https://www.sahibinden.com/ilan/vasi...07749562/detay
Bilen eden varmıdır ilanın son günü 16 gc plaka erzurum da
2013 r59 boyasiz degisensiz bej renginde degisen boya hasar kaydi yok kapılarda ve kaputta taş vuruklari var biraz fazlaca sadece araç 38.000 bin km’de kaç liraya almalıyım ne kadara satar acaba yardımcı olabilirmisiniz araçta ekstra donanım yok cam tavan, mercekli far, sunroof mevcut
Yanlış biliyormuşum bilgilendirme için teşekkürler R56 geçiyor sanırım aracın linkini biraksam daha doğru olacak araç arkadaşımın birlikte çalışıyoruz ısrarla sen al diyor aramızda bi kaç alacak verecekte var ama aracı o sebepten almayacağım
https://www.sahibinden.com/ilan/vasi...05564551/detay
Evet araç temiz geçmişinide biliyorum yapılan km'nin yarısınıda ben yaptım zaten bu rakamdan almayacağım sormak istediğim bu aracın satar rakamı nedir ne kadara almalıyım hiç mini almadım 98 bindeki 210'a gittiyse bu aracında satarı tahminim 240 maksimum doğrumu çıkarım yaptım ikinci eli zor bi araç sanırım sadece
06bgy860 şu an ki plakası
35kf0546 önceki plakası bu araç hakkında bilgisi olan var mı ?
Sarı tavan siyah 2007 cooper s
Fotoğraf atayım belki görsel işe yarar.
Araba hakkında bilgim yok sadece Ankara'da birkaç kez görmüşlüğüm var fakat ; fiyatı güncel piyasasının oldukça altında , bu kadar uygun olmasının bir nedeni muhakkak vardır komple boyalı ağır hasarlı düz vites r56 mcs'lere bile bu paraları yazmıyorlar neredeyse. Eğer niyetiniz varsa sadece motor ve şanzımanı için maslaktaki mini özel servislerinden birine de değil en az ikisine göstermenizi tavsiye ederim. Öbür türlü ; yüksek km'li , hele bir de otomatik vitesli bir n14'ün sizi çok kısa bir sürede 30.000TL'lik yapması işten bile değil ne yazık ki .
n14ler yağ eksiltebilen motorlar ama şu km'de bu miktar eksiltmesi normal ya da anormal diye kesin konuşup yanlış bilgi vermek istemem . Benden daha iyi bilen ve tecrübeli olanlar muhakkak vardır onlar gördüğünde yazar ama ; ort. bakım aralığına 10k km dersek bence söylenen eksiltme miktar normal değil . Motor revizede yaklaşık güncel fiyatlar öyle evet , haricinde +'sı -'si artık ne çıkarsa sizin şansınıza , mesela sadece ön pompanın kendisi 3500tl civarlarında şu an.
Yine ben yine yeni bir minivar mı hakkına bilgi sahibi olan araç şu an istanbulda
![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)