Şu an ofisin camından ilandaki CTS'e bakıyorum.
Garajları çok geniş klasik ve muscle Amerikan ağırlıklı çalışıyorlar.
Bu arabayı da 1-2 ay önce getirdiler.
Plakadan sorgulamak isteyen olursa 34 MTN 94.ajanlığımızı yapalım.
Şu an ofisin camından ilandaki CTS'e bakıyorum.
Garajları çok geniş klasik ve muscle Amerikan ağırlıklı çalışıyorlar.
Bu arabayı da 1-2 ay önce getirdiler.
Plakadan sorgulamak isteyen olursa 34 MTN 94.ajanlığımızı yapalım.
"Laf ağızdan çıkana kadar sizin esirinizdir. Çıktıktan sonra siz onun esiri olursunuz."
arabanın hatları zaten çok değişik hele ki sedanı kazulet gibi. coupe versiyonu dururken sedanı tercih edilmemeli bence. ah bu ülkenin sedan hastalığı..
Yüksek Türk! Senin için yüksekliğin hududu yoktur. İşte parola budur.
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
Ey Türkoğlu bu ihanetlerin tarihini sakın unutma!
16.11.2013
08.06.2014
Evet bu paraya gidip 420d 520d falan tarzi bri arac alip BMW'ye biniyorum diye kendimi bisey sanardim, Bizdeki arac fiyatlari asiri sacma yasal hirsizlik sagolsun, Ve bu arada 2.5lt den cikardigin gucle bunun fabrika cikisi aldigi guc ve az modla alincak guc orantisi cok farkli, Tasarimini begenmeyenlerde gormemis belli zaten az olan bir arac, google imagesta zevkli modifiye edilmis mukemmel gorunen bir kac orengini bulabilirsiniz, ben amerikada okurken gordum kendi gozlerimle resimlerden cok daha guzel, tasarimi zamanin ilersinde bence...
Eger Nissan Motorsports=NISMO ise Honda Motorsports'un kisaltmasi ne oluyor?
Cadillac iyidir Barkin, alinir.
Escalade test ettikten sonra ust segment GM araclariyla alakali tum olumsuz gorusum gitti![]()
https://www.youtube.com/watch?v=HvWYqQUf3V8
Insallah gidisi boyle..
Durusuda boyle olur
bakalim aricam yarin adamlari
Eger Nissan Motorsports=NISMO ise Honda Motorsports'un kisaltmasi ne oluyor?
Arkadan goruntusu gercekten bi garip ama guzel bi kitle degisebilir. Motor gucu fiyata gore cok iyi ve ben bu yasima kadar bir yada iki kere gordum cok ilgi ceken bi arac.hayirli olsun simdiden
Görüntü tabiki zevk meselesi fakat aracın duruşu ve motoru harika. Ayrıcalıklı olmak istiyorsanız ve dikkat çekmek istiyorsanız gayet güzel alınır, binilir hatta saklanır bile. Bende coupe'den yanayım.
Hatta mümkünse manuel olanı tercih edin derim, rengi de güzel. Bunu söyleyeceğim hiç aklıma gelmezdi, hatta eskiden manuel araba dediklerinde gülerdim.(5 yıl otomatik ve son 1 aydır manuel kullanmış biri olarak)
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...54261987/detay
( 🔴🔴 VETTE 🔴🔴 )
Çoğu yoruma katılıyorum yazılıcak birşey kalmamış çok farklı ve çok güzel.
Çamurluğun kabalığından dolayı bende sedan derdim ama ikiside dehşet hayırlı olsun şimdiden.
Hazır konu cadillac buna nediyorsunuz ? Esas merak ettiğim soru torunmu olur ?
Cadillac STS 4.6 2008 Model 57.000 USD Galeriden sat
İnternette arastırdım, aslında tek eksiği otomatik şanzuman diyorlar genel olarak ama sizin baktıgınız manuel şimdşden hayırlı olsun
Elleme Sekelesin...
Araç manuel değil belirtmek isterim.
Ms2k