yap yap yap diye :D

google play edition benim bildim farklı bi telefon , öyle convert falan oluyormuki ?

Arkadaşlar telefonu güncellemeden önceki sürüme geri döndürme şansımız var mıdır? Babamın telefonunda kullandığı uygulamalar stabil çalışmamaya başladı güncellemeden sonra. Cihaz S3, rom falan atılmadı tamamen stock. Yardım edebilecek olan var mıdır?

SamMobile | Everything for your Samsung Mobile (http://www.sammobile.com) 'a üye olun.
stabil çalıştınığınız düşündüğünüz versiyonu indirin.
odin ile versiyon atın.
sıkıntı kalmaz.

Odin ile Yazılım(Firmware) Güncelleme Nasıl Yapılır? - Yeni Başlayanların Temel Düzeyde Öğrenmesi Gereken Bilgiler (http://yesilcin.com/index.php/topic,707.0.html)

Kahn23
09-07-2013, 16:24
facebookta durum paylaşırken listendeki bi kişinin ismini yazdığından görüyor normalde. Uzun zamandır ben bu şekilde paylaşım yapamıyorum.
Acaba bi ayarda yanlışlık mı yaptık :beuj:

vtec26
09-07-2013, 16:27
Malesef s2 min home tuşu bozuldu.Rootluydu telefon ve kendi menüsünden download mode'a alıp baslattım ve türkiye kies resmi sürümü 4.1.2 yi attım.Root gitti ama senin de dediğin gibi counter sayacı 4.Root gittiği için ve home tuşu bozuk olduğu için ben ne recovery mode'a ne de download mode'a alabiliyorum telefonu.Durum böyle olunca usb jig denilen alete basvurmak gerekiyor.Usb jig'i takıp telefonu download mode'a alıyoruz.Daha sonra eski bootloader'ı odin yardımıyla yüklüyoruz.Telefonu açıp kapatıyoruz ve tekrar usb jig'i taktığımızda counter sıfırlanıyor.Neden yazmış lan bunu diye sorcak olursanız da bilgi olsun.İlerde birisi karşılaşırsa yardımım dokunsun :) (Root'luyken triangleaway ile counter sıfırlamadığıma pişmanım.)

bazı romlarda kılıt tusuna uzun basınca gelen menude , kapama yeniden başlatma recovery ve download a alma var aklınızda olsun :)

Ramiz
12-07-2013, 11:58
Arkadaşlar samsung note 2 mi donma problemleri yüzünden resetlemek istiyorum, orjinal fw yüklü üzerinde ve başka bir oynamada yok, doğru yol nedir ?

_Emre_
12-07-2013, 13:46
Arkadaşlar uygulamaları hafıza kartına kurdurmak için ne yapmam gerekiyor nette araştırdım ama cihazı rootlamak gerekiyor diyorlar, bunu cihazı rootlamadan nasıl çözebiliriz?

Kahn23
12-07-2013, 14:16
Arkadaşlar uygulamaları hafıza kartına kurdurmak için ne yapmam gerekiyor nette araştırdım ama cihazı rootlamak gerekiyor diyorlar, bunu cihazı rootlamadan nasıl çözebiliriz?

Ayarlar > Depolama > Vasayılan Depolama Yeri.
Burada sd kart'ı seçip app'leri buraya yükleyebilirsin. Ama her app sd kart'a yüklenmiyor. Örnek : Facebook-twitter vs..

free-hifi
12-07-2013, 14:25
Arkadaşlar samsungda olan sesle mesaj yazma ikonu iphone4 te var mı bulamadık ?

Yok mu yardımcı olacak =?

_Emre_
12-07-2013, 19:05
Ayarlar > Depolama > Vasayılan Depolama Yeri.
Burada sd kart'ı seçip app'leri buraya yükleyebilirsin. Ama her app sd kart'a yüklenmiyor. Örnek : Facebook-twitter vs..

Çok teşekkür ederim :)
Şimdi baktım da Ayarlar > Kayıt yeri diye bir menü var,
Burada da cihaz belleği ve sd kartın hafızası görünüyor sadece. İşlem yapabileceğim bir menü çıkmıyor karşıma malesef

Mutu
13-07-2013, 00:05
Merhabalar, 1 gblık internet paketi aldım. Programların kendi kendini güncellemesini nasıl kapatabilirim? Cihaz hakkındadan yaptığım sadece yazılım güncellemesi için sanırım.

Play store'da ayarlarda mevcutmuş. kendim sordum kendim cevapladım. Umarım yetinebiliriz 1 gb ile. :D

Başka kısıtlamam gerekn bir durum varsa belirtirseniz sevinirim. :)

Birkan61
13-07-2013, 00:19
Dostlar Merhaba.

Samsung Galaxy Note 1 N7000 telefonum var.

Yaw bu telefonun şarjı acayip hızlı bitiyor :D anormal derecede hızlı.. Sadece mobil açık, aynı anda mesajlaşıyorum %50 olan şarj 10 dakikada %39'a düştü.

Haricinde bu telefonu hızlandırmanın bi yolu var mı? Aşırı derecede yavaş donuyor bazen.

Telefonda ekstradan yüklü olan 4 tane program var face twitter falan.

Ufuk
14-07-2013, 21:44
galaxy s3'lerde geç şarj olma ve şarjın çabuk bitmesi durumunu nasıl hallederiz ? güncelleme falan denilmişti ?

matthardy
15-07-2013, 10:42
Dostlar Merhaba.

Samsung Galaxy Note 1 N7000 telefonum var.

Yaw bu telefonun şarjı acayip hızlı bitiyor :D anormal derecede hızlı.. Sadece mobil açık, aynı anda mesajlaşıyorum %50 olan şarj 10 dakikada %39'a düştü.

Haricinde bu telefonu hızlandırmanın bi yolu var mı? Aşırı derecede yavaş donuyor bazen.

Telefonda ekstradan yüklü olan 4 tane program var face twitter falan.

derdiniz pildir kesin.
bu yüzden bende note 1 telefonu garantiye yollladım pilde garanti dahilinde haberiniz olsun.

galaxy s3'lerde geç şarj olma ve şarjın çabuk bitmesi durumunu nasıl hallederiz ? güncelleme falan denilmişti ?

son versiyonda sıkıntı vardı evet çabuk daolup çabuk bitiyordu.
sözde güncelleme gelince düzelicek fakat s2 yada blackberry şarj aleti ile olayı çözen vardı, bi dene istersen.

Merhabalar, 1 gblık internet paketi aldım. Programların kendi kendini güncellemesini nasıl kapatabilirim? Cihaz hakkındadan yaptığım sadece yazılım güncellemesi için sanırım.

Play store'da ayarlarda mevcutmuş. kendim sordum kendim cevapladım. Umarım yetinebiliriz 1 gb ile. :D

Başka kısıtlamam gerekn bir durum varsa belirtirseniz sevinirim. :)

aynen dediğin gibi storeda ayar mevcut.
benimde internetim 1 gb.
evde ofiste wifi açıyorum.
veri kullanımını 975 mb getirin 975 mb olunca keser neti otomatik.
bu aralar instagram çok net yiyor haberiniz olsun o video dalgametresi çıktından beri.

Dragger
15-07-2013, 10:47
Benim de son dönemde sarjım cok cabuk bitiyordu.

Yazılımı güncellettim, sıfır pil aldım su an daha iyi gibi.

63owen63
15-07-2013, 10:48
Ücretsiz indirelebilecek, pratik uygulama ya da oyun favorileriniz neler ? :)

Dragger
15-07-2013, 10:59
Real Racing 3 tek geçerim :)

Ufuk
15-07-2013, 18:38
son versiyonda sıkıntı vardı evet çabuk daolup çabuk bitiyordu.
sözde güncelleme gelince düzelicek fakat s2 yada blackberry şarj aleti ile olayı çözen vardı, bi dene istersen.

.

Sağol Kıvılcım abi benim sorun geç dolması çabuk bitmesi bunu ne yapacaz ? :)
s2 var onunla bir deneyeceğim bakalım teşekkür ettim.

darkmoon
15-07-2013, 18:41
bu obd 2 app leri içinde en iyisi torq mudur.

Birkan61
15-07-2013, 19:35
Blackberry şarjı var, birde yeni pil alıp deniycem. :)

Sonucu aktarırım burdan..

Teşekkür ederim

Mutu
15-07-2013, 20:54
aynen dediğin gibi storeda ayar mevcut.
benimde internetim 1 gb.
evde ofiste wifi açıyorum.
veri kullanımını 975 mb getirin 975 mb olunca keser neti otomatik.
bu aralar instagram çok net yiyor haberiniz olsun o video dalgametresi çıktından beri.

Aynen, o sınırlama dalgasını ayarladım ben de. Veri kullanımından dikkat ediyorum, ilk 2 haftayı biraz daha az kullanıp, sonraki 2 haftada rahat edeyim diye pek kullanmıyorum dışarda lazım oladıkca. :D Fb ve Instagram en çok veriyi kullananlardan evet. :D 3 günde 38 mb kullanmışım, oldukca iyi gidiyorum. :D

matthardy
16-07-2013, 09:32
Sağol Kıvılcım abi benim sorun geç dolması çabuk bitmesi bunu ne yapacaz ? :)
s2 var onunla bir deneyeceğim bakalım teşekkür ettim.

ufuk pili çıkar elinle bi kontrol et şişme varmı diye.
ortalama pil ömrü ne yazıkkı 1 yıl ila 18 ay arası.

pilin artık bitik oldugunu en kolay şöyle anlarsın ;
pil %50-60 deyken pili çıkar tak telefon pili %5-10 gösteriyorsa artık pile veda etme vakti gelmiştir.
dipnot : (taksim samsung storeda pil 90 tl)

ayrıca voltajda düşer ekranda salak salak renkler olur kaymalar falanda olur.

pil alırkende bunlara diikat ;

http://img16.imageshack.us/img16/4473/ieer.jpg (http://imageshack.us/photo/my-images/16/ieer.jpg/)
http://img43.imageshack.us/img43/1841/xxoj.jpg (http://imageshack.us/photo/my-images/43/xxoj.jpg/)
http://img546.imageshack.us/img546/9756/da8s.jpg (http://imageshack.us/photo/my-images/546/da8s.jpg/)

Aynen, o sınırlama dalgasını ayarladım ben de. Veri kullanımından dikkat ediyorum, ilk 2 haftayı biraz daha az kullanıp, sonraki 2 haftada rahat edeyim diye pek kullanmıyorum dışarda lazım oladıkca. :D Fb ve Instagram en çok veriyi kullananlardan evet. :D 3 günde 38 mb kullanmışım, oldukca iyi gidiyorum. :D

ayarlar -> telefon hakkında -> yazılım güncellemesi menüsünde otomatik güncelleştirmede kapalı olsun.
ayrıca net'e girdinizde (tarayıcıdan) ne kadar geri tuşu ile çıksanızda genede açık kalıyor.
ram'i temizliyerek onu komple kapatabilirsiniz.

birde tavsiyem kullanmayı düşünmediğiniz bir yerde "veri aktarımı" nı kapatmanız.
hem şarjınız gitmez hem netiniz ;)

Mutu
16-07-2013, 10:49
ayarlar -> telefon hakkında -> yazılım güncellemesi menüsünde otomatik güncelleştirmede kapalı olsun.
ayrıca net'e girdinizde (tarayıcıdan) ne kadar geri tuşu ile çıksanızda genede açık kalıyor.
ram'i temizliyerek onu komple kapatabilirsiniz.

birde tavsiyem kullanmayı düşünmediğiniz bir yerde "veri aktarımı" nı kapatmanız.
hem şarjınız gitmez hem netiniz ;)

Aynen öyle yapıyorum, evde zaten avea tam çekmiyor. Wifi açıyorum eve gelince. Dışarı çıkınca açıyorum veri kullanımı. O sebeple çok az kullandım şimdiye kadar :D

Bir de bu şarj uzatma programları işe yarıyor mu? Arka plandaki programları otomatik kapatan ve de işe yarayan programlar mevcut mu? :confused:

matthardy
16-07-2013, 11:24
Aynen öyle yapıyorum, evde zaten avea tam çekmiyor. Wifi açıyorum eve gelince. Dışarı çıkınca açıyorum veri kullanımı. O sebeple çok az kullandım şimdiye kadar :D

Bir de bu şarj uzatma programları işe yarıyor mu? Arka plandaki programları otomatik kapatan ve de işe yarayan programlar mevcut mu? :confused:

bu dediklerin sadece rootlu cihazlarda olur.
işe yarıyor fakat bence pilin ömrünüde kısaltıyor.
mesala rootlu telefonlar için AutoKiller Memory Optimizer diye bir program var.
onu kullanıyordum.
onun tweak'lerinde batary optimizer diye bir seçenek vardı onu aktif edince pil baya dayanıyordu.
ama 1 yılda pil şişti çöp oldu :)
bende muallaktayım resmen 2 ucu b.klu değnek.
rootlasan bir problem rootlamasan ayrı :)

switch pro yu tavsiye ederim ama.
ekrana düğmeler ekliyebiliyorsun.

https://play.google.com/store/apps/details?id=alei.switchpro

ekleyebilceğin düğmeler arasında taskiller butonuda var,sorunsuzca işini yapıyor ayrıca roota gerek kalmadan.

taytay
17-07-2013, 13:07
beyler xperia z kullanan varmı :D yeni güncellemeden sonra ekran görüntüsü alamıyorum ?

edit: buldum .

Mutu
17-07-2013, 13:52
bu dediklerin sadece rootlu cihazlarda olur.
işe yarıyor fakat bence pilin ömrünüde kısaltıyor.
mesala rootlu telefonlar için AutoKiller Memory Optimizer diye bir program var.
onu kullanıyordum.
onun tweak'lerinde batary optimizer diye bir seçenek vardı onu aktif edince pil baya dayanıyordu.
ama 1 yılda pil şişti çöp oldu :)
bende muallaktayım resmen 2 ucu b.klu değnek.
rootlasan bir problem rootlamasan ayrı :)

switch pro yu tavsiye ederim ama.
ekrana düğmeler ekliyebiliyorsun.

https://play.google.com/store/apps/details?id=alei.switchpro

ekleyebilceğin düğmeler arasında taskiller butonuda var,sorunsuzca işini yapıyor ayrıca roota gerek kalmadan.

Teşekkür ettim. :icon_tup:

Ben root denedim de, rootttan sonra telefon daha fazla şarj yer oldu. Direkt orjinal roma döndüm ben de. Şuan mutluyum 4.1.2 Tr sürümüyle. :D

Dün clean masterla baya yer açtım telefonda. 2 hafıza da %85 üstü doluydu. :D

Aslında sd kart alıp, appleri ona taşısam diyorum, telefon hafızası da rahatlamış olur böylelikle. :eek:

matthardy
17-07-2013, 14:31
Teşekkür ettim. :icon_tup:

Ben root denedim de, rootttan sonra telefon daha fazla şarj yer oldu. Direkt orjinal roma döndüm ben de. Şuan mutluyum 4.1.2 Tr sürümüyle. :D

Dün clean masterla baya yer açtım telefonda. 2 hafıza da %85 üstü doluydu. :D

Aslında sd kart alıp, appleri ona taşısam diyorum, telefon hafızası da rahatlamış olur böylelikle. :eek:

appleri hafıza kartına taşıma işi sadece rootlu telefonda oluyor.
birde çok saçmalıyor sonra.
açılmıyo appler.
telefonu kapatın açıosun applerin ismi var cismi yok tıklıosun girmiyor falan.
bida restart yapıosun anca kendine geliyor.

çok önermiyorum :icon_tup:

Mutu
17-07-2013, 14:35
Anladım, o zaman video, resim vs. onları taşıyayım. Onlardan yana sıkıntı yaşamayız sanırım. :D

Low-Rider
17-07-2013, 14:50
root yapıp ekstra birşey yapmadıysan şarjını yemez fazla, psikolojik olmasın :D

onurgoyunc
18-07-2013, 22:52
s3 de navigasyon programı yok olan varmı :D

Mutu
18-07-2013, 22:54
root yapıp ekstra birşey yapmadıysan şarjını yemez fazla, psikolojik olmasın :D

2 tam şarj denedim., ciddi azalmıştı şarj sürem. Bilmiyorum psikolojik de olabilir. :D

Ama 4.1.2 yle mutluyum. 15 civarı gidiyor şarjım. :D

Berkan
19-07-2013, 00:01

tomtom turkiye var crack spec bulursam tekrar linkini pm'le atarım :D

_Emre_
19-07-2013, 00:08

Route 66 tavsiye ederim

onurgoyunc
21-07-2013, 10:36
tomtom turkiye var crack spec bulursam tekrar linkini pm'le atarım :D

Pm bekliyorum :D

Route 66 tavsiye ederim

Onada bakıcam

Kendi navisinden memnundum ama güncelleme yapıp yok oldu. Bi arkadaşıma sordum onunda silinmiş ama kız arkadaşımın telefonda duruyor :o

htsipit
21-07-2013, 11:14

Bende igo var fakat arkadaşımın telinden atmıştık. :( Birkaç defa kullandım fena değil. :)

mert_leon
23-07-2013, 13:27
Benim telefon baya bi eskidi 2 senedir kullanıyorum model sony ericsson xperia arc. Şu sıralar telefoun süreki depolama alanı azalıyor uyarısı veriyor. Gelen güncellemeler filan doldurdu sanırım. Root olayına girmek istiyorum fakat olaydan anlamıyorum bu internetten araştırıyorum fakat kafa iyice karıştı. Daha önce bu telefonla uğraşan varsa bana bi yardımcı olabilirmi ?

G_TT_I
23-07-2013, 16:14
Samsung s3'te biri aradığında rehbere kayıtlı ismiyle beraber numarasıda çıkıyor,
Bunu nasıl kapatabiliriz???

driftboy
26-07-2013, 17:45
Güncel...

T20 aldım yine. evde 4. t20 oldu. Şu telefonun turkcell uygulamalarından nefret ediyorum. Fb güncelledim whatsapp ve wecath ile depolama alanı kalmadı diyor.

Şu telefona root mudur room mudur nedir ondan yapmak istiyorum. cyanogenmod vs biton şey varmış. Bunların hangisiyle telefonu en sağlıklı şekilde daha fazla hafızalı kullanabilirim ?

Bide şu işlemleri yaparken yardımcı olacak biri varmı ?

Kahn23
26-07-2013, 17:53
Android'lerde fotoğraf çekerken çıkan sesi kapatabiliyormuyuz ?

driftboy
27-07-2013, 20:10
Güncel...

T20 aldım yine. evde 4. t20 oldu. Şu telefonun turkcell uygulamalarından nefret ediyorum. Fb güncelledim whatsapp ve wecath ile depolama alanı kalmadı diyor.

Şu telefona root mudur room mudur nedir ondan yapmak istiyorum. cyanogenmod vs biton şey varmış. Bunların hangisiyle telefonu en sağlıklı şekilde daha fazla hafızalı kullanabilirim ?

Bide şu işlemleri yaparken yardımcı olacak biri varmı ?

yok mu yardımcı olucak ?

matthardy
28-07-2013, 23:07
yok mu yardımcı olucak ?

Yesilcin.com (http://www.yesilcin.com) da sorununun cevabi olabilir ama t20icin root olayi diye bise duymadim.
Genede bi bak siteye

bilalMW
31-07-2013, 11:33
navigasyon olarak kullandığım google haritalar yedi bitirdi hem ömrümü hem net paketimi

Şimdi bana online olmadan çalışacak navigasyon programı lazım hızlı olsun az yer kaplasın ve ücretsiz olsun :D

varmı öneri beyler? :)

ümitech
31-07-2013, 13:20
beyler Allah aşkına benim şu olayada bi el atın ?
telefonum s4 . facebook ta gezinirken yaklaşık 10. 15. begenmeden sonra begen butonuna tıklıyorum begenmeden geri atıyor beni? yani begenmeden vazgeciyor ve tekrar begenmek zorunda kalıyorum ...bu eski s3 ümdede oluyordu ...sebebi nedir ? ne olabilir ? inanılmaz derecede saçma bi durum :(

vtec26
31-07-2013, 14:26
Gelen aramayı dokunmadan cevaplama , s3 note 2 ve galaxy nexusta denendi çalışıyor :D
https://fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/999837_10201521837552640_1754352902_n.jpg

Zippyshare.com - 5rfkKbiL[GTI-APK.COM].apk (http://www24.zippyshare.com/v/27396500/file.html)

rica ederim :D

vtec26
31-07-2013, 14:28
telefonum s4 . facebook ta gezinirken yaklaşık 10. 15. begenmeden sonra begen butonuna tıklıyorum begenmeden geri atıyor beni? yani begenmeden vazgeciyor ve tekrar begenmek zorunda kalıyorum ...bu eski s3 ümdede oluyordu ...sebebi nedir ? ne olabilir ? inanılmaz derecede saçma bi durum :(

Sebebi çok basit. Facebookun sürümünden kaynaklanıyor , yeni sürüm çıktı onu bi güncelleyin derim

Mechanix
31-07-2013, 14:40
Gelen aramayı dokunmadan cevaplama , s3 note 2 ve galaxy nexusta denendi çalışıyor :D
https://fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/999837_10201521837552640_1754352902_n.jpg

Zippyshare.com - 5rfkKbiL[GTI-APK.COM].apk (http://www24.zippyshare.com/v/27396500/file.html)

S3 de de çalıştı , teşekkürler. :)

Program ile ilgili fikrimi söyliyeyim , kullanışsız :) Cebimden çıkarırken bile açılıyor. Açmak istemediğiniz zaman bile açılıyor. Ben sildim programı.

ümitech
01-08-2013, 01:22
Sebebi çok basit. Facebookun sürümünden kaynaklanıyor , yeni sürüm çıktı onu bi güncelleyin derim

Yeni surumude yukledim hatta en bastan face i kaldirip birdaha yukledim yine ayni sorun devam ediyor deli olacam :ofk:
Yav arkadas harbiden bu android in bazi salakliklari var bazen uyuz oluyorum
ne yapmam lazim arkadaslar illaki benden baska basina gelen vardir sirf bu yuzden telefonu satacam az kaldi :(

ümitech
01-08-2013, 01:23

Yeni surumude yukledim hatta en bastan face i kaldirip birdaha yukledim yine ayni sorun devam ediyor deli olacam :ofk:
Yav arkadas harbiden bu android in bazi salakliklari var bazen uyuz oluyorum
ne yapmam lazim arkadaslar illaki benden baska basina gelen vardir sirf bu yuzden telefonu satacam az kaldi :(

Kurban olayimbbir el atin şu gerizekalica gelişen şeye :((((((

ümitech
02-08-2013, 10:42
yok mu akıl verecek bi vatandaş ? ? ?

Jön Türk
02-08-2013, 10:58
Gelen arama olayı çok iyi oldu tşkler :)

punto_multijet
02-08-2013, 12:24
S3 de de çalıştı , teşekkürler. :)

Galaxy Tab2 de de çalıştı teşekkürler...

vtec26
02-08-2013, 13:35
yok mu akıl verecek bi vatandaş ? ? ?

Bu telefondan kaynaklanan değil tamamiyle facebook uygulaması ile alakalı.

şu eski sürümü deneyin birde,öncekini kaldırıp kurun.

Download Facebook 3.2.apk Android app (http://www.androiddrawer.com/10576/download-facebook-3-2-app-apk/#inline_content) link sağ üstteki yeşil download butonu 15 mb.

ggtoker
12-08-2013, 00:35
arkadaşlar bana arama ve sms engelleyici program lazım.... benı aradıklarında ulasılamıyor veya bu no kullanılmıyor gibi uyarı vermesi şart...

bayerische_M52
12-08-2013, 01:08

Bende note2 de denedim hoşuma gitti

Teşekkürler

Ufuk
12-08-2013, 01:12
Yahu şu s3 şarj sorununa çözüm bulunmadımı yazılımdı 4.2 falandı bişeyler vardı ?

matthardy
12-08-2013, 01:24
Yahu şu s3 şarj sorununa çözüm bulunmadımı yazılımdı 4.2 falandı bişeyler vardı ?

orjinal blackberry şarj aleti ile dene

Ufuk
12-08-2013, 08:10
orjinal blackberry şarj aleti ile dene

Kıvılcım abi denedim :) Olmuyor :) oluyor hızlıca şarj oluyor.Ama bitirmesi eskisi gibi 2dk instagramda fotoğraf bakıyorum %8 gidiyor.10dk vatzapta arkadaşla konuşuyorum %10 falan gidiyor.

ggtoker
12-08-2013, 09:08
arkadaşlar bana arama ve sms engelleyici program lazım.... benı aradıklarında ulasılamıyor veya bu no kullanılmıyor gibi uyarı vermesi şart...

matthardy
12-08-2013, 22:37
Kıvılcım abi denedim :) Olmuyor :) oluyor hızlıca şarj oluyor.Ama bitirmesi eskisi gibi 2dk instagramda fotoğraf bakıyorum %8 gidiyor.10dk vatzapta arkadaşla konuşuyorum %10 falan gidiyor.

ufuk o zaman sunu yap.
sammobile ' a üye ol
ordan s3 için tr 4.0.4 sürümü indir.
odinle ile telefona at.
bi kaç günde öyle dene.
artık ondada iflak olmuyorsa pil bitmiştir.
ortalam pil ömründe 1 yıl haberin olsun

Low-Rider
12-08-2013, 22:45
swiftkey rezalet ya

eski versiyonlarında yazdığım kelimeleri algılar anlardı artık öyle bir durum yok

matthardy
13-08-2013, 09:56
ahanda yaptım

SwiftKey 3 Keyboard-galaxyminiturkiye.blogspot.com.apk - Speedy Share - upload your files here (http://speedy.sh/2ZyNY/SwiftKey-3-Keyboard-galaxyminiturkiye.blogspot.com.apk)

indir : swiftkey 3 yazan yere tıklıcaksınız altında 5 yıldız var. ;)

şu postta en kıyak sürümünü atmıştım ama link ölmüş.
akşama gene upload ederim.
bunu kur , ama sakın update etme ;)

isyfuat
13-08-2013, 10:40
experia s e root uygulamasını nasıl yaparım veya onerırmısınz

matthardy
13-08-2013, 15:52
swiftkey'in çalışan en iyi sürümü ;http://dosya.co/ggslm2uqesz2/SwiftKey_3_Keyboard-galaxyminiturkiye.blogspot.com.apk.html

dropboxtan atıp kurabilirsiniz.
kurduktan sonra güncelleme çıkıcaktır.
güncelleme yapmayın

Low-Rider
13-08-2013, 20:04
eyvallah müdür

Low-Rider
13-08-2013, 22:25
ohh be Allah razı olsun valla 10numara oldu swift key şimdi eskisi gibi, son hali cidden rezalet!!

matthardy
14-08-2013, 09:53
ohh be Allah razı olsun valla 10numara oldu swift key şimdi eskisi gibi, son hali cidden rezalet!!

matthardy ; çözüm bizim işimiz :)

Evrenoz
14-08-2013, 15:18
Rusya güncellemesinden sonra CSC'm SER oldu.. Bunu Türkiye haline nasıl getiririz?

matthardy
15-08-2013, 09:30
Rusya güncellemesinden sonra CSC'm SER oldu.. Bunu Türkiye haline nasıl getiririz?

abi o dediklerin ney ? bide kendimi androidden anlar sanıyordum.

Evrenoz
15-08-2013, 09:46
abi o dediklerin ney ? bide kendimi androidden anlar sanıyordum.

Samsung'da Yüklenen Rom'larda hangi ülkeye ait olduğunu belirten ve adı CSC kodu olan bir kod mevcut.. Rusya Rom'unu yüklediğimde kodum SER oldu ve bunu Türkiye için geçerli CSC koduna değiştirmek istiyorum.

Low-Rider
15-08-2013, 09:52
ser kalsın bir sıkıntısı kı yok ki

Evrenoz
15-08-2013, 09:57
ser kalsın bir sıkıntısı kı yok ki

Şöyle ki; evet normal kullanımda yok. Lâkin Türkiye için herhangi bir güncelleme geldiğinde bunu alamıyorum. İlla Rusyaya bir güncelleme gelmeli alabilmem için. Türkiye güncellemesini almak istersem de Sammobile'dan Türkiye son Rom'unu indirip onu odinle flashlamam gerekiyor.

Bu ufak bir sorun, asıl sorun ise telefonda herhangi bir arıza olursa servisin salt kıllık için TUR olmayan cihazlarda ( Sayaç 0 olmasına rağmen ) sorun çıkarma olasılığının olması..

maxpower
15-08-2013, 10:54
android için kullanışlı ücretsiz navigasyon uygulaması tavsiye edebilirmisiniz?

Low-Rider
15-08-2013, 12:05
Şöyle ki; evet normal kullanımda yok. Lâkin Türkiye için herhangi bir güncelleme geldiğinde bunu alamıyorum. İlla Rusyaya bir güncelleme gelmeli alabilmem için. Türkiye güncellemesini almak istersem de Sammobile'dan Türkiye son Rom'unu indirip onu odinle flashlamam gerekiyor.

Bu ufak bir sorun, asıl sorun ise telefonda herhangi bir arıza olursa servisin salt kıllık için TUR olmayan cihazlarda ( Sayaç 0 olmasına rağmen ) sorun çıkarma olasılığının olması..

Sen nasıl güncelledin telefonu ? Kies ile mi odin ile mi?

Mr.K
15-08-2013, 12:07
Samsung'da Yüklenen Rom'larda hangi ülkeye ait olduğunu belirten ve adı CSC kodu olan bir kod mevcut.. Rusya Rom'unu yüklediğimde kodum SER oldu ve bunu Türkiye için geçerli CSC koduna değiştirmek istiyorum.

Odin ile tr rom kurarsan tekrar duzelir.

Evrenoz
15-08-2013, 12:22
Sen nasıl güncelledin telefonu ? Kies ile mi odin ile mi?

Odinle Sammobile'den indirdiğim Rusya sürümünü attım.

Odin ile tr rom kurarsan tekrar duzelir.

Mantıken ben de öyle düşünüyorum.. TUR olan ROM, Rusya sürümü yükleyince SER oluyorsa, tekrar Türkiye sürümü yüklediğimde TUR olmalı.. Lâkin biraz araştırdığımda olamayacağı yönünde yorumlar gördüm, deneme fırsatı da henüz bulamadım / sağlamlığından ve stabilliğinden %100 emin olduğum Türkiye ROM'u bulamadım..

Low-Rider
15-08-2013, 12:34
Odin ile attıysan değişmesi normal, arkadaşımın Çinden aldığı FRA olan telefona TUR surum attığım halde değişmemişti.

Değiştirmek için şöyle bir yol var.

Bak buraya bir.

GALAXY S4 CSC KODU NASIL DEGISIR - Galaxy S4 Android Genel Bölümü (http://yesilcin.com/index.php?topic=18512.0)

Evrenoz
15-08-2013, 12:37
Odin ile attıysan değişmesi normal, arkadaşımın Çinden aldığı FRA olan telefona TUR surum attığım halde değişmemişti.

Değiştirmek için şöyle bir yol var.

Bak buraya bir.

GALAXY S4 CSC KODU NASIL DEGISIR - Galaxy S4 Android Genel Bölümü (http://yesilcin.com/index.php?topic=18512.0)

Okudum orasını ama benim sorun biraz farklı.. Arkadaşınınkinden de farklı.. FRA'ya TUR attın değişmedi, eyvallah anlarım bunu. TUR'a SER attın, değişti.. Bir daha TUR atsak yer mi orası muallak..

Bir de root işine girmeden çözüm bulma niyetim var..

RsErdi
19-08-2013, 09:28
sa 3 4 sene iphone 4, 4s ve 5 kullandıktan sonra. galaxy s4 aldım 1 hafta önce yani ios dan androide geçtim şimdilik bazı ufak tefek şeyler dışında sıkıntım yok alıştım sayılır ama android den hiç anlamıyorum. nette bazı şeyler bularak bi kaç degişiklik yaptım teli hızlandırmak için touchwiz fln gibi geliştiriciden bazı şeyleri kapadım. daha başka ayar vs bişey bilenler varsa yardımcı olursa sevinirim.öneri tavsiye olarak pm atarsanız sevinirim.

Redfish16V
19-08-2013, 20:21
android için kullanışlı ücretsiz navigasyon uygulaması tavsiye edebilirmisiniz?

iGO ücretsiz,kullanımıda gayet iyi :) Ağustos 2013 güncellemesi çıkmış olması lazım,tavsiye ederim :)

Kahn23
20-08-2013, 11:49
Spigen'i alabileceğimiz online satış haricinde mağaza var mı?

bilalMW
22-08-2013, 00:55
htc one v artık çıldırtıyor beni sms mesajlara bile 5 dk da giriyor açıyor içinde olan 2 sms var sadece ! çıldırttı beni. etmediğim küfür kalmadı. Help valla help billa. İOS'un gözünü seveyim.

kıçı kırık facebooku açmak içinde çok bekliyoruz kısacası çok yavaşladı illa fabrika ayarlarına mı geçirmek lazım?

TolgaEsentepe
22-08-2013, 01:51
abiler note2 bir haftadır günde 4 5 defa kilitleniyor.. batarya çıkar tak perişan oldum :( çözüm ne olabilir

ERTAN
22-08-2013, 03:10
3senedir android kullanıyorum bu son dönemde artık illallah ettim .

matthardy
22-08-2013, 10:58
ortalama bir yıl kullanılan andorid artık belli yerden sonra takılmalara başlar.
abuk subuk şeyler yükle çıkar tak falan filan bunlar zamanla kasılmalara neden olur.
bunun çözümü şu 6 - 7 ayda bir yedek alıp wipe yapmak ;)

ayrıca son sürüm çıktı diyede çart diye yüklememek gerekir.
misal galaxy note galaxy s2 ve s3 jelly bean kaldırıcak cihazlar değildir kanımca.
jelly bean dediğiniz sürüm zaten kendi başına çalışırken zaten başlıbaşına 700-800 ram yiyor.
bu saydım telefonları rami zaten bu kadar.
bende note varken 4.0.4 ten yukarı çıkarmamıştım ve gayet stabil çalışıyordu alet ;)

lethaldoze
22-08-2013, 16:50
Arkadaşlar işe yarayan güzel ugulamaları paylaşabilirmisiniz kulananlar. İlk sayfalardan bakındım ama ***** 154 sayfa olmuş tek tek bakamadım.
Örneğin Sleep'n droid :uyurken çıkardığınız seslere ve hareketlerinize göre nasıl uyuduğunuzun istatisdiğini çıkarır. gibi bi uygulama vardı ama ben onu bulamadım. Bunun gibi şeyler...

Birde arkadaşlar güzel makas ounu varmı androidde bildiğiniz.

Mert-
22-08-2013, 17:15
yav bir de iphone kullanırken itunes'daki uygulamalar falan sürekli güncel olurdu hep yeni uygulamalar, oyunlar gelirdi fakat android markette öyle değil, liste hiç değişmiyor hep aynı yani uygulama olsun oyun olsun bunların çeşitleri falan apple'dakilere göre çok çok az ya

darkmoon
23-08-2013, 02:54
android tablette iyi bence telefonda hafif işler yapdınmı sıkıntı vermiyor.. ben tablette arabadada kullanıcam ilerde obd2 üstünden koordinasyonlu bence herkesin yapması gerekli çokda ucuz 150-200 tl ye 7 inc öne ibr tablet alıcam hud appleri,gps appleri,dvr kayıt app leri,obd2 app leri doldurucam :) aux kablosuyla teybe bağladınmıda çiçek :)

cabrioleter
24-08-2013, 01:38
abiler note2 bir haftadır günde 4 5 defa kilitleniyor.. batarya çıkar tak perişan oldum :( çözüm ne olabilir

az kaldı az sıkın dişinizi. android 4.3 yolda. android 4.3 ile trim özelliği geliyor. bu özellik nedir diye sorarsanız da andoidin en büyük sorunu olan kullandıkça şişme, yavaşlama sorununu artık çözecek bir özellik.

Jön Türk
26-08-2013, 21:56
Yarim saat önce 109mb lik bir güncelleme geldi ben degisim goremedim 4.1.2 devam ediyor

matthardy
27-08-2013, 09:30
az kaldı az sıkın dişinizi. android 4.3 yolda. android 4.3 ile trim özelliği geliyor. bu özellik nedir diye sorarsanız da andoidin en büyük sorunu olan kullandıkça şişme, yavaşlama sorununu artık çözecek bir özellik.

trim özelliği zaten rootla kafayı kırmış kişiler tarafından bayadır uygulanabiliyor.
fakat ne yazıkki çözüm değil.

zaten trim dediği şey ; ram'da yer tutan şeylerleri temizlesi denilebilir basitçe.

4.3 ilede ilgili süper bir beklentiniz olmasın nexusta ortamala 1 aydır android 4.3 kullanıyoruz.

Kahn23
27-08-2013, 09:35
Bu dosyayı telefonuma indirip güncelleme yapmak istiyorum ama download dediğim zaman 832mb yazıyor ama saatlerce indirilen herhangi bir dosya yok. Sebebi ne olabilir ? upgrade.rar adlı dosya bekliyor...
EmotionUI (http://en.ui.vmall.com/download.html)

cabrioleter
27-08-2013, 15:44
trim özelliği zaten rootla kafayı kırmış kişiler tarafından bayadır uygulanabiliyor.
fakat ne yazıkki çözüm değil.

zaten trim dediği şey ; ram'da yer tutan şeylerleri temizlesi denilebilir basitçe.

4.3 ilede ilgili süper bir beklentiniz olmasın nexusta ortamala 1 aydır android 4.3 kullanıyoruz.

trim olayı tam olarak defragler gibi çalışıp hafızadaki gereksiz dosyaları silip darmadağın şekilde bulunan dosyaları bir araya topluyor. bence aktif olarak geliştirildikçe şişme problemini ortadan kaldıracaktır tabi özellikle şuanın üst düzey telefonlarında..

tool
29-08-2013, 07:41
http://i.imgur.com/gPzi0th.jpg?1

naci
29-08-2013, 08:00
Aynı yerden telefonuma gelen 2 mesaj, mesaj kutusunda görünmediği halde telefonun tuş kilidinde uyarı mesajı olarak görüküyor. Kısacası mesaj geldi bildirim sesi de geldi ama telefonun ilgili yerlerinde mesajdan eser yok. Go kilitleyici programı kullanıyorum, düzeltmek için ne yapabilirim.

Bu arada telefon Turkcell MaxiPlus 5

mmustu
29-08-2013, 08:20
yahu s3 4,1 versiyon root falan yok bu ara bayaa kasılmaya başladı çok ağırlaşıyor saçmalıyo falan başına gelen var mı

lethaldoze
29-08-2013, 11:10
Hakikaten günümüzün en popüler sorusu. GM Discovery mi S3 mü sorusu :D
Ben GM DİSC. aldıktan sonra S3 duydum. Aaaa s3 le özellikleri çok yakınmış dedim :D

matthardy
29-08-2013, 12:31
yahu s3 4,1 versiyon root falan yok bu ara bayaa kasılmaya başladı çok ağırlaşıyor saçmalıyo falan başına gelen var mı

abi full wipe yap birde versiyonun 4.0.4 e çekin.

Hakikaten günümüzün en popüler sorusu. GM Discovery mi S3 mü sorusu :D
Ben GM DİSC. aldıktan sonra S3 duydum. Aaaa s3 le özellikleri çok yakınmış dedim :D

geçen arkadaşımda gördüm gerçekten 600tl lik bir cihaz için süper.
para / performans eğrisi nexustan sonra gördüğüm en güzel cihaz

secomeco
29-08-2013, 13:19
Tek cevap GM

Mutu
29-08-2013, 13:46
Merhabalar, 4.1.2 deki yedeklerim 4.0.3'e sorunsuz aktarılabilir mi acaba?

fatiii
02-09-2013, 14:09
Note 2 nin sms titresimi nasil aciliyor bilen varmi acaba?

fatiii
02-09-2013, 19:18
Yokmu bilen titresim yogunlugunuda sona getirdim ama faydasi yok

OnurGTI
05-09-2013, 18:02
Yokmu bilen titresim yogunlugunuda sona getirdim ama faydasi yok

Ben Galaxy S3'ümde Mesajlar'a girip oradan ayarlar kısmına girip açıyodum sms titreşimini.. Bilginize..

aslanneron
05-09-2013, 20:08
ayarlar^ses^titreşim yoğunluğu^bildirim bunu ne kadar acarsanız artar

eraslanb
08-09-2013, 02:01
Hangi tarayıcıyı kullanıyorsunuz ve tavsiye edermisiniz

wolkanku
09-09-2013, 09:30
arkadaşlar bir sorum olacak.

Galaxy s4 telefonum ROOTLU. I9190UBUAMF7 firmware yüklü. çıkış tarihi 01.07.2013
Firmware archive | Samsung Updates (http://samsung-updates.com/device/?id=GT-I9190) baktığımda 01.08.2013 tarih çıkışlı daha yeni bir firmware var ancak region TPA diyor. Region'ın önemi var mıdır?
Bunu yüklersem verilerimi ve ROOT'u kaybeder miyim?

0M42
09-09-2013, 09:42
Root yetkisini ve uygulamalarınızı kaybedersiniz

0M42
09-09-2013, 09:44
htc one v artık çıldırtıyor beni sms mesajlara bile 5 dk da giriyor açıyor içinde olan 2 sms var sadece ! çıldırttı beni. etmediğim küfür kalmadı. Help valla help billa. İOS'un gözünü seveyim.

kıçı kırık facebooku açmak içinde çok bekliyoruz kısacası çok yavaşladı illa fabrika ayarlarına mı geçirmek lazım?

Senin cihazında bir problem olmalı, htc desire hd yi uzun bir zamandır kullanıyorum fevkalade memnunum kaldı ki one ile desire hd arasında ciddi bir teknoloji farkı var.

wolkanku
09-09-2013, 09:54
Root yetkisini ve uygulamalarınızı kaybedersiniz

tekrar root yapıp uygulamaları yüklemek lazım o halde :(

işin ilginci root yapmadan önce telefonun kendi içinden yazılım güncelle dedim bu firmwareleri görmedi ve yazılım güncel dedi.
samsungu sevemedim bir türlü :/

0M42
09-09-2013, 10:58
Root işlemi sistemde bir takım değişiklikler yapıyor belki bu değişikliklerden sonra görmeyen gözleri açılmış oldu :) Root yapmak kolay, uygulamarın da yedeğini alırsınız.

urukain
09-09-2013, 12:07
Sonynin veya herhangi başka bir firmanın akıllı saatlerinden kullanan var mı??motosiklete binerken bildirimleri veya arayanları falan görmek için iyi olabilir diye düşünüyorum :)

fatiii
14-09-2013, 23:24
Ben Galaxy S3'ümde Mesajlar'a girip oradan ayarlar kısmına girip açıyodum sms titreşimini.. Bilginize..

aynen öyleymiş sağolasın arayıp duruyodum..

bide bu kulak varya kısayolların bulunduğu Allah rızası için o kapanabiliyor desin biri ve yolunu göstersin :D

Mutu
14-09-2013, 23:52
S2'me asus nexus 7 32GB 3G takas teklifi geldi.

Bu tableti kullanan var mı acaba? Memnun olduğunuz yanları, olmaıdğını yanları mevcut mudur?

Yeni bi ürün sanırım nette pek bilgiye rastlayamadım.

fatiii
15-09-2013, 01:52
aynen öyleymiş sağolasın arayıp duruyodum..

bide bu kulak varya kısayolların bulunduğu Allah rızası için o kapanabiliyor desin biri ve yolunu göstersin :D

kendim çözdüm geri tuşuna basılı tutunca gidiyomuş :)

aslanneron
18-09-2013, 22:22
note 2 için rom önerisi olan var mı?

Kahn23
19-09-2013, 10:01
Samsung Galaxy Note 3 |TURKCELL TURKCELL MAĞAZA (http://magaza.turkcell.com.tr/akilli-telefon/Samsung-Samsung-Galaxy-Note-3/1007596/.html#%21prettyPhoto)

urukain
19-09-2013, 12:16
herşeyi çok güzelde deri arka kapak ne yahu şahsen hiç beğenmedim, orası haricinde 10 numara :)

Mutu
19-09-2013, 12:27
herşeyi çok güzelde deri arka kapak ne yahu şahsen hiç beğenmedim, orası haricinde 10 numara :)

Ben kamilin yorumunu merak ediyorum. :D

Bir de fiyata şimdi baktım. Maşallahı var. Bi süre daha beklemek lazım sanırım. :D

semprimena
19-09-2013, 15:59
edit; yanlış konuya yazıldı.

urukain
19-09-2013, 19:25

Bir de fiyata şimdi baktım. Maşallahı var. Bi süre daha beklemek lazım sanırım. :D

aynen fiyat beni benden aldı ama düşer 2000 civarına sanırım 1-2 aya:D

Low-Rider
19-09-2013, 21:54

Hep bu f,yattan çıktı note 2

s serilerinden 200tl daha pahalı oluyor

bilalMW
19-09-2013, 23:16
BBM olarak bilinen BlackBerry Messenger, yarından (21 Eylül) itibaren Android kullanıcıları için PlayStore'daki yerini almış olacak.

Mutu
19-09-2013, 23:51
aynen fiyat beni bende aldı ama düşer 2000 civarına sanırım 1-2 aya:D

Aynen, rekabet iyi sonuç veriyo android sevenler için. :icon_tup:

Hep bu f,yattan çıktı note 2

s serilerinden 200tl daha pahalı oluyor

Aynen, 2. el note 2 alacaktım, faturası bu seviyedeydi. Note2 ararken 3 çıkıcak dedikodusu çıkınca beklemeye karar vermiştim. Aştı biraz o yüzden fiyata ilgi çekmek istedim. :D

urukain
22-09-2013, 19:52
Gelen aramalar için erişilebilirlikten flaş bildirimlerini açtım ama yanıp sönmesi arasında çok süre oluyo, bunu kısaltmanın daha sık çakmasını sağlamanın bir yolu var mıdır program kurmak haricinde ??

Ufuk
23-09-2013, 20:07
Abiler kardeşler;
S3 şarj etmiyor.Dün gece whatsappta mesajlaştım %3 şarj kaldı yatmadan önce (12.10) şarja taktım.sabah saat 7'de şarjdan aldım ve %21 şarj vardı.Eskiden süperdi.iphone'lu arkadaşlar kıskanırdı.Şimdi ne olduysa o kadar çabuk bitiyor ki görmeniz lazım.instagramda 10dk gezinme %6-8 şarj götürüyor.Şarj olmuyor zaten.bb şarjıda hızlı şarj ediyor ama yine çabucak bitiyor.

Nedir çözümü ? Garantiye yollayım mı ? Pilde ufacık bir nokta gibi şişme var.Normal mi ? Pil değişse sorun çözülür mü ?
vatzap,instagram,vine,viber,foursquare'i rahat kullanabileceğim telefon tavsiyeniz var mı ? s3ten görünüm,kullanım,ekran olarak süper memnunum ama şu pil işi :(

BERKİN
23-09-2013, 20:12
Pilinin ömrü bitmiş büyük ihtimal, aynı sorun bendede oldu şarj etmiyordu bitkisel hayatta gibiydi fişten çekince 5 dk içinde bitiyordu pildede ufak bi şişlik vardı zamanla davul oldu tavsiyem pili değiştirmen tehlikeli öyle patlama riski var bilgin olsun..

Mutu
23-09-2013, 20:15
Garantiye gönderiniz, göründüğü üzre pil şarj olmuyor. Yenisini takıp gönderirler, çok sürmez.

Ufuk
23-09-2013, 20:21
Teşekkürler abiler.Ben bi garantiye gönderiyim.Değiştirsinler.1 haftayı geçmez inşallah.

Mutu
23-09-2013, 20:47
Sanmıyorum, sorunun batarya olduğunu belirtin. Çünkü sıfır almaya kalksanız, 60-90 lira arasında maliyeti var bataryanın. Garantisi varken gereksiz masraf olur.

Kahn23
24-09-2013, 13:30
General Mobile Discovery kullanan var mı ya da telefon hakkında görüşü olan ?
Shiftdelete'de yorumları okudum, fiyat-performans açısından rakipsiz diyorlar.

aslan
24-09-2013, 13:51
Galaxı s4 minide radyo varmı?

cabrioleter
24-09-2013, 13:53

600tl ye daha iyisi yok hatta. 800-900 tl ye bile daha iyisi pek yok. tam bir fiyat/performans aracı. çok incelemesini okudum izledim memnun olmayan yok. ufak bi elime alıp inceledim akıcı ve güzel bir telefon. tek sorunu telefonlar içinde çok fazla ölü piksel olanı var değiştirmekle falan uğraşmak istemiyorsanız alırken bir ölü piksel testi yapın yeterli.

ha bi de unutmadan kimi sitelerde puan kampanyası falan oluyor 550-575 tl arasında alınabiliyor.

Kahn23
24-09-2013, 13:54
600tl ye daha iyisi yok hatta. 800-900 tl ye bile daha iyisi pek yok. tam bir fiyat/performans aracı. çok incelemesini okudum izledim memnun olmayan yok. ufak bi elime alıp inceledim akıcı ve güzel bir telefon. tek sorunu telefonlar içinde çok fazla ölü piksel olanı var değiştirmekle falan uğraşmak istemiyorsanız alırken bir ölü piksel testi yapın yeterli.

ha bi de unutmadan kimi sitelerde puan kampanyası falan oluyor 550-575 tl arasında alınabiliyor.

Pixel testi yapılır ?
Bi de burada 569TL > General Mobile Discovery Siyah - Cep Telefonu - Akıllı Telefon (http://www.arabulvar.com/general-mobile-discovery-siyah/?pr=907159&utm_source=limango&utm_medium=teknoloji&utm_campaign=teknoloji)

Ramiz
24-09-2013, 13:58

kardeşim aldı geçen hafta gayet memnun

cabrioleter
24-09-2013, 13:58
Pixel testi yapılır ?
Bi de burada 569TL > General Mobile Discovery Siyah - Cep Telefonu - Akıllı Telefon (http://www.arabulvar.com/general-mobile-discovery-siyah/?pr=907159&utm_source=limango&utm_medium=teknoloji&utm_campaign=teknoloji)

güzel fiyat. hatta kredi kartınız belli bir kampanyası falan varsa daha da ucuza gelmiş olur. niyetiniz varsa alınabilecek telefon..

Kahn23
24-09-2013, 14:00
güzel fiyat. hatta kredi kartınız belli bir kampanyası falan varsa daha da ucuza gelmiş olur. niyetiniz varsa alınabilecek telefon..

Eşime alma niyetim var. 3gs var miadı dolmuş artık. Hızlı bişeyler alma vakti geldi :)

Kahn23
24-09-2013, 15:44
Youtube'u açıp TV'ye aktarma şansımız var? Varsa hangi bağlantı kablosuyla yapılıyor ?

lethaldoze
24-09-2013, 23:23
GM Discovey ben ilk gördüm telefon araştırıken o fiyatın yakınında bile öyle bir cihaz yok. Yukarıda da yazıldığı gibi 1000 tl lere bile çıkılsa yok nerdeyse.
Ben hemen aldım ve kafamda hiç soru işareti yoktu.
Kullanmaya başladıktan sonra da kendimle övündüm harika tek kelimeyle.
2. yide yakınıma aldım. Alırken hemen hattımı taktım yuoutubeye girip dead pixel yazdım gelen video ile kontrol ettim sorun ypktu aldım. Kendi telefonum kargo ile gelmişti ondada sorun yoktu.
Kısaca düşünmeden alın.

Jön Türk
24-09-2013, 23:35
Youtube'u açıp TV'ye aktarma şansımız var? Varsa hangi bağlantı kablosuyla yapılıyor ?

LG tv de denedim cihazınızda(tvde) internet bağlantısı varsa telefondan youtube a girince otomatik tvde açılıyordu.Eşleşiyo galiba.

MBuğra
24-09-2013, 23:42
Htc one x kullanan var mi aramizda, guzel bir rom onerisi varsa alayim. Sense 5 e sinir oluyorum, g sensor calismiyor.

fatiii
30-09-2013, 22:13
cogu zaman tus kılıdını açtığımda Google playin kendı kendıne çıkmasını nasıl engellerım?

TolgaEsentepe
01-10-2013, 21:50
acil yardım lazım arkadaşlar.. tr garantili note 2 kullanıyorum.. Yeni Turkcel hat aldım fakat telefonum görmüyor.. Başka telefona takınca hat açık, note ye takınca şebeke bulmuyor ne yapabilirim ?

ProdriveSTI
01-10-2013, 21:52
cogu zaman tus kılıdını açtığımda Google playin kendı kendıne çıkmasını nasıl engellerım?

Kilit ekranında google play'i kısayol olarak eklediysen açılır.

Benim de aynı şekildeydi,kilidi açtığımda google sayfası açılıyordu,çok sinir bir durum.

M3CSL
01-10-2013, 22:06
Samsung konusu degil ama s4 mini tavsiye edemisiniz, fiyatina gore dusunursek tabi
s2den biraz fazla s3 ayarinda performansi yeterli olur..

Ufuk
03-10-2013, 06:12
Abiler s3 var sorunun kaynağını keşfettim.Pili değiştirdim daha uzun süre dayanıyor ama şarj aleti asıl problem.Şimdi ben s3 şarjını kullanınca tam performans alamıyorum.Ama s2 şarjı kullanınca süper performans alıyorum.Konuda geçmişti galaxy note şarjı kullan diye öneri vardı.Neydi o işin aslı en iyi şarj eden hangisiydi ?

altugkocer
03-10-2013, 08:32
arkadaşlar note 2 kullanıyorum yurtdışı telefon pasaport kayıtlı değil ocak ayında aldım imei çakılı

gece şarja taktım telefonu sabah uyandığımda bu ekran vardı

http://i44.tinypic.com/sbq54j.jpg

kapatma tuşuna bastım kapandı fakat telefonu açmadan tekrar bu ekrana döndü

telefonu tamamen kapatmak için bataryayı çıkartmak gerekiyor yani

ses yükseltme tuşu+home+açma/kapatma tuşuna aynı anda basıp reset attım yine bu ekran geldi recovery ekranı falan gelmedi yani

anlayan arkadaşlar vardır yardımcı olursanız sevinirim

Mutu
06-10-2013, 14:33
Merhabalar, s2 kullanıyorum. Voice talk' u nasıl devredışı bırakabilirim. Kullandığım bi özellik değil, görev yöneticisini açarken kazara çok açıyorum laneti. :D

cix boy
07-10-2013, 21:46
1 hafta önce note 3 aldım söyle güzel sürekleyici oyun bilen varsa söyleyebilir mi

tool
08-10-2013, 19:56
amdroid telefonda silinen fotograf.kurtarmak icin tavsiyeniz nedir makine galaxy s3

kivilcim
09-10-2013, 11:01
Abiler s3 var sorunun kaynağını keşfettim.Pili değiştirdim daha uzun süre dayanıyor ama şarj aleti asıl problem.Şimdi ben s3 şarjını kullanınca tam performans alamıyorum.Ama s2 şarjı kullanınca süper performans alıyorum.Konuda geçmişti galaxy note şarjı kullan diye öneri vardı.Neydi o işin aslı en iyi şarj eden hangisiydi ?

blackberry şarj aleti ile dene.
yabancı forumlarda s3 pil sorununa o öneriliyor.

arkadaşlar note 2 kullanıyorum yurtdışı telefon pasaport kayıtlı değil ocak ayında aldım imei çakılı

gece şarja taktım telefonu sabah uyandığımda bu ekran vardı

kapatma tuşuna bastım kapandı fakat telefonu açmadan tekrar bu ekrana döndü

telefonu tamamen kapatmak için bataryayı çıkartmak gerekiyor yani

ses yükseltme tuşu+home+açma/kapatma tuşuna aynı anda basıp reset attım yine bu ekran geldi recovery ekranı falan gelmedi yani

anlayan arkadaşlar vardır yardımcı olursanız sevinirim

bu banada olmuştu telefon bu ekran hep takılı kalıyordu.
telefona bi alt versiyonu atarak kurtarmış sonra tekrar upgrade yapmıştım.
odin ile yazılım atıcaksınız gerekli noktalar linkte :

Odin ile Yazılım(Firmware) Güncelleme Nasıl Yapılır? - Yeni Başlayanların Temel Düzeyde Öğrenmesi Gereken Bilgiler (http://yesilcin.com/index.php/topic,707.0.html)

Merhabalar, s2 kullanıyorum. Voice talk' u nasıl devredışı bırakabilirim. Kullandığım bi özellik değil, görev yöneticisini açarken kazara çok açıyorum laneti. :D

şuanda sms mail şu bu bunları sesli okumuyorsa sıkıntı yoktur.
aksi halde voice talk kaldırlamıyor.

TigeR
09-10-2013, 11:15
hemen hemen çoğu uygulama izin alırken telefon numaralarını belirlemeye izin verir diyor oyunla bunların alakası nedir?

Mutu
09-10-2013, 12:27
şuanda sms mail şu bu bunları sesli okumuyorsa sıkıntı yoktur.
aksi halde voice talk kaldırlamıyor.

Kadırmadım, ama sesli kumandayı durdurdum, orta tuşla açılmıyo artık. :icon_tup:

MCN21
09-10-2013, 12:30
lg g2 fiyat performans olarak cok güzel telefon olmus. Yeni telefon alıcaklara tavsiye edilir :)

birde clash of clans apple oyunuydu artık androidde de var , bilmeyenlere duyurulur :)

Mutu
09-10-2013, 13:00
2.000 mah batarya ve kapak aldım. Umarım şarj performansımız 20 saat üstüne çıkar. :D
S2

BLuEBoY
09-10-2013, 21:47
Androidde arac hızı hızlanma süresi vs. gibi ölçüm yapabilceğimiz bi program varmıdır acaba ?

İphone'da falan gördümde bizimkiler için öle bi uygulama bilen varmı acaba ?

Bide telefon Note II :)

punto_multijet
10-10-2013, 09:52
Androidde arac hızı hızlanma süresi vs. gibi ölçüm yapabilceğimiz bi program varmıdır acaba ?

İphone'da falan gördümde bizimkiler için öle bi uygulama bilen varmı acaba ?

Bide telefon Note II :)

Car performance var

eger obd den bakıcaksan torque

Jön Türk
20-10-2013, 11:30
Foursquarede yakındakiler ve dünya çapında diye iki farklı gösterim var arkadaşlarımda bende yok nasıl çözeriz problemi :D Mesela bnm cihaza başka arkadaşın hesabıyla girince yine çıkıyor sanırım olay benim hesapta :)

OzanCELENK
20-10-2013, 18:35
Arkadaslar yardim..note 2 kullaniyorum.arama yaptigimda telefonu kulagima goturdugumde ekran gidiyor ancak gorusmeyi sonlandirmak istedigimde ne bir tus islev goruyo nede ekran geliyor nedir bunun sikintisi kafayi yicem

Gko
25-10-2013, 21:53
selamlar 3gs'ten lg g2'ye transfer oldum ve şarjına şükür dedim kaka ios :D

Kahn23
25-10-2013, 22:17
Arkadaslar yardim..note 2 kullaniyorum.arama yaptigimda telefonu kulagima goturdugumde ekran gidiyor ancak gorusmeyi sonlandirmak istedigimde ne bir tus islev goruyo nede ekran geliyor nedir bunun sikintisi kafayi yicem

Yakınlık sensörünü kontrol ettin mi?

OzanCELENK
27-10-2013, 08:53
Yakınlık sensörünü kontrol ettin mi?

Test ettim calisiyor diye gozukuyor.ancak kimi zaman bu sensor calisiyor kimi zaman calismiyor.resette attim sorun devam ediyor.

i-vtec07
29-10-2013, 20:20
yeni konu açmiyim dedim s3 ün kamera ayarları nasıl olmalı ? en iyi çekim için

flaş ,iso değeri,sahne modu vs vs ??

h22ek
29-10-2013, 22:22
selamlar,

samsung galaxy tab 7.0 plus (gt-p6200) de android 4.0 ice cream sandwich (ICS) den 4.1.2 jellybean e geçtim. 2 sorun oluştu;

1- evdeki wireless ağına bağlanırken şifremi doğru girmeme rağmen sürekli kimlik denetimi hatası oluştu hatası alıyorum.. ofiste ya da başka yerlerde wifi kullanabiliyorum
2- screenshot alamıyorum artık. eskiden dokunmatik ekranda screenshot için buton çıkıyordu.. kayboldu..

jellybean de bu sıkıntıyı yaşayan kimse var mı ? ya da yapmam gereken farklı bir ayar mı var ?

modem güvenlik ayalarını wpa/wpa2 ve diğerlerini modemin arayüzünden değiştirerek denedim ama sürekli aynı hata... ICS tekrar yükleyince bağlanabiliyorum

Onur Fatih
29-10-2013, 22:24

hakkında bilgisi olan yok mu?
ben çekiyorum ayarlarını hiç kurcalamadım şu anki ayarlarıyla güzel çekiyor

DCO Works
29-10-2013, 22:58

en iyi çekim için ya özel modlar kullanılmalı ki bu modlardan biri seçilmibi bazı ayarları değişemiyosunuz galiba. hiçbir sahne modu seçili değilken flash size bağlıdır iso değeri dijital olarak ışığa olan hassasiyeti arttırır ( yani karanlıkta daha aydıklık görmenizi sağlarda diyebiliriz) ama fotoyu bozar değer artarsa.
genelde normal olarak çekip düzenlersen iş görüyo

i-vtec07
30-10-2013, 07:59
eyw. tşk ler bilgi için internett e küçük bi araştırma yaptım iso 100 olsun gün ışığında flaşı açın (ne alaka ise) çekim modunu hdr yapın gibi bilgilere ulaştım ama pek güvenemedim bi de buraya soriyim dedim :)

aslan
30-10-2013, 13:27
Beyler s4 minide etkin uygulamaları kapat yada sonlandır diye birşey varmı?

XoR
30-10-2013, 13:29
Beyler s4 minide etkin uygulamaları kapat yada sonlandır diye birşey varmı?

Home tuşuna basılı tut, açılan sekmede sağ köşedeki X işaretine bas arka planda çalışan ne var ne yok sonlandırır kardeşim.

aslan
30-10-2013, 13:33
Çok saol abi ya 2 saattir yukarıda bir ok aşagı aşagı kayıyor sinirimi bozuyordu

Gko
09-11-2013, 09:05
lg g2ye geçiş yaptık bikaç hafta önce. sarj ömrü için extra bişey yapmamıza gerek var mı aktif olarak whatsapp kullanıyorum 12-14 saat gidiyo sarjı.

antivirus indirmeme gerek var mı pek bişey indirmiyorum zaetn telefona.

ve clean master kullanıyorum iş görür gibi biraz

Mutu
09-11-2013, 12:37
Kocaman pilli akıllı teller dışında(note 2,3 s4 vs.) 12-14 saatler normal akıllı teller için.
Benim şarj ekonomisi için yaptığım, evde iken zaten ışık olduğundan ekran ışığını komple kısıyorum, dışarıda iken otomatik yapıyorum. Evde 3g değil, wifi kullanıyorum, dışarıda 3g açık. Sürekli kullandığım programları arka planda çalışmasını kapatmıyorum. Kapatınca tekrardan açılması için + çaba sarf ediyordur heralde. Aklıma geldikçe yazarım.

Gko
09-11-2013, 14:10
G2 nin pili 3000lik. Disarda geciyo zaten gunum 12 13 saat disardayim. Aydinligi otomatk %35 civari kullaniyorum. Okulda wifi acik grri kalan 3 4 saat 3g.

Farkli onerilere acigim :)

Bide ramin genelde 650mb civari bos kaliyo cok kullaniyo rami anlamadigim sekilde

Antalyalogy
10-11-2013, 13:03
Arkadaşlar.kasmayan hızlı çalışan browser.arayanlar.ücretsiz bir yazılım olan maxthon u denesinler.Tavsiyemdir.

urukain
11-11-2013, 11:23
beyler S4 için android 4.3 geldi sanırım 693mb'lık bi güncelleme buldu telefon :)