Yüksek km bmw alınmaz demekki. 3.18i, İki tarafından hasar almış, sunroofsuz ve 400bine dayanmış bmw 35bine alınmaz dedik. Karıştırmamak lazım. Yoksa ben de 300bin üstü bakkımları tam yapılmış vi e39 alırım.
Yüksek km bmw alınmaz demekki. 3.18i, İki tarafından hasar almış, sunroofsuz ve 400bine dayanmış bmw 35bine alınmaz dedik. Karıştırmamak lazım. Yoksa ben de 300bin üstü bakkımları tam yapılmış vi e39 alırım.
Instagram: mutusgarage
önceden e36 coupe vardı bende bilgiyi sanayideki ustaların kucaklarından edindimfacebook da e46 sayfaları var bilgi edinemezsiniz pek ama sahibinden sitesine düşmemiş çoğu araç önce oraya düşer sonra ilana düşer belki önce ki sahipleri hakkında oradan bilgi alabilirsiniz. ama en önemlisi dışardan bir göz gibi takip ederseniz araç hakkında şikayetlerin ve çıkardığı problemlerin genelde benzer olduğunu görebilirsiniz.
Bu araçlarda sunroof şarttır
2003 BMW E46 330 Cİ Topassss
2006 BMW E46 318 Cİ SİYAH (SOLD)
]2001 PEUGEOT 106 GTI SARI SOLD)
1998 DOĞAN SLX 1.6.İE BORDO (SOLD)
2008 PORSCHE 911 TURBO S SiYAH (SOLD)
Şef yaklaşık 3 gündür yemedim içmedim e46 piyasasında geziyorum.. Dediğin gibi bir araç 36.500'e piyasada ya yok ya da bitiği de geçmiş durumda.. Nasıl buluyorsunuz böyle araçları aklım gerçekten almıyor doğrusu. Pırıl pırıl 316i ler 45 46 küsürden 320i ler de 50 küsürden gidiyo...
Bmw de sunroof olmazsa olmaz eyvallahta, sunroofsuz araçlarında daha temiz olduğu gerçeği var.. En azından çakal tayfanın eline geçmiyor sunroof yok diye güzel araçlar çıkıyor.. 6-7 senedir tercihimi sunroofsuzdan yana kullandım) Ha satışı ağırmı ağır.. kriz geçirtiyolar yoldan geçen ankaralı bi çocuk bile abii sanruufff varmı bunda diye sorabilir o derece takıntılılar..
Birde e46 piyasası da yükseldi diğer araçlar gibi bundan baya önce 2015 in başında 99 model 3.20i manuel sedan 300k kilometrelerde sunroofsz harman kardon vardı sadece extra , 32.500tl 'ye satmıştım.. Çok satmaya uğraştım olmamıştı bir gece kaçak et kesiminde telefonum çaldı o gece kapora verip sabahına alıp gitmişlerdi![]()
e46 '99 3.20i Manuel X, e36 '93 Coupe 3.0 stroke X, e36 '96 Coupe 3.20i X, e46 '01 3.30ci gri X, e46 '03 3.30ci siyah X
E46 2003 3.30Cİ Stellgrau :X , e92 Coupe 3.20d 2012
Valla sizin yorumunuzu okuduktan 1 dakika sonra şu aracı buldum direk
99 model E39 5.20i, 158.000 km'de 4 parça boyalı 34.800'e aldım yine aynı yıl içinde ( ilan fiyatı 38.000di)
Yazılan rakamları ben çok ciddiye almıyorum yukarda bahsettiğim 36.500'e aldığım aracında 38.900 fiyatı vardı
tek parça değişen, 6 bin civarı kayıt
ilandada yazmış tavan ve direk döşeme elden geçse ki bunu fiyattan pazarlık olarak 1 lira gibi kırabilirsiniz dış kozmetiğinide aşırı para harcamadan gayet düzeltebilirsiniz
motor kondisyonu iyiyse düşünülebilir ki sunroofta var arabada
sahibinden.com - Satılık, Kiralık, 2.El, Emlak, Oto, Araba, Alışveriş, Hizmet, Kariyer, İş İlanları, Bilgisayar, Cep Telefonu, Tekne, Motosiklet, İş Makinesi fiyatları - ilan ve alışverişte ilk adres
- Bize Her Yer TRABZON
Yanlış anlaşıldıysam kusura bakma şef ben seni eleştirmek için yazmadım yorumu. Ama bizim araba anlayışımız zıt sanırım.. Babam hatasız boyasız delisi bir adam. Km için max. 130 140 bin sınırları var. Ne kadar ekmek o kadar köfte hesabına giriyo sanırım bir yerden sonra![]()
Sökülüp takılan diger parcayı degisen saymıyor bizim milletimiz
Hadi onu da gectim, degisen dedigi parca arka camurluk, hani vidalı sökülüp takılabilen ufak bi parca da degil. Ki zaten sol arka camurlugun zırhı da karadeniz sahil seridi gibi.
Boya yeni denmiş ama oyle gelisi guzel toplanmıs bence. Parca birlesimlerininde hicbir cizgi birbirini tutmuyor.
Böbrekler E90 kasadan bozma replikanın da replikası.
Tavanda sacma sapan antenimsi bise
Ufak tefek park sensoru ızgara tampon cıta vs seyleri hic soylemiyim.
İcinde yine gelisi guzel giydirilmis direksiyon. Ayrıca sanırım model yılına uygun olmayan catal direksiyon. Yanlısım varsa duzeltin
Orta konsol maun, gögüs trimleri parlak siyah
Yan sanayi bir vites topuzu
Griden siyaha cevrilmis tavan. Ama yine gelisi guzel tabi. Gri plastikler bile siyaha boyanarak cevrilmis. direkler vidalanmis. O vida arkadan direge saplanmıs tabiki.
Arac 180binde ama koltuk dosemeleri yenilenmis
Yine incik boncuk bi ton eksik, yanlıslık
Ayrıca motor da eski tip, 3.16 dan farksız.
Simdi bu araca hep pazarlık etsek ne olur? 30 a alsak iyi mi? 20 yasındaki bmwnin yorgununu ayaga dikmek inanın hic kolay degil. maddi olarak demiyorum, manevi yorar.
Ben olsam bu araca 37 lira verecegime, asagıdaki araca 54 veririm. Tabi bu arac hakkında da bilgim yok ama en azından yeni tip 143luk motor, makyajlı kasa, kombinasyon guzel, km düsük ve arac genel olarak orj görünüyor.
sahibinden.com - Satılık, Kiralık, 2.El, Emlak, Oto, Araba, Alışveriş, Hizmet, Kariyer, İş İlanları, Bilgisayar, Cep Telefonu, Tekne, Motosiklet, İş Makinesi fiyatları - ilan ve alışverişte ilk adres
e46 touring hakkında bilgisi olan var mıdır? Geçen yolda gördüm adam çok tadında dokunuşlar yapmış araba iyi duruyordu. Bmw'nin o yıllardaki dizellerinde turbo sorunu olduğu için dizel düşünmüyorum. Kasa da touring olduğu için ağırdır düşüncesiyle 3.25,3.30 benzinli seçenekleri kalıyor. Fakat bir de 3.25 ve 3.30 touring lerin sürekli 4 çekerleri var ''xi'' diye geçiyor. Hangi motor tipinde ve hangi çekiş tipiyle almak mantıklı olur sizce? 4 çeker sistemi masraf çıkarır mı ? Bilgisi olan aydınlatırsa sevinirim.
e46 '99 3.20i Manuel X, e36 '93 Coupe 3.0 stroke X, e36 '96 Coupe 3.20i X, e46 '01 3.30ci gri X, e46 '03 3.30ci siyah X
Dizelleri bir ara baya araştırdım ama kullanıcı yorumları tereddütte bıraktı beni. Yüksek kilometrede oluşları da kafada soru işareti bırakıyor. e46 e36 gibi bmw lerin benzinlileri daha makbul gibi geliyorFakat dizel alacak olsam 3.30cd alırdım yüksek ihtimal.. Peki touringlerin 2.5 ve 3.0 litre motorlarda hangisini tercih etmek daha mantıklı olur. 4çeker mi arkadan itiş mi? Vites olarak manuel mi otm. mi ?
Bu arada şöyle 2 tane coupe buldum ne dersiniz?
Hocam babamın araba kültüründen yetiştiğim için manuel her zaman bir tık önde benim için.. Bmw'lerde .23, .28'ler pek hoş karşılanmıyo bizde.. Eğer vergisi sıkıntı değilse, bulunan araçta temizse(çoğu gümrük çıkışlı olduğu için abes km'ler çıkıyor çok dikkatli olmak lazım) güzel bir 330'un verdiği tat enfes olur bence. Ama 170'lik 320Ci bulursanız da temizini kaçırmayın derim. Parasını hak eden makineler hepsi..
170lik çift vanos 3.20ci leri günlük olarak takip ediyorum ama temizi yok gibi birşey şuan piyasa da.
e46 station wagon kasalarda model yılı olarak 3.20ci ler gibi motorlarında değişiklik oluyor mu? Zaten 3.20 benzinli station wagon yok diye biliyorum. 3.25i ve 3.30i iki motor seçeneği var. Bide 3.25xi 3.30xi var. Bu motorlarda sadece çekiş sistemleri mi farklı yoksa çıkarıldıkları yıllara göre kendi aralarında güç farkı da var mı?
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)