Lafın gelişi canım
Bak sana harman kordon buldum
BMW / 3 Serisi / 330Ci / HATASIZ,H.KAYITSIZ,HARMAN KARDON/E46 3.30Cİ sahibinden.comda - 680249178
Lafın gelişi canım
Bak sana harman kordon buldum
BMW / 3 Serisi / 330Ci / HATASIZ,H.KAYITSIZ,HARMAN KARDON/E46 3.30Cİ sahibinden.comda - 680249178
abi eğer alıp swap yapmaya karar verirsen yani motor hacminin önemi olmazsa nacizane
BMW / 3 Serisi / 316Ci / SSMAKAS..BMW..3.16Cİ..FACELİFT..MPAKET..HARMAN.KAR DON..EMSALSİZ! sahibinden.comda - 716048427 bi incelemeni tavsiye ederim.
hee anladım ,peki bu araç için düşüncen nedir ? harman kardon var diyo ama tuşlarda hk işareti yok ?
BMW / 3 Serisi / 330Ci / BAYRAMLIK BOĞA sahibinden.comda - 715988843
PROSTOCK GARAGE
SONKANATKIRICI K20 SİYAREXS
Aynen o. Googleda arattım HK yazan göremedim hepsinde hoparlör simgesi var.
bmw e46 harman kardon switch - Google-Suche
Yine salata olacağım ama o Pioneer teypin içindeki sürücüler hiçbir harman/kardon u besleyemez... Gerçek olsa da alacağın ses potansiyelinde olmaz.
Dün Bursa'daki tüm BMW3 C lere baktımBunu elemiştim. Farı açmışlar. İç plastik aksamı boyamışlar. Derilerin ırzına geçilmiş... Ama km si çok yaşı çok normal bunlar denebilir tabi
![]()
ne yani şimdi sen bana sen yaşlısın napçan hızlı arabayı mı demek istiyon![]()
cıkks ben e46 istiyom ona 2jz yapçambu izmirdeki siyahtan mı bahsediyon ?
BMW / 3 Serisi / 316Ci / SSMAKAS..BMW..3.16Cİ..FACELİFT..MPAKET..HARMAN.KAR DON..EMSALSİZ! sahibinden.comda - 716048427
PROSTOCK GARAGE
Salata 2: O tuşu da araştırdımArttırılmış stereo deneyimi sunmak içinmiş. Basları ayırıp arka hoprlörlerden veriyormuş. EQ ile de bir nebze oynuyormuş. Ayrıca hoparlörlere gecikme koyup (milisaniye düzeyinde) konser tadında ses hissiyatı oluşturuyormuş. Tüm ayarlar şoföre göreymiş. Arabada tek şoför varken inanılmaz güzel diyorlar. Arkadakiler için o denli hoş olmuyormuş. Araçta tekken kesinlikle açın diyorlar. Baslar rahatsız ederse kapatın düzelir denmiş. Bu arayüzü Harman/Kardon yapmış. Yine kendi sürücü, hoparlör, EQ ve amfisiyle tam performans alınabilir.
CLK da da 7.1 virtual surround vardı hey gidi. TV bile vardı be ooof ofŞu asalete bakar mısınız... Bir gün herkes CLK lı olacak
![]()
@ardicli2000 yemezler yıldız işi yaşlı işi oute46 2jz in
![]()
PROSTOCK GARAGE
Ne yaşlısı bee.... Az yanlamadık alaman sokaklarında
BMW / 3 Serisi / 316Ci / SSMAKAS..BMW..3.16Cİ..FACELİFT..MPAKET..HARMAN.KAR DON..EMSALSİZ! sahibinden.comda - 716048427
BAk bu güzelmiş cidden. Motor şasi yürüyen güzelse, swapladı mı şükela olur. ;Ama bu haliyle benim Mondeo gibi gitmiyor11sn nedir. (Gözler yaşlı...)
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)